Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   czy podoba ci się ta ankieta? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/czy-podoba-ci-sie-ta-ankieta-16410/)

-Sid-The-Rat=> 07.02.2003 07:25

rekord padl niewatpliwie w poscie wigilijnym - ponad 300 w 2 godzinki...

a ankieta jest dla mnie symbolem poszukiwania straconego czasu - tylko nie wiem czyjego

zYxMa 07.02.2003 03:27

Re: czy podoba ci się ta ankieta?

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
dawno nie było naprawdę ciekawych ankiet. postanowiłem więc uczynić was szczęśliwymi forumowiczami i oto stworzyłem jedndą przecudną.

co o niej myślicie?

Jest bardzo pouczająca i przyznam się nawet, że troche mnie podbudowała do myślenia o czym tak naprawde nie jest ta nie ankieta.
I powiem Ci, że nie dużo nie myślałem nad tą nie ankietą i nie wymyśliłem, że jest ona nie bez sensu. So Wy o tym nie myślicie?

A tak na poważnie wydaje mi się, że to rekord - w ciągu 2 godzin padło tyyyyyyle odpowiedzi :jezyk: :jezyk:

/||\aster 07.02.2003 03:04

Cytat:

jacoob napisa***322;(a)
Ty niewiesz Master jak to fajnie jest tak latać z gola dupą ale sprobuj to bardzo pouczajace doświadczenie;) :D
Skad wiesz, ze nie wiem :D :D :D

jacoob 07.02.2003 02:41

Cytat:

/||\aster napisa***322;(a)
na tej wiosce chyba nie macie co robic i wiesz to ze swoich doswiadczen, bo chyba w twoim miejscu zamieszkania latwiej jest latac po podworku z gola dupa

:D:D:D

Ty niewiesz Master jak to fajnie jest tak latać z gola dupą ale sprobuj to bardzo pouczajace doświadczenie;) :D

/||\aster 07.02.2003 00:10

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)
A ja sądzę,że jest ona-ankieta-bardzo na miejscu,ale nie każdy powinien brać w niej udział,bo wysiłek intelektualny,zaangażowanie osobowości i nawiązanie do przeżyć wczesnodziecięcych może się źle skończyć-nałogowa masturbacja w miejscach publicznych,spacery w niekompletnym odzieniu,myślowstęt w końcu - to tylko niektóre pułapki czychające na nieprzygotowanych mentalnie do tego intelektualnego wyzwania.:jupi:
na tej wiosce chyba nie macie co robic i wiesz to ze swoich doswiadczen, bo chyba w twoim miejscu zamieszkania latwiej jest latac po podworku z gola dupa

:D:D:D

mapsajm 07.02.2003 00:05

Cytat:

A ja sądzę,że jest ona-ankieta-bardzo na miejscu,ale nie każdy powinien brać w niej udział,bo wysiłek intelektualny,zaangażowanie osobowości i nawiązanie do przeżyć wczesnodziecięcych może się źle skończyć-nałogowa masturbacja w miejscach publicznych,spacery w niekompletnym odzieniu,myślowstęt w końcu - to tylko niektóre pułapki czychające na nieprzygotowanych mentalnie do tego intelektualnego wyzwania.:jupi:
:)

TOMMYx 07.02.2003 00:01

Cytat:

Ciekawe spostrzeżenia, rozumiem, że znasz to dobrze z własnego doświadczenia. Nie przejmuj się, pamiętaj, że zawsze może być gorzej. :glaszcze:

brzuszki 06.02.2003 23:39

Cytat:

TOMMYx napisa***322;(a)
Jeśli Twoja edukacja była/jest "wspierana" tego typu ankietami, to bardzo Ci współczuję... :blee:

A co do prestiżu Forum...hm...tego typu ankiety raczej go 'obniżają' (ale to jest moje zdanie). :cool:

TOMMYx 06.02.2003 22:42

Cytat:

RoX97 napisa***322;(a)
Wspaniala ankieta,
niesamowicie pobudzila mnie intelektualnie :)
Mysle, ze potrzebujemy wiecej takich ankiet aby podniesc prestiz forum i zajac sie edukacja nieletnich?? :blee:

Jeśli Twoja edukacja była/jest "wspierana" tego typu ankietami, to bardzo Ci współczuję... :blee:

A co do prestiżu Forum...hm...tego typu ankiety raczej go 'obniżają' (ale to jest moje zdanie). :cool:

jacoob 06.02.2003 20:34

yyyyyyyyyyyyy ...:o :ysz: :ysz: :ysz:

MacGyver 06.02.2003 20:22

Dowód:
O, nie, już nie mam siły...

MacGyver 06.02.2003 20:21

Tak, ankieta pobudza intelektualnie
Własnie wymyśliłem twierdzenia:

Twierdzonko:

Średnica promienia zakrętki osi docisku piasty mimośrodu sworznia centroidy lepkości dynamicznej wałku oporowego przepływu naddźwiękowego hydrolizy dopełnienia dzielnika masy fotodiody granitolu naprężenia impedancji i hartowności kompresji jednomianu jaskrawości stożka oporu elipsoidy kątownicy elektryzacji obiegu obrotowego pryzmatoidy obiegu zewnętrznego resublimacji naporu stycznego teflonu objętości krytycznej graniastosłupa wynosi zawsze: 1

RoX97 06.02.2003 18:28

Wspaniala ankieta,
niesamowicie pobudzila mnie intelektualnie :)
Mysle, ze potrzebujemy wiecej takich ankiet aby podniesc prestiz forum i zajac sie edukacja nieletnich?? :blee:

TOMMYx 06.02.2003 17:26

Re: Re: Re: czy podoba ci się ta ankieta?

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
ale dlaczego? no, powiedz, co myślisz.
:)

ok, już wyjaśniam, a więc...

szczerze? nie podoba mi się, ponieważ jest ... zbyt mały wybór opcji :)

mapsajm 06.02.2003 14:10

Re: Re: czy podoba ci się ta ankieta?

Cytat:

TOMMYx napisa***322;(a)
szczerze ? no comment ...
ale dlaczego? no, powiedz, co myślisz.

Zeus 06.02.2003 13:13

Witam
w koncu sie doczekalem jakiegos inteligentnego topic-u :D
Pozdrawiam

murt 06.02.2003 13:10

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)
Jejciu ale głupoty napisałem.......:)
Ale wybaczcie mi było późno ....

Nie przejmuj sie Tomgoo zobacz jak ja zaczolem filozofowac :)
Szkoda ze ja nie moge sie uzaleznic od rabarbaru. No coz format c:\ co pol godziny :)

tomgoo 06.02.2003 13:02

Jejciu ale głupoty napisałem.......:)
Ale wybaczcie mi było późno ....

-Sid-The-Rat=> 06.02.2003 12:46

aaaa jajakkkk - malina truskawa wisienka rodzyna....

pppoporra na rrabarbar!

<dddalem co innnnego do zrzrozumienia - aaale to jjuz mmmomoja sppprawa>

Laser 06.02.2003 11:41

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
pppopora na rrabarrbar
Witam !

O NIE !!!

SID TY tesh sie uzalezniłeś ... ;) ;)

przemas 06.02.2003 11:19

-Sid-The-Rat=> chyba wyraźnie dał do zrozumienia, iż ankieta jest niepełna, przez co wiele uboższa. brakje w niej pory na rabarbar

-Sid-The-Rat=> 06.02.2003 06:19

pppopora na rrabarrbar

Pedros 06.02.2003 03:07

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
dawno nie było naprawdę ciekawych ankiet. postanowiłem więc uczynić was szczęśliwymi forumowiczami i oto stworzyłem jedndą przecudną.

co o niej myślicie?

Niestety, ankieta kizia była lepsza
btw mapsajm - a nie lepiej było sobie herbatkę zrobić, szlużka zajarać ??? ;) ^_^

TOMMYx 06.02.2003 02:51

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)

co o niej myślicie?

szczerze ? no comment ...

mapsajm 06.02.2003 02:16

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)
chłopie ty też teraz nie myslisz tylko o tym nie wiesz:P
[...]

ależ ja myślę - a to jest dowód!!!

tomgoo 06.02.2003 02:12

Ano dzieki Thanatos chyba pójde w slad kolegi Murta i tez udam sie na spoczynek!
Dobranoc all!

tomgoo 06.02.2003 02:11

Aha teraz znowu ja zapomniałem sie podpisać :

Pisał do państwa niemyslący człowiek z chwilow dostawą bodzców do móżgu!!!!
Ps. Mój ups jeszcze działa ale chyba niedługo siadzie......:(

murt 06.02.2003 02:11

Cytat:

ThanatoS napisa***322;(a)
Widze ze w nawyk wam weszlo juz pisanie (odruch miesniowy) wiec nie musicie myslec.
Chyba rzeczywiscie za duzo mysle. Pojde na maly spoczynek. Dobranoc wszystkim.

tomgoo 06.02.2003 02:09

Cytat:

murt napisa***322;(a)
Nie no chodzi mi o to czy ja mysle czy nie mysle. Bo jak mysle to mysle ze mysle. A gdy nie mysle to mysle ze nie mysle ale przeciez mysle ze nie mysle.
Wiec co ja mysle? Mysle czy nie mysle?

Znowu ci pisze że nie wiem czy myslisz bo ja sam nie wiem czy ja mysle czy niemysle . Ale jeżeli pisze ten post to może oznaczać że niektóre komórki w mojej głowie pracują a co za tym idzie chyba twoje też skoro napisałeś tamtego posta i tego nastepnego wiec wychodzi na to że jednak jeszcze myślimy . Ale czy napewno???

ThanatoS 06.02.2003 02:08

Widze ze w nawyk wam weszlo juz pisanie (odruch miesniowy) wiec nie musicie myslec.

shyja 06.02.2003 02:04

Cytat:

murt napisa***322;(a)
Nie no chodzi mi o to czy ja mysle czy nie mysle. Bo jak mysle to mysle ze mysle. A gdy nie mysle to mysle ze nie mysle ale przeciez mysle ze nie mysle.

Głowa mnie rozbolała :(

murt 06.02.2003 02:04

Aha podpisano zdesperowany malolat.
pozrdrawiam redakcje Bravo Girl8)

murt 06.02.2003 02:02

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)
nie wiem bo też nie mysle jest 1 na ranem i chyba nic nie myśle skoro pisze jakies głupoty teraz..;p :D

tomgoo 06.02.2003 02:01

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
ludzie! co się z wami dzieje?! jest przecież 1:01 noc się dopiero zaczyna! jazda do myślenia i picia i dy*ania!!!
chłopie ty też teraz nie myslisz tylko o tym nie wiesz:P
Noc sie teraz nie zaczyna lecz dzień!!!!!!!!!!!!!!!!!!!8)

murt 06.02.2003 02:00

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
ludzie! co się z wami dzieje?! jest przecież 1:01 noc się dopiero zaczyna! jazda do myślenia i picia i dy*ania!!!
Niby co mam dymac o tej porze? Myszke, monitor, poduszke??
:P

mapsajm 06.02.2003 01:59

shyja 06.02.2003 01:57

eeee..... co to ja miałem tu napisać??? hmmm... jak sobie przypomne to napisze. w tej chwili nie myśle :)

tomgoo 06.02.2003 01:54

Cytat:

murt napisa***322;(a)
W tej chwili ja nie mysle!!
Bo w sumie po co mam myslec??
Ja nie mysle wiec nie jestem ale gdy zaczne myslec to bede czy nie bede??
To co ja mam mysles???

nie wiem bo też nie mysle jest 1 na ranem i chyba nic nie myśle skoro pisze jakies głupoty teraz..;p :D

murt 06.02.2003 01:52

W tej chwili ja nie mysle!!
Bo w sumie po co mam myslec??
Ja nie mysle wiec nie jestem ale gdy zaczne myslec to bede czy nie bede??
To co ja mam mysles???

tomgoo 06.02.2003 01:47

Jest super-hiper-extra potrzebna temu forum.
Jest niepotrzebna Bartkowi do otwarcia swojej strony www.
Jest zdradziecko podobna do mojej wietnamskiej kuzynki ze strony meduzy.
Jest wybitnie utalentowana pod względem exploatacji zasobów naturalnych.
Jest dla mnie wszystkim.
Jest wystarczająco szokująca, by nawet invisiblemanowi zaczęły prześwitywać ręce.
Jest.
Nie wiem, co mam myśleć - nie wiem która to.
Ja nie myślę.
Co to jest TA Ankieta?

Własnie to myśle8-)

mapsajm 06.02.2003 01:36

czy podoba ci się ta ankieta?

co o niej myślicie?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:25.