![]() |
edycja postów to zło :>
|
Cytat:
|
No jak co nie wolno ot tak sobie zmieniac postow:haha:
|
:banan:
|
Cytat:
|
tez jestem za :szczerb:
|
Cytat:
Co Wy na to Szanowni Admini ? :) |
Cytat:
a może należałoby do profilu dodać jeszcze rubryki: 1.jakie zwierzę lubisz? 2. jakiego zwierza nie lubisz? co wy na to? ^_^ |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
maps - teraz rozumiem skad te animozje :)
bo ja malo toleruje psy :) |
Re: test silnej woli ;)
Cytat:
|
test silnej woli ;)
Ilość załączników: 1
Wasze post'y vs post'y user'a shkieletor kojarzą mi się z poniższym zdjęciem, tyle, że większość z Was nie zdała testu ;) :)
|
Cytat:
achhh, dlaczego mnie tak nie dali na imię?!:'( |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kurde nie załaczyło...może teraz sie uda:)
|
heh i jeszcze to ^_^ :D ^_^
|
O jest!!!!!!!:D
|
Cytat:
|
heh a papaj gra spermą w bilarda !!!
powaga jak znajde tego gifa to dam wam tutaj! |
Łoł rzeczywiscie oba narzady sluza do wielu czynnosci. Slyszalem tez ze wojownikiem mozna szczelac do celu ;)
|
Cytat:
członek (jak go ładnie nazwałeś:)) może jeszcze służyć do zastraszenia, rozśmieszenia i przechwalania się, można jeszcze o niego dbać - regularnie karmić i masować. |
Cytat:
A co w tym zlego :) Usta sa do spozywania i mielenia pokarmu, a czlonek do wydalania i rozmnazania :P I kto tu jest zbereznikiem ^_^ PS inne funkcje nie sa mi znane moze oswiecicie mnie?? :P :D |
Cytat:
:) ^_^ :cool: |
Cytat:
Akurat chodzilo mi o usta :) |
Cytat:
no czym - ch*jem (piszę tak, by już Bartez nie musiał cenzorować:)) |
Cytat:
I czym jeszcze, no czym?? :D :D |
Cytat:
|
Cytat:
i oczami... i uszami... i z d*u*p*y... |
Cytat:
|
A gdzie negatywny bohater naszej opowiesci?
Niech zgadnę - utopił się we własnym jadzie,albo mama wygoniła go spać^_^ :D :) |
Cytat:
A A L L E Y B A G G E T T mnie rozluźniła :P ;) |
Cytat:
;) |
Cytat:
|
Tomgoo ta fota to tak na rozluźnienie... ;) 8)
|
Cytat:
|
Wiedziałem że sie pisze przez ch no ale wiecie byłem pod wpłuywem emocji:)
|
???
|
coraz bardziej podoba mi sie ten off-topic.
idzie sie usmiac co niemiara. oby tak dalej:P |
Ja *******.... ale sie usmiałem tomgooo fakt pisze sie przez ch...
niewiedziec czamu mi przypomniał sie user ww__ jezu z którego drzewa sie tacy urywaja ????? - widac stary chatowiec - buachacha . ni no koles mnie rozbawił - i to jaki twardzielllll jee niesamowity ;))) o jezu... ale sie usmiałem jednak pozdro dla kolegi za dowcip ;)) ps.)-Sid-The-Rat=> ja sie u siebie na sieci z takimi wymysłami spotykam srednio raz/dwa razy na tydzien i z zimna krwia tłumacze sie z kazdego kroku ale jak mnie poniesie to reszta administracji mnie hamuje. |
Cytat:
|
ludzie litosci mi ze smiechu
zaraz brzyszek odpadnie:D Normalnie cdrinfo na wesolo wymieka |
|
Cytat:
|
Dlaczego niedostanie po prostu BANANKA ???
|
Cytat:
heh Ale jestes twardy, LOL Strach sie bac takich jak ty, kolejny internetowy twardziel, pewnie cie bija na podworku i tylko tutaj mozesz pokazac kto jest mocniejszy, na bank z ciebie jakis patyk...... szkoda slow |
Cytat:
|
Cytat:
|
Dopra teraz sie wqurwiłem((
shkieletor jak ci sie k[cenzura]a niepodoba tutaj to po c[cenzura]j tutaj wchodzisz ******** jeden... Jest wiele innych forów dla idiotów którzy ci przyjmą z otwartymi rękami.... Mam nadzieje że za moją radą spier[cenzura]sz stąd.......... [cenzura] by Bartez:) |
Cytat:
a tak swoja droga powaznie? moderatorzy zmieniacie posty? :) |
dlaczego są dwa takie same tematy?
Sid, czy nie można wkleić zawartości tego, do drugiego, w którym się wszyscy rozpisujemy? |
jesli chcesz - prosze bardzo wrocmy do meritum - nie za to ci posty wywalilem
post jest otwarty - wypowiedzi (niestety nie twoje) sa - ale podjalem arbitralna decyzje - albo wszytko albo nic zreszta nie tylko ja sie z toba nei zgadzalem |
no coż jak zabrakło ci argumentów to pozostało kasowanie..
|
staary - ma prawo tez kasowac teksty ludzi ktorzy pisza to co ty piszesz - o moderatorach-masturbatorach (a kto tego nie robil, co?), o masowaniu dupki i tak dalej
pisalem ci juz wczesniej - posty wywalilem za odzywy pod adresem plemnika - w poscie 'kopiowanie audio a audiofilstwo'... pisz co chcesz - byle grzecznie - zapewniam ze nei jestes pierwszy z ktorym sie nie zgadzam - i jakos tyko twoje polecialy |
Ma prawo usuwac stare posty i przenosic tematy a nie zmieniać wypowiedzi ludzi tylko dlatego że mu nie pasują.Zresztą spotkamy sie być moze na wizji na PW zobaczymy ile bedziesz miał wtedy władzy i czy koledzy z forum ci pomogą.
|
zabawne - ma do tego prawo
|
MODERATOR CDRinfo ZMIENIA POSTY !!!
MODERATOR CDRinfo ZMIENIA POSTY !!!
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:59. |