Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Dlaczego Oli nie strzelil ??? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/dlaczego-oli-nie-strzelil-16848/)

DarkestDream 14.02.2003 09:54

Dlaczego Oli nie strzelil ???

Oto co po meczu z Chorwacja mial do powiedzenia nasz pilkarz E.Olisadebe, na temat niewykorzystanej sytuacji sam na sam z bramkarzem (cytat pochodzi z portalu www.interia.pl):

"........Pomyślałem sobie szybko, obiegnę go i wpakuję piłkę do bramki. No i tak biegnę, biegnę i biegnę, patrzę a on stoi w tej bramce na baczność. Trochę zgłupiałem, bo mój plan nagle się zawalił i zamiast go spokojnie obiec wpadłem na niego. Może gdyby jeden z obrońców mnie naciskał z tyłu, nie miałbym tyle czasu na myślenie....."

"Oli" był zadowolony ze swojego występu. Chwalili go także koledzy z drużyny oraz trener Paweł Janas (cytat PAP)...

I teraz pytanie, czy ktos moze przeanalizowac wypowiedz naszego napastnika z hmmm... psychologicznego punktu widzenia ???

No naprawde jestem pod wrazeniem, brawo dla Pana Olisadebe, czekam na ciag dlaszy po kolejnych meczach albo proponuje zalozyc kabaret np. z Panem Swierczewskim, ktory tez ma duze poczucie humoru...

misz_masz 14.02.2003 10:18

Re: Dlaczego Oli nie strzelil ???

Cytat:

DarkestDream napisa***322;(a)
"........Pomyślałem sobie szybko, obiegnę go i wpakuję piłkę do bramki. No i tak biegnę, biegnę i biegnę, patrzę a on stoi w tej bramce na baczność. Trochę zgłupiałem, bo mój plan nagle się zawalił i zamiast go spokojnie obiec wpadłem na niego. Może gdyby jeden z obrońców mnie naciskał z tyłu, nie miałbym tyle czasu na myślenie....."
Myślenie ma przyszłośc , zwłaszcza w naszej piłce!:wsciekly: :klnie: :klnie: :klnie:

Druss 14.02.2003 10:22

Mogl go przelobowac ale po co mozna przeciez oddac bramkarzowi pilke. Moim zdaniem Oli jest skonczony, ja bym go nie bral juz do reprezentacji, nie bez powodu grzeje lawe w Panathinaikosie.

Zetoxa 14.02.2003 10:25

... a bo to wszystko przez ***[tu by zaingerował Sid], i myśle także , że ***[tu by zaingerował Sid], a ponieważ *** [tu by zaingerował Sid], to tak się stało jak się stało ***[tu by chyba nie ingerował Sid], :3msie: :blee:

oj oj oj - pewnie bym ingerowal - Sid The Rat
PS. a co tam mialo byc? :D

Yahol 14.02.2003 11:05

Odpowiedz kryje sie w starym, znanym wierszyku:

-Dlaczego ogorek nie spiewa?
-Widac, widocznie nie moze!

Pilka kopana, zniknela z horyzontow moich zainteresowan, w okolicach, bodaj, Piechniczka, czy jak on sie tam nazywal?

DarkestDream 14.02.2003 11:47

Ja mysle ze po pierwsze "primo" w calej sytuacji bylo za duzo biegania a za malo myslenia cyt."...biegne,biegne,biegne...", po drugie "primo", bylo za duzo walenia za przeproszeniem "...moj plan sie zawalil...", no i po trzecie "primo", pierwiastek wojskowy tez nie jest za dobry w sytuacji gdy cyt."...on stoi w bramce...na bacznosc", no i to slodkie zaskoczenie. ze on stoi w bramce....:)

Pawel_k 14.02.2003 12:35

Ja mam gdzies polska pilke nozna (zarowno lige jak i reprezentacje) i jestem :jupi: bo przynajmiej niematrwie sie tym ze reprezentacja niewygrywa, niestrzela goli itp. itd. ;p ||

Pedros 14.02.2003 12:48

Cytat:

Ja mysle ze po pierwsze "primo" w calej sytuacji bylo za duzo biegania a za malo myslenia cyt."...biegne,biegne,biegne...", po drugie "primo", bylo za duzo walenia za przeproszeniem "...moj plan sie zawalil...", no i po trzecie "primo", pierwiastek wojskowy tez nie jest za dobry w sytuacji gdy cyt."...on stoi w bramce...na bacznosc", no i to slodkie zaskoczenie. ze on stoi w bramce....:)
Hahahahahahaha ^_^ :D ^_^ :D ^_^ :D
|| no właśnie, że też on w tej bramce stał

DarkestDream 14.02.2003 13:06

Panowie a kto tu sie martwi tym, ze reprezentacja nie wygrywa. Tu trzeba sie cieszyc z tego ze nasi pilkarze tak dramatycznie i barwnie opisuja swoje przezycia na boisku. Ta historia ktora sprzedal Olisadebe w swojej prostocie i glebi jest lepsza niz filmy Q.Tarantino... :)
Nie bede ukrywal, ze ta wypowiedz Olisadebe zafascynowala mnie tak jak swego czasu Pulp Fiction... :) :) :)

andrzejj9 14.02.2003 16:13

Re: Dlaczego Oli nie strzelil ???

Cytat:

Oto co po meczu z Chorwacja mial do powiedzenia nasz pilkarz E.Olisadebe, na temat niewykorzystanej sytuacji sam na sam z bramkarzem (cytat pochodzi z portalu www.interia.pl):

"Oli" był zadowolony ze swojego występu. Chwalili go także koledzy z drużyny oraz trener Paweł Janas (cytat PAP)...

I teraz pytanie, czy ktos moze przeanalizowac wypowiedz naszego napastnika z hmmm... psychologicznego punktu widzenia ???

No naprawde jestem pod wrazeniem, brawo dla Pana Olisadebe, czekam na ciag dlaszy po kolejnych meczach albo proponuje zalozyc kabaret np. z Panem Swierczewskim, ktory tez ma duze poczucie humoru...

W sumie to dla mnie to, co powiedzial brzmi calkiem sensownie. Inna sprawa, jak bylo naprawde. Fakt, ze ogladajac mecz bluznalem poteznie widzac, co zrobil, ale potem doszedlem do wniosku, ze kazdy ma prawo sie pomylic (nawet w tak waznym momencie). Poza tym pilke nozna ogladac rowniez bez zadnego zaangazowania i specjalnie mnie nie interesuje, jaki bedzie wynik. Raczej wolalbym, zeby Polska, jak juz gra, to wygrywala, ale jesli przegra, to humoru mi to nie zepsuje.
Chyba od czasu wyrzucenia Engela kompletnie przestalo mnie to interesowac.

tomgoo 14.02.2003 19:49

Tym czasem dokładnie za 5 minut rozpoczyna się kolejny mecz Macedonia - Polska
Mam nadzieję , że dzisiaj bedzie troche więcej emocji niż w ostatnim nudnym meczu....:)
Jak obstawiacie?
Ja 2:0 dla Polski:)

Pawel_k 14.02.2003 19:53

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)
Tym czasem dokładnie za 5 minut rozpoczyna się kolejny mecz Macedonia - Polska
Mam nadzieję , że dzisiaj bedzie troche więcej emocji niż w ostatnim nudnym meczu....:)
Jak obstawiacie?
Ja 2:0 dla Polski:)

ja tam jutro rano zobacze ile goli nie-strelila nasza reprezentacja :P po co psuc sobie humor na noc :D ^_^ :D

tomgoo 14.02.2003 20:06

Cytat:

Pawel_k napisa***322;(a)
ja tam jutro rano zobacze ile goli nie-strelila nasza reprezentacja :P po co psuc sobie humor na noc :D ^_^ :D
To choć sobie popatrz na necie:)
http://sport.onet.pl/live2.html :)

Pawel_k 14.02.2003 20:08

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)
To choć sobie popatrz na necie:)
http://sport.onet.pl/live2.html :)

eee wlacze sobie tuner i sie posmieje :P

andrzejj9 14.02.2003 20:22

Wlasnie padla pierwsza bramka i jest 1:0 dla Polakow. Chociaz gry raczej bym specjalnie nie chwalil...

tomgoo 14.02.2003 21:48

No i wygrana 3:0 :P

DarkestDream 15.02.2003 09:06

no i 3:0, ale faaajnie.........znow jestesmy najlepsi.

Sniper 16.02.2003 01:07

Cytat:

no i 3:0, ale faaajnie.........znow jestesmy najlepsi.

hmmm Simon(jak ktoś nie wie DarekestDream<=>Simon ;) - sorki Simon za zdradzenie tajemnicy ;) ) sie rozszalałes 9 post - hmmm a na naszym forum sie nawet nie zalogowałes (2 raz bo ostatnie konta poszły w kosz ze wzgledu na inna forme rejestracji - więc spiesz sie spiesz ;))

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:04.