Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Chce obejzec ciekawy film! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/chce-obejzec-ciekawy-film-17516/)

raptor123 11.03.2003 19:38

Re: Re: Polecane filmy

Cytat:

Yahol napisa***322;(a)
Pewnie powiecie, ze sie chwale:)
Ale skumalem:)
Ogladalem Lyncha 5x (piec) i skumalem:)

to jesteś nieżly:) aj trzy razy i dalej jakoś nie ale jak dojdę do pięciu to może pokapuje, ale zagubioną po pierwszym razie
skapowałem :cool:

ja polecam :
Zagubiona Autostrada,
Dobermann,
Hazardziści,
Podziemny Krąg,
Przekręt,
Być jak John Malkovich,
Zawód Szpieg,
Fanatyk,
Więzień Nienawiści (American History X),
Suma Wszystkich Strachów,
Między Niebem A Piekłem,
Long Time Dead,
FearDotCom,
Pi,
Eksperyment
i większość wymienona przez innych, kolejność przypadkowa

przemas 11.03.2003 18:24

z nowości polecam "The Guru"

Yahol 11.03.2003 18:18

Re: Polecane filmy

Cytat:

Cairath napisa***322;(a)
Ja polecam:

- Mulholland Drive - ( dla tych co lubią filmy Lyncha - ciekawe czy ktoś skuma o co chodzi w tym filmie:o )

Pewnie powiecie, ze sie chwale:)
Ale skumalem:)
Ogladalem Lyncha 5x (piec) i skumalem:)

Cairath 11.03.2003 18:13

Polecane filmy

Ja polecam:

- 51 Stan ( Samuel.L.Jackson)
- Helikopter w ogniu ( jeden z najlepszych filmów wojennych)
- How High ( MethodMan&Redman8) )
- Bezsenność ( Al Pacino - orginalny scenariusz )
- Kod Dostępu ( dobre kino akcji i... Halle Berry)
- Memento ( rzecz dzieje się od tyłu )
- Stygmaty ( w nocy na wielkich słuchawkach ciarki przechodzą )
- Zasady Walki ( dobre kino akcji )
- Podejrzani ( masakra film - niesamowita końcówka - ogólnie
rozkminka tak jak w Memento )
- Training Day - ( jeden z najlepszych według mnie filmów nagranych w ostatnich latach )
- Mulholland Drive - ( dla tych co lubią filmy Lyncha - ciekawe czy ktoś skuma o co chodzi w tym filmie:o )
- i film który ostatnio widziałem - polecam szczególnie "Niekwestionowany" z W. Snipesem - dobra czarna muza i boks w wiezieniu

luminat 27.02.2003 20:27

"To nie jest kolejna komedia dla kretynow"

tomgoo 27.02.2003 18:08

Evolution!
Diamentowa Afera!
:P

Przem 27.02.2003 12:13

a ja polecam:
Fight club
The Boondock Saints
51 stan
the eye
Salton sea,
a także bunkier ( ale pod żadnym pozorem bunkier SS - koszmarna szmira)i ewen. 8 kobiet ale nie koniecznie
i the pledge( obietnica) z nikolsonem

cana 27.02.2003 11:55

Cytat:

Ormianin napisa***322;(a)
tak to juz klasyka S-F z 1981 roku, muzyka Vangelisa jest kultowa... film opowiada o technokratycznym spoleczenstwie przyszlosci w ktorym stare androidy sa na rowni z niebezpiecznymi przestepcami, tropi je lowca androidow i eleminuje (H. Ford)... parafraza jest to ze on sam zakochuje sie w jednym androidzie, kobiecie pieknej wlasnie Rachel, ktora nie wie ze jest androidem, trzeba poogladac
Blade Runner to klasyczna ekranizacja równie klasycznego i kultowego pisarza P.K. Dicka /czy androidy snią o elektronicznych owcach -> to na podstawie tego powstał ten firma który mimo iż boski to nie jest tak wielopłaszczyznowyi zakręcony jak opowiadanie /
a co do krótkiego opisu filmu to tak bym tego nie określił
bo niebezpieczna to była własnie ta grupa / seria Nexus 6 -> Hauer był zawodowy w tej roli/która przybyła na spustoszoną przez przemysł Ziemię w poszukiwaniu długowieczności / zaprogamowani na krótkie życie / u swoich twórców
a sam tytuł filmu to nazwa nie istniejącego już czasie trwania akcji filmu / przestali być potrzebni bo na ziemi nie bylo już androidow/odziału policyjnego do wykrywania i eliminacji sztuczniaków którego członkiem był H.Ford
coniezmienia faktu ze R.Scott drugi raz stworzył coś wielkiego

a co do polecania jakiegokolwiek filmu to np: Alien 1, 9 wrota, Harry Angel, Hellraiser'y ale poza 3 bo to kicha , braterstwo wilków, evil dead, the thing carpentera, prince of darkness, ghost in shell,
to tak na początek :)
pozdro

kapsel 27.02.2003 11:53

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)
... co widać po Twoim awatarku ;)
Robili dobre filmy, bo Bahdaj pisał dobre książki przygodowe dla młodzieży - wszystkie wymienione przez Ciebie filmy nakręcono na podstawie jego książek :) co pewnie i tak wiesz ;)

tak :) .Wszystkie przeczytalem i tych ktorych nie czytali zachecam .Po prostu full wypas :jezyk:

Pedros 27.02.2003 10:33

Cytat:

kapsel napisa***322;(a)
Mam ten serial w odcinkach rzeczywiscie bardzo fajny !!! Tak samo Podroz za jeden usmiech i Wakacje z Duchami .Kiedys to robili filmy !!!!!!
... co widać po Twoim awatarku ;)
Robili dobre filmy, bo Bahdaj pisał dobre książki przygodowe dla młodzieży - wszystkie wymienione przez Ciebie filmy nakręcono na podstawie jego książek :) co pewnie i tak wiesz ;)

kapsel 27.02.2003 10:25

Cytat:

camfo napisa***322;(a)
"Paragon Gola!" - stary,dobry polski film o rywalizacji dwóch drużyn piłkarskich - biednej syrenki i bogatego huraganu - polecam, niestety nie wiem skąd ściągnąć...
Mam ten serial w odcinkach rzeczywiscie bardzo fajny !!! Tak samo Podroz za jeden usmiech i Wakacje z Duchami .Kiedys to robili filmy !!!!!!

Fantomas 27.02.2003 09:39

Ktoś polecił film "Stary, gdzie moja bryka?" - w "Gazecie Telewizyjnej" podsumowano ten film krótkim zdaniem, ale pewnie wymownym (nie wiem, bo filmu nie widziałem): "nie horror a jednak koszmar" (1 gwiazdka na 5 możliwych).
Miłego dnia

camfo 26.02.2003 20:32

"Paragon Gola!" - stary,dobry polski film o rywalizacji dwóch drużyn piłkarskich - biednej syrenki i bogatego huraganu - polecam, niestety nie wiem skąd ściągnąć...

Pedros 26.02.2003 16:56

Cytat:

Mr.Manson napisa***322;(a)
...
4.Mechaniczna Pomarańcza
5.Odyseja Kosimczna 2001
...

W mordę - zupełnie zapomniałem o Mechanicznej Pomarańczy.

Mr.Manson 26.02.2003 16:46

Polecam gorąco wszystkie części Hellraisera (najlepszego moim zdaniem horroru). Następnymi filmami godnymi polecenia są:
1.X-Files
2.Stary gdzie moja bryka?
3.Lost Highway
4.Mechaniczna Pomarańcza
5.Odyseja Kosimczna 2001
6.Hackers i Hackers 2(moim zdaniem gorsza cześc od pierwszej)
7.Ice Age
8.Dracula 2000
9.American Pie 1 i 2

tymian 26.02.2003 16:44

A ja zaproponuje tylko jeden mało znany tytuł GATTAKA - Szok Przyszłosci - według mnie interesujacy i bardzo ciekawy film.

Marius_The_Mad 26.02.2003 14:22

Monty Python - wszystko,
Terry Gilliam - wszystko, zwłaszcza 12 małp i Fear and Loathing in Las Vegas (w Polsce znany jako Las Vegas Parano),
większość Tarantino,
Blade Runner - wersja reżyserska,
Titus Andronicus,
Obcy,
Mononoke Hime (Księżniczka Mononoke),
Okruchy dnia,
Hannibal,
Gwiezdne Wojny 4,5,6,
Dziewiąte wrota,
Dracula Coppoli,
Sleepy Hollow i w ogóle większość Tima Burtona,
8 mm,
Johnny Mnemonic,
Siedem,
Dogma,
Sprzedawcy,
Diuna,
Perfect Blue,
Akira,
Adwokat Diabła,
wszystko z Deppem i Walkenem i wiele innych...

Patrix 26.02.2003 12:57

The ring
Insomnia
Ice age
Shrek
8 mila
Matrix
Edi
Man in Black 1 i 2
Transporter
Zemsta
Das Experiment
Talk To her
Spy kids 2
Zoolander
Katedra :P

kapsel 26.02.2003 12:41

Forres Gump
8 mile
Dziennik Bridgiet Jones
Dzien proby
Czesc Tereska
Blokersi
Fuks
Chlopaki nie placza
Fight Club
Matrix
Reka Boga
Szybcy i wsciekli

Pedros 26.02.2003 11:34

Cytat:

paput2000 napisa***322;(a)
Jescze jedna sprawa - przesłaniem filmu i jego pierwowzoru, książki P.Dicka "O czym marzą elektroniczne owce" jest sprawa człowieczeństwa, dążenia do niego i dylematów na temat "co tak naprawdę świadczy o naszym człowieczeństwie". Film opowiada o łowcy ścigającego androidy, które stały się tak zaawansowanym produktem, że potrafią myśleć samodzielnie, odczuwać i potrafią wybrać wolność (uciec i być ściganymi) w imie tak bardzo ludzkiej cechy jaką jest poczucie wolności lub problemy związane z poczuciem jej braku.
Przypomina mi się teraz piękna scena z tego filmu rozgrywająca się na dachu budynku podczas ulewnego deszczu, a wniej rozmowa dwóch bochaterów, łowca i andreoid z białym gołębiem w ręku (Rodger Hauer) - świetna rola.

100 % odpowiedź.:) Ten film jest właśnie o człowieczeństwie i jest rewelacyjną ekranizacją "Do Androids Dream Of Electric Sheep" Dicka. Z 1968 roku !!! Właśnie dlatego lubię opowiadania (mikropowieści) Dicka. Kto nie oglądał - niech żałuje. Kto nie czytał - niech żałuje podwójnie. ;)
Bo już np. "Pamięć absolutna"-"We Can Remember It for You Wholesale mr. Smith" to popłuczyny szwarcenegerowe
A "The Minority Report" - czy ja wiem?

Yahol - proponuję z tej dziedziny:
1.Rzecz (Coś)(The Thing) - Carpentera
2.Bicennetial Man - z Robinem Williamsem jako Andrew Martinem - Columbusa (zdaje się wg pierwowzoru Asimova) z Williamsem zresztą i "Patch Adams" i "Good Morning Vietnam" jest co oglądać :)
3.Informator (The Insider) - z Russelem Crow

uczta konimana ;)

Zetoxa 26.02.2003 11:12

"Cienka czerwona linia", jedyny film fabularny pokazujacy wojnę naprawdę, jak lejesz w gacie bo za chwilę wychodzisz z okopu do ataku to trzeba zobaczyc, ten zwierzęcy strach. Malcovich, Nolte i Travolta płacili reżyserowi by móc zagrać, a i tak tylko kilka sekund występują i chwalą się tym :cool: :jupi:

sorbo 26.02.2003 10:23

OGLADAM ROCZNIE JAKIE 200 FILMOW , FILMY WARTE OBEJRZENIA MOIM ZDANIEM: (JEST ICH WIECEJ :) )
1 Enemy at the gates Wróg u bram Dramat/wojenny
2 Gift The Dotyk przeznaczenia Thriller
3 Le pacte des loups Braterstwo wilków Akcja
4 Meet the parents Poznaj mojego tatę Komedia
5 Others, The Inni Thriller/horror
6 Out Cold Afera poniżej zera Komedia (ZA***ISTY FILM)
7 Saving Silverman Twarda laska Komedia
8 Stigmata Stygmaty Thriller
9 High crimes Bez przedawnienia Thriller 2002
10 Attila Attila Akcja/przyg/dramat 2001
11 Shaolin soccer (Siu lam juk kau) Shaolin soccer Komedia/karate 2001
12 Impostor Test na człowieczeństwo S-f/thriller 2001
13 Kung Pow:Enter the fist Kung Pow:Enter the fist Komedia/akcja 2002
14 Le placard Plotka Komedia 2000 (SUPER)
15 Mothman prophecies, The Przepowiednia Thriller/S-f 2001
16 Wasabi Wasabi - Hubert Zawodowiec Komedia/akcja 2002
17 Van Wilder Wieczny student Komedia 2002
18 Catch me if you can

NIE PISALEM O TAKICH FILMACH JAK MATRIX CZ TYM PODOBNE BO JE I TAK TRZEBA ZOBACZYC

Fantomas 26.02.2003 09:58

Yahol, moje propozycje filmowe:
The Big Blue
The Score
K-Pax
ew. Time Machine
ach, oczywiście: wszystkie poranki świata - film taki sobie, ale ta muzyka!!! o przeprszam - Muzyka!
dla rozrywki - Blues Brothers (ale nie 2000 tylko ten pierwszy)
Miłego dnia no i zdrowiej szybko!

Fantomas 26.02.2003 09:50

Cytat:

mati1700 napisa***322;(a)
A kto z was lubi Smooth Jazz ?
Ja. Inne zjadliwe odmiany jazzu też. Mam 3 części Smooth Jazz Cafe, Jana Garbarka, kilka płyt Pata Metheny'ego i jeszcze parę innych, ale kolekcję tę chętnie byw wzbogacił (ostatnio wpadły mi nagrania polskich wykonawców - miodzo oraz Gordona Haskela).
Miłego dnia
PS. Poza tym i tak barok jest the best.

paput2000 26.02.2003 09:30

Cytat:

Jesli juz zahaczamy o J.M.J. to oprocz Oxygene, przede wszytskim wazna jest w dyskografii Equinoxe, Magnetic Fields, koncert w Chinach, potem Zoolook i wspaniala Calypso (ale tylko czesc 3)... reszta to komercja zgadzam sie... ja siedze w bardzej zaawansowanym Electro F.S.O.L., Apex Twain i inni

pozdrawiam:)

Jedną z moich ulubionych jest pierwszy Oxygene, po bardzo dziwnym, ale świetnym Zoolook, Jarre chyba nic dobrego nie stworzył, no chyba że pojedyńcze utwory.

paput2000 26.02.2003 09:25

Cytat:

tak to juz klasyka S-F z 1981 roku, muzyka Vangelisa jest kultowa... film opowiada o technokratycznym spoleczenstwie przyszlosci w ktorym stare androidy sa na rowni z niebezpiecznymi przestepcami, tropi je lowca androidow i eleminuje (H. Ford)... parafraza jest to ze on sam zakochuje sie w jednym androidzie, kobiecie pieknej wlasnie Rachel, ktora nie wie ze jest androidem, trzeba poogladac
Jescze jedna sprawa - przesłaniem filmu i jego pierwowzoru, książki P.Dicka "O czym marzą elektroniczne owce" jest sprawa człowieczeństwa, dążenia do niego i dylematów na temat "co tak naprawdę świadczy o naszym człowieczeństwie". Film opowiada o łowcy ścigającego androidy, które stały się tak zaawansowanym produktem, że potrafią myśleć samodzielnie, odczuwać i potrafią wybrać wolność (uciec i być ściganymi) w imie tak bardzo ludzkiej cechy jaką jest poczucie wolności lub problemy związane z poczuciem jej braku.
Przypomina mi się teraz piękna scena z tego filmu rozgrywająca się na dachu budynku podczas ulewnego deszczu, a wniej rozmowa dwóch bochaterów, łowca i andreoid z białym gołębiem w ręku (Rodger Hauer) - świetna rola.

Ormianin 26.02.2003 08:51

Cytat:

Fajne ,a Vangelis to Mistrz nad Mistrzami w muzyce elektronicznej .Jean Michael Jarre podbił moje serce płytą Oxygene 1-7 oraz tą nowszą (o prawie 30 lat ;) ) Oxygene 7-13.Obie płyty powstawały na urządzenaich analogowych dlateog mają swój klimat.Reszta krążków zupełnie mi nie odpowiada.Hmm.A kto z was lubi Smooth Jazz ?
Jesli juz zahaczamy o J.M.J. to oprocz Oxygene, przede wszytskim wazna jest w dyskografii Equinoxe, Magnetic Fields, koncert w Chinach, potem Zoolook i wspaniala Calypso (ale tylko czesc 3)... reszta to komercja zgadzam sie... ja siedze w bardzej zaawansowanym Electro F.S.O.L., Apex Twain i inni

pozdrawiam:)

Kasprzak 26.02.2003 08:31

Oszukac przeznaczenie, Shrek, Resident Evil, Bad Company!!

Adik 26.02.2003 08:29

ja z kolei polecam takie filmy jak:

Ghost Dog - na prawde zaj****sty film- opowieść o współczesnym "Samuraju"

Memento - też ciekawy- główną cechą, która skłoniła mnie do obejrzenia tego filmu jest to, że jest to nakręcony "od tyłu"

a z reszty, to polecam:

Requiem Dla Snu - również zaj***sty
Władcy Piekieł II (Hellraiser II)

natomiast jeśli szukasz "mocnych wrażeń", to na prawdę polecam film Martwica Mózgu (Braindead)- najlepiej go oglądać w środku nocy, będąc samemu w domu...
:chytry:

misz_masz 26.02.2003 08:11

Ja stwiam na K-PAX i WRÓG U BRAM , bardzo lubie te filmy, no i jeszcze super są kreskówki np: Epoka Lodowcowa, Potwory i spółka, Shrek, Tarzan, Herkules, Nowe szaty Króla i wiele innych - polecam.

-Sid-The-Rat=> 26.02.2003 07:22

Guildenstern i Rosenkrantz nie zyja
Goraczka
Lot Nad Kukulczym Gniazdem
Amelia
Amadeus
Requiem For A Dream

to ogladalem ostatnio - dwa ostatnie zostawiaja dziury w psychice - osroznie...

TOMMYx 26.02.2003 02:26

Panic Room

Rose Red

The Rock 8)

The Others

Tygrys i Przyjaciele :)

Spy Game

krzpac 26.02.2003 00:23

The Ring
The Others
The Blair Witch Projekt
Blair Witch 2
Krzyk 1

Ice 25.02.2003 23:37

do mojej listy dolaczam jeszcze :

6. 13 duchow
7. NIC ŚMIESZNEGO
8. Shrek
9. Chlopaki nie płaczą
10. Poranek Kojota

Krzycho83 25.02.2003 23:15

Cytat:

Yahol napisa***322;(a)
...moga sie nawet bic z S. Sigalem (moj Boze, jak ja go nie lubie)
z Seagalem ostatnio na eMule wyszedl Half past dead - niezla bajka :D

przemas 25.02.2003 23:09

natomiast bardzo polecam
dług
prosta historia

GOLOMB 25.02.2003 23:09

Cytat:

przemas napisa***322;(a)
i tu się z Tobą nie zgodzę. beznadziejny ten film. aż szkoda czasu. ludzie trzymajcie się od tego filmu z daleka
Zgadzam sie ... DO NICZEGO NIE PODOBNY .....porażka ....Ja polecam (mam 450 movies):
Snow Dogs :D
Halloween Resurection
James Bond: Die another Day
Rambo: First Blood

ZbigNieff 25.02.2003 23:07

Ja tam polecam:

Halloween Resurection - to szczegolnie!!
13 Duchow
Ghost Ship
Nigdy Wiecej (J.Lo. najbardziej sexowny tyleczek swiata)
Austin Powers - Zloty Czlonek
K-19

Yahol 25.02.2003 23:06

Cytat:

Fikander napisa***322;(a)
Pulp Fiction
Rekwiem dla snu
Mechaniczna pomarańcza
Czas apokalipsy

Te filmy wg mnie można oglądać wiele razy ;)

Wiem, przy Czasie mowie text rowno z aktorami i to w wersji rezyserskiej!

przemas 25.02.2003 23:05

Cytat:

kizio napisa***322;(a)
HAKER !!!!!|| || || :cisza: ;p Świetny film!!!!! jest na mule
i tu się z Tobą nie zgodzę. beznadziejny ten film. aż szkoda czasu. ludzie trzymajcie się od tego filmu z daleka. cóź, Ty jeszcze młody jesteś [w jednym z postów pisałeś że masz ok 12 lat] więc takie filmy Ci się mogą podobać...

Fikander 25.02.2003 23:01

Pulp Fiction
Rekwiem dla snu
Mechaniczna pomarańcza
Czas apokalipsy

Te filmy wg mnie można oglądać wiele razy ;)

shyja 25.02.2003 22:58

Pitch Black!!!
niesamowity film z Vin Diesel (chyba tak sie nazywa ten kolo z xXx)

Yahol 25.02.2003 22:57

Mam 38,6 st. C!
Objezalem: Mrowke Z, Ice Age, Chicken run, Shreka, 7 samurajow, Tron we krwi, Dawno temu w trawie i cos tam jeszcze...
Chce cos ciekawego, moga sie nawet bic z S. Sigalem (moj Boze, jak ja go nie lubie)

mati1700 25.02.2003 22:54

Cytat:

Fajne ,a Vangelis to Mistrz nad Mistrzami w muzyce elektronicznej .Jean Michael Jarre podbił moje serce płytą Oxygene 1-7 oraz tą nowszą (o prawie 30 lat ;) ) Oxygene 7-13.Obie płyty powstawały na urządzenaich analogowych dlateog mają swój klimat.Reszta krążków zupełnie mi nie odpowiada.Hmm.A kto z was lubi Smooth Jazz ?

Smartek 25.02.2003 22:50

Laser, fajne jest ICE AGE, ja rowniez jestem ZA oberjzeniem tego filmu ;).
pozdro ;)

Krzycho83 25.02.2003 22:50

Cytat:

Smartek napisa***322;(a)
No wiec ja Ci polecam THE FOREIGNER - OBCOKRAJOWIEC:
Agent Cold (Steven Seagal) ma nowe zadanie. Ma on przewiezc paczke z Francji do USA. Bardzo szybko dowiaduje sie, ze duzo ludzi chce ta paczuszke przejac. Dobre kino akcji.

Naprawde film jest super nakrecony, efekty czasami lepsze niz w matriksie ;].
pozdro ;)

szczegolnie ze kilka episodow kreconych jest w Polsce (w jednej z rol Przemus Saleta jako ochroniarz)

Ja polecam:
Road to perdition
Blood work
Catch me if you can (pomimo tego za gra tam DiCaprio czy jakos tak ;p)
Wtorek
We were soldiers (niezly realizm)
American history
Fight club
The Boondock Saints

Ormianin 25.02.2003 22:45

Cytat:

Hmmm.Powracając do filmu Blade Runner.Muzykę do tego dzieła stworzył Vangelis.Track o nazwie Rachel Song wgniata w fotel.Jestem ciekawy o czym jest ten film ? Może ktoś z was wie ?

Laser 25.02.2003 22:42

Witam !

60 Sekund

Final Destination

ICE AGE

Go Reconstruct

Antitrust

Skulls 1 i 2

Human Traffic

Poranek Kojota

Evolution

W Sieci Pajaka / Along came a spider /

Pieniadze to nie fszystko;)

Ice 25.02.2003 22:42

Mi bardzo się podały filmy :

1.Ocean 11
2.Vanilla Sky
3.Przekręt
4.K-Pax
5.Zielona Mila

mati1700 25.02.2003 22:41

Hmmm.Powracając do filmu Blade Runner.Muzykę do tego dzieła stworzył Vangelis.Track o nazwie Rachel Song wgniata w fotel.Jestem ciekawy o czym jest ten film ? Może ktoś z was wie ?

Smartek 25.02.2003 22:40

No wiec ja Ci polecam THE FOREIGNER - OBCOKRAJOWIEC:
Agent Cold (Steven Seagal) ma nowe zadanie. Ma on przewiezc paczke z Francji do USA. Bardzo szybko dowiaduje sie, ze duzo ludzi chce ta paczuszke przejac. Dobre kino akcji.

Naprawde film jest super nakrecony, efekty czasami lepsze niz w matriksie ;].
pozdro ;)

kizio 25.02.2003 22:38

HAKER !!!!!|| || || :cisza: ;p Świetny film!!!!! jest na mule

Yahol 25.02.2003 22:36

Chce obejzec ciekawy film!

Ale mam zachciewajki:)
Chce obejzec ciekawy, dobry film, tylko nie wiem co!
Moze podacie jakis pomysl, co by tu....
W 10 moich ulubionych, skladajacej sie z ok. 250 filmow:), znajduja sie , m. in:
Gwiezdne wojny
Terminatory:)
Almodowar
Hours
Others
Zabojcza bron
Czas apokalipsy
Blade runner

i cale mnostwo innych, proponujcie!
Naprawde chce obejzec dobry ciekawy fil!

PS: jak mozecie to przy mniej znanych tytulach, krociutka notatka:)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:27.