![]() |
hahahahha u mnie byla taka wojna, ze
Ojciec dla swietego spokoju kupil siostrze lapa a on sam na szczescie nie wie jeszcze co dobrego niesie internet. Skonczyl kurs komputerowy, co ogranicza sie do tego ze wie jak wlaczyc.hahahahah |
eeeeeeeeee jestem jestem kurde balans - moje wzgledy to siostra i ojciec którzy mi blokuja kompa - ale teraz chwilowo sie wkreciałem - ale mam sposób juz na ojca puszczam KACHORRE na polsacie i za nic kanału nie zmieniam walcze o pilota - ojciec wytrzymał teraz z 10 min - ale najgorsze jest tweraz to ze mnie fabuła wciagła - jezu źle ze mna - ale jak zwykle wieczorkiem pogadamy. no i teraz oczywiscie tez
|
cholera ale ma zdrowie.
A ja dzis ide imprezowac w realu, ale jak bedzie kiepsko to szybko wroce. Hahahahaahahahahahahahaha Kreccie impre:jupi: |
Cytat:
Jak to nie bierze udziału - kolega Sniper wkreca sie tak koło 22:00 z tylko sobie znanych względów;) i potem jush balanguje razem z reszta ja sie tak koło północy zazwyczaj urywam a on razem z pozostałymi bai sie dalej8) ^_^ :D |
no to Sniper jak siedzi tak pozno to
moze podziwiac egekty naszej pracy:) Co prawda nie bierze udzialu w najlepszej zabawie ale kto wie moze sie kiedys przeciagnie^_^ :glaszcze: |
Cytat:
|
coś ostatnio troche tu tłoczno :)
|
od 3 dni siedze do 3~4 rano i zauwazyłem ze ok 1:30 ludzie miękna i coraz mniej jest osób z którą można popisac :buu:
|
Cytat:
|
ciekawe jakie niespodzianki przyniesie
nam dzisiejszy dzien. Wczoraj bylo tak wesolo mam nadzieje, ze dzis nie bedzie gorzej^_^ |
Cytat:
Nie wymiękł tylko mama z dużuru przyszła i wyspać sie chciała a tata dzisiaj pojechał w delegacje wiec tesh sie chciał wyspać !! ;) ;) |
Cytat:
pozdrófka |
Cytat:
Rozumiem Cię, też bym się poczuł dotknięty ;):D |
wczoraj to było ciekawie ;)) teraz jeszcze niewiadomo - Laser juz wymiękł ;))
|
Robi sie ciekawie....
|
Cytat:
|
Cytat:
a herbaty nie pijam / no chyba ze to cosik jak mate czy inne guarany :)/ pozdro |
ojej ale dzisiaj mamy ruch i moderatorzy
musza sie ostro meczyc:3msie: ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Koniowalenie - buachachahch - i thx za życzenia fakt jeszcze 12 i będzie akurat równiutko ;))
|
Cytat:
Pewnego dnia, rano, do pracy jadąc słyszałem. |
hehe - wladza czuwa - tego pana na moja prosbe usunal gdzies kolo 9 bartez - prawda jakim trzeab byc inteligentem zeby nazwac sei *** i jako hobby wpisac - 'koniowalenie'?
|
wlasnie Sniper gratulacje!
Myslalem, ze bede pierwszy a tu mnie Laser ubiegl:D |
Cytat:
Buhahahhaha i to jeszcze z błedem !!! ;) ;) |
Cytat:
Sniper GRATULUUJE !! to jush 500 postów ! za 12 postow bedziesz miał dokłądnie pół mega postów ! Zdrówko :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: |
ooooooo i teraz bede odpowiedzialny
za skasowanie konta jakiegos biednego usera, ktorego rodzice mieli wielka fantazje nadajac mu trzyliterowe imie z bledem.... Czuje sie okropnie:buu: |
Cytat:
|
Cytat:
:blee: albo ja byc slepy albo tam nie ma zadnego imienia/xywy na h;) |
sorry mam nadzieje, ze nikogo nie urazilem.
hahahahahahaha Pewnie imienia sie nie wybiera - chyba, ze na bierzmowaniu:fiu: |
Cytat:
|
a tak zupelnie odbiegajac od tematu widzeliscie
kto ma dzis urodziny? Dla ulatwienia dodam, ze na h ^_^ |
Cytat:
Witam ! W Ciebie - a niby za co bron Boze w PEDROSA czyms RZUCAC !! Lepiej daj mi namiary na to radyjko to pójde sprawdze czy nie rozpuszczaja w kawie jak pija troche sacharozy;) :chytry: || |
inteligentni ludzie to wogole kawy nie pija:P
No ja przepadam za herbatka - slodze, ale bez przesady. Znam jednak takich co pija cukier z herbata, a nie herbate z cukrem. Jesli chodzi o predkosc dzialania serwera to odczuwam poprawe |
Po pierwsze - zaznaczam, że to nie ja wymyśliłem.
Po drugie - w radiu słyszałem, że ludzie inteligentni kawy nie słodzą. A teraz możecie we mnie rzucać czym popadnie :D :D :D |
Cytat:
KAzdy robi jak lubi ! JA niesłodzonej kawy czy herbaty nie wypije za chiny ludowe ;) |
Cytat:
|
Witam !
Proponje dac takie cos przy rejestracj nowych userów: Wymagania sprzetowe forum: - Procesor PIII - i wyzej - Karta grafiki potrafiaca wyswietlic obraz w rozdzielcozsci conajmniej 1024x768x32 85hz i taki tesh monitor - Łacze conajmniej 128/128 kbps Takie zestawienie pozwoli Ci w pełni wykozystac dobrodziejstwa nowego serwera naszego forum który to serwer zmodernizowalismy dzieki AMD Polska i MSI Polska - którym to firmą serdecznie dziękujemy;) |
Cytat:
a co do serwera to nie zauważyłem roznicy a jka już to na minus bo mi ostatnio cos słabo cdrinfo bryka /już na modemie było lepiej/ pozdrófka |
PS. jacoob - przecież kawy się nie słodzi ???
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Serwer działa super ale ja juz sie przyzwyczailem ze mogę sobie kawke zrobić w czasie ładowania^_^ a teraz nawet poslodzić nie zdążę;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam !
Zapewne wszyscy przyszli zobaczyc jak działa nowy serwer !! ;) |
Ale ruch na forum!
Nie wiem czy zauwazyliscie ale dzis przed poludniem byla najwieksza ilosc ludzi na forum. Ruch niebywaly i to ciekawe w zupelnie zwyczajny
poniedzialek. Nie udalo nam sie pobic rekardu umawiajac sie na spotkanie, a zostal pobity w zwykly dzien:P Chyba glosowanie na strone przynioslo oczekiwane efekty8) Szacunek dla wszystkich Nowych a takze Stalych Bywalcow |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:06. |