![]() |
Cytat:
przede wszystkim nie wszyscy. pokazywali to tu i owdzie w telewizji. |
Witam!
tez widzialem te informacje... rewelacyjny jest ten stroj.. ale trzeba miec specjalne okulary zeby tak widziec... narazie... musza to udoskonalic :) a ja myslalem ze to fotomontaz... zwracam honor :) |
Zgodnie z zyczeniem polaczylem dyskusje.
|
Cytat:
|
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...threadid=16404 moze polaczyc te 2 dyskusje :)
|
Nie dawno bylo ze to jest montaz...........
Nawet ktos pokazywal jakies zdjecia z zaznaczonymi rekawami :D:D:D:D:D HAHAHAHAHAHAHAHA, a teraz niby kazdy wierzy jakby nikt nic nie gadal LOL |
?????
|
Tak, też to widziałem i nieźle się prezentuję ;)
|
fajna rzecz... sam widzialem... Teleexpress to pokazywal. zreszta armia USA od dluzszego czasu pracuje nad takim ubrankiem dla swoich wojakow.
|
Swiat sie konczy...
Matrix (teraz naprawde) has you... Hehe, ten plaszczyk z TV przypomina mi ten z "Ghost In The Shell" tzw. kamuflarz termooptyczny, fajna sprawa na podchody ^_^ |
Fajne rzecz do szkoły dla nauczyciela...uczeń odpowiada, a nauczycielka tylko patrzy czy kolega z tyłu nie szepta:):)
|
Invisible Man Istnieje!!!
Serio!!! Oglądałem Informacje na Polsacie o godzinie 18:45 w których pokazali ten strój, który powoduje, że dany obiekt jest transparentny. Fotka fotką, ale w Informacjach przedstawili materiał filmowy. Dodam na zakończenie, że informacje współpracują z CNN i to był właśnie materiał pochadzący z CNN.
|
Ja także oglądałem!!! Ja chce być niewidzialny!!!! (a może zagram w harym poterze???)
|
Cytat:
Tesh ogladałem - dajcie rzutnik i zaraz bede Invisible Man ;) |
Panowie własnie oglądałem TeleEkspres i pokazywali jak zrobili to zdjęcie za pomocą specjalnej kamery coś na bazie rengena pomysł i ciekawy do zastosowania np w domu
|
Moze naogladal sie za duzo Predatora ||
|
Cytat:
Może i pic ale ten student to niezle to sobie wymyślił. hehe :) |
Cytat:
|
Czytanie ze zrozumieniem to ciezka sprawa :D:D::D
|
Cytat:
A tam wyraźnie napisane jest, że to jest iluzja, która prezentuje trzech mężczyzn (trzy osoby), spacerujących za osobą demonstrującą to "ubranie". Dlatego też gość, który jedzie za nim na rowerku NIE będzie widoczny przez to "ubranie". Gdyby ten student stanął w zupełnie innym miejscu i za nim nie byłoby nikogo, i tak byłoby widać przez to ubranie tych samych trzech ludzi , spacerujących za studentem. :czytaj: na przyszłość czytajcie opisy pod zdjęciem :czytaj: PS" to nawet nie musi być ruchome, i pewnie nie jest, przecież oglądacie tylko zdjęcie, a nie odtwarzacie pliku video " |
Witam!
oczywiscie, ze fotomontaz - ci ludzie sa za mali w stosunku do kolesia po lewej(tego za rowerzysta), rowniez plaszczysna po jakiej ida i jedzie zamochod nie jest pod takim katem jak ta linia po prawej :) |
Cytat:
|
Cytat:
Bez rasistowskich skojarzen - a co niby miał schowac|| || |
Ciekawe gdzie schowal narzady od pasa w dol??? :cool:
|
Cytat:
|
Cytat:
przecież ten gościu gdzieś musiał schować serce, płuca, wątrobę, jelita, żołądek, śledzionę, żebra, trzustkę, odbytnicę itp. (cyli narządy normalnie występujące w tzw. korpusie) - jak widać na załączonym obrazku, schował je w ręce.:cool: |
Ilość załączników: 1
Witam !
Pic na wode fotomontaz ! Dlaczego nie przeswitetla sie tesh przez rece >> Gosc który jedzie za nim na rowerku nie jest widoczny przez reke a powinien ! |
Re: ThE inViSiblE maN?
Cytat:
|
Qrde oni chyba się za dużo naoglądali Harrego Pottera w którym miał taka pelerynke co go robiła niewidzialnym:D 8)
|
eeeeee bajer i sciema - pewno rzutnikiem walneli obrazek na nim albo fotomontaż
|
ale się ci three men walking behind him akurat wpasowali za niego. hoł, hoł, hoł. kiedy oni mają prima-aprilis?
|
Robi wrazenie ale cos w to nie wierze!! ;p
|
ThE inViSiblE maN?
Czego oni nie wymysla :)
Zeby taki przelom w komputerach zrobili.... Zajzyjcie na http://xev.infeline.org/default.jsp?...s_news_network |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:14. |