![]() |
ma³ysz mistrzem ¶wiata?
no bo mu dobrze idzie
1 seria 134 m 2 seria 136 m |
Na mistrza juz jest chyba za pozno :P
|
tak rzek³o sie - mistrzem jest, ma 1 miejsce
|
MAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAALYYYYYYYYYYYYY YYYYYYYYYYYSZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to cud... piekny cud... |
:jupi: :jupi: :jupi:
Niech ¿yje Ma³ysz :piwo: :piwo: :piwo: |
136m :o :o :o
MALYSZ MISTRZEM SWIATA !!!!!!!!!!!!!! :jupi: :piwo::jupi: :piwo::jupi: :piwo::jupi: :piwo: go malysz go malysz go !!!!!!!!!!!!! |
brawa dla Malysza!
Ale dal do pieca!! Hurrraarara |
Z£OTY MEDAL!!!! Nowy Rekord skoczni!
|
co on k***a zrobi³ !!!!!!!!!!
k***a maæ !!!!!!!!! jestem szczê¶liwy !!!!!!!!!!! jestem szczê¶liwy !!!!! poprostu za***iscie !!!!! ADAM JEST WIELKI !!!!!!!!!!!!!!!!! ADAM MISTZREM SWIATA !!!!!!!!!!!!!!!! JEST PIÊKNIE !!:jupi: :jupi: :jupi: :jupi: |
Czy wszyscy jestescie fanami Malysza??? Ja nie jestem :P
|
136M Rekord skoczni, 1 miejsce, mistrz ¶iata, ADAM MA£YSZ nasz rodak niech ¿yje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Cytat:
|
WARTO BYLO TYLE CZEKAC BRAAAAWWWWOOOOO!!!!!
|
TAAAK Piekne skoki.
|
brawo Adam 8) :jupi: :jupi:
|
zw³aszcza dzisiaj !!!
Zdoby³ z³oto !!! :cool: :cool: |
Ja to czu³em gdzies tam w ¶rodku,¿e Ada¶ dzisiaj wygra.
Brawo!!!!!!!!!!!!!!!! |
:cisza: MA£AMYSZ JEST WIELKA :cisza:
---------------------------------------------------------------------- |
BRAWO ADAM! :jupi: :jupi: !
A jak myslicie pociagnie tak dalej do Pucharu ¦wiata? |
Cytat:
|
o co chodzi ???? nie wiem co siem stalo ze siem tak wszyscy ciesza ??? :jezyk:
|
Cytat:
podobno ktos widzial jak ten malysz nad wroclawem przelatywal ;p |
Ma³ysz!!!!!!!
Mistrz swiata na wiekszej skoczni!!!! Teraz czekam na sredni±:P Bardzo czeka³em na to zwyciêstwo i spe³ni³o siê!!!!! My¶le ¿e Adamowi uda siê zdobyæ i 2 z³oty medal oraz 3 raz z rzêdu kryszta³ow± kulê!!!!!! Brawo Adam M³ysz !!! |
Cytat:
|
:spoko::spoko::spoko::spoko::spoko:
:spoko::spoko::spoko: :spoko: |
Cytat:
bo on jak my jest polakiem!! Wreszcie polacy czegos dokonuja!! Najpierw pilka nozna (Wisla Krakow) teraz Malysz!! Sa powody do dumy!! Tak wiec :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: |
"...z ziemi w³oskiej do POLSKI ..."
najpierw RZYM teraz Predazzo !! Jan Pawe³ II jest wielki !! |
:piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo:
ZA MA£YSZA !!! |
a co to jest Ma³ysz ??? ??? ???
|
MA£YSZ na burmistrza...!!!!!!!!
...co tam MA£YSZ na Prezydenta !!!!!!!! :jupi: |
Cytat:
|
... wyginê³o czy jeszcze ¿yje ??? :idea:
|
Cytat:
Sam nie wiem dokladnie czego!! |
My¶licie ¿e sie Ada¶ dzisiaj nawali ??? :piwo:
Z Tajnerem i innymi. |
Zawsze wierzy³em w tego ch³opaka :spoko: :spoko: :spoko:
|
Cytat:
|
Wiecie co - jak waln±³ te 136 metra to siê cholera wzruszy³em. Takie ma³e co¶, a jak skacze. Ada¶ jestem z tob±, wal ¶mia³o.
PS. Mo¿e wielu na Adasia po³o¿y³o pa³ê, ale chyba za wcze¶nie. Ada¶ gór±, niech ten skromny i poczciwy ch³opak dostarcza nam du¿o wzruszeñ.:czytaj: |
Witam !
W³asnie otwierali¶my druga butelke jak Ada¶ skaka³ - jak jush skoczy³ to korek prawe co klosz by rozbi³ !!! Ale co tam ADA¦ nasz The be¶ciak !! / PS; Ja jush dzisiaj nic nie pije !! / ;) |
Jak wczoraj ogladalem to zakrecila sie lezka w oku z wrazenia i ze szczesia. Malysz pokazal co umie! To juz 3 rok jego super formy!!!
BRAWO!!! Teraz czekam z wielka niecierpliwoscia na nastepne skoki. |
Cytat:
Jak jush kto¶ napisa³ - Ma³ysz [Ma³aMysz] - zwierzatko futerkowe zamieszkujace po³udniowe stepy Australii;) - na zime przylatuje do nas aby bic rekordy skoczni;) |
Ja dopiero teraz ...
Ada¶, Ada¶ hip hip kurrrrraaaaaaaaa!!!!! niestety (albo stety) by³em w barze z qmplami na skokach - uuu w³asciciel sam stwierdzi³, ¿e takiego wrzasku to jeszcze nie s³ysz±³ jak Ada¶ skoczy³ 136 metrów !!!!! a potem piwo/szampan/wódaa la³a sie strumieniem - oj o ile pamietam to chyba wczoraj zamieni³em z Laser-em na gg pare zdan ale ³ba nie dam sobie urwac - dzis wy³aczam chyba komórke i w zaciszu domowym bede ogl±da³ - i jakby nie by³o Ada¶ jest wielki i nawet jak nie obroni pucharu - hmmm ma juz dwa trzeci by te¿ ³adnie wygl±da³ ale .... czy to jest wa¿ne - udowodni³ ¿e skromno¶cia i uporem mo¿na du¿o naprawde du¿o !!!!! Brawa !!!! |
Cytat:
Zazwyczaj jak gadali¶my to Tylko TY byles po imprezie -wczoraj byli¶my oboje po wiec wcale sie nie dziwie ... ;) ze sie rozmowa kaple nie klei³a;) |
Adasia nie dogoniat !!! ^_^ Adam skop im dzisiaj d...!!! TORA TORA TORA !!! ||
|
Cytat:
|
Cytat:
JAKZE BYM SMIA£ !! To ja w³±snie wychodze na alkoholika bo taki ze mnie abstynent a po wczorajszej imprezie nie bylo jak butelek wynosiæ !! Jak cos to sorki;) |
No zobaczymy co bedzie dzisiaj na konkursie dru¿ynowym!
Przewiduje tak 6 miejsce! Przeciez sam Adam zawodów nie wygra.... |
sorry , ma kto¶ wczorajsze skoki adama w divixie ? mo¿e jakie¶ wydanie na DVD ?
chetnie bym zachowa³ ten skok wczorajszy dla potomnych jakby ktos mog³ to zgraæ z tunera... dziex |
A jednak 7 miejsce!
Ob@r tak¿e by³bym zainteresowany takim divxem Jakby ktos mia³ to proszê o info na maila! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:49. |