![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Co wy tu za straszne rzeczy opowiadacie ??? jakie 2 tygodnie ? jak to może niebyć cdrinfo? Co jest grane?
|
a ja myślę przede wszystkim to, że takich spraw nie powinno się wywalać na światło dzienne.
jak cdrifo ma kłopot i ccecie im pomóc, to pomagajcie im na privie a nie na oficjalnym forum. ludzie, są sprawy, o których się nie mówi!!! |
W Rybnecie odpowiedzieli mi tak:
Cytat:
|
Cytat:
Trzeba znales cos jak najszybciej......... |
w dziale cdr forum jest topic pomozmy cdrinfo - warto zerknąc
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?threadid=17758 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
tak.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Już wysłałem Maila do RybNet'u z zapytaniem o hosting i zobaczymy jutro lub w poniedziałek!!!!
|
Cytat:
|
"mÓj", kiziu, "mÓj" ;)
|
Może mój Provider się zgodzi na udostępnienie łącza i miejsca na serverku za darmo???? w poniedziałek zadzwonie do RybNet'u i zobaczymy!!!
|
wiec kto poświeci serverek i łącze ?? ;)
|
no tak php i mysql nie ma darmowego zapomnialem.!No cos trzeba wymislic
|
Cytat:
2. Nie chodzi o forum tylko o stronę bo forum stoi...reszte to może niech sie team wypowiada. |
albo niech SoBal przeniesie forum jako kopie zapasowa na inny serwer np. darmowy i wszystkim oznajmi ze awaryjne forum jest pod adresem np.forumcdrinfo.republika.pl i po sprawie
|
nie martwić sie nic sie nie stanie ;)
hmm jełśli chodzi o szybkie.... :fiu: | \/ |
Dobra dobra, to może przygotujcie to zastępcze forum, bo jeszcze ktoś z tego powodu życie straci...
|
Taka rozmowa ze az sie lezka w oku kreci:buu: :buu: :buu: .......
.........NNNNNNIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEE tttttttooooooooo nie mozliwe to forum,, to strona ttttoooooo ooooooobbbbbeeeeeeccccccccccnnnnnniiiiiiiiieeeee cccccccaaaaaaaaallllllleeeeeeee mmmmmmmooooojjjjjjeeeeeeee pppppppoooooozzzzzzzzyyycccccciiiieeeeeeee internetowe(naturalnie).... .......a jezeli ono przestanie istniec to moze jakies samobojstwo..... ......tttttttaaaaaaaaaaaakkkkkkk zabic mqy :D :chytry: :chytry: :D ...... |
Wszyscy chcemy żeby zostało ale nigdy nic nie wiadomo........
|
Ludzie!! Co Wy tacy słabej wiary, dalej do Kościołów i modlic się żeby CDRInfo i forum pozostały!
|
ale jakieś szybkie!!!!!!!!!!!
|
Cytat:
|
To może powinniśmy uruchmic awaryjne forum cdrinfo?8)
|
To sie narobilo. Nie wyobrazam sobie sytuacji gdyby nie bylo forum .
Ech.... szkoda gadać. Pozdrowka wszystkim. |
Cytat:
|
Cytat:
|
myślałem, że Sobal z Basem już coś obgadywali, ale póki co, to szaaa...
|
Re: Re: Koniec CDRinfo??????????
Cytat:
|
Re: Koniec CDRinfo??????????
Cytat:
|
Może nie koniec ale szukaja nowego hosta
Licze że znajdzie się szybko! |
Koniec CDRinfo??????????
Wy tu gadu gadu,a CDRInfo nowego miejsca dla serwera potrzebuje...
"Z przykrością informujemy, iż na użytkowanie aktualnego łącza pozostał nam okres dwóch tygodni. Zaistniałe okoliczności zmuszają nas do znalezienia nowego miejsca dla naszego serwera. Zwracamy się z apelem do wszystkich osób, które dysponują wszelkimi informacjami mogącymi przyczynić się do znalezienia nowego hosta. Serdecznie prosimy o pomoc - serwer CDRinfo.pl czeka na nowe miejsce. Jakiekolwiek informacje prosimy kierować do redakcji". |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:34. |