![]() |
Uwaga Bardzo ważne !!!!!!
przepraszam was za ten mały żarcik ale chciałem zobaczyc ile mozna uzyskac procentow z cukru w cukrze !!
pozdrawiam zenekabc<Rafał> |
Ten topic albo wyleci albo zostanie przeniesiony do OffTopic
|
a teraz zenekabc módl się żebyś ty nie wyleciał (choć to mało prawdopodobne)
|
Hmm.
Za madry to ty nie jestes. :D Proponuje udac sie do najblizszej przychodni rejonowej w celu wykonania kilku serii badan. |
Cytat:
|
... ... ... ... ... ... ... ... ... ... (policz spokojnie do 10)
<yyyyyyyyyyh> (wez gleboki oddech) powyzszcze czynnosci powtarzaj do osiagniecia pozadanego efektu |
Cytat:
Te slowa skierowalem do autora tego topicu. Pozdrowka. |
ładnie zalatwiłes to SID !
|
Cytat:
|
Cytat:
a tak swoja droga Kizio, dlaczego autor tego topicu ma wyleciec albo jak piszesz "a teraz zenekabc módl się żebyś ty nie wyleciał" co chciales wyrazic poprzez swoja wypowiedz? chciales byc agresywny? czy po prostu miales autora topicu w szarej dupie? he? |
bez przesady Moderatorzy nasi wspaniali za
takie rzeczy nie banuja:) Nie jest zle:) Generalnie topic jest wyraznie zacheta do dyskusji filozoficznych. Niech kolega rozwinie mysl:3msie: |
Re: Uwaga Bardzo ważne !!!!!!
Cytat:
|
Cytat:
|
Re: Re: Uwaga Bardzo ważne !!!!!!
Cytat:
|
siada poczucie humoru.Nuda...
Autora topicu pozdrawiam:jupi: |
w jakim celu
bo czytam ten temat i nie wiem po co autor go pisal?? moglby mi ktos to uswiadomic?
|
Re: w jakim celu
Cytat:
|
Wchodzi baba do windy patrzy a tam schody. Jaki z tego moral? Nie zostawiaj mleka w piwnicy bo ci rower ukradna .
Tez chce byc smieszny, ale cos mi sie wydaje ze nie wyjdzie :D:D::D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A może by tak ten topic przenieść do działu Na wesoło bo tam chyba nie ma lepszego topicu ^_^ :D ^_^ :D ^_^ :D ^_^ :D
|
Cytat:
|
Cytat:
P.S. Pawel - masz niezle nowe foto!! Co ty taki fan Nikity sie stales??? Jakby co przyprowadz ja na zabawe On-Line ;p |
Cytat:
|
- 'allo? 'allo?
- ... - 'allo!? - ...Bonjour Josephine... - ... |
Ilość załączników: 1
Cytat:
N- hallo M- josephine N- now M- yes N- okay dla podparcia slow zalaczam maly wav'ik :jezyk: |
Cytat:
"czy jestes pewien?" :blee: |
Cytat:
|
Cytat:
B. Qrde nie jestem pewien czy ja poznaje. C. Nie ona przeciez jest Michaela. D. Nie znam jej ... ale chetnie poznam! Innych mozliwosci brak!! Wiec prosze o odpowiedz! P.S. Nie masz juz zadnego kola help-owego!! |
Cytat:
B. NOOO, NIE (10% watpliowsci) C. NIE !!!! JESZCZE NIE ZGLUPIALEM !!!! (100% pewnosci) D. JESTEM PEWIEN (w tym momencie pan Hubert U. sobie mysli: "buhaha, ale kret!!!") ;p :D :D :D :D |
Cytat:
czoz no trzeba strzelic (w prowadzacego) ;p ^_^ :D ^_^ Cytat:
|
Najepszy jest cukier w płynie a alkohol w tabletkach. 8)
|
Cytat:
PS. a taka fajna laska byla :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Wystarczy ze Pawel ja dopadl i juz nic z niej nie bedzie!! Na zabawie (on-line) on zawsze bierze laski na koncu do siebie, bo pozniej nie chca sie juz bawic!! Wyciska z nich ostatnie poty!! ;p Ale chyba stalo sie cos jeszcze o czym wie Yankee, on musi sie wytlumaczyc!! |
Cytat:
Cytat:
czy teraz wszystko jasne ??? :D |
Cytat:
chodzilo mi o te scene z filmu kiedy Josephine czeka w lazience na telefon a jej 'maz' probuje sie dowiedziec co jest... potem jakis manewr z 'Leonem Zawodowcem' wanna i wapnem :D |
Cytat:
tak to jest, jak się czyta topic'i od końca ;) :) BTW Biedna Nikita... ;) :D |
ale temat postu sie szybko zmienil :) a ktos bawil sie z tym cukrem?? albo z piaskiem na kolor???
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
musi byc lekko slodzony :jezyk: :D |
A wiec odpowiadam dlaczego napisalem ten topic
1 chodzilem juz po cdrinfo juz chyba ponad 3 godz i powiem szczeze zaczynało robic sie troche nudno same problemy usterki i wady wiec postanowilem wymyśleć cos bardziej orginalnego niz nagrywara mi szwankuje konkretnie chodzilo mi o rozruszanie troche tego towarzystwa a sama nazwa forum >OFF TOPIC< muwi sama za siebie myśle ze udalo mi sie 2 Ale pewnie kazdy zastnawia sie co ztym cukrem w cukrze odpowiadam badania i ekspertyzy ktrore przeprowadzili polscy naukowcy wykazały ze polski cukier nie miesci sie w normach uni europejskiej a wrecz jest szkodliwy dla zdrowia z powodu wielkiej wydajnosci pod wzgledem pordukcji napojow wysoko wyskokowych 3 efekty uboczne na osobniki typu meskiego dzila niepozadanie podwzgledem równowagi i szybkiego zanikania szarych komorek w dyrastycznych przypadkach mozne dojsc do problemu zwrotu z organizmu osobnika cukru w cukrze pozdawiam wszystkich forumowiczow czy jako tako |
no dobra temat topiku to cukier ,szybko słodycz zeszła na slodka nikitę w miedzy czasie jakiś piasek się tam zaplątał i ktoś wszedł na linie z rozmową telefoniczną .Reasumując niewiem o co biega ???ale z cukru to ja uwielbiam ciastka^_^ ^_^
|
Cytat:
Ja tez!! Ale teraz jem tylko malo slodkie (odchudzam sie) ;p |
udalo ci sie rozruszac
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:17. |