![]() |
Cytat:
|
madry ten twoj kolega...
mysle to samo - ale mnie obrzydzenie wielkie bieze jak mam syntezator obslugiwac (choc niestety zdazalo sie to...) jak teraz napisze ze slucham dobrej muzyki bez podzialu na gatunki - to zostanie to uznane za wycofanie sie tylknymi drzwiami... coz - ale i tak tak napisze :) bo w konuc co wspolnego ma ze soba KIng Crimson, aperfect circle, tom waits i anathema? pozdrawiam reszte muzykalnej braci - tych ciut przygluchych tez - grunt przeciez w tym ze TWOJA muza ma poprawiac humor i to TOBIE a nie innym |
Cytat:
|
Cytat:
ooooo to jest dobre!! :D |
Muzyka Ericha Zana -the best:jupi:
|
Cytat:
|
A mzoe znacie jakies stronki na których śa tytuły najlepszych kawałków trance.Nie wiem co mam sciagać :(
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ok- nie chcialem sie juz wtracac, ale chyba jednak dopowiem jeszcze cos od siebie- ludzie- szanujmy sie- kazdy ma swoje zdanie i to jest jego prawo- dokladnie tak, jak murt napisal- "Ja nie lubie (byc moze nie rozumiem) innych stylow ale nie pisze ze to jest do niczego itd"- ja mam swoje zdanie o techno, metalu, i innych takich "stylach" i nie pisze, ze techno to gówno (chociaż tak jest :wsciekly: ) - potrafie uszanować (moim zdaniem) cudzą opinię
to tyle z mojej strony na ten temat :klotnia: aaaaaa- zapomniałbym- :piwo: dla murt'a za podobne zdanie :spoko: |
Stary kazdy ma swoje zdanie a ja mam akurat takie!!!! :cisza:
|
Cytat:
P.S. ZbigNieff - nie zamierzam nikogo bic za swoje zdanie ale czasami uwazajmy co piszemy. |
Witam!
Słucham techno ale z dresami na szczęście nie mam nic wspólnego :P Lubię też słuchać muzyki, która jest jak najmniej powiązana z komercją, czyli taka, która nie jest poskładana z wielu innych kawałków, które są oklepane od dawna (żadne tam densiki itp. :D ) A co do starszych ludzi ode mnie, to już wielokrotnie widywałem facetów dobrze po 30 na imprezkach techno (nie dyskotekach :P ), którzy potrafili dobrze się bawić. Wogóle to są ludzie, którzy potrafią się bawić przy wszystkim co im puszczą, ale przeważnie pod dużym wpływem alkoholu itp. ;) Ale tacy to z prawdziwym techno nie mają za wiele wspólnego :) |
Ilość załączników: 1
part2 (2/2)
ostatnia ;) |
Ilość załączników: 1
a ja mam tu fuzje Techno i Rocka, czadowy kawalek
jak chcecie to sciagajcie kawalek jest w mp3Pro (32 kbps, zeby to mialo sensowny rozmiar) bedzie potrzebna odpowiednia wtyka do winampa mp3PROAudioDecoder for Winamp part1 (1/2) |
Moze ujmijmy to tak!!
TECHNO do samochodu i na dyske!! METAL do sluchania w domu (moze byc na dyske, u mnie jest club dla metalowcow) ROCK i SOUL dla relaxu Hip-Hop odpada calkowicie (do niczego sie nie nadaje) Reszta muzy ..... to juz wasz wybor co z tym zrobicie ;p Moje zdanie jest takie ale nie bijcie mnie za to ze tak napisalem!! :D 8) |
Cytat:
Ja wiem czy ze wszystkiego sie wyrasta? Chodzilo mi o to ze mozna spotkac 50-60 letnich rockmanow a juz o takich disc-man trudno a to tez przeciez byla bardzo popularna muza. I nie sugerowalem ze techno wyroslo z disco bo tak chyba zrozumieliscie - porownalem tylko zjawisko popularnosci(nie oceniam disco negatywnie tylko jako muzyke popularna tak jak znaczna czesc techno - ale nie jego calosc). Koncze bo niebezpiecznie zbaczamy w strone a ja slucham tego i to jest najlepsze i rulez hehehe. Pozdrawiam i zycze przyjemnosci ze sluchania swojej kochanej muzy ;-)) |
O wlasnie... dzieki Sid napisales to co ja chcialem napisac i ja juz tego robic nie musze hehe.
Wpadlem w pulapke pewnego rodzaju zbytniego lenistwa wypowiedzi - oczywiscie nie chcialem generalizowac, jasne ze i wsrod techno wykonawcow sa prawdziwe talenty. Moje uogolnienie wzielo sie stad ze wiekszosc fanow techno to wlasnie milosnicy jego najprostszej formy - trudno temu zaprzeczyc prawda. Cos to musi oznaczac ze jest to muzyka mocno laczona ze srodowiskiem dresow (czyli niespecjalnie wyrobionych delikatnie mowiac odbiorcow). Ale jeszcze raz - jasne jest dla mnie to ze nie dotyczy to kazdego utwory i wykonawcy. Co wiecej - przyznam ze nie mam wielkiej wiedzy o techno - jeden kolega probowal mnie na nie nawrocic i faktycznie pokazal mi obszary tej muzyki w ktorej sluchac to cos - tyle ze ta muzyka ktora pokazal nie miala nic wspolnego z setkami uderzen na minute a o czyms takim wspomnial kolega. Byly to wysmakowane, dosc wolne i klimatyczne utwory. Moj kumpel (a wlasciwie to siory ale to nie istotne) ma taki klubik w ktorym kiedys zrobilismy sobie jaja z ludzi - dwie godziny pracy na jego Amisi (chyba) 4000 pozwolilo nam stworzyc muze przy ktorej techno fani bawili sie pol nocy - a my mielismy niezla polewke - ani on ani ja nie mamy a) wyksztalcenia muzycznego b) talentu c) nawet zamilowania do tej muzyki a i tak udalo nam sie stworzyc muze ktora zyskala uznanie tych 'znawcow techno'. Wystarczyla prosta zasada - wolno-szybko wolno-szybko i prostacki refrenik na syntezatorku (najczesciej zreszta wyciety z czegos innego) po ktorym nastepowalo bum bum bum.... Moja poprzednia wypowiedz mogla byc zrozumiana jak deprecjowanie wartosci tej muzy a nie o to chodzi - twierdzilem tylko i twierdze ze przez swoja 'powszechnosc' i fakt latwosci tworzenia (zeby nagrac nawet slaby kawalek powiedzmy rockowy trzeba miec kilku ludzi wiedzacych co robic z instrumentami - w techno wystarczy minimum checi i komp) glowny nurt / ten najbardziej slyszalny / to masowka robiona hurtem... Pozdrawiam i licze ze juz wyjasnilem o co mi szlo. BTW Sid nie ma co grozic zamkniecie topica kiedy nikt nikogo nie obraza choc faktycznie dyskusja jest bezcelowa w kontekscie co sie komu podoba - dlatego mowilem o czym innym - wartosci muzyki w sensie jej zywotnosci i przekazywania czegos dalej. |
dla kogos kto choc raz naglasnial koncert sprzed dj'ow jest oczywistoscia :) ale to nic nie znaczy
jak zwykle generalizowalem - wiem ze sa technicy (jak to odmienic?) sorry muzycy grajacy techno z wyzszym i trudnym wyksztalceniem (inzynier dzwiku to a) swiadectwo OGROMNEGO 'czucia' muzyki b) pewna kasa w zawodzie) - to ejst oczywiste - jest tez naturalnie na odwrot - sa solisci w wielkich filcharmoniach ktorzy sa zupelnymi samoukami oki - sprecyzuje swoja wypowiedz - chodzi mi o to ze wiekszosc (niestety) muzyki techno to nic innego niz chlam i kicz - bo biora sie za to ludzie ktorzy mysla za skoro tego tylke jest na swiecie i wszyscy to robia TO JA TEZ MOGE! i owszem - moga... szkoda - bo sa utwory (techno i nie tylko) ktore mnie - zatwardzialamu rockmanowi sie podobaja - bo sa swiadectwem geniuszu i wielkiej wyobrazni wielka szkoda tylko ze tona w powodzi - przepraszam - chaly... chcialbym sie jakos z tej dyskuzji wycofac - bo z zasady nie lubie dyskutowac nie tylo 'z' gustami ale i o nich... |
Cytat:
Dokładnie!!! Zgadzam się z przedmówcą, jak kiedyś zobaczyłem ten cały sprzęt DJa to mi kopara na ziemię opadła. Nie wiedziałem co do czego służy. BTW: Muzycy z zespołu Brooklyn Bounce mają pełne wykształcenie muzyczne i tytuły Inżynier dźwięku. :) |
Cytat:
|
Cytat:
Hehe, ale łach :D Niezła polewka, chciałbym zobaczyć taką dyskusję, bo jeżeli ślą takie texty to rzeczywiście jest z nimi coś nie tak, ja jak na razie niczego takiego niezauważyłem, a jeżeli coś takiego będzie to osobiście poprosze Cię o zamknięcie jej. |
to taka mala grozba zeby - kulturalna istotnie - dyskusja nie zeszla na poziom:
a: techno rullllezzz b: techno sucks, metal ruuuule! c: techno, metal suck, hiphor maaaan rulezezezez! d: you guys suck - trance rules a,b,c: yu 'd' suck'a, f**** * ** *** ** **** *** ! d: your mom'a was *** ** ***** ***! ***! and you ***** *** *****! moderator: guys, you all suck, but you still can't understand that...' a,b,c,d: kill the mod!!!!!!!!!!!!!!!!! mod: ban a,b,c,d :D zbieznosc przypadkowa - podobna dyskusja miala kiedys miejsce na forum modu True Combat - chodzilo o 'favourite gun'... a co do DJ'ow - coz - nie chcialem generalizowac - ale jest to generalnie sztuka nei wymagajaca wyksztalcenia (choc talentu juz owszem - jesli mowimy coagle o sztuce a nie kiczu) - to o to mi chodzilo - sorki za generalizacje i problem lezy w tym ze powszechnosc srodkow do robienia techniawy (nie trzeba sie przy tym 2 lata uczyc obslugiwac gitare czy pianino) i latwosc kreacji rodzi ZALEW chlamu - co niszczy skutecznie te nienajgorsza moim zdaniem muzyke - industrial wogole jest calkiem dobry chocby jako podlkad do nauki :) |
[QUOTE]-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
[B]zaraz zamkne ten temat i go wywale na maledivy bo: lubie metal, nie trawie muzyki w ktorej jest bit i nic wiecej - jestem muzykiem, wyksztalcenie (czesciowe niestety) odebralem i wiem ze przy wiekszosc utworow techno kompozytorzey (a potem DJe) sie nie napracowali (i znam rowniez tem XXI muzik - bo w klubie za barmana robilem :() Że o gustach sie nie dyskutuje to wiedział już Kartezjusz, to zdaje się on pierwszy powiedział: "De gustibae non disputantum" :), a co do kompozytorów czyli Dji muzyki Techno też nie masz racji bo znam trzech i wiem, że jednak sie muszą troche napracować, i nie mówie tu o remiksach ale o nowej nucie. Nie wiem dlaczego chcesz zamknąć dyskusje skoro panuje tu pewna kultura :D |
zaraz zamkne ten temat i go wywale na maledivy bo:
a) dyskusja przupomina wojne amd vs intel b) o gustach sie nei dyskutuje - a juz klotnie na ten temat uwazam za wybutny brak dojzalosci i paru innych elementow c) wydaje mi sie ze niektorzy dyskutanci nie poznali dobrze tego co krytykuja zart) lubie metal, nie trawie muzyki w ktorej jest bit i nic wiecej - jestem muzykiem, wyksztalcenie (czesciowe niestety) odebralem i wiem ze przy wiekszosc utworow techno kompozytorzey (a potem DJe) sie nie napracowali (i znam rowniez tem XXI muzik - bo w klubie za barmana robilem :() wiec dzieci - spokoj prosze - pusccie sobie to co was relaksuje, uspokaja nerwy (jest cos takiego w techno? bo chill-out to raczej techniawkowego nie slyszalem) i wroccie do tematu - ale z glowa a nie emocjami |
Cytat:
Tyyyyyy ................ hehehe. JOKE Myśle, że nie za bardzo wiesz o czym mówisz (zwłaszcza to umc.....), wyrażasz zdanie na temat tej muzyki nie mając pojęcia czym ona jest, opierasz się wyłącznie na stereotypach. Swoją drogą ze wszystkiego się wyrasta a gusta muzyczne prawie zawsze degradują się do disco-polo :( :blee: A co do disco... bo coś tam o nim wspominałeś raczej w negatywnym znaczeniu to ja nie widze nic przeciwko tej muzyce, oczywiście mam na myśli dzisiejsze disco klubowe; disco XXI wieku :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
(ja kiedyś absolutnie nie trawiłem,a teraz bardzo lubię-SZCZEGÓLNIE Z ELEMENTAMI OPEROWO-SYMFONICZNYMI LUB GOTYCKIMI) :) |
Dla relaksu to ja sobie codziennie slucham samochody na dwupasmowej ulicy ;) Najlepsze sa karetki oraz straz pozarna. :P Niestety/stety to przymus.
|
techno, techno i jeszcze raz techno (itp. czyli Dance, House, Trance... muza klubowa)
przy innej muzie nie wyobrazam sobie imprezki ale jest jeszcze cos, lubie sobie pod wieczor posluchac muzyki filmowej, klasycznej (Howard Shore, James Newton Howard, Hans Zimmer, James Horner, John Williams, mam nadzieje ze to wszyscy) a tak dla relaksu, polecam 8) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
na przykład HIP-HOP :P |
Cytat:
Metalu zresztą też.... są inne style muzyczne:) |
Cytat:
Pozdrawiam rabrbarowcuf:cisza: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zazwyczaj jestem tolerancyjny, jeżeli chodzi o inne gusta muzyczne, le to już troche dla mnie za wiele :) jak można "nie trawić" takiej niezłej muzy, i nie mówie tu tylko o techno, mam na myśli też trance, house, drum 'n base i wogóle całą muzę klubową.
Metal...:blee: brr... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja nie trawie techno:P
|
Cytat:
|
DLA WSZYSTKICH CO SA
TECHNO RULEZ ZAPRASZAM NA WWW.CYBERSTACJA.COM BARDZO CZESTO JEST TECHNO WIEC ZNAJDZIECIE COS DLA SIEBIE!! |
Re: Re: techniawka rulezzzz!!!
Cytat:
Ja bym powiedział że raczej House bo Trance to raczej bez wokalu :P |
Cytat:
w zasadzie dla mnie cala muza klubowa o bicie bardzo szybkim jest techniawka :) |
>>>>>>>>>>>TECHNO RULEZZ<<<<<<<<<<<<<<<<<<< >>>>>>>>>>>TECHNO RULEZZ<<<<<<<<<<<<<<<<<<< >>>>>>>>>>>TECHNO RULEZZ<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
|
Cytat:
Chopin - etiuda rewolucyjna Behemoth - decades of therion to jest dopiero prawdziwe techno. |
Re: techniawka rulezzzz!!!
2 DJs And One - I Engineer [DJ Neo Remix]
Kenny Takito - Moskito (Japanese Sunrise Mix) Master Blaster - Hypnotic Tango (Klubbingman Remix) [/B][/QUOTE] te utwory to nie takie prawdziwe techno to wszystko TRANCE (ale spoko ja tesh lubię trance) |
Cytat:
|
a ja tam wam mówię:
CHOPIN & METAL - to jet to!!! |
Witam !
No to ja ze swojej strony dodam ;) Drum'n Bass RULEZZ |
Cytat:
Dobrze to ujales!!! Techno do zabawy ewentualnie do samochodu ......... ROCK RULEZZzzzzzzz..... |
Cytat:
pobawić się można nawet przy polskiej odmianie jugosławiańskiej [bodajże] muzyki turbo. a HH w moim mniemaniu nie nadaje się do tego. to jest muza do posłuchania. jest o jeden schodek wyżej. ps nigdy nie powiedziałem że słucham wyłacznie HH. po prostu lubię ten gatunek [a przynajmniej jego część]. "kinematografia" dla mnie to najlepsza polska płyta która ukazała się w sklepach. od tego zacząłem przygodę z tą muzyką i choć początkowo mój młodszy brat nie raz dostał opiernicz za to co przywlókł do domu. ale okazuje się że wystarczy trafić na dobry towar. nie wszstko da się słuchać. nie można generalizować. nie twierdzę że cały polski HH jest ok [a co jest na vivie nie mam pojęcia] ale HH będę bronił bo go lubię. bo dla mnie jest wartościowy. |
Cytat:
|
TECHNO do zabawy
ROCK&METAL do słuchania Tak naprawdę "prawdziwa" muzyka skończyła sie na początku lat 90.:chytry: ;) Teraz to często przeróbki i ponowne nagrywanie tych samych utworów w nowych (najcześciej beznadziejnych) wersjach. Za moich czasów to była MUZYKA ^_^ :D ^_^ ;pROCK&METAL |
Cytat:
Master hmmmm.... no nie wiem, chyba się z tobą nie zgodze co do komercji w dzisiejszej techniawce. Nie należy patrzeć na takie zespoły jak Brooklyn Bounce, bo to jest totalna komercja (chociaż bit mają mimo wszystko dobry), należy skerować swoje ucho w kierunku innych Dj, tych mało znanych, niestety nie mają oni siły przebicia i wychodzą zazwyczaj z jednym kawałkiem a potem gdzieś giną :) Clubmasters - 3 polscy Dj'e, grają w klubie Protector w Głogowie k. Z.G. to są Dj, którzy mogą konkurować z Dj z zachodu :) |
Cytat:
|
Everybody klaszczą w hands :D
Cała sala za******** ;p |
Teraz jade z koksem :)
Bawimy sie Everybody :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: |
Kuźka Brothers.
|
Na poczatek chcialem powiedziec:
TECHNO RULEZ Teraz do rzeczy, lubie nowe kawalki techno i tylko takich slucham glosniej :), ale ja preferuje utowry, z przed kilku lat sa o niebo lepsze od tych co teraz sa. Nie mowie ze teraz sa zle, ale kiedys (2-3 lata temu) techno bylo lepsze, nie mowcie ze mi sie znudzilo bo wcale tak nie jest. Uwielbiam starsze kawalki Aquagena, teraz to komercja, kiedys Aquagen mial w sobie to cos. Takze, lubie jeden utwor w wykonaniu Mr. X and Mr. Y ( Westbam to Y albo X nie pamietam) - Global Players ten utwor jest zaje**sty. Szkoda, ze przypal glosniej poscic starsze kawalki, chociaz w tej wiosce i tak nie maja pojecia o tym rodzaju muzyki. Co do HH to nie przeszkadza mi on, tez lubie czasami posluchac, ale nie moge za dlugo, nie wiem czemu. Nie ma to jak rytmy Techno, Trance, House :) GREETZ |
No ja też tak czasem mam, lubie przypomnieć coś sobie ale przeważnie mam to w zasięgu ręki na CD :P. Kiedyś ściągałem tyle muzy, że nienadążałem wszystkiego przesłuchać, dopiero po jakimś czasie odkrywałem fajne kawałki na dysku ^_^
|
faktem jest, ze tej muzy sporo, ale tylko niektore kawalki zasluguja na dluzsza uwage :)
a jesli chodzi o starsze nieco nutki, to se wyobraz ze zassalem z netu Barthezz - On The Move i Aquagen - Lovemachine bo chcialem se poprostu posluchac ;) |
Re: Re: Re: techniawka rulezzzz!!!
Cytat:
|
Cytat:
ja dla przykladu lubie wrocic do kawalkow np. z roku 2000 ;) w przypadku techno itp. dla mnie zawsze slowami prawdy beda: "Stare, ale jare" :jupi: |
Re: techniawka rulezzzz!!!
Cytat:
|
Dla mnie HH to największa kicha i jak juz wcześniej napisano:
Cytat:
|
Cytat:
|
ok- rabarbar też może sobie troche poRULEZZZ'ować (ciekawe scrathe są na początku:P )
|
Cytat:
a jest jeden kawalek z HH, ktory jest dla mnie do przetrawienia mianowicie O.S.T.R. - Kochana Polsko i na tym Finito sluchajac HH mozna tylko wpasc w jakas niepotrzebna depresje, czy zeswirowac :blee: a trance i techno to muza zycia, przy tym mozna sie wyszalec ile dusza zapragnie, przy tym chce sie zyc :jupi: |
chlopaki no to pora na rabarbar. ściągajcie majonez już naprawił linka
|
Cytat:
ten plik zajmuje zeroooooooo :cisza: |
shyja - widać, ze nie słuchasz HH- to co piszesz, to sterotypy oparte na zasłyszanych kawałkach Liroy'a, czy Karramby (chyba, ze sie myle)- ten Hip-Hop o którym mówisz juz prawie odszedł- teraz tematami textów są zupełnie inne serawy- tak jak mówił kiedyś (daaaaaaaaawno temu) Tede- "polski HH pójdzie w kierunku ROZRYWKI", a nie nawijania jak to na świecie jest źle...
a co do tego rabarbaru, to jakoś mi sie zassać nie chce :( - jak plik się ściągnie, to ma 0 bajtów :( |
Cytat:
:cisza: |
Cytat:
|
Cytat:
bani!! Jesli chodzi o ameryke to Eminem z ta cala reszta takze odpada!! Ludzie co sie z wami dzieje ta muzyka RUJNUJE psychicznie!! Ale nie mowcie ze zaczelismy potyczke, tu poprostu wymieniamy sie swoimi zdaniami a wy juz od razu szukacie czegos do wojny!! ;p Ludzie niech LOOOOOZzzz bedzie z Wami ;p :D :D |
rabarbar rulez!! ale hip hop też lubię [bardziej niżli techno]
|
Adik a czymże jest hip-hop, przecież to najbardziej dołująca muza na ziemi ilekroć słysze jakiś kawałek gdziekolwiek to mam ochote wziąść żyletke i sie pociąć. Hip Hop pokazuje tylko te złe strony życia i przeważnie są to sceny z jakichś slumsów. A techniawka, trance, czy house to jest muzyka ludzi radosnych i zadowolonych z życia.
|
|
więc chwytajmy za miecze/bronie/słowa (:zeby: )
HIP-HOP Rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz... |
HIP-HOP ???
:blee: a co to jest :blee: jesli to jest to co widze czasami na Viva Polska, to powiem jedno: "panstwu juz podziekujemy" :D wole techniawke i trance :jupi: :piwo: :jupi: :piwo: |
Adik wlasnie rozpoczales kolejna potyczke w odwiecznym konflikcie miedzy techniawka a... Hip-Hopem (sic!)
hehe |
A i tu mylicie sie oboje!!!!! Prawdziwy styl na terazniejszosc to
ROCK & METAL |
Cytat:
|
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...- jakby Ci to powiedzieć- niestety, ale mylisz się ;)
jest tylko jeden prawdziwy styl i zwie się on HIP-HOP :zeby::zeby::zeby::zeby::zeby::zeby::zeby::zeby: nie ma to jak rozpętać kolejną wojnę...:chytry: |
techniawka rulezzzz!!!
Nie ma to jak pożądny i ostry bit!!! :))))
Muza przy której można sie dobrze zabawić i wyrwać niezłe dupcie na różnego rodzaju techno-party. Ostatnio zauważyłem rosnącą popularność muzyki klubowej w Polsce. Tylko tak dalej :))))) Poniżej zamieszczam kilka tytulów nutek które warto posłuchać. Ci, którzy również gustują w tego typu muzyce mogą zamiescić swoje typy. 2 DJs And One - I Engineer [DJ Neo Remix] Kenny Takito - Moskito (Japanese Sunrise Mix) Master Blaster - Hypnotic Tango (Klubbingman Remix) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:11. |