![]() |
A Propos Dyskusji Na Temat Koloru PŁyt Cd... ProponujĘ DyskusjĘ Nad WyŻszoŚciĄ ŚwiĄt
:blee: A PROPOS DYSKUSJI NA TEMAT KOLORU PŁYT CD... PROPONUJĘ DYSKUSJĘ NAD WYŻSZOŚCIĄ ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY NAD ŚWIĘTAMI BOŻEGO NARODZENIA... :o
|
Re: ...... ...... ......
Cytat:
|
Cytat:
|
a jest takie forum??
|
www.rydzyk.pl/forum.php3 :D ^_^ :D ^_^ :D ^_^ :D ^_^ :jezyk:
|
Cytat:
jakos ten link nie dziala ;) :) :D - ciekawe czemu...;) ^_^ ^_^ 8) |
nie dziala!!! ja chce dzuialajacy link (pleaseeeeeeeeee :czas: )
|
Cytat:
A co z innowiercami, agnostykami, buddystami, zenistami oraz wszystkimi innymi ...istami. Musimy dac tez im mozliwosc nieskrepowanej wypowiedzi! Tak wiec trzeba ten temat rozwinac o inne wyznania i ich swieta! |
|
Cytat:
|
Re: Re: ...... ...... ......
Cytat:
najważniejsza k**** jest - PIĄTEK ! :) |
Kto czytał "mniemanologię stosowaną"
Fani Stanisławskiego-gdzie Wy? |
A może wyższość piwa nad kobietami, a może na odwrót?
:P |
kiedyś sie udowadniało
wyższość komputera nad konsolą :) ale kazdy zna odpowiedz :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Lubi Pan spocone kobiety i ciepłe piwo? Nie? To bedzie Pan miał urlop w grudniu:D |
Heh... No właśnie, za rogiem już walentynki, a ja bez kobity. I co ja teraz zrobię?
Zaoszczędzę... :D || :chytry: :kasa: Niestety :buu: |
Cytat:
2) Musisz wniesc "dobrowolna" wplate na konto ojca Rydzyka || Zaloze sie ze tego nie zrobiles, a teraz dziwisz sie ze nie dziala...:D |
Cytat:
spią jeszcze albo neutralizują pozostałości syndromu dnia poprzedniego 8) pozdrófka |
...
:blee: Topic powstał ponieważ nerwy mi puściły czytając inny topic o kolorach CD i porównaniach, które są lepsze... ludzie tam skakli sobie do gardeł... w końcu dojdzie tam do rękoczynów... :ysz:
|
Pirxeus, fajnie ze w koncu to wyjasniles, bo juz sie od lutego zeszlego roku zastanawiam, skad ten topic :D ;)
nec czy liteon? ;) pozdro |
Cytat:
Jednakowoz, minelo tyle czasu, a innowiercy usatysfakcjonowani jednakowoz w dalszym ciagu - nie zostali. I co! Nie wstyd wam?! :wow: |
Cytat:
|
mam chyba de-ja-we (czy jak to tam zabo-jady zwa?)
Proponuje konkurs!! "Odkop topic" ten, kto wykopie najstraszy dostaje nagrode! Partyjne pozdrowienie, toster i bana na rok. Co Wy na to?? |
Cytat:
|
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=1
to masz :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:34. |