Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Poczytajcie i wyraźcie swoje opinie (https://forum.cdrinfo.pl/f5/poczytajcie-wyrazcie-swoje-opinie-16672/)

misz_masz 11.02.2003 11:06

Poczytajcie i wyraźcie swoje opinie

Tutaj mamcie link http://kiosk.onet.pl/art.html?DB=162...110756&KAT=245

I co Wy na to? Ja jestem ........ sam nie wiem co mam o tym mysleć!

Yahol 11.02.2003 11:21

O tempora, o mores!
Sic gloria transit mundi!

BD 11.02.2003 11:27

czytalem z rana - jestem w szoku :(
dla takich powinni wznowic wykonywanie kary smierci

+++LeWaP+++ 11.02.2003 11:33

o ja *******e ! wybaczcie że bluzgam ale nie chcałbym mieć takiego sąsiada! po*** totalny... :o :o :o

ciekawe co go tak wypaczyło ?

i jeszcze jaki matoł odp. na jego ogłoszenia ?

Pawel_k 11.02.2003 11:38

Cytat:

"Młodzi, dobrze zbudowani mężczyźni do zaszlachtowania - poszukiwani. Jeżeli zamierzasz skończyć ze sobą - przyjdź do mnie. Jestem doświadczonym rzeźnikiem. Mogę cię zabić na wiele sposobów, choć najchętniej preferuję zakłucie nożem, uduszenie i powieszenie. Potem pragnę delektować się twym smakowitym ciałem. Proszę o zgłoszenia wszystkich zainteresowanych. Jestem bardzo głodnym kanibalem".
jakbym czytal "hannibala" :blee:
Cytat:

Na jego 80 ogłoszeń odpowiedziało sześciu zainteresowanych, w tym jeden policjant. Treść korespondencji wydała się kryminologom na tyle poważna, że z nakazem rewizji odwiedzili dom ogłoszeniodawcy. Nie musieli długo szukać. W lodówce znaleźli poporcjonowane kawałki ludzkiego ciała, 50 kaset z nagraną zbrodnią i resztki zwłok zakopane w ogrodzie
:o :blee: :blee: :blee:

shyja 11.02.2003 11:44

hmmm..... Nie wiem w czym problem, ja też bardzo lubie ludzkie mięsko :P hehe To oczywiście JOKE. :) ALe na świecie jest 6miliardów ludzi to chyba jasne, że zawsze wśód 6miliardów jednostek znajdzie się conajmniej jedna bardziej chora psychicznie od innych.

paput2000 11.02.2003 11:49

Ja bym to ujął inaczej - poprostu "smakosz".||

PS. Ale co za kiep odpowiedział na to ogłoszenie - poprostu ciekawski i żądny wrażeń.
Przypomina mi się przysłowie "Ciekawość pierwszą drogą do ...."
A tak na marginesie to znowu wszystko będzie na internet.

BD 11.02.2003 11:57

Cytat:

paput2000 napisa***322;(a)

A tak na marginesie to znowu wszystko będzie na internet.

bo przez internet prowadzi droga do piekla

... nie wiedziales?

tomgoo 11.02.2003 12:12

Prezeczytałem i jestem w szoku chodz już słyszałem podobną historię...:o

andrzejj9 11.02.2003 13:50

Trzeba przyznac, ze robi wrazenie...

esem 11.02.2003 14:19

Do czego ludzi doprowadza Internet. 8)

Zetoxa 11.02.2003 14:22

... no co wy, kochani, nigdy nie jedliście młodej ludzkiej wątróbki smażonej z cebulką na oliwie z oliwek ?, palce lizać :cool: || :chytry:

przemas 11.02.2003 14:34

jednak ludzie są ******ni!!

esem 11.02.2003 14:41

Robimy sobie JAJA z pogrzebu. 8)

Kasprzak 11.02.2003 15:23

no masakra jeszcze czegos takiego nie czytalem!. Kara smierci back :cisza:

Alinoe 11.02.2003 15:40

heh, robi wrażenie - szczególnie zestaw - "Jestem doświadczonym rzeźnikiem..." i "Na jego 80 ogłoszeń odowiedziało sześciu zainteresowanych..." koleś musi mieć niezłą pasztetową we łbie...

kizio 11.02.2003 16:33

Cytat:

Zetoxa napisa***322;(a)
... no co wy, kochani, nigdy nie jedliście młodej ludzkiej wątróbki smażonej z cebulką na oliwie z oliwek ?, palce lizać :cool: || :chytry:
Zetoxa ja zawsze myślałem że ty jesteś crackobalem lub urodzinobalem a ni hanibalem!!! Zawiodłem się na tobie!!!

Zetoxa 11.02.2003 17:14

... nereczki żeńskie w sosie koperkowym też polecam :jupi: :3msie:

kizio 11.02.2003 17:15

Cytat:

Zetoxa napisa***322;(a)
... nereczki żeńskie w sosie koperkowym też polecam :jupi: :3msie:
O ty hanicrackourodzinobalu !!(( (( (( (( :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie:

brzuszki 11.02.2003 19:33

Cytat:

przemas napisa***322;(a)
jednak ludzie są ******ni!!
To fakt - ludzie są ******ni - ALE:
Chcącemu nie dzieje się krzywda

zauważcie- rzeźnik nikogo do niczego nie zmuszał.Jesli ktoś chce kogoś zjeść,aktoś inny chce być zjedzony -to ..ebać ich.
I wolno im.I niech się patologia zżera nawzajem-toż to społecznie użyteczne.
Powinni Ci Oni mieć legalną możliwość pożerania siebie wzajem.
Wolno się rzucić z wieżowca w celach samobójczych,wolno się powiesić wolno umierać na raty pijąc i paląc,to niech będzie wolno chcieć być zjedzonym.:jupi:

Pawel_k 11.02.2003 19:37

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)
(...)
Wolno się rzucić z wieżowca w celach samobójczych,wolno się powiesić wolno umierać na raty pijąc i paląc,to niech będzie wolno chcieć być zjedzonym.:jupi:

mozna tez latac po rynku z siekiera ale czy to jest normalne :blee:

brzuszki 11.02.2003 20:42

Cytat:

Pawel_k napisa***322;(a)
mozna tez latac po rynku z siekiera ale czy to jest normalne :blee:
Jsne ,że nie jest,ale czyny nienormalne nie muszą być karalne.
A czy normalni ludzie wypisują na forum bzdury,które czasem czytamy,pewni bezkarności jaką daje anonimowość internetu?
Dupki moga głosić swoje dupkostwo anonimowo i to ich osmiela.
A byli zawsze:cisza:

andrzejj9 11.02.2003 21:51

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)
To fakt - ludzie są ******ni - ALE:
Chcącemu nie dzieje się krzywda

zauważcie- rzeźnik nikogo do niczego nie zmuszał.Jesli ktoś chce kogoś zjeść,aktoś inny chce być zjedzony -to ..ebać ich.
I wolno im.I niech się patologia zżera nawzajem-toż to społecznie użyteczne.
Powinni Ci Oni mieć legalną możliwość pożerania siebie wzajem.

Cos jest w tym, co napisales i w sumie zgadzam sie z Toba. Jesli ktokolwiek zgadza sie na tego typu, nazwijmy to "praktyki" to nie powinno sie karac nikogo. Inna sprawa, ze raczej trudno na pewno stwierdzic, czy stalo sie to za obustronna zgoda. Temat na pewno jest delikatny i Twoje zdanie raczej nigdy nie doczeka sie poparcia prawnego. Nie zmienia to jednak faktu, ze jest w nim wiele racji. Przynajmniej ja tak mysle.

przemas 11.02.2003 22:32

brzuszki, jest jeden problem w Twoim podejściu do tej sprawy. ten koleś, który jadł przeżył. on cały czas jest. mamy go zostawić samopas i pozwolić mu zjadać, tych którzy chcą być zjadani, a wcześniej okaleczeni i zamordowani. żeby to jeszcze działało w ten sposób, że on kogoś zjadł, a jegozje ktoś inny. i tak dalej. tak, że zjadasz a następnie jesteś zjadany. wtedy by to było bezwzględnie z korzyścią społeczną...
ale to koło nie jest zamknięte. zawsze pozostaje ten jeden świr...

ZbigNieff 12.02.2003 00:06

:o

paput2000 12.02.2003 16:39

Brzuszki podpisuję się pod twoją wypowiedzią. Jak zwykle, prawdziwa zdolność obserwacji i łatwość komentarza, sama kwistesencja problemu i koncetrat 5 ton pomidorów, umieszczonych w jednej małej puszce.:spoko:

Alinoe 14.02.2003 00:56

...

zagadnienie z dziedziny etyki i moralności - Naszej jak i społecznej... sprawdzian wartości wpajanych nam od lat przez tyle pokoleń. wątpie by coś sie kiedykolwiek zmieniło i ... dobrze !

pozdrawiam, Marcin

krzpac 14.02.2003 01:59

nie wiem jak dla was ale dla mnie bardziej po****nym kolesiem był/jest ten co się da zabić...:blee: :o

jasut 25.02.2003 00:27

Cytat:

esem napisa***322;(a)
Do czego ludzi doprowadza Internet. 8)
Ludzi????? Człowieczeństwo zobowiązuje.

shyja 25.02.2003 00:39

no i prosze, kto by pomyslal, ze mozna tu zastac tak powazne problemy natury etycznej ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:53.