![]() |
Cytat:
a co do obcości... wcale nie jesteśmy sobie tacy obcy. no, może ja tobie, ale nie odwrotnie. aha, ja nigdy nie liczyłem na wasze zrozumienie:) |
nikt nie watpi w to ze nie mogles - ale nie przeszkadza ci to i nie przeszkadzalo twierdzic ze mialem w tym udzial - i to personaleni JA a nie ktokolwiek inny...
i wkurzalo mnie to i wkurza bardzo - bo jak juz piaslem wczesniej - a) nie moge b) mam wazniejsze rzeczy do roboty niz zlosliwe utrudnianie zycia innym (obcym mi zupelnie) osobom howgh |
Cytat:
dziękuję za słowa uznania. przynajmniej ktoś mi napisał, że nie jestem pospolity:) też was kocham. powaga. ja tam nie mówię, że jest taka możliwość - ja tylko mówię, że nie mogłem pisać nic w tym poście. i tej wersji będęsię trzymał.:) |
Cytat:
ale fakt faktem zmiana podpisu to przegięcie / zeby nie nazwać tego dosadniej brakiem kultury bo text był rażąco obelżywy i nie tłumaczy tego totalne chamstwo wypowiedzi poszkodowanego/ którego bym się nie spodziewał po BD a teraz mały apel jak się juz troll pojawi to NIE KARMIĆ TROLLA a sam sobie pójdzie a i przypomniao mi sie :) czy czasem to działania nie było niezgodne z regulaminem którym się tak często co poniektóre osoby 8) podpierają? pozdro |
Re: MODERATOR CDRinfo ZMIENIA POSTY !!!
ponioslo mnie - sory
podpisu juz nie ma ... ale pytanie jest nada aktualne ... skad sie biora takie .. |
Cytat:
pozdrawiam:) |
Cytat:
No może jednak: Na mnie psy wieszano, a teraz sądze że jest o wiele gorzej... Ale to moja subiektywna ocena. Nigdy nikomu nie zmieniałem podpisu na inny, a już tym bardziej na obraźliwy lub mający daną osobę poniżyć. Kwestie kto to robi i po co pozostawiam sumieniu tejże osoby. Są granice, których przekraczać nie wolno. Ale moje zdanie zawsze się nie liczyło więc możecie to wyciąć, macie na to moje błogosławieństwo. PS. 1. Zmianę podpisu na ten jaki teraz widnieje osobiście uważam za przegięcie pały - sam bym sie podał do dymisji za takie coś, ale nie mogę, bo już sie zdymisjonowałem :) 2. Potwierdzam: NIE MA MOZLIWOSCI ZABLOKOWANIA KOMUS DOSTEPU DO _POJEDYNCZEGO_ POSTA Amen. |
nie popieram zmiany podpisu - wywalenia posotw ktore mu zaserwowalem nie popieram rowniez - ale stalo sie - nie umiem ich przywrocic a podpisu zmienic
BD - agresja rodzi agresje - zalozy sobie nowego nicka i jak sie wkurzy to bedzie rozrabial Monter tu zaglada - chyba ze wzgedow sentymentalnych - dosc regularnie (czasem go widuje) |
[QUOTE]mapsajm napisa***322;(a)
[B]no, nie. Bartek, a gdzie twoja wyrozumiałość?!;) :) ^_^ też jestem w szoku :) |
Cytat:
Juz tu nie zagląda......... |
Cytat:
|
Cytat:
A i bardzo dobrze że zmieniłeś mu podpis:) Ale myślę że shkieletor juz się nie pojawi na naszym forum:) |
Cytat:
MODERATOR zmienia posty ADMIN zmiania podpisy co będzie dalej? Monter? |
Cytat:
|
Cytat:
moze mu sie spodoba albo bedzie nowy topic ADMIN zmiena podpisy no i kaze mi sie masturbowac czy jakos tak ... |
Cytat:
Bardzo pouczajace i jakie prawdziwe ^_^ |
Cytat:
nie mamy na kogo wrzucać kogo wyśmiewać szukamy nowych wrogów... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Sniper nie czytalem. Hehe. Ten typ jest niezly. Bede sie mu przygladal.
|
i tu nastapia bluzgi : osoby uczulone prosze nie czytac :
Ku.wa zas sie spóźniłem i zanim wlazłem to juz goscia niet - czy takie "fajne" typki nie moga wcjhodzic na forum o normalnej porze 23~3 ??????? w czasie dnia ojciec siedzi naallegro i za ch... sie nie dorwe choc czasami go wyajajam ;))) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
dla idei karmcie, nie dla rozrywki |
Cytat:
|
metoda jest TYLKO jedna a skuteczna i niepozbawiająca userów forum godziwej 8) rozrywki
nie karmic zbyt obficie trolla wiecie jakie w zoo są napisy :chytry: 8) |
Cytat:
Tu masz opis tego stworzonka: http://groups.google.com/groups?ie=U...t.pl&lr=&hl=pl |
Cytat:
Chociaż z drugiej strony jest weselej |
Cytat:
|
Cytat:
|
uzytkownik jest nadal na forum dostal powiedzmy szanse ale moje oczy juz go nie pilnuja (zreszta juz nikogo nie pilnuja ;)) wiec jego los jest glownie w jego rekach - jego i kogos jeszcze ale o tym sza
|
Poczytalem sobie kolizyjny topic... coz, moderatorzy maja racje... temat byl przedstawiony szczegolowo, obiektywny nie bede do konca, bowiem nie znam tekstu po nizej krytyki... zakladam ze byly tam niecenzuralne, lacinskie epitety
pozdrawiam:) |
Cytat:
|
Cytat:
2. Mam jakąś tam wiedzę i wiem, że można zablokować z poziomu serwera http dostęp do określonego katalogu/pliku, ale tego nie może zrobić moderator tylko root serwera. 3. Mapasajm łączy się przez modem isdn'owy, niewiem jak jest z isdn'em, ale w przypadku analogowego modemu jest dhcp ze zmiennym ip, choć nie wykluczam, że przy isdn'ie jest dhcp ze stałym ip. 4. Uznajmy to za przypadek i skończmy temat bo znowu zacznie się wojna, a ja mam już wystarczająco poszarpane nerwy sesją. 5. Dla userów takich jak helpman, shkieletor, ww_ proponuje stworzyć oddzielny, nie moderowany topic gdzie będą przenoszone takie posty i będziemy mogli się pośmiać. |
Cytat:
To kto tutaj komu pierwszy wazelinował dupe - najpierw on do Ciebie sie "lasi" zebys mu pomógł a potem Cie objezdza !! Heh sa ludzie i inne ... Pozdrawiam |
a wiecie ja wczoraj ze Shkieletorem rozmawialem
na gadu. I juz wtedy sie zalil, ze mu konto skasowano i narzekal na moderatorow. A okazalo sie ze cos sobie w profilu pozmienial i nie mogl wejsc:D Powiem Wam, ze moim zdaniem to on to wszystko robil z premedytacja. Juz wczoraj mialem przeczucie, ze za dlugo u nas nie pobedzie8) |
Cytat:
Chyba że Majonez go zbanował..... |
Cytat:
co do atmostefy - ja nic nie czuję, a węch podobno mam dobry...;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja już mam dość różnej maści oszołomów, "luźnych facecików" i frajerów. Szkoda czasu na dyskusję z takim czymś. |
Cytat:
howg - jak juz ci to potwierdza to moze atmosfera sie troche oczysci... |
Cytat:
|
A moze juz nie ma co zmieniac??? Moze uzyszkodnik stal sie bylym uzyszkoszdnikiem tzn. nie ma go juz wsrod nas? Szkieletor ist kaputt ........
|
Cytat:
|
Cytat:
nie uwierzyłem. |
Cytat:
Jesli nie zmieni swojego zachowania to nie tylko tutaj nie bedzie mile widziany |
Cytat:
W kazdym razie dzieki takim postom moge sie troche wyluzowac... bo mnie po prostu smiesza :D :D :D :D |
Z tego co widzę użyszkodnik shkieletor ma PRZERĄBANE na tym Forum.
|
Szkoda slow na takich szkieletorkow....
|
wiem ze wiesz :(
mam nadzieje ze w koncu uwierzyels ze nikt ci nie blokowal dostepu do posta wyscig z basem... |
Niewiem dlaczego ale odnoszę wrazenie ze Tomgoo i Madmax już nie macie z kim dyskutować:chytry: Czy mam rację Majonez ? mam nadzieję że mam:)
|
Cytat:
Yankee - szkoda nawet kamieni na takiego a co dopiero miesa |
Cytat:
|
Cytat:
mi az chce sie miesem rzucac w tego buraka (( :boks: ale tez sie powstrzymam |
Shkieletor myślę, że powinieneś trochę wyluzować. Tutaj jest forum, a na forum ludzie wymieniają się poglądami. Czasami mają różne zdania, ale to nie powód, aby kogoś innego odsądzać od czci i wiary ( jak to mają w zwyczaju robić niektórzy nasi parlamentarzyści). To po pierwsze. Po drugie konsekwencją tego jest, że jak my dyskutujemy to moderator moderuje i czasami robi użytek ze swoich uprawnień. Nie musisz więc od razu używać wyrazów naładowanych emocjonalnie, aby wyrazić swoje stanowisko. Po trzecie powściągnij nerwy. Zresztą poszukaj sobie w dziale dotyczącym zabezpieczeń, jak skończył kolega ww_ za to, że nie potrafił pohamować emocji.
Pozdrawiam |
shkieletor : nie warto tak się zachowywać
należało wyjaśnić tą sprawe poza forum np. na gg a nie na forum jak to zrobiłeś. Teraz jesteś przegrany u wiekszości formułowiczów przeglądających ten topic . Radzę przeprosić Sid'a i bedzie spox . Byle nie za późno . Sid : Nie warto się denerwować o byle co :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Następny czubek z jakiejś innej bajki przyszedł^_^ sporo tu takich ostatnio
|
widzisz w kwestii audio przedstawilem
swoja opinie... A ze Ty nie potrafisz zrozumiec racji i argumentow innych ludzi to Twoj problem. A jesli chodzi o masowanie d..... to tylko Kobietom. Tu moglbym zabluzgac ale sytuacja mnie rozsmiesza a poza tym jestem opanowany. Zreszta moglibysmy sie spotkac na PW i co ja wtedy biedny zrobie.... Jestem przeciez pacyfista^_^ |
heh zostawilem jeszcze cie przez chwile zebys mogl sie wykazac ale widze ze mam racje co do ciebie
szkieletorku niemilo bylo poznac |
o czywiście..we wszystkim sie zgadzasz z moderatorem..dupke mu wymasuj
|
rece precz od Sida:o
Shkieletor troche za duzo przyjaral,ale ja dalbym mu jeszcze szanse... Decyzje i wypowiedzi Sida popieram w 100% |
ja niewiem co WY macie do SIDA !!
Sid nie przejmuj sie takimi wypowiedziami :) |
koles wroc tu za 10 lat jak skonczysz przedszkole
|
'obaj'?
coz... postaram sie zaraz atmosfere oczyscic |
Głupii mi się wtrącać, ale szkileta zachowanie nie jest lekko rzecz biorąc odpowiednie. A jego odpowiedzi świadczą o nim samym.
|
może spotkacie się na podwórku :boks:
obaj zatruwacie tutaj z lekka atmosferę |
Sid-The-Rat moderator-masturbator.Tak bywa jak bydło dostaje moderacje na poważnym forum.
|
nie - bo byles chamski kolego...
|
MODERATOR CDRinfo ZMIENIA POSTY !!!
Moje posty i wypowiedzi zostały po chamsku zmienione i skasowane gdyż miałem inne zdanie niz moderator.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:39. |