Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   MODERATOR CDRinfo ZMIENIA POSTY !!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/moderator-cdrinfo-zmienia-posty-16318/)

mapsajm 06.02.2003 14:08

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
nikt nie watpi w to ze nie mogles - ale nie przeszkadza ci to i nie przeszkadzalo twierdzic ze mialem w tym udzial - i to personaleni JA a nie ktokolwiek inny...
i wkurzalo mnie to i wkurza bardzo - bo jak juz piaslem wczesniej - a) nie moge b) mam wazniejsze rzeczy do roboty niz zlosliwe utrudnianie zycia innym (obcym mi zupelnie) osobom

howgh

posądziłem cię tylko raz (personalnie), a po twoich wyjaśnieniach już więcej nie - uwierzyłem na słowo;)
a co do obcości... wcale nie jesteśmy sobie tacy obcy. no, może ja tobie, ale nie odwrotnie.
aha, ja nigdy nie liczyłem na wasze zrozumienie:)

-Sid-The-Rat=> 06.02.2003 13:26

nikt nie watpi w to ze nie mogles - ale nie przeszkadza ci to i nie przeszkadzalo twierdzic ze mialem w tym udzial - i to personaleni JA a nie ktokolwiek inny...
i wkurzalo mnie to i wkurza bardzo - bo jak juz piaslem wczesniej - a) nie moge b) mam wazniejsze rzeczy do roboty niz zlosliwe utrudnianie zycia innym (obcym mi zupelnie) osobom

howgh

mapsajm 06.02.2003 13:08

Cytat:

Monter napisa***322;(a)
Zaglądam, zaglądam, ale do tego poziomu jaki prezentuje mapsajm już się nie zniżam.

[...]

Potwierdzam: NIE MA MOZLIWOSCI ZABLOKOWANIA KOMUS DOSTEPU DO _POJEDYNCZEGO_ POSTA

Amen.

dziękuję za słowa uznania. przynajmniej ktoś mi napisał, że nie jestem pospolity:) też was kocham. powaga.

ja tam nie mówię, że jest taka możliwość - ja tylko mówię, że nie mogłem pisać nic w tym poście. i tej wersji będęsię trzymał.:)

cana 06.02.2003 09:12

Cytat:

Ormianin napisa***322;(a)
To nie subiektywna ocena... zrobil sie tutaj kibel, ale skoro jest demokracja wolno mi chyba na swobodna wypowiedz, pamietam to forum kiedy bylem wolnym ptakiem, jak sie zapisywalem i teraz... teraz aktywnie jestem tutaj, ale jesli poczuje sie tu mniej swobodnie, po prostu aktywnosc sie zmieni... a tak swoja droga wole juz grypy newsowe, tam jest co prawda haide park, ale kazdy mowi co ma ochote, bez cenzur i pietnowania

pozdrawiam:)

ale i tam jak się pojawi troll to plonkownice idą w ruch i zadyma sie robi podobna :)
ale fakt faktem zmiana podpisu to przegięcie / zeby nie nazwać tego dosadniej brakiem kultury bo text był rażąco obelżywy i nie tłumaczy tego totalne chamstwo wypowiedzi poszkodowanego/ którego bym się nie spodziewał po BD

a teraz mały apel
jak się juz troll pojawi to NIE KARMIĆ TROLLA
a sam sobie pójdzie

a i przypomniao mi sie :) czy czasem to działania nie było niezgodne z regulaminem którym się tak często co poniektóre osoby 8) podpierają?
pozdro

BD 06.02.2003 09:10

Re: MODERATOR CDRinfo ZMIENIA POSTY !!!

ponioslo mnie - sory
podpisu juz nie ma ...

ale pytanie jest nada aktualne ... skad sie biora takie ..

Ormianin 06.02.2003 08:18

Cytat:

Monter napisa***322;(a)
Zaglądam, zaglądam, ale do tego poziomu jaki prezentuje mapsajm już się nie zniżam. Tak więc komentarza do powyższego nie będzie.

No może jednak: Na mnie psy wieszano, a teraz sądze że jest o wiele gorzej... Ale to moja subiektywna ocena. Nigdy nikomu nie zmieniałem podpisu na inny, a już tym bardziej na obraźliwy lub mający daną osobę poniżyć.
Kwestie kto to robi i po co pozostawiam sumieniu tejże osoby. Są granice, których przekraczać nie wolno. Ale moje zdanie zawsze się nie liczyło więc możecie to wyciąć, macie na to moje błogosławieństwo.

To nie subiektywna ocena... zrobil sie tutaj kibel, ale skoro jest demokracja wolno mi chyba na swobodna wypowiedz, pamietam to forum kiedy bylem wolnym ptakiem, jak sie zapisywalem i teraz... teraz aktywnie jestem tutaj, ale jesli poczuje sie tu mniej swobodnie, po prostu aktywnosc sie zmieni... a tak swoja droga wole juz grypy newsowe, tam jest co prawda haide park, ale kazdy mowi co ma ochote, bez cenzur i pietnowania

Monter 06.02.2003 07:51

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)

MODERATOR zmienia posty
ADMIN zmiania podpisy
co będzie dalej?
Monter?

Zaglądam, zaglądam, ale do tego poziomu jaki prezentuje mapsajm już się nie zniżam. Tak więc komentarza do powyższego nie będzie.

No może jednak: Na mnie psy wieszano, a teraz sądze że jest o wiele gorzej... Ale to moja subiektywna ocena. Nigdy nikomu nie zmieniałem podpisu na inny, a już tym bardziej na obraźliwy lub mający daną osobę poniżyć.
Kwestie kto to robi i po co pozostawiam sumieniu tejże osoby. Są granice, których przekraczać nie wolno. Ale moje zdanie zawsze się nie liczyło więc możecie to wyciąć, macie na to moje błogosławieństwo.

PS.
1. Zmianę podpisu na ten jaki teraz widnieje osobiście uważam za przegięcie pały - sam bym sie podał do dymisji za takie coś, ale nie mogę, bo już sie zdymisjonowałem :)

2. Potwierdzam: NIE MA MOZLIWOSCI ZABLOKOWANIA KOMUS DOSTEPU DO _POJEDYNCZEGO_ POSTA

Amen.

-Sid-The-Rat=> 06.02.2003 05:10

nie popieram zmiany podpisu - wywalenia posotw ktore mu zaserwowalem nie popieram rowniez - ale stalo sie - nie umiem ich przywrocic a podpisu zmienic

BD - agresja rodzi agresje - zalozy sobie nowego nicka i jak sie wkurzy to bedzie rozrabial

Monter tu zaglada - chyba ze wzgedow sentymentalnych - dosc regularnie (czasem go widuje)

jacoob 05.02.2003 23:05

[QUOTE]mapsajm napisa***322;(a)
[B]no, nie. Bartek, a gdzie twoja wyrozumiałość?!;) :) ^_^

też jestem w szoku :)

tomgoo 05.02.2003 23:05

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
no, nie. Bartek, a gdzie twoja wyrozumiałość?!;) :) ^_^

MODERATOR zmienia posty
ADMIN zmiania podpisy
co będzie dalej?
Monter?

O Monterze zapomnij
Juz tu nie zagląda.........

tomgoo 05.02.2003 23:03

Cytat:

bas napisa***322;(a)
Wow, coś mi się wydaje, że bardzo Cię wqrwił.
Nie tylko jego8)

tomgoo 05.02.2003 23:02

Cytat:

BD napisa***322;(a)
ale zmienilem mu podpis :)
moze mu sie spodoba
albo bedzie nowy topic
ADMIN zmiena podpisy

no i kaze mi sie masturbowac czy jakos tak ...

^_^ :D ^_^
A i bardzo dobrze że zmieniłeś mu podpis:)
Ale myślę że shkieletor juz się nie pojawi na naszym forum:)

mapsajm 05.02.2003 22:15

Cytat:

BD napisa***322;(a)
moze mu sie spodoba
albo bedzie nowy topic
ADMIN zmiena podpisy

no, nie. Bartek, a gdzie twoja wyrozumiałość?!;) :) ^_^

MODERATOR zmienia posty
ADMIN zmiania podpisy
co będzie dalej?
Monter?

bas 05.02.2003 19:09

Cytat:

BD zmienił podpis pod nickiem na:
Gdzie produkuja takich cweli jak ten osobnik

Wow, coś mi się wydaje, że bardzo Cię wqrwił.

BD 05.02.2003 19:03

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)
No niestety to nie nasz stary przyjaciel:)
moze mu sie spodoba
albo bedzie nowy topic
ADMIN zmiena podpisy

RAVENSHEART 05.02.2003 15:30

Cytat:

bas napisa***322;(a)
Poczytaj sobie grupy dyskusyjne, tam trolli nie brakuje, a ten rodzaj ostatnio też się trafia.

Tu masz opis tego stworzonka: http://groups.google.com/groups?ie=U...t.pl&lr=&hl=pl

Dzieki - tego nie znałem.

Bardzo pouczajace i jakie prawdziwe ^_^

mapsajm 05.02.2003 14:21

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)
a szkoda
nie mamy na kogo wrzucać
kogo wyśmiewać
szukamy nowych wrogów...

tomgoo 05.02.2003 13:54

Cytat:

BD napisa***322;(a)
ja myslalem, ze to Helman ale ten siedzi na NEO

BD 05.02.2003 13:50

Cytat:

Pawel_k napisa***322;(a)
:blee: zdaje sie ze shkieletor przybyl do nas z HE-MAN'a :D ^_^ :D
ja myslalem, ze to Helman ale ten siedzi na NEO

ThanatoS 05.02.2003 00:11

Sniper nie czytalem. Hehe. Ten typ jest niezly. Bede sie mu przygladal.

Sniper 05.02.2003 00:04

i tu nastapia bluzgi : osoby uczulone prosze nie czytac :

Ku.wa zas sie spóźniłem i zanim wlazłem to juz goscia niet - czy takie "fajne" typki nie moga wcjhodzic na forum o normalnej porze 23~3 ??????? w czasie dnia ojciec siedzi naallegro i za ch... sie nie dorwe choc czasami go wyajajam ;)))

mapsajm 04.02.2003 23:51

Cytat:

bas napisa***322;(a)
Idea jest taka, żeby mieć rozrywkę.
mylisz się. idea jest posrana - nie odbiera w zakopanem.((

cana 04.02.2003 23:44

Cytat:

bas napisa***322;(a)
Ale niekarmoiny zginie, trzeba go karmić bo inaczej zdechnie i nie będzie rozrywki.
nie mówię nie karmić tylko nie przekarmiać :)

bas 04.02.2003 23:41

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
wy bezduszne maszynki kapitalistycznego zakłamania, wyzyskiwacze trolli pracujących - dla idei karmcie, nie dla rozrywki
Idea jest taka, żeby mieć rozrywkę.

mapsajm 04.02.2003 23:40

Cytat:

bas napisa***322;(a)
Ale niekarmoiny zginie, trzeba go karmić bo inaczej zdechnie i nie będzie rozrywki.
wy bezduszne maszynki kapitalistycznego zakłamania, wyzyskiwacze trolli pracujących -
dla idei karmcie, nie dla rozrywki

bas 04.02.2003 23:23

Cytat:

cana napisa***322;(a)
metoda jest TYLKO jedna a skuteczna i niepozbawiająca userów forum godziwej 8) rozrywki
nie karmic zbyt obficie trolla
wiecie jakie w zoo są napisy :chytry: 8)

cana 04.02.2003 23:21

metoda jest TYLKO jedna a skuteczna i niepozbawiająca userów forum godziwej 8) rozrywki
nie karmic zbyt obficie trolla
wiecie jakie w zoo są napisy :chytry: 8)

bas 04.02.2003 23:19

Cytat:

RAVENSHEART napisa***322;(a)
Skąd sie tacy biora???

Chociaż z drugiej strony jest weselej

Poczytaj sobie grupy dyskusyjne, tam trolli nie brakuje, a ten rodzaj ostatnio też się trafia.

Tu masz opis tego stworzonka: http://groups.google.com/groups?ie=U...t.pl&lr=&hl=pl

RAVENSHEART 04.02.2003 23:13

Cytat:

bas napisa***322;(a)

5. Dla userów takich jak helpman, shkieletor, ww_ proponuje stworzyć oddzielny, nie moderowany topic gdzie będą przenoszone takie posty i będziemy mogli się pośmiać.

Skąd sie tacy biora???

Chociaż z drugiej strony jest weselej

MaciejT 04.02.2003 21:45

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)
uzytkownik jest nadal na forum dostal powiedzmy szanseale moje oczy juz jego nie pilnuja wiec jego los jest glownie w jego rekach - jego i kogos jeszcze ale o tym sza
Tak, tak. Nieoficjalnie ;)

MaciejT 04.02.2003 21:44

Cytat:

jacoob napisa***322;(a)
to co jeszcze go tu trzymamy???No tak oczywiście przecież wszyscy maja prawo do resocjalizacji^_^
Nie ma się co martwić, niewiele mu już tutaj czasu zostało :fiu:

Majonez 04.02.2003 21:41

uzytkownik jest nadal na forum dostal powiedzmy szanse ale moje oczy juz go nie pilnuja (zreszta juz nikogo nie pilnuja ;)) wiec jego los jest glownie w jego rekach - jego i kogos jeszcze ale o tym sza

Ormianin 04.02.2003 21:36

Poczytalem sobie kolizyjny topic... coz, moderatorzy maja racje... temat byl przedstawiony szczegolowo, obiektywny nie bede do konca, bowiem nie znam tekstu po nizej krytyki... zakladam ze byly tam niecenzuralne, lacinskie epitety

tomgoo 04.02.2003 21:33

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !
Heh sa ludzie i inne ...

Pozdrawiam

....taborety||

bas 04.02.2003 21:23

Cytat:

jesli nie wierzysz mi - wolno co - mielismy niejedno spiecie - to zapytaj ktoregokolwiek z adminow - wyjasni ci ZE NIE MA MOZLIWOSCI ZABLOKOWANIA KOMUS DOSTEPU DO _POJEDYNCZEGO_ POSTA...

howg - jak juz ci to potwierdza to moze atmosfera sie troche oczysci...

1. Sądzę, że z tą blokadą dostępu to był jakiś przypadek(to tylko sprzęt i ja wierze(wiem), że mapsajm nie miał dostępu), komputery czasami tak mają.

2. Mam jakąś tam wiedzę i wiem, że można zablokować z poziomu serwera http dostęp do określonego katalogu/pliku, ale tego nie może zrobić moderator tylko root serwera.

3. Mapasajm łączy się przez modem isdn'owy, niewiem jak jest z isdn'em, ale w przypadku analogowego modemu jest dhcp ze zmiennym ip, choć nie wykluczam, że przy isdn'ie jest dhcp ze stałym ip.

4. Uznajmy to za przypadek i skończmy temat bo znowu zacznie się wojna, a ja mam już wystarczająco poszarpane nerwy sesją.

5. Dla userów takich jak helpman, shkieletor, ww_ proponuje stworzyć oddzielny, nie moderowany topic gdzie będą przenoszone takie posty i będziemy mogli się pośmiać.

Laser 04.02.2003 21:22

Cytat:

Sprezyn napisa***322;(a)
a wiecie ja wczoraj ze Shkieletorem rozmawialem
na gadu. I juz wtedy sie zalil, ze mu konto
skasowano i narzekal na moderatorow. A okazalo sie
ze cos sobie w profilu pozmienial i nie mogl wejsc:D
Powiem Wam, ze moim zdaniem to on to wszystko
robil z premedytacja. Juz wczoraj mialem przeczucie,
ze za dlugo u nas nie pobedzie8)

Witam !

To kto tutaj komu pierwszy wazelinował dupe - najpierw on do Ciebie sie "lasi" zebys mu pomógł a potem Cie objezdza !!

Heh sa ludzie i inne ...

Pozdrawiam

Sprezyn 04.02.2003 21:18

a wiecie ja wczoraj ze Shkieletorem rozmawialem
na gadu. I juz wtedy sie zalil, ze mu konto
skasowano i narzekal na moderatorow. A okazalo sie
ze cos sobie w profilu pozmienial i nie mogl wejsc:D
Powiem Wam, ze moim zdaniem to on to wszystko
robil z premedytacja. Juz wczoraj mialem przeczucie,
ze za dlugo u nas nie pobedzie8)

tomgoo 04.02.2003 21:17

Cytat:

jacoob napisa***322;(a)
Niewiem dlaczego ale odnoszę wrazenie ze Tomgoo i Madmax już nie macie z kim dyskutować:chytry: Czy mam rację Majonez ? mam nadzieję że mam:)
Jeszcze nie jest usunięty:)
Chyba że Majonez go zbanował.....

mapsajm 04.02.2003 21:16

Cytat:

jesli nie wierzysz mi - wolno co - mielismy niejedno spiecie - to zapytaj ktoregokolwiek z adminow - wyjasni ci ZE NIE MA MOZLIWOSCI ZABLOKOWANIA KOMUS DOSTEPU DO _POJEDYNCZEGO_ POSTA...

już mi to mówili. ale widzisz... ja, jestem jak ten wierny Tomasz - troszkę niewierny. więc, żeby uwierzyć, muszę zobaczyć, a do momentu wywalenia tematu z forum oficjalnego na adminów nie mogłem nic napisać. dla mnie wniosek jest prosty.

co do atmostefy - ja nic nie czuję, a węch podobno mam dobry...;)

-Sid-The-Rat=> 04.02.2003 21:11

Cytat:

Ormianin napisa***322;(a)
czyzby szafot gotowy? Panownie to nie czasy rwolucji francuskiej, ja np. chcialbym dowiedziec sie gdzie nastapil problem, jesli mam byc obiektywny to chcialbym poznac prawde od poczatku, bedzie ktos na tyle mocny i wyjasni od A do Z o co chodzi?
za duzo gadania - a i temat przykry... popytaj tych ktorzy wzieli udzial w dyskusji 'audio48x' na cdr... bo ja juz nie che wraca c do tego tematu

jacoob 04.02.2003 21:10

Cytat:

Zbieg12 napisa***322;(a)
Z tego co widzę użyszkodnik shkieletor ma PRZERĄBANE na tym Forum.
to co jeszcze go tu trzymamy???No tak oczywiście przecież wszyscy maja prawo do resocjalizacji^_^

paput2000 04.02.2003 21:10

Cytat:

Zbieg12 napisa***322;(a)
Jak się nie wie jak zachowwywać, to się ma przerąbane.
Ja już mam dość różnej maści oszołomów, "luźnych facecików" i frajerów. Szkoda czasu na dyskusję z takim czymś.

-Sid-The-Rat=> 04.02.2003 21:09

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
wiara czyni cuda, ale tylko ta dobrze ukierunkowana.
nie uwierzyłem.

Ormianin 04.02.2003 21:09

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

Jesli nie zmieni swojego zachowania to nie tylko tutaj nie bedzie mile widziany

czyzby szafot gotowy? Panownie to nie czasy rwolucji francuskiej, ja np. chcialbym dowiedziec sie gdzie nastapil problem, jesli mam byc obiektywny to chcialbym poznac prawde od poczatku, bedzie ktos na tyle mocny i wyjasni od A do Z o co chodzi?

witkowal 04.02.2003 21:08

A moze juz nie ma co zmieniac??? Moze uzyszkodnik stal sie bylym uzyszkoszdnikiem tzn. nie ma go juz wsrod nas? Szkieletor ist kaputt ........

kizio 04.02.2003 21:07

Cytat:

Zbieg12 napisa***322;(a)
Oj tak, oj tak i to wielkie czerwone PRZERĄBANE !!!!!

mapsajm 04.02.2003 21:07

Cytat:

wiem ze wiesz :(
mam nadzieje ze w koncu uwierzyels ze nikt ci nie blokowal dostepu do posta wyscig z basem...

wiara czyni cuda, ale tylko ta dobrze ukierunkowana.
nie uwierzyłem.

Laser 04.02.2003 21:06

Cytat:

Zbieg12 napisa***322;(a)
Witam !

Jesli nie zmieni swojego zachowania to nie tylko tutaj nie bedzie mile widziany

Ormianin 04.02.2003 21:06

Cytat:

witkowal napisa***322;(a)
Szkoda slow na takich szkieletorkow....
Jak zwykle dyskusja jest bardzo emocjonujaca... jakby mnie ktos pytal to jestem neutralny... i nikomu w odbytnice nie wlaze... :)
W kazdym razie dzieki takim postom moge sie troche wyluzowac... bo mnie po prostu smiesza
:D :D :D :D

MaciejT 04.02.2003 21:05

witkowal 04.02.2003 21:04

Szkoda slow na takich szkieletorkow....

-Sid-The-Rat=> 04.02.2003 21:01

wiem ze wiesz :(
mam nadzieje ze w koncu uwierzyels ze nikt ci nie blokowal dostepu do posta wyscig z basem...

jacoob 04.02.2003 21:01

Niewiem dlaczego ale odnoszę wrazenie ze Tomgoo i Madmax już nie macie z kim dyskutować:chytry: Czy mam rację Majonez ? mam nadzieję że mam:)

Laser 04.02.2003 21:00

Cytat:

Y@nkee_PL napisa***322;(a)
delikatnie to ujales ;)
mi az chce sie miesem rzucac w tego buraka (( :boks:
ale tez sie powstrzymam

Witam !

Yankee - szkoda nawet kamieni na takiego a co dopiero miesa

mapsajm 04.02.2003 20:59

Cytat:

sayan napisa***322;(a)
ja niewiem co WY macie do SIDA !!

ja wiem^_^ :cool: ^_^

Y@nkee_PL 04.02.2003 20:58

Cytat:

jacoob napisa***322;(a)
Następny czubek z jakiejś innej bajki przyszedł^_^ sporo tu takich ostatnio
delikatnie to ujales ;)
mi az chce sie miesem rzucac w tego buraka (( :boks:
ale tez sie powstrzymam

madmax2 04.02.2003 20:55

Shkieletor myślę, że powinieneś trochę wyluzować. Tutaj jest forum, a na forum ludzie wymieniają się poglądami. Czasami mają różne zdania, ale to nie powód, aby kogoś innego odsądzać od czci i wiary ( jak to mają w zwyczaju robić niektórzy nasi parlamentarzyści). To po pierwsze. Po drugie konsekwencją tego jest, że jak my dyskutujemy to moderator moderuje i czasami robi użytek ze swoich uprawnień. Nie musisz więc od razu używać wyrazów naładowanych emocjonalnie, aby wyrazić swoje stanowisko. Po trzecie powściągnij nerwy. Zresztą poszukaj sobie w dziale dotyczącym zabezpieczeń, jak skończył kolega ww_ za to, że nie potrafił pohamować emocji.
Pozdrawiam

tomgoo 04.02.2003 20:55

shkieletor : nie warto tak się zachowywać
należało wyjaśnić tą sprawe poza forum np. na gg
a nie na forum jak to zrobiłeś.
Teraz jesteś przegrany u wiekszości formułowiczów przeglądających ten topic . Radzę przeprosić Sid'a i bedzie spox . Byle nie za późno .
Sid : Nie warto się denerwować o byle co :)

tomgoo 04.02.2003 20:50

Cytat:

jacoob napisa***322;(a)
albo jakiś SIEROT MARYŚ :D
:D :D :D

jacoob 04.02.2003 20:36

Cytat:

Pawel_k napisa***322;(a)
albo jakiś SIEROT MARYŚ :D

Pawel_k 04.02.2003 20:30

Cytat:

jacoob napisa***322;(a)

jacoob 04.02.2003 20:25

Sprezyn 04.02.2003 17:02

widzisz w kwestii audio przedstawilem
swoja opinie... A ze Ty nie potrafisz
zrozumiec racji i argumentow innych
ludzi to Twoj problem. A jesli chodzi
o masowanie d..... to tylko Kobietom.
Tu moglbym zabluzgac ale sytuacja mnie
rozsmiesza a poza tym jestem opanowany.
Zreszta moglibysmy sie spotkac na PW i co
ja wtedy biedny zrobie.... Jestem przeciez
pacyfista^_^

Majonez 04.02.2003 17:01

heh zostawilem jeszcze cie przez chwile zebys mogl sie wykazac ale widze ze mam racje co do ciebie
szkieletorku niemilo bylo poznac

shkieletor 04.02.2003 16:50

o czywiście..we wszystkim sie zgadzasz z moderatorem..dupke mu wymasuj

Sprezyn 04.02.2003 16:47

rece precz od Sida:o
Shkieletor troche za duzo
przyjaral,ale ja dalbym mu
jeszcze szanse...
Decyzje i wypowiedzi Sida
popieram w 100%

sayan 04.02.2003 16:38

ja niewiem co WY macie do SIDA !!

Sid nie przejmuj sie takimi wypowiedziami :)

Majonez 04.02.2003 16:34

koles wroc tu za 10 lat jak skonczysz przedszkole

-Sid-The-Rat=> 04.02.2003 16:32

'obaj'?
coz...
postaram sie zaraz atmosfere oczyscic

Makthom 04.02.2003 16:32

Głupii mi się wtrącać, ale szkileta zachowanie nie jest lekko rzecz biorąc odpowiednie. A jego odpowiedzi świadczą o nim samym.

rybas 04.02.2003 16:31

może spotkacie się na podwórku :boks:
obaj zatruwacie tutaj z lekka atmosferę

shkieletor 04.02.2003 16:22

Sid-The-Rat moderator-masturbator.Tak bywa jak bydło dostaje moderacje na poważnym forum.

-Sid-The-Rat=> 04.02.2003 16:12

nie - bo byles chamski kolego...

shkieletor 04.02.2003 16:11

MODERATOR CDRinfo ZMIENIA POSTY !!!

Moje posty i wypowiedzi zostały po chamsku zmienione i skasowane gdyż miałem inne zdanie niz moderator.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:39.