![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jakie "może być". Panowie ( i panie) on jest!!!!!!!!
|
Cytat:
|
No i teraz jest 4 skoczkiem w historii tego sportu, który tego dokonał:):) BRAWOOOOOOOOOOOOO!!!!!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
... może ja jestem nudny, ale co to jest Małysz ???
|
dla takich chwil warto żyć...
brawo Adam !:jupi: |
Sprawa 1:
- Adaś jest naszym oczkiem Sprawa 2: - Jest najlepszy Sprawa 3: - lokomotywa ruszyła Sprawa 4: - sądze i jestem pewny że 3 kryształowa kula jest Adasia Sprawa 5: - do kolegi piotrek123 my na rym forum zawsze na żywca komentujemy skoki adama i nietylko ;)) Sprawa 6: - kolega piotrek123 ma racje 1 post o Adasiu to za mało Sprawa 7: - Małysz na prezydenta Sprawa 8: - ADAŚ SKOPAŁ IM TYŁKI W MISTRZOWSKI SPOSÓB Sprawa 9: - Alem się wzruszył !!!!!!!!! |
Cytat:
|
Poprostu ADAM MAŁYSZ klasa sama w sobie.
|
Kurcze, to bylo cos
:spoko::spoko::spoko::spoko::spoko: |
niesamowity jest ten gość. jeśli przez skandynawskie konkursy odrobi stratę do hanavalda to w panicy sie wszystko moze zdarzyc. ale ta forma adama bardzo dobrze wrozy. ciezko bedzie go zatrzymac [pokonac] 18 pkt przewagi nad drugim zawodnikiem. nokaut. oby tak dalej. ADAM rulez!
|
Cytat:
Ale co tu wierzyć przecież to prawie fakt!!!!!!!!! |
Cytat:
|
Świetnie 2 złote medale!!!!
Ja wierze , że uda mu sie zdobyć 3 kryształową kulę!!! Ja wierze że bedzie najlepszy!!!!!! |
Cytat:
|
A ja cos z innej beczki , chcialbym poprawic kolege poniewaz napisal niepoprawnie zwrot metrów, powinno byc 107,5 metra ;)
|
Wiwa...Wiwa... Wiwa... ADAŚ :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:
|
Jestem szcześliwy i .. chleje whisky!!! Puchar Swiata po raz trzeci bedzie ADAMA i ... nasz!!!!^_^
|
WYGRALIŚMYYYYYYYY
MAŁYSZ ZDOBEDZIE TRZECI PUCHAR ŚWIATA !!!!!!!!!! |
To po prostu było MIODZIO .:jupi: :jupi: :jupi: :jupi:
|
I tak TRZYMAĆ!!!!
|
Totalny nokałt rywali :boks: :) :) :)
|
dwa zlote medale :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:
8) 8) 8) 8) 8) 8) jeszcze troche by polecial i by pas mu sie skonczyl || || || || |
czapki z glow...
nie wiem czy jest teraz ktos kto wierzy ze nie uda mu sie zdobyc 3 raz pucharu swiata... ON WROCIL!! |
ADAM
RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! RULEZZ! |
:jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: Dzięki Adam :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:
|
Małysz wygrał !!! 107,5 metrów
Tak jest panowie i panie !!!
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:38. |