![]() |
Brak powiadomienia o nowych odpowiedziach
Witam!
Chciałem się dowiedziećczy tylko ja mam taki problem czy może też inni. Dzisiaj od kilku godzin nie dochodzą do mnie żadne powiadomienia z forum cdrinfo. Swoją pocztę sprawdziłem przez wysłanie maila z innego konta i doszlo. Pozdrawiam :) |
u mnie to samo - powiadomien albo brak albo przychodza po zupelnie abstrakcyjnych czasach...
|
To samo, moze mail bot nie wyrabia :)
|
Coz moge dodac.
Mam to samo. I nie jestem zadowolony :( Zreszta pare dni temu tez tak bylo. |
No właśnie, ostatnio dostałem powiadomienie o odpowiedzi, która miała miejsce jaaakiś czas wcześniej...
|
qrcze, a wiec nie jestem jedyny
tez nie dostaje powiadomien na maila o nowych postach mam tak od wczoraj :buu: :buu: |
I kto nam na to odpowie ??? Co na to góra ???
|
Cytat:
|
To samo i umnie a z tego co widze to u wszystkich. :(
|
"Gora" zrobcie cos z tym :blee:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
pchnalem i nformacje do sobala (a ten do miska) - co z tego bedzie nie wiem - pamietajcie ze ja jestem Moderatorem a nie adminem - ja tu TYLKO sprzatam :)
|
Witam!
Powiadamianie już działa :jupi: Właśnie dostałem 38 zaległych wiadomości :D |
dostalem setke - jejku - wspolczuje modemowcom...
inna sprawa ze jest cos ciaglenie tak- listy nie dochodza natychmiast - ja mam komunikator tlen - i jak przychodzi mail widze w rogu ekranu co sie dzieje na forum - brakuje mi tego... ale wszystko przed nami |
Cytat:
|
A mimprzyszło 50
|
witam
117 emaili. Wie ktos moze czemu dostaje kilka email dotyczacych jednego topicu przeciez jest napisane "Moga juz byc kolejne odpowiedzi na ten temat, ale dopoki nie odwiedzisz powyzszej strony, nie bedziemy informowac Ciebie o kolejnych postach." co jest grane ?????? :blee: Pozdrawiam |
heh, ja dostalem tylko 129 maili z forum :o
ale dobrze, ze juz wszystko dziala |
Cytat:
|
Ja też trochę dostałem:( Wyraźnie coś się krzaczy. No i mam modem... :buu:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:20. |