![]() |
A ja nie dostalem :(
Ale przez przypadek znalazlem jednego kolesia w DC, ktory tych filmikow ma chyba z 3GB. Nie chce sie co prawda od niego ciagnac, ale moze w koncu zacznie :) |
jeśli nikomu nie sprawi to problemu to tesz prosze o tego linka.
dzieki |
poprosze rowniez o linki do tych teledyskow
|
Juz poszlo, mozecie sprawdzic skrzynki ;).
A joe doe - PW;) |
|
hmmmm..... prosić zawsze można.... a ja chciałem sięzapytać: czy komuś nie podpadłem, bo jakoś nikt mi rodzynka nie wysłał na mejlika :( :( :( :(
|
Tez bym prosil o adresik na priva.
A ogladaliscie UHF (Conan Bibliotekarz RULEZ!)? wlasnie zasysam :) |
wiem, że oryginalny nie będę, ale no nie obrażę się, gdybym mógł razem z wami podziwiać teledyski Yankovicha.... a tak a pro pos... czy ściągnęliście sobie jego najnowszą płytkę "Poodle Hat" !? Macie tam przeróbkę przeboju "Complicated" panny Avril Lavigne, przeróbke Eminema "Lose Yourself", ponadto nabite z Backstreet Boys.... I jakieś inne... po prostu zieja niezła po wsłuchaniu się w liryke :).
karolluss@poczta.onet.pl |
już poszło
Pozdrawiam |
mam tego mnustwo, ale moze cos przegapilem
poprosze adresik ;) |
Nie chcę być gorszy, też bym to chciał ;)
|
Dolaczam sie do prosby ;)
|
mam pyatnie: czy ma moze ktos jeszcze adres tej stronki (o ile jeszcze w ogole istnieje ;)) i moglby mi ja podeslac na maila.
Z gory dzieki za pomoc. |
yankovic jest spoko widzialem pare teledyskow
zassajcie sobie jeszcze ladoshi tez sa nizle |
Witam !
Zeus my to jestesmy prawie ziomki - wywal link mam go w podpisie gg wiec jak ktos chce to wystarczy ze doda mnie do listy w gg i ma adres .. ;) A jak nie ma gg niech pisze na priv to mu wysle i tak nic narazie nie robie ;) |
THX Sniper
A tak na marginesie to ja niewidze nic zlego w opublikowaniu tego adresu wiec najwyzej bedzie na mnie a Sniper i Laser beda mieli spokoj. Wywalono na prosbe Lasera :) |
Mogbym prosić na maila ten adres???
|
Zarąbista stronka!!Download też szybki...a filmiki...no comments:)
|
Cytat:
|
Odbudowałem - ma przeciagi ale do wiosny musi suce wystarczyc jak jej sie zachciało rozróby ;)) nauczy sie - zreszta to wilczór wiec powinna wytrzymac menda jedna
|
Cytat:
Przeciesh tej budy mówiłes ze nie ma ... ;) |
Cytat:
|
THX - Laser - bo zaraz ide odsniezac działe bo pewno mojego psa juz niewidac z buda raze - sypie ze hejjjj
|
Cytat:
BIG THX :3msie: :piwo: |
Witam !
OK odciąze troche Snipera - wszyscy co maja gg prosze do mnie w tresci wiadomosci prosze wpisac Yankovic zeby nie było prbolemów co i jak ...;) |
poszło do obu
|
Cytat:
|
Sniper to ja poprosze ne prv.
Pozdrawiam |
Powiem tak wszystkie jego teledyski oraz inne fajne reklamy sa na pewnej stronce do sciagniecia - nie zamieszcze linka bo pewno bedzie to kryptoreklama ale jak kto chce moge wysłąc na priv. Chyba ze admini w drodze wyjatku pozwolą na jego zamieszczenie - nadmieniam ze jest to stronka polska i tylko z dowcipami, opowiadaniami i filmikami
|
Cytat:
tzn. "Fat" ;) |
Witam !
Mam wszystkie - dzieki jednemu forumowiczowi - thx. Weird Al Yanković jest poprostu extra a szczególnie "Like A surgeon" akcja podczas operacji ... STHIL RULEZ;) |
dobre tez jest "Bad"
full wypas :) |
ja tam polecam "Headline News", " Like A Surgeon", "Smells Like Nirvana" oraz "Bedrock Anthem" :chytry:
|
Weird Al Yankovic
Hehe...ludzie ściągajcie sobie teledyski tego gościa...szczególnie "amish paradise" i "the saga begins"...odjazd!!
Ja ściągałem z Kazaa, ale w eMule chyba też są... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:33. |