![]() |
Zamienianie ikon w win XP
Chciałem zamienić sobie ikony: kosza, mój komputer itp. Jak to zrobić w win 98 to tylko było właściwości pulpitu-> wygląd i tam to było ale w XP już tam tego nie ma!!!! Jak mam zamienić te ikony????
|
Re: Zamienianie ikon w win XP
Cytat:
|
A czy mógłbyś mi jakiegoś linka dać na PW lub GG lub Maila
|
Cytat:
Nie wiem gdzie moze byc na jakiejs stronie!! A jest na fosi web site!! |
Ilość załączników: 1
Po co kombinowac jak mozna tak:
|
już ściągam z muła!!!
|
Cytat:
No ale MicroAngelo nie tylko to potrafi!! Kizio nie bedziesz zalowal!! P.S. Kizio - odbierz poczte ;p |
ale jak zmienić ikonę np. Internet'a Explorer'a, panelu starowania i folderu Drukarki i faksy????????
|
Cytat:
Nawet mozesz sobie kursorek animowany narysoawc. |
ale w czym??? w Animator?? Explorer?? Studio?? i czy jak mam gotowe ikony to też zamienię???
|
Cytat:
No pewnie!! Tym zrobisz prawie ALL :P |
tylko że ze mnie marny grafik więc nawet niewiem jak w tym progsie pozamieniać ikony???? Może jakiś przewodznik ZbigNieff
|
Mozesz rowniez sprobowac Icon Packager (z serii Object Desktop). Nie jest darmowy, ale zamienia wszystkie ikony, a na stronie jest duzo gotowych zestawow.
|
a skąd ściągnąć wersję Shareware lub demo tego programu??? Chodzi o Icon Packager
|
Cytat:
tam znajdziesz ten oraz inne programy i ogromna baze roznych tematow, tapet i innych |
Dzięki wszystkim za porady ale jednak IconPackager pomógł!!!!!
|
no, mowilem, ze fajny programik :)
Jakby upiekszanie Windowsa jeszcze bardziej Cie interesowalo to sprobuj tez inne programy z tej strony. Zwlaszcza Window Blinds jest bardzo fajny, ale tez Object Desktop i inne. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:36. |