![]() |
Cytat:
PS. skreslam odpowiedz pierwsza :P |
Re: Re: skonczcie ta zabawe
Cytat:
A propos głównego temtu dyskusji, to wszystkie jugurty chowają się przy Danonie "Activia". Kto nie wierzy, niech przeczyta przedostatniego Newsweek'a. :D |
Cytat:
Nie bedziesz zalowal!!!!! |
Myślę, że trzeba ten topik odświeżyć "ku przestrodze dla potomnych". Pewnie za pare dni pojawi sie kolejny pomysł jakiegoś właściciela PF126p próbującego wykazać jego wyższość nad Mercedesem klasy S, może za pomocą stosownej ankiety. 8)
|
Re: Re: Re: Re: skonczcie ta zabawe
Cytat:
jakos mi sie teraz to przypomnialo ;p jogobella, jogobella, wez sobie ta owocowa rozkosz... buhahaha :D :D :D |
Re: Re: Re: skonczcie ta zabawe
Cytat:
|
Re: Re: Re: skonczcie ta zabawe
Cytat:
|
Cytat:
:piwo: :piwo: :piwo: PS. a co z jogo firmy ZOTT ??? :D :D |
Re: skonczcie ta zabawe
Cytat:
ja tu moderuje - i topic sobie tu posiedzi - co wlasnie te glupoty daje temu forum dusze ktora tak lubimy :D |
Cytat:
a i gratuluje wyboru "wypalacza" 8) |
Cytat:
SA dla ciekawych: kupię LiteOn LTR 52246S myśle że to dobry wybór! |
Cytat:
|
skonczcie ta zabawe
gdzie jest moderator
powinien zamknac ta bezsensowna dyskusje sam zreszta napisal w przyklejonych |
Cytat:
|
Cytat:
|
Z mikrofalowek polecalbym wam jeden model z firmy Whirlpool, naprawde dobra mikrofala, nie wiem czy wszystkie mikrofale maja ta opcje, ale moja tak fajnie piszczy jak sie nie wyciaga zarcia z niej przez dluzszy czas. Rowniez zamonotowalem do niej lampe stroboskopowa :cisza: :cisza: Ma ona takze odtwarzacz mp3 oraz wbudowany HDD firmy Sigejt
A swistak siedzi bo zapier***il sreberka |
Hymm.. zaden z powyzszych :P
|
Cytat:
cena ok. 350 zl. kopiuje Safedisc 2.5 i nowszy (Teac natomiast kopiuje tylko do v 2.51) obsuguje plyty 99 min. niestety ten slaby MTBF - tylko/az* 70 000 godz. :( (Teac - 100 000 godz.) - * niepotrzebne skreslic ;) sam sie zastanawiam nad tym konkretnym modelem, ale czekam najpierw na zwrot podatku :jupi: 8) :kasa: :kasa: :kasa: Pozdrawiam. PS. qrcze dalem glosa na TEACa :blee: - Sid prosze o interwencje ;) |
Cytat:
|
Przypomniały mi się Krzyżacy Sienkiewicza: dyskusja Zycha i Zbyszka przed kościołem o Jagience.
A tak naprawdę LG is The Best, Plextor ist auch sehr gut und Yamaha i Honda auch! Nie ma złych nagrywarek, tylko czasem płytki są do d..y. 8) |
Cytat:
|
Nie bo Jogobella jest gud a Danon jest bad!!!!
|
Cytat:
eh... a przeciez kazdy wie ze najlepsza nagrywarka jest <slychac stuk wbijanego noza i cichy jek ostatniego dziedzica tej wielkiej tajemnicy> |
Cytat:
hehe |
Cytat:
a jak chesz zeby zamknac tego posta to moze zwroc sie do Sida na priv zamiast prowokowac burda klodke :blee: |
post zamkne - nie, wlasciwie WYWALE co robie zadko - przy pierwszej oznace - 'xxx jest gud, yyy jest bad'
ostrzegam powaznie |
Cytat:
Moim zdaniem moderator powinien natychmiast skasować (zablokować) taką dyskusję - czyli ten post. 8) |
Cytat:
mialem teac'a 16x i czesto na 1 plcie mialem 2-3 walniete pliki (( litek juz od ponad pol roku wypala wszystko na wszystkim i jak dotad sie niezepsul :jupi: poza tym LiteOn to nie pampers zeby byl jednorazowy - wypraszam sobie takie stwierdzenia :boks: :blee: |
Cytat:
co nazywasz "jednorazówką" ? |
zwlaszcza teac 48x - ktory jest g....ny... albo rownie 'dobry' model 52x?
'teac' i 'dobry' ostatnio widzialy sie przy modelu 40x |
Oczywiście że TEAC.
Po co Ci "jednorazówka"? 8) |
liteon
|
OK! mam już 400 zł co można by za wypalarę za to kupić??? Wymagania : Ma dobrze przegrywać zabezpieczenia, być szybka, mieć bardzo dobrą korekcję błędów, być w wersji BOX, mieć dobrą pomoc techniczną, być mało awaryjna i dośćpopularna. to wszystko myslę że cośik wymyślicie co???
|
a ja to na Allegro widziałem model Waitec Storm 48 (48x16x48x)
widać nie taka stara firma |
hmmm - a co to jest waitec - bo ja tego na zywo nie widzialem - gorzej nie widzialem tego tez w sklepie... (wiem wiem - to nagrywarka, ale cos blizej...)
co do smieszenia... hmmmmm nie wiem... :D:D:D:D:D |
Do 300zł to Liteon
Do zabezpieczeń to Liteon :) |
Cytat:
|
kizio - masz talent do takich postow, niema co... :D
kup LG albo Traxdate albo Teaca albo Liteona albo cokolwiek... |
To tak jakbys pytal czy lepsza jest...
...Honda czy Toyota...to zalezy od modelu....Teac jest przewaznie troche drozszy....
|
za 300zl to nie kupisz Teaca. Bierz litka no
chyba, ze wykopiesz gdzie teaca x40 :cisza: |
Cytat:
a bymbyl zapomnial o wypalarkach DVD (czy + czy - zawsze alpinus :D :D :D) ktore zaczynaja gonic tracdycyjne wypalarki w szybkosci nagrywania 8) |
Pawel_k szukałem ale od założenia tamtych postów pozmieniały się i ceny i relacje użytkownikow (mogły się zmienić) i modele więc???
|
Re: LiteOn vs TEAC
Ilość załączników: 1
Cytat:
jak chesz cos dobrego do 300zl to wez LiteOna :P a pozatym: |
patrzyłem na post u góry ale mi chodzi tylko o te dwie firmy żadnych innych no ew. YAMAHA !!!
|
Zobacz drugi przyklejony u góry post.
Przy okazji nowego Teaca za 300 zł chyba nie kupisz |
LiteOn vs TEAC
Która lepsza??? Która kopiuje więcej zabezpieczeń??? Jak wygląda sprawa z serwisem??? I którą warto kupić (chodzi mi o model mw. do 300)
Zapraszam do głosowania!!! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:58. |