![]() |
Do osób z Łodzi, których nie znam(y)
Trochę głupie, ale może osoby z Łodzi i okolic by się przedstawiły, zauważyłem kilka osób, ilu nas jest?
|
witam :chytry: :jupi:
a co rozumiesz przez słowo przedstawić ? :fiu: przeciez nie podam swoich namiarów... || |
Spokojnie, poprostu mieszkamy niedaleko, kiedyś z mapsajmem zastanawialiśmy się czy tylko my i Laser jestśmy z Łodzi i okolic.
Przy okazji zlotu warto wiedzieć kto ewentualnie jechał by z Łodzi. |
Cytat:
|
Re: Do osób z Łodzi, których nie znam(y)
Cytat:
ja jestem! ja jestem!!!:jupi: |
jeżeli dobrze pamiętam, to niejaki Ravensheart jest z Łodzi...
|
Re: Re: Do osób z Łodzi, których nie znam(y)
Cytat:
|
Witam
Ja jestem i to z samego centrum Pozdrówka:) 8) :jezyk: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
... ja nie jestem z Łodzi :glaszcze: :( :buu:
|
Cytat:
|
Ja tez jestem z Łodzi, i to z samego centrum....Retkini:)
|
Ja też jestem Łodzi :jupi:
|
Ja jestem z Łodzi i wcale z tego powodu nie jestem zadowolony - Łódź to brudne miasto w ktorym przy kazdej bramnie stoi pijany menel i tylko patrzy komu dac w ryja. blee
|
to trzeba tam sprowadzic warszawskich dresiarzy - jak juz sue pozabijaja to chyab wszystkim bedzei lepiej - tylko jak ich do tego zachecic?
hmm.... |
My mamy naszych łódzkich łysych w beemkach i nie potrzebujemy waszych łysych w beemkach.
|
Ja moge dorzucic paru "Krakowiakow" :cool: :P
|
Cytat:
|
Moga byc lysi i dresiarze :) ale raczej jezdza Fordami ;) chociaz osatnio nie bylem w centrum wiec nie wiem czym sie woza.
|
Cytat:
Beemki - nie! Porshe - tak:) |
Witam !
LDZ i okolice przybywaja ! Jestem ! / Nie mam BeemKi, nie chodze w dresie ale paru by sie tu znalazło - ale oni jeżdza czerwonymi maluchami .... ;) siedzenie maxymalnie położone, spoyler, przyciemniane szyby - oczywiscie nieodłaczny napis PIONNER na tylniej szybie obowiazkowy - muza typu emcia umcia i jazda na plac ... ;) Spoko zlocik moze byc - lokalnie. BTW. Surff mówił mi kiedys ze ma zdaje sie tutaj roszine wiec moze tesh nas zaszczyci ! Pozdrófka ! |
a może ktoś jeszcze ? ma takie możliwości jak Brzuski ? żeby zorganizować jakiś mily zlocik ? w innej czesci Polski ?
|
Re: Do osób z Łodzi, których nie znam(y)
Cytat:
gdzieś slyszałem, że kot z miasta Łodzi pochodzi, z centralnej Polski.... ale może coś pokręciłem.... a ja niestety niekoniecznie z Łodzi |
Cytat:
a propos - może głupio zabrzmi - jaka jest średnia wieku ludzi na forum? oby nie wyszło że jestem za stary.... |
Cytat:
|
Cytat:
najwiecej to tutaj chyba studentów :) są młodsi są starsi :) |
Cytat:
|
kazdy jest dobry :)
nikt niezwraca uwagi na wiek :) mam nadzieje bo sam należe do tych najmłodszych :) |
Cytat:
no to wykrakałem jestem trochę starszy (sic!) |
1979
|
Cytat:
wiem, wiem ale ja tylko tak z ciekawości |
A co do zlotu to zobaczymy ile będzie osób zainteresowanych i na tej podstawie będziemy szukali miejsca dla określonej liczby osób.
Coś mi mówi, że znowu wrabiam się w organizację zlotu. |
ja bym na dużo osób nie liczył
1.dojazd 2.praca 3.brak czasu.... |
Zobaczymy, postaramy się w tym roku wymyślić jakiś termin w wakacje.
Jeśli chodzi o dojazd to z tego co widzę z łodzi można by było polecieć w 2 samochody. |
Cytat:
Ja też nie jestem pierwszej młodości??? |
Cytat:
|
Cytat:
nie no, nie przesadzaj.... |
Cytat:
Jakaś dobra dusza zamienila mi dane w profilu,ale fakt 1954!!! I nie jesten najstarszy na Forum:) |
Cytat:
chylę czoła (RESPECT) |
Cytat:
ja niemam nic przeciwko :) starszy osobą :) brzuski dzieki za maile ..wiecej wiecej |
Faktycznie Brzuszki jest 25 lat starszy ode mnie, ale mi to zupelnie nie przeszkadza i z tego co wiem mapsajmowi, który spędzał sylwestra u Brzuszków też nie.
|
Cytat:
|
Cytat:
Myślałem że górna granica to ok. 30.:) z tego co zauważyłem jestęs na bieżąco (może bardziej niz ja^_^ - np.Zapiecek :D :D ) |
Cytat:
ja nie wierzę, że Brzuszek jest 1954.:jezyk: |
a ja mam pytanko do ludzi z Łodzi i okolic...
czy interesują się piłką i jakiej druzynuie kibicuja.. :chytry: ja na razie nie zdradze komu kibicuje... 8) |
pilka mozna ??? blee
|
ja kibicuję drużynie o skromnej nazwie:
GoodFoodUndDrinkMenyMenyMeny Brzuszki:cool: |
Cytat:
Podejżewam ze Ełkaes to to nie jest8) ;) |
Cytat:
widze, ze spostrzegawczy jestes:D :jezyk: |
LKS+GKS TYCHY+CRACOVIA RULEZ :D:D:D
|
Cytat:
|
Cytat:
Zainteresowani niech najlepiej wejda na stronę Brzuszków i sami ocenią ;) |
Cytat:
|
Ja jestem z Lodzi i okolic :) to zalezy od dnia ;) W pracujace jestem z Lodzi w weekendy raczej z okolic :>
|
czy już wspominałem, że jestem z miasta Łodzi?
|
Ja jestem rodem z Retkini. Pozdrawiam wszystki mieszkańców i bywalców tego wspaniałego miasta. Łódź górą!
|
ale czy napewno wspominałem, że jestem z miasta Łodzi ? ? ?
|
Cytat:
|
Najstarszy członek forum liczył sobie jak dobrze pamiętam 65 lat!!!
|
Cytat:
|
Pabianice pozdrawiają Łodż i okolice
|
Łódź pozdrawia Pabianice i okolice
|
Witam !
Okolice / Zgierz / pozdrawia Łódź i Pabianice;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:31. |