![]() |
Dlaczego Oli nie strzelil ???
Oto co po meczu z Chorwacja mial do powiedzenia nasz pilkarz E.Olisadebe, na temat niewykorzystanej sytuacji sam na sam z bramkarzem (cytat pochodzi z portalu www.interia.pl):
"........Pomyślałem sobie szybko, obiegnę go i wpakuję piłkę do bramki. No i tak biegnę, biegnę i biegnę, patrzę a on stoi w tej bramce na baczność. Trochę zgłupiałem, bo mój plan nagle się zawalił i zamiast go spokojnie obiec wpadłem na niego. Może gdyby jeden z obrońców mnie naciskał z tyłu, nie miałbym tyle czasu na myślenie....." "Oli" był zadowolony ze swojego występu. Chwalili go także koledzy z drużyny oraz trener Paweł Janas (cytat PAP)... I teraz pytanie, czy ktos moze przeanalizowac wypowiedz naszego napastnika z hmmm... psychologicznego punktu widzenia ??? No naprawde jestem pod wrazeniem, brawo dla Pana Olisadebe, czekam na ciag dlaszy po kolejnych meczach albo proponuje zalozyc kabaret np. z Panem Swierczewskim, ktory tez ma duze poczucie humoru... |
Re: Dlaczego Oli nie strzelil ???
Cytat:
|
Mogl go przelobowac ale po co mozna przeciez oddac bramkarzowi pilke. Moim zdaniem Oli jest skonczony, ja bym go nie bral juz do reprezentacji, nie bez powodu grzeje lawe w Panathinaikosie.
|
... a bo to wszystko przez ***[tu by zaingerował Sid], i myśle także , że ***[tu by zaingerował Sid], a ponieważ *** [tu by zaingerował Sid], to tak się stało jak się stało ***[tu by chyba nie ingerował Sid], :3msie: :blee:
oj oj oj - pewnie bym ingerowal - Sid The Rat PS. a co tam mialo byc? :D |
Odpowiedz kryje sie w starym, znanym wierszyku:
-Dlaczego ogorek nie spiewa? -Widac, widocznie nie moze! Pilka kopana, zniknela z horyzontow moich zainteresowan, w okolicach, bodaj, Piechniczka, czy jak on sie tam nazywal? |
Ja mysle ze po pierwsze "primo" w calej sytuacji bylo za duzo biegania a za malo myslenia cyt."...biegne,biegne,biegne...", po drugie "primo", bylo za duzo walenia za przeproszeniem "...moj plan sie zawalil...", no i po trzecie "primo", pierwiastek wojskowy tez nie jest za dobry w sytuacji gdy cyt."...on stoi w bramce...na bacznosc", no i to slodkie zaskoczenie. ze on stoi w bramce....:)
|
Ja mam gdzies polska pilke nozna (zarowno lige jak i reprezentacje) i jestem :jupi: bo przynajmiej niematrwie sie tym ze reprezentacja niewygrywa, niestrzela goli itp. itd. ;p ||
|
Cytat:
|| no właśnie, że też on w tej bramce stał |
Panowie a kto tu sie martwi tym, ze reprezentacja nie wygrywa. Tu trzeba sie cieszyc z tego ze nasi pilkarze tak dramatycznie i barwnie opisuja swoje przezycia na boisku. Ta historia ktora sprzedal Olisadebe w swojej prostocie i glebi jest lepsza niz filmy Q.Tarantino... :)
Nie bede ukrywal, ze ta wypowiedz Olisadebe zafascynowala mnie tak jak swego czasu Pulp Fiction... :) :) :) |
Re: Dlaczego Oli nie strzelil ???
Cytat:
Chyba od czasu wyrzucenia Engela kompletnie przestalo mnie to interesowac. |
Tym czasem dokładnie za 5 minut rozpoczyna się kolejny mecz Macedonia - Polska
Mam nadzieję , że dzisiaj bedzie troche więcej emocji niż w ostatnim nudnym meczu....:) Jak obstawiacie? Ja 2:0 dla Polski:) |
Cytat:
|
Cytat:
http://sport.onet.pl/live2.html :) |
Cytat:
|
Wlasnie padla pierwsza bramka i jest 1:0 dla Polakow. Chociaz gry raczej bym specjalnie nie chwalil...
|
No i wygrana 3:0 :P
|
no i 3:0, ale faaajnie.........znow jestesmy najlepsi.
|
Cytat:
hmmm Simon(jak ktoś nie wie DarekestDream<=>Simon ;) - sorki Simon za zdradzenie tajemnicy ;) ) sie rozszalałes 9 post - hmmm a na naszym forum sie nawet nie zalogowałes (2 raz bo ostatnie konta poszły w kosz ze wzgledu na inna forme rejestracji - więc spiesz sie spiesz ;)) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:04. |