![]() |
Cytat:
|
Re: w sumie ...
Cytat:
Wiem ze jest bardziej lamerski!! ;p |
w sumie ...
w sumie w czym on jest lepszy od Nero :)
... |
Ja tak samo, wróciłem do WinOnCD 5.02 bo nie podobała mi się szata graficzna wersji nr 6. Muzy na szóstce nie wypalałem, wystarczyło mi to co przeczytałem na Forum w związku z problemami z CDAudio i "przeprosiłem" się z piątką.
|
a ja sciagnalem WinOnCD6 PE z eMule, wypalilem na plytke i...
... i tak uzywam WinOnCD 5 + SP3 ;) bo lepiej wypala CD-Audio :) |
Cytat:
Dobrego ssania Pozdro no i kurcze co ja mam z tym fantem zrobic? wywalam... TU NIE WAREZ - linki na priv Sid The Rat |
WinOnCD o ktorym wspomina Grzeniu dziala - bo mam go od niego
i sprawdzilem. Nie ma w nim nic - poza powloka graficzna, co by go jakos wyroznialo od wersji 5.02- 5.05. To co jest na kazie - to rzeczywiscie lipa, albo jakas gra ( 460MB). Nie sprawdzalem DIrect do nagrywania pakietowego- bo mnie nie interesowal. Dla posiadaczy Liteonow - brak jest poprawnego sterownika do modelu 48 i wyzej> Przy nagrywaniu audio - brak mozliwosci nagrywania CD-textu. Ewentualne pytania - na priv w profilu, bo na forum nie bywam ( no powiedzwy bywam b.rzadko) |
a może na GG się spotkamy????
Mój numer to: 4537146 |
ja bym poprosil o mula :)
Cytat:
jak mozna oczywiscie to oczekuje na dalsze instrukcjie: djviki@wp.pl pzdr |
to samo
Cytat:
|
Ale te pliki lezą sobie na mułku i tak samotnie sobie tam leżą i leżą (oprócz plkiu .bin bo ja go zasysam) no i może byście zainstalowali sobie muła i skonfigurowali go. (jak ktoś chce to ja moge pomóc w konfiguracji i przesłać najnowszego muła [0.26b]w wersji instalacyjnej!!!!!PL[bo zwykle jest tylko w archiwum i to trzeba wypakować do dowolnego folderu])
|
Cytat:
Pozdrofko |
Jest na dc++ na hubie blantman.no-ip.com:1100 u opa blade poproscie to udostepni slot !
|
Spróbujcie z tego adresu http://www.cdrinfo.co.kr/ jest tu troche softu i wydaje mi sie żeby coś ściągnąć to trzeba być zalogowanym użytkownikiem, ale w tych kszaczkach trudno sie połapać(wyszukiwarka będzie na czarnym tle u góry, bodajrze czwarty wyraz od prawej). Jak wam się uda coś ściągnąć z tej stronki bez logowania to dajcie cynk.
Z góry dzięki. |
Ja sciaglem juz tego co lezal na filemirrors.com i kupa nie dziala!!
Lepiej nie sciagajcie tam brakuje troche plikow a po ich uzupelnieniu w dalszym ciagu kupa!! |
Cytat:
Ale coz... server chinski wiec badzmy wyrozumiali ;) hihi... Poczekamy zobaczymy :) Pozdrawiam artoor |
Wznawiało wam przy przerwanym połączeniu? Bo ja juz próbuje drugi raz ściągnąć i jak przerywam to mi później nie chce ściągać. Może ten serwerek nie obsługuje wznawiania?
|
Ilość załączników: 1
I tak:
|
A ja mam tak! i dziala bdb.
|
No no to się nam porobiło, każdy ma co innego.
|
Cytat:
Bo u mnie calkiem co innego!! Calosc ma ponad 400MB a sam folder WiOnCD ma 345MB!! To teraz juz nic nie rozumiem!! |
Calosc to 258MB a folder winoncd to 225MB.
|
Cytat:
Qrde tyle sciagania na darmo! Dalej pokazuje sie ten sam blad! A moze powiedz ile u ciebie zajmuje caly WinOnCD ze wszystkim i ile sam katalog WinOnCD??? |
Cytat:
Mnie też "isscript" jest potrzebny, proszę o podesłanie. |
Pliczek zaraz wysylam.
|
Cytat:
hotsoft@interia.pl |
Wyglada jakby brakowalo jakichs plikow instalatora, dokladnie nie kapuje ale masz w folderze WinOnCD plik "isscript" (u mnie 617kB)?
|
Grzeniu dzieki!
Ale teraz pokazuje mi sie problem taki jak na zdjeciu czego to wina??? |
Wyslane.;)
|
Cytat:
U mnie ten sam blad sie pojawil czy moge tez prosic ten pliczek na maila??? W razie czego podje namiar hotsoft@interia.pl Z gory dzieki. |
mój adresik : giga@plusnet.pl
|
Tak masz rację pomyliłem się , zwykła literówka. Jak można to podeslij na e-mail. Atak w ogóle to ktoś z was już sprawdzał czy ta wersja działa.Pozdrawiam.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja dzisiaj zassałem z tego chinskiego adresu. Zacząłem około 7.30 rano a skończyłem o godz 21.00 przez SDI.Po rozpakowaniu pliku z archiwum rar okazało się ,że jest uszkodzony jeden plik "instmswiw.exe"z katalogu Winoncd. Nie wiem czy da radę instalka bez tego pliku jeżeli ktoś ma ten plik dobry to bardzo proszę mi go podesłać lub dać linka skąd go zassać.Wielkie dzięki z góry.Pozdrawiam grono forumowiczów.
|
Cytat:
Pozdrawiam artoor |
Cytat:
|
Ściągnołem to było w rarze lecz po zakończeniu okazało się ,że przy wypakowywaniu wywala mi błąd "nieoczekiwany koniec archiwum". Dałem napraw i teraz jest OK. Ale nie instalowałem i nie wiem czy działa.
Dlaczego nie chce zaskoczyć niestety nie wiem. Ale współczuję. :buu: |
heh a u mnie wcale nie che ruszyc :( a powiedzcie mi panowie zaciagaliscie z tej chinskiej stronki, prawda?? bo tylko na tej jest Wion 6.0... tylko czemu kurcza u mnie nie chce zaskoczyc...:buu:
|
Cytat:
|
U mnie idzie 22-24 Kb/s już zaraz bedę to miał i zobaczymy czy było warto.
|
Dzięki juz ściągam. Pozdrawiam
|
Re: WinONCd 6.0 PE
Cytat:
|
Na filemirrors widzialem winoncd 6 DVD, ma cos ponad 460MB, ale transfer ruszyl z ok 3-4kB/s wiec nie wiem czy ci sie uda.
|
Cytat:
napisane w tutule i jaka nazwe ma plik jak sciagnalem bylo to zupelnie co innego!! Tak samo sciagalem NBA 2003 (nazwa pliku to NBA2003.rar) jak sie pozniej okazalo byla to gra GT Sports CAR!!!!! Moim zdaniem Kazza nadaje sie tylko do muzy i filmow!!! Soft mozna sciagac ale uwaznie obserwujac!! Jesli to mozliwe i na liscie posiadaczy jest jakis polak to najlepiej jego zapytac czy to jest akurat to czego szukamy!!! Mozna tez pytac innych ludzi ale nie kazdy zna anglika!! ;p (ja znam u juz teraz pytam) :D |
Po prostu miałeś pecha, ale fakt niekiedy ściąga się nie to co jest w "tytule". Ostatnio natknąłem się (pierwszy raz chyba) na podróbki mp3 20s muzy i dalej szumy
|
Cytat:
Wiec na Kazzie jest lipa!! |
Jak już mówiłem żadnych takich wynalazków i FTP'ów, tylko link na stronce http.
|
Z kaazy też Ci nie pójdzie? - ja z tamtąd ściągałem, z "osiołka" nie mogłem a z Kaazy tak
|
grzeniu o edonkeyu/emule wiem, niestety mam blokade w mojej sieci na takie códa więc szukam adresu http.
|
Rozejrzyj sie chocby na edonkeyu/emule, tam jest bo sam zassalem :)
|
WinONCd 6.0 PE
Poszukuję stronki z tym progsem. Wszelkie info proszę nadsyłać na przemorawicz@poczta.onet.pl
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:01. |