Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Jak legalnie zarobic duzo kasy? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/jak-legalnie-zarobic-duzo-kasy-17308/)

/||\aster 22.02.2003 00:42

Jak legalnie zarobic duzo kasy?

Wlasnie sie nad tym zastanawiam, macie jakis pomysl?

TOMMYx 22.02.2003 00:45

Re: Jak legalnie zarobic duzo kasy?

Cytat:

/||\aster napisa***322;(a)
No Panowie i piekne Panie, ja równiez chętnie poznałbym Wasze pomysły i propozycje, bo od marca będę znowu bezrobotny :buu:

bas 22.02.2003 01:33

Mapsajm pozbawiony pakietu internetowego w naszej kochanej TPsie pyta:
Jak bardzo legalnie?

Martin_TP 22.02.2003 01:35

Poszukac dobrej bardzo duzo platnej pracy ? :P

Remix 22.02.2003 01:35

Witam!

powiem szczerze, ze tez sie nad tym kiedys zastanawiamlem, nawet szukalem luk w prawie... moj znajomy prawnik (specjalista od prawa gospodarczego) podpowiedzial mi kilka rzeczy. Moi kuzyni juz od dawnakreca takie interesy na pograniczu legalnosci i calkiem dobrze im sie wiedzie... jak bede mial 10 tys. to tez rozwine pewny interesik. Przykro ale prawo dzungli obowiazuje i nie bede sobie robil konkurencji - zdradzajac Wam dobry pomysl. Moge jedynie podpowiedziec, ze jest kilka rzeczy, ktore mozna robic w Polsce - legalnie i ze sporym zyskiem :)

Martin_TP 22.02.2003 01:37

O juz wiem :) Wystarczy zostac jednym z politykow.. oni tyle forsy trzepia wrecz za glupote... latwa i przyjemna praca.. i niekiedy bonusy wpadaja do kieszeni - (tylko uwazac by prasa tego nie wyweszyla)..

.. he. he.. witaj Polsko! ^_^ :cisza: Heh.. :P

bas 22.02.2003 01:40

Cytat:

remix napisa***322;(a)
Witam!

powiem szczerze, ze tez sie nad tym kiedys zastanawiamlem, nawet szukalem luk w prawie... moj znajomy prawnik (specjalista od prawa gospodarczego) podpowiedzial mi kilka rzeczy. Moi kuzyni juz od dawnakreca takie interesy na pograniczu legalnosci i calkiem dobrze im sie wiedzie... jak bede mial 10 tys. to tez rozwine pewny interesik. Przykro ale prawo dzungli obowiazuje i nie bede sobie robil konkurencji - zdradzajac Wam dobry pomysl. Moge jedynie podpowiedziec, ze jest kilka rzeczy, ktore mozna robic w Polsce - legalnie i ze sporym zyskiem :)

A jaka miała by być stopa zwrotu tej inwestycji i jakie dajesz gwarancje? Możemy z Mapsajmem wyłożyć te pieniądze.

Nasza propozycja 66% zysku dla nas ewentualnie kredyt oprocentowany w skali miesiąca 200%.

Remix 22.02.2003 01:44

Witam!

sorry ale nie ma takiej opcji... ja licze tylko na siebie i nie wchodze w zadne uklady (jesli polegam na innych to wczesniej czy pozniej ktos nawala, a ja mam przesrane)

bas 22.02.2003 01:47

Cytat:

remix napisa***322;(a)
Witam!

sorry ale nie ma takiej opcji... ja licze tylko na siebie i nie wchodze w zadne uklady (jesli polegam na innych to wczesniej czy pozniej ktos nawala, a ja mam przesrane)

My tylko proponujemy kapitał i ewentualny udział w zyskach, przelewany regualrnie na nasze konta, nic innego, nie będziemy się wtrącali.

Problem może się pojawić jakby Twój pomysł nie wypalił, wtedy możemy być nawet upierliwi.

Remix 22.02.2003 01:51

Witam!

dlatego miedzy innymi nie opieram sie na pomocy innych... pomysl nie jest 100% ale jest bardzo prawdopodobne, ze wypali znakomicie, 10 tys. to nie tak duzo... popracuje troche na czarno i uzbieram ta sumke. dzieki za propozycje, ale poczekam i zrobie to sam :)

bas 22.02.2003 01:58

Jakby co to możesz na nas liczyć, my będziemy liczyli później.

shyja 22.02.2003 02:17

Cytat:

Martin_TP napisa***322;(a)
O juz wiem :) Wystarczy zostac jednym z politykow.. oni tyle forsy trzepia wrecz za glupote... latwa i przyjemna praca.. i niekiedy bonusy wpadaja do kieszeni - (tylko uwazac by prasa tego nie wyweszyla)..

.. he. he.. witaj Polsko! ^_^ :cisza: Heh.. :P

hehe, tak polityk to ma robote, hapie kase za spanie!!! :)
ale nie chcialbym zostac politykiem, dla mnie jest to najbardziej chanbiace zajecie w naszej ukochanej ojczyznie

a jesli chodzi o inne zajecia to sie sam zastanawiam co by tu zrobic by duza zarobic i sie nie narobic :)

shyja 22.02.2003 02:18

Cytat:

bas napisa***322;(a)
My tylko proponujemy kapitał i ewentualny udział w zyskach, przelewany regualrnie na nasze konta, nic innego, nie będziemy się wtrącali.

Problem może się pojawić jakby Twój pomysł nie wypalił, wtedy możemy być nawet upierliwi.

hehehe, i zafundowac wycieczke krajoznawcza do pobliskiego lasu??? :P

bas 22.02.2003 02:20

Cytat:

shyja napisa***322;(a)
hehehe, i zafundowac wycieczke krajoznawcza do pobliskiego lasu??? :P
My tego NIE powiedzieliśmy, gdybyśmy powiedzieli(a NIE powiedziliśmy) była by to groźba karalna.

forest 22.02.2003 19:06

:)
Myślę, że każdy się wcześniej czy później zastanowi nad tym pytaniem:)
Sam zbieram na rozruch jakiegoś interesu, bo będę musiał skądś brać $$$ żeby opłacić studia.
Oryginalne pomysły mile widziane
ps.
remix
Ja na forum bym wszystko napisał:)
f

krzpac 22.02.2003 20:45

legalnie mozna dorobić się majątku grając w zakładach bukmacherskich !!!

ale jest to bardzo ryzykowne:

np.

obstawiasz 2 mecze - super pewniaki:
Real Madrid - Valladolid , na Real - płacą - 1.31
Como - Juventus , na Juve - płaca - 1.54

stawiasz np. 100 000 zł

i zgarniasz ok. 180 000 zł

czyli wychodzisz 80 000 zł na czysto :)

shyja 22.02.2003 22:09

Cytat:

bas napisa***322;(a)
My tego NIE powiedzieliśmy, gdybyśmy powiedzieli(a NIE powiedziliśmy) była by to groźba karalna.
hehe, jaka grozba??? od kiedy wycieczki krajoznawcze sa karalne??? :P

bas 22.02.2003 22:10

Cytat:

shyja napisa***322;(a)
hehe, jaka grozba??? od kiedy wycieczki krajoznawcze sa karalne??? :P
Nieeeeeeee, wcaleeeeee, nie było by w zamyśle co co mogło by być a Nie było.

/||\aster 22.02.2003 22:11

Cytat:

krzpac napisa***322;(a)

np.

stawiasz np. 100 000 zł

Nie ma pewniakow :P, ja sie raz tak przejechalem oczywiscie wchodzily w gre DUUUUZO nizsze sumy no ale zawsze cos :D

shuma02 22.02.2003 23:40

koledzy,

moim zdaniem, to wszyscy już chyba doszliśmy do wniosku że Legalnie to dużych pieniędzy zrobić nie można.
taki już jest ten świat że jak sie ma miękkie serce, to trzeba mieć twardą dupe, a cała reszta rządzi światem.

(moje 5 groszy na ten temat)

shuma02

VermilioN 23.02.2003 05:31

a ja

ostatnio myslalem nad zostaniem HITMANEM. ale to jest niemoralne i nieetyczne, no i malo oplacalne, podczas gdy jeszcze 5 lat temu za usuniecie kogos bralo sie 20tys PLN to teraz mozna kogos usunac za 2 tys, a tego sie juz nie oplaca :\ po drugie trzeba miec klamki itp, no i trzeba miec doswiadczenie.

Majonez 23.02.2003 12:39

ja mam sposob na interes Master specjalnie dla Ciebie przygotowany

otoz -> kupuje dyski -> pakuje na nie soft -> wysylam do ciebie -> sprzedajesz -> dzielimy sie wszystkim fifty-fifty

bedzie to szlo u ciebie jak swieze buleczki spowodu wszechobecnej w usa riaa i bsa - ludzie sie boja sciagac wiec bedzie to dla nich rarytas

co ty na to

ps w razie wpadki nie znam cie - jaaa ja panie wladzo nie wiem co to serwer tzn taki komputer - u mnie serwer - nie no skadze - aa komputer mam - serwer ftp u mnie - nie a co to takiego - master sciagal ze stanow - a kto to taki - z forum - majonez - kto niby ja majonez - buahahaha - ja nie wiem jak sie nagrywa a mialbym byc majonezem - nie to na prawde nie ja - pewnie probowal kogos wkopac - tak panie wladzo na pewno - zobaczyc moj komputer - oczywiscie - jutro o 9 prosze zapraszam - (trzeba wywalic dyski i zainstalowac jakeigos linuxa ;-))

eloise 23.02.2003 12:42

dobre, dobre he he

camfo 23.02.2003 13:00

Cytat:

krzpac napisa***322;(a)

np.

stawiasz np. 100 000 zł

No wszystko OK, ale np. w takim STS-ie mozesz max postawić 2000 zł...

Ormianin 23.02.2003 13:13

Jak zrobic legalnie pieniedza - oto jest pytanie!

ZbigNieff 23.02.2003 14:43

Latwo mozna zrobic kase na sieci lokalnej!!

1. Znajsc CEL (czyli jakies osiedle gdzie jest duzo komputerkow)
2. Znajsc chetnych (no tu musi byc okolo 50 osob minimum)
3. Zalozyc lacze (moze byc T1 za 1999zl);p
4. Od ludzi sciagac po 50-60zl (jesli bedzie wiecej ludzi to mniej)
5. Enjoy....

Z tego wychodzi ze tracimy tylko na poczatku (za zalozenie lacza)
a pozniej mamy calkiem czysty zysk!!
Moj kuzyn ma calkiem ciekawa sytuacje w Katowicach na osiedlu
Paderewskiego, maja ponad 140 osob placa po 60zl (ale kazdy ma swoje
IP) i lacze maja cos 10Mbps a moze i wiecej!!

A tu czesc nielegalna ale sie opyla ;p
Pozniej na serwerku mozna zamiescic warez (to juz nielegalna kasa) i
od ludzi brac wiecej o 20zl za dostep do warezu (ktorego nie moze
byc mniej jak 200GB) miesiecznie.

Taki sposb na kase jest calkiem niezly!! Ja mam w okolicy goscia
ktory zaopatruje cale miasto w siec (ma okolo 300 klientow) i bierze
po 50zl od osoby!! Ten to trzepie kase ...

ZbigNieff 23.02.2003 14:44

Cytat:

Ormianin napisa***322;(a)
Jak zrobic legalnie pieniedza - oto jest pytanie!
Napewno nie na sprzedazy plytek ;p!!

Hmmm moze postawic budke z Hot-dog`ami i frytkami??? :D:D

/||\aster 23.02.2003 15:37

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)
ja mam sposob na interes Master specjalnie dla Ciebie przygotowany

otoz -> kupuje dyski -> pakuje na nie soft -> wysylam do ciebie -> sprzedajesz -> dzielimy sie wszystkim fifty-fifty

bedzie to szlo u ciebie jak swieze buleczki spowodu wszechobecnej w usa riaa i bsa - ludzie sie boja sciagac wiec bedzie to dla nich rarytas

co ty na to

ps w razie wpadki nie znam cie - jaaa ja panie wladzo nie wiem co to serwer tzn taki komputer - u mnie serwer - nie no skadze - aa komputer mam - serwer ftp u mnie - nie a co to takiego - master sciagal ze stanow - a kto to taki - z forum - majonez - kto niby ja majonez - buahahaha - ja nie wiem jak sie nagrywa a mialbym byc majonezem - nie to na prawde nie ja - pewnie probowal kogos wkopac - tak panie wladzo na pewno - zobaczyc moj komputer - oczywiscie - jutro o 9 prosze zapraszam - (trzeba wywalic dyski i zainstalowac jakeigos linuxa ;-))

LOL, nie wiem co powiedziec :D

shuma02 23.02.2003 17:57

no Majonez, nieźle sie uśmiałem z tą twoją rozmową z gliną.
jednak fakt jest taki że w stanach by coś takiego nie przeszło.
ja sam zaopatruje wszystkich znajomych w filmy i softy, ale kasy broń Boże za to niebiore, poprostu sie dziele.
kiedyś jak jeszcze niebyło tak dużo nagrywarek, a ja miałem jedną z pierwszych, 4x2x24, to skubałem ludzi za przegranie płyt. ale gówniarzem wtedy byłem i nie wiedziałem co za coś takiego grozi.
za sprzedaż nielegalnych płytek, gdyby coś...to bym was na pare latek niewidział.
prawie za każdym razem będąc na jakiejś giełdzie komputerowej, widać gości którzy nic nie kupują a jednak sie godzinamy szwendają.
dlatego na każdych wakacjach we wrocławiu sie nadziwić niemoge ile tego można tam kupić...puźniej sam mam stres czy mi na lotnisku torbe z 200+ kompaktami nie zatrzymają.
więc wracam do mojej powyższej opini, że legalnych pieniedzy to już sie zarobić nie da.

shuma02

Majonez 23.02.2003 23:51

heh przeciez nie zdzieralbym z mastera ani ze znajomych heh
to on by sprzedawal :D

- ja panie wladzo o niczym nie wiem - pieniadze na konto - miesiecznie - pare tysiecy - do mnie na konto - no pan zartuje - ale jakie konto - w banku internetowym - to ja mam jakies konto - no zadzwonilem kiedys ale tak tylko - i oni mi zalozyli na prawde ? - i tam jest kupa pieniedzy - nie no skoro sa nielegalnie zarobione to prosze mozecie je wziac - zreszta przeciez to nie moje - tak jutro dostarcze wszystkie dokumenty - o 9 rano na komisariacie - no oczywiscie ze przyjde - tak do widzenie - - - halo mlinia chcialbym zlikwidowac konto .....

TOMMYx 24.02.2003 00:13

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)
heh przeciez nie zdzieralbym z mastera ani ze znajomych heh
to on by sprzedawal :D

- ja panie wladzo o niczym nie wiem - pieniadze na konto - miesiecznie - pare tysiecy - do mnie na konto - no pan zartuje - ale jakie konto - w banku internetowym - to ja mam jakies konto - no zadzwonilem kiedys ale tak tylko - i oni mi zalozyli na prawde ? - i tam jest kupa pieniedzy - nie no skoro sa nielegalnie zarobione to prosze mozecie je wziac - zreszta przeciez to nie moje - tak jutro dostarcze wszystkie dokumenty - o 9 rano na komisariacie - no oczywiscie ze przyjde - tak do widzenie - - - halo mlinia chcialbym zlikwidowac konto .....

:D :spoko:

Majoneziku, mam dla Ciebie propozycję - ponieważ zauważyłem, że się rozkręciłeś z tymi tekstami - może stworzyłbyś nowy topic, na zasadzie poradnika z takimi jak powyższe, scenkami sytuacyjnymi.
Co o Tym sądzisz ?? :)
Czekam na odpowiedź. :)

bas 24.02.2003 00:33

Cytat:

ZbigNieff napisa***322;(a)
Latwo mozna zrobic kase na sieci lokalnej!!

1. Znajsc CEL (czyli jakies osiedle gdzie jest duzo komputerkow)
2. Znajsc chetnych (no tu musi byc okolo 50 osob minimum)
3. Zalozyc lacze (moze byc T1 za 1999zl);p
4. Od ludzi sciagac po 50-60zl (jesli bedzie wiecej ludzi to mniej)
5. Enjoy....

Z tego wychodzi ze tracimy tylko na poczatku (za zalozenie lacza)
a pozniej mamy calkiem czysty zysk!!
Moj kuzyn ma calkiem ciekawa sytuacje w Katowicach na osiedlu
Paderewskiego, maja ponad 140 osob placa po 60zl (ale kazdy ma swoje
IP) i lacze maja cos 10Mbps a moze i wiecej!!

A tu czesc nielegalna ale sie opyla ;p
Pozniej na serwerku mozna zamiescic warez (to juz nielegalna kasa) i
od ludzi brac wiecej o 20zl za dostep do warezu (ktorego nie moze
byc mniej jak 200GB) miesiecznie.

Taki sposb na kase jest calkiem niezly!! Ja mam w okolicy goscia
ktory zaopatruje cale miasto w siec (ma okolo 300 klientow) i bierze
po 50zl od osoby!! Ten to trzepie kase ...

Wiesz tak się głupio składa, że w takiej firmie właśnie pracuje i nie jest to takie kolorowe.
1. Żyć z tego daje się tak od 200 klientów w góre.
2. Jak wszystko działa i masz dobry podział obowiązków w firmie to faktycznie masz spokój.
3. Znajdź mi w łodzi osiedle, które spełni poniższe warunki(właśnie szukam bo chce otworzyć własną firmę):
a. Nie ma tam konkurencji(multimedia czy toya Cię zniszczą-nie wygrasz z nimi),
b. Jest dużo młodych ludzi(potencjalnych klientów),
c. Nie ma tam kablówki, której trzeba oddawać 30% characzu za działanie na ich terenie.
d. Byłby chociaż jeden blok 10 piętrowy z którego było by widać dachy budynków w centrum(chodzi o dostarczenie sygnału radiem) i w tym bloku jakieś pomieszczenie 2 na 2, w którym można by postawić sprzęt,
e. Jest administracja z którą można się dogadać.
f. wspólnoty(teraz to praktycznie norma), w których zasiadają normalni ludzie, którym nie trzeba tłumaczyć, że internet to nie perfumy itd.

ob@r 24.02.2003 00:39

postaw na Małysza w piątek ze 100 000 zł, no chyba ze zrzute zorganizujemy ???

dzielimy sie po równo !!!

/||\aster 24.02.2003 04:25

Cytat:

ob@r napisa***322;(a)

Ty chyba jestes samobojca :D, ja takiej kasy bym nie przezyl

jasut 08.03.2003 20:21

Cytat:

ob@r napisa***322;(a)

Wielka szkoda, że nie postawiłem :blee:

brzuszki 08.03.2003 22:08

Ja z prosbą:

Jakby kto słyszał o takiej dla mnie ronbocie
-w poniedziałki gdzieś od 12.00;
-piatki juz wolne;
-nie za dlugo w tej robocie,tak z 2-3 godz;
-płaca jakies 10 000 zł

Gdyby ktoś o czyms takim słyszał,to na priva do mnie koniecznie-i nikomu więcej.
Byłbym zobowiązany
:chytry: :chytry: :)

Gorzala 08.03.2003 22:15

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)
Ja z prosbą:

-piatki juz wolne;
-płaca jakies 10 000 zł

Gdyby ktoś o czyms takim słyszał,to na priva do mnie koniecznie-i nikomu więcej.
Byłbym zobowiązany

Ho, ho, jakie warunki...
Jak ktos cos takiego moze zalatwic nawet za 1 000 zeta/m-c (konkurencje robie co nie?) to moge spokojnie kogos znalezc...

brzuszki 08.03.2003 22:26

Cytat:

Gorzalka napisa***322;(a)
Ho, ho, jakie warunki...
Jak ktos cos takiego moze zalatwic nawet za 1 000 zeta/m-c (konkurencje robie co nie?) to moge spokojnie kogos znalezc...

Nooo!!! to jest świństwo,tak się podczepiac!!!:cisza:

Gorzala 08.03.2003 22:29

Mysle, ze sie nie gniewasz... sorry.
Wydaje mi sie, ze nie liczysz chyba na tak kuszaca oferte, w kraju gdzie jest taka skala bezrobocia...

brzuszki 08.03.2003 22:31

Cytat:

Gorzalka napisa***322;(a)
Mysle, ze sie nie gniewasz... sorry.
Wydaje mi sie, ze nie liczysz chyba na tak kuszaca oferte, w kraju gdzie jest taka skala bezrobocia...

Ale ja jestem wyjatkowo zdolny||

brzuszki 09.03.2003 09:46

Wobec tego,że pomysły się koncza coś podpowiem - uczyć się!!!
Powaga,nareszcie się opłaca.A gry losowe i inne wynalazki przy okazji-niepowodzenia znakomicie motywują do nauki:3msie:

przemas 09.03.2003 10:45

brzuszki jak już znajdziesz taką pracę to ja mogę zostać podwykonawcą. kwestie finansowe jakoś na pewno uzgodnimy. w końcu chcialoby Ci siewstawac na 12 w poniedzialek ?? :zeby:

BD 09.03.2003 18:48

Re: Jak legalnie zarobic duzo kasy?

Cytat:

/||\aster napisa***322;(a)
zasada jest prosta i znana od dawna :)
pierwszy milion $ musisz zakosic lub zarobic na przekrecie
a potem to juz mozesz byc czysty i legalny do konca zycia :)

jasut 09.03.2003 20:18

Ilość załączników: 1
Cytat:

Ja z prosbą:

-piatki juz wolne;
-płaca jakies 10 000 zł

Byłbym zobowiązany

A masz pistolet :chytry:

Gorzala 09.03.2003 20:21

Cytat:

jasut napisa***322;(a)
A masz pistolet :chytry:
Po co pistolet, zawsze mozna byc przeciez operatorem kija bejsbolowego...

brzuszki 09.03.2003 22:28

Nieeeeeeee,no otywyte chodzi o pracę legalną i bezpieczną:nie:

Tabaluga 12.09.2003 16:53

Cytat:

Nieeeeeeee,no otywyte chodzi o pracę legalną i bezpieczną:nie:
mam pomysł:
1. założyć firmę
2. kupić na zapas kasy fiskalne
3. czekać do momentu gdy wejdą ustawy o zastosowaniu kasy fiskalnej w kościele zamiast tacy i zacząć sprzedawać te kasy
4. ewentualne aby kasy nie leżały zbyt długo ( bo zablokuje kapitał) to można uruchomić pampanię o konieczność zastosowania kasy fiskalnej przez księdzy
5. nie rozpowszechniać tego pomysłu aby nie narobił konkurencji
6. po sprzedawaniu tych kasy można przejść na emeryturę bo jest dużo księdzy w Polsce.
albo prościej zostań księdzem bo to jest dobra płatna praca, druga po politykiem

michal_zb 12.09.2003 17:48

proponuje shotgun'a i bank ;P

andrzejj9 13.09.2003 11:38

Cytat:

Tabaluga napisa***322;(a)
mam pomysł:
1. założyć firmę
2. kupić na zapas kasy fiskalne
3. czekać do momentu gdy wejdą ustawy o zastosowaniu kasy fiskalnej w kościele zamiast tacy i zacząć sprzedawać te kasy
4. ewentualne aby kasy nie leżały zbyt długo ( bo zablokuje kapitał) to można uruchomić pampanię o konieczność zastosowania kasy fiskalnej przez księdzy
5. nie rozpowszechniać tego pomysłu aby nie narobił konkurencji
6. po sprzedawaniu tych kasy można przejść na emeryturę bo jest dużo księdzy w Polsce.
albo prościej zostań księdzem bo to jest dobra płatna praca, druga po politykiem

W Polsce to by nawet przeszlo i juz mialo miejsce w przeszlosci. Trzeba tylko do tego doliczyc kapital na lapowke dla ludzi z sejmu, zeby pojawila sie odpowiednia ustawa. Zreszta myslicie, ze 4 - 5 lat temu obowiazek wprowadzenie kas fiskalnych wzial sie tak od z niczego. Albo ostatni pomysl, zeby wymienic kasy fiskalne w taksowkach. Ktos po prostu wpadl na Twoj pomysl i jedynie troche go przeksztalcil, plus mial te odpowiednie srodki perswacji, zeby osiagnac cel.

Nez 13.09.2003 13:52

Allegro - nawet niezły pomysł :) . Ja na przykład kupiłem książke za 2 zł na jakimś kiermaszu. Sprzedałem ją za 25, ale nie w dziale książek bo tam by nikt nie kupił. W dziale, z którym książka jest związana. Polecam ściągnąć i przeczytać e-book Praktyczny poradnik aukcjonera 8). Napewno macie w domu niepotrzebne rzeczy. Najlepiej kupować dużą ilość czegoś po niskiej cenie, żeby to sprzedać po wyższej. Proste nie ? :spoko:

JacoM 13.09.2003 16:53

A czemu by nie zrobic duzych pieniedzy?
Ja z własnej strony służe pralką (typu Frania).
Oczekuje poważnych propozycji od profesjonalnych grafików.

Nez 13.09.2003 18:50

Cytat:

JacoM napisa***322;(a)
A czemu by nie zrobic duzych pieniedzy?
Ja z własnej strony służe pralką (typu Frania).
Oczekuje poważnych propozycji od profesjonalnych grafików.

JacoM, a co będziemy robić ?? prać brudne pieniądze ?^_^

JacoM 14.09.2003 00:51

Cytat:

Nez napisa***322;(a)
JacoM, a co będziemy robić ?? prać brudne pieniądze ?^_^

Pranie to moja dzialka i wara mi z łazienki. Bo mi stowki ze sznurków pozrzucacie.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:11.