Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   pytanko o płyty audio (https://forum.cdrinfo.pl/f2/pytanko-o-plyty-audio-17192/)

-Sid-The-Rat=> 26.02.2003 16:07

wybacz - wlasnie dodalem co do ignora - szkoda moiego czasu
riposty nie bedzie

zmieniles sie - bardzo - na niekorzysc

plonk

bgn 26.02.2003 16:04

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
tylko tyle - neofici? a ja myslalem ze wywrotowcy ktorzy buntuja sie przeciwko wszystkiemu zanim pomysla co dobre a co zle, fanatycy ktorzy wogole nie mysla, tlum bezmyslych tlumokow ktory jest tak glupi jak okrutny
no i cyklisci

nie moge sobie odmowic jak juz sie zalogowalem.
Wynika z tego, ze marnie myslales - ale to dla mnie nie jest niespodzianka.PS ciagu dalszego nie bedzie, ale kwiecista riposte przeczytam jak bede mial czas i chec
milego dnia koledze modowi zycze

-Sid-The-Rat=> 26.02.2003 14:57

Cytat:

bgn napisa***322;(a)
wyslij do mnie e-maila, i napisz do ktorej wersji.
Jutro dostaniesz odpowiedz, bo przy tym komputerze przy ktorym akurat siedze przypadkowo nie mam tego pod reka.
A do kolegow zgorszonych pytanie - pamietajcie najwieksza plaga ludzkosci poza szarancza byli neofici.Poczytajcie ten pozal sie Boze regulamin i wskazcie punkt wedlug ktorego takie pytanie moze powodowac
to co sugerujecie. Troche lodu na czulko PANOWIE.
sERIALE DO fEURIO NIE SA ZADNA TAJEMNICA i znalezc je mozna prawie na chodniku.Problemem jest zly serial - Jens F. zazartowal z nielegalnych uzytkownikow przewalajacych muze z mp3 i Feurio im nagrywa robiac co jakis czas takie PINK w traku ( zreszta podobna dyskusje widziale ogladajac dzisiaj forum - tam gdzie psioczona na Zbiega 12)

tylko tyle - neofici? a ja myslalem ze wywrotowcy ktorzy buntuja sie przeciwko wszystkiemu zanim pomysla co dobre a co zle, fanatycy ktorzy wogole nie mysla, tlum bezmyslych tlumokow ktory jest tak glupi jak okrutny
no i cyklisci

QBUS 26.02.2003 14:29

Cytat:

dying_wish napisa***322;(a)
No dobra odgrzeje temat bo mnie wciąż męczy.No tak za pomocą feurio płytki audio nie zrobie bo nie mam klucza =P
Przeciez Feurio bez klucza tylko wyswietla Nag screeny a funkcjonalnosc ma ta sama???

ps nie wierze ze nie potrafisz znalezc sam seriala na sieci ewentualnie key generatora...

Fantomas 26.02.2003 09:12

bgn, chciałbym, byś moją wypowiedź w tym topicu raczej traktował jako chęć uniknięcia jakichkolwiek pyskówek/kłopotów pytającego na forum/innych zawirowań. To nie miało być wyrażenie zgorszenia. Przyznaję się również do zadawania podobnych pytań (kiedyś). Ale można to wykonać w sposób bardziej elegancki (PM). Swoją drogą od dłuższego czasu problem sn raczej przestaje być dla mnie problemem:
1. coraz częściej skłaniam się do Pingwina
2. część programów, z których korzystam mam z legalnymi sn.
3. dla programów legalnych inaczej mam stosowną stronkę, i nie ma ona końcówki .am czy .cc lecz .info ||
Miłego dnia

bgn 25.02.2003 22:25

Cytat:

A mo ktoś cd key'e do tego feurio =)
wyslij do mnie e-maila, i napisz do ktorej wersji.
Jutro dostaniesz odpowiedz, bo przy tym komputerze przy ktorym akurat siedze przypadkowo nie mam tego pod reka.
A do kolegow zgorszonych pytanie - pamietajcie najwieksza plaga ludzkosci poza szarancza byli neofici.Poczytajcie ten pozal sie Boze regulamin i wskazcie punkt wedlug ktorego takie pytanie moze powodowac
to co sugerujecie. Troche lodu na czulko PANOWIE.
sERIALE DO fEURIO NIE SA ZADNA TAJEMNICA i znalezc je mozna prawie na chodniku.Problemem jest zly serial - Jens F. zazartowal z nielegalnych uzytkownikow przewalajacych muze z mp3 i Feurio im nagrywa robiac co jakis czas takie PINK w traku ( zreszta podobna dyskusje widziale ogladajac dzisiaj forum - tam gdzie psioczona na Zbiega 12)

Kwiatekpl 25.02.2003 22:01

Ja uzywam jedynie normalizacji i Tobie tez poelcam uzywac tego flitru bo jest ona bardzo przydatny

Maciej 24.02.2003 22:35

EAC>..jest najlepszy...:cisza:

Tu masz opis po polsku...

http://www.cdrinfo.pl/cdr/soft/eac/

maareczek 24.02.2003 21:54

to co ma wszystko w jednym jest przewaznie gorsze do jednej waskiej dziedziny, najlepiej wybrac soft tylko do audio, ja zrzucam w EAC a nagrywalem w Nero ale sie przerzucilem na nagrywanie w EAC /proboalem tez w Feurio/. Nero zle wypalam plytki auduio bo wyzszej klasy CD ktory analizuje nagrana plyrte audio pod wzgledem logicznym wykrywaly bledy czasami, ustopilo to po nagraniu w EAC i Feurio /a moze ustopilo to tez po upgr biosu nagrywary ??? bo tez w tym czasie to zrobilem/.

pozdrawiam

Sprezyn 24.02.2003 12:10

IMHO warto zastosowac tylko normalizacje -
wyrownanie poziomu glosnosci. A reszta to
juz sztuczne ingerencje...

dying_wish 24.02.2003 12:03

No dobra odgrzeje temat bo mnie wciąż męczy.No tak za pomocą feurio płytki audio nie zrobie bo nie mam klucza =P .W takim razie przy pomocy nero ,napewno bez filtrów?(equalizerów,redukcji syczenia,normalizacji?).Niektóre mp3 różnią sie od siebie jakością,głośnością itd.Czy w takich przypadkach przy zrzucaniu na płytke mp 3 nie warto dawać rzednych filtrów?naprawde tak żle wpływają na dzwięk?

tomgoo 20.02.2003 16:54

Cytat:

Nie zadawaj takich pytań!

Fantomas 20.02.2003 13:00

Lepiej uważaj, bo zamiast klucza dostaniesz kłódkę, do której żaden klucz nie pasuje. ||

dying_wish 20.02.2003 12:57

Fantomas 20.02.2003 12:46

Zrzucanie: EAC - dobrze skonfigurować wszystkie ustawienia (w tym offset).
Nagrywanie zrzuconych ścieżek: np. Nero lub Feurio (ja korzystam z nero)
Miłego dnia

Sprezyn 20.02.2003 12:34

Re: pytanko o płyty audio

Cytat:

No własnie jaki program jest do tego najlepszy(domyslam się że nero =P)i jeszcze jedno jakich filtrów przed nagraniem płyty najlepiej użyć żeby brzmiała jak najlepiej?
nero jest kombajnem do nagrywania wszystkiego.
Programem wyspecjalizowanym do audio jest Feurio!
Polecam ten programik bo jest naprawde swietny.
Jesli chodzi o filtry to najlepiej nie uzywac
zadnych - one wprowadzaja tylko znieksztalcenia:o

para 20.02.2003 12:32

Na forum najbardziej chwalony jest Feurio (mam na myśli CD-Audio).
Fitrów najlepiej nie używać wcale.

dying_wish 20.02.2003 12:16

pytanko o płyty audio

No własnie jaki program jest do tego najlepszy(domyslam się że nero =P)i jeszcze jedno jakich filtrów przed nagraniem płyty najlepiej użyć żeby brzmiała jak najlepiej?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:42.