Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Tapety z Longhorna (https://forum.cdrinfo.pl/f5/tapety-longhorna-17796/)

kizio 02.03.2003 12:59

Tapety z Longhorna

Daje tutaj linki do tapet z Longhorna:

Tapeta 1: http://www.iebeta.net/images/m4build2.jpg
Tapeta 2: http://www.iebeta.net/images/m4build3.jpg
Tapeta 3: http://www.iebeta.net/images/m4build4.jpg
Tapeta 4: http://www.iebeta.net/images/m4build5.jpg

i to by było na tyle!

tomgoo 02.03.2003 13:09

No i co??

kizio 02.03.2003 13:14

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)
No i co??
no i to że pare osób się mnie pytało czy mam tapety z windowsa Longhorn!!!!!

Pawel_k 02.03.2003 13:43

takie sobie te tapety :blee:

lipek16 02.03.2003 14:31

takie jakie¶ podobne i monotonne;)

Smartek 02.03.2003 15:31

Ten Longhorn ma jakies slabe logo ;), to z xp jest ladniejsze, tzn. mnie sie bardziej podoba...

ps - moj kolega ma windows 2003 net i podobno jest niezly, moze by wyprobowac? ;)

pozdro ;)

tomgoo 02.03.2003 15:53

Cytat:

kizio napisa***322;(a)
no i to że pare osób się mnie pytało czy mam tapety z windowsa Longhorn!!!!!
No i co nie mogłe¶ im wysłać na maila te pare linków forum????
Tylko takimi topicami zasmiecasz forum.....a przez to staje sie mniej czytelne....

Pawel_k 02.03.2003 16:58

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)
No i co nie mogłe¶ im wysłać na maila te pare linków forum????
Tylko takimi topicami zasmiecasz forum.....a przez to staje sie mniej czytelne....

:blee: (( :blee: moze bys tak siedial cicho cos ostatnio cos duzo topicow chcesz zamykac, zachowujesz sie jak postoje*** :blee:
mozliwe ze dzieki temu topicowi nieowstalo parenascie topicow o tresci "gdzie znalesc tapety z Longhorna", "szukam tapet" itp. :blee: :blee:

kizio 02.03.2003 16:59

Cytat:

Pawel_k napisa***322;(a)
:blee: (( :blee: moze bys tak siedial cicho cos ostatnio cos duzo topicow chcesz zamykac, zachowujesz sie jak postoje*** :blee:
mozliwe ze dzieki temu topicowi nieowstaly topici o tresci "gdzie znalesc tapety z Longhorna" "szukam tapet" itp. :blee: :blee:

Dzięki za poparcie Pawel_k !;p :) :jupi:

Krzycho83 02.03.2003 17:42

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)
a to dobre ^_^ rzeczywiscie syf :D ;p

Macio.Men 02.03.2003 18:05

Cytat:

Pawel_k napisa***322;(a)
...mozliwe ze dzieki temu topicowi nieowstalo parenascie topicow o tresci "gdzie znalesc tapety z Longhorna", "szukam tapet" itp.
hmmm, no nie wiem, jak ludzie korzystaliby z wyszukiwarki to juz dawno by nie bylo zadnych "dma pod xp", "wolne nagrywanie", "czy da sie podkrecic..."

a tak poza tym to miedzy innymi (jesli nie bylem jedynym - a pewnie bylem...) ja sie pytalem o te tapety, bo testowales kiziu ten system, mogles nam (mi) te linki poslac na maila - sam przeciez pytałem o to w mailu...

szkoda forum na takie bzdety

P.S. pomijam to, ze ten temat to zwykle nabijanie postow
P.S.2 a tapety beznadziejne :)

andrzejj9 02.03.2003 19:30

Ej ludzie, nie kloccie sie co chwila z byle powodu :jupi:

tomgoo 02.03.2003 21:06

Cytat:

Pawel_k napisa***322;(a)
mozliwe ze dzieki temu topicowi nieowstalo parenascie topicow o tresci "gdzie znalesc tapety z Longhorna", "szukam tapet" itp. :blee: :blee:

Nie podzielam twojego zdania!
A niby dlaczego ma siedzieć cicho!
Prawda jest taka iż niektórym tylko nabijanie postów w głowie i pisz± same pierdoły!
Same qrwa tapety z oblesnymi stworzeniami wysyłaj± albo wywalaja na wierzch topici z przed paru miesięcy
Pozatym nie widziałem aby były topici o tapetach
A i jeszcze co¶ dodam : Mam nadzieje że sie cieszysz że mnie wqrwiłe¶....((

ZbigNieff 02.03.2003 21:41

Cytat:

Pawel_k napisa***322;(a)

Pawel podzielam twoje zdanie!
Tomgoo poprostu narobiles grubo ponad 2000 postow ale ja powiem
Ci ze odkad ja tu jestem to sam nabijasz posty w OT (czasem na CDR) w topicach
smiesznych, zabawnych i na kazdy topic starasz sie napisac jak
najwiecej postow nawet jak juz ktos wczesniej wtraci swoje zdanie to Ty
i tak musisz napisac to samo (oczywiscie jesli jest na temat).

Pomysl...
Bez urazy ale sam poczytaj i sie przekonasz...

Krzycho83 02.03.2003 21:50

Cytat:

ZbigNieff napisa***322;(a)

Pomysl...

Dokladnie, duzo jest takich postow Tomgoo, w ktorych odpowiedz ogranicza sie do 2-4 wyrazow i niewiele wnosi nowego.
hyba na takich zbodowany jest ten jego dorobek,
a statystycznie jest prawie 11 dziennie.

Pozdrawiam ;)

-Sid-The-Rat=> 02.03.2003 22:11

to przeszlo moje najgorsze wyobrazenia

a) jak kazdy wie ludzie dziela sie na piszacych na temat i na piszacych
b) klotnie na tym forum bede TEPIL! dosc kurna tego!

zbignieff - ty tez piszesz bzdury, jak wieeeelu innych - ale trudno - nie bede z tym walczyl

gdybym mogl to sam bym osobiscie nietkorym liczniki poustawial tak jak na to (wedlug mnie oczywiscie) zasluguja - zeby nie bylo tak ze osoba ktora pisze o d... Maryni jest traktowana przez osoby nowe na forum za wyjadacza i slucha sie ich (pozalowania godnych) rad - a potem trzeba odkrecac efekty tych 'porad'

ale tego nie zrobie - najchetniej wywalilbym ten licznik ZUPELNIE - zeby to posty swiadczyly o userach a nie ta glupia liczba

jeszcze jeden wyjazd osobisty na forum - i bede rozmawial z wladzami co z tym robic - a z wladzami musze rozmawiac tylko o banowaniu - na reszte mam wolna reke...

mozecie uznac ze bawie sie z wielkiego brata, ze z gory i z pozycji sily chce cos narzucic - moze i macie racje - ale takich najazdow NIE BEDE TOLEROWAL

koniec tematu

Bartez 02.03.2003 22:17

:cisza: :cisza: :cisza:
Forum jest od tego zeby pisac co sie komu podoba.
Byleby to bylo zgodne z regulaminem
Nabijanie postow to inna sprawa.
Nie jest to sprzeczne z regulaminem, ale sami widzicie jak reaguje sie na kogos kto w kilkunastu postach jeden po drugim dopisuje "zgadzam sie" "tez tak mysle" etc.

Sa tez i tacy i nic na to nie poradzimy :)
Peace ;)

Patrix 02.03.2003 22:18

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)

najchetniej wywalilbym ten licznik ZUPELNIE - zeby to posty swiadczyly o userach a nie ta glupia liczba

to sobie wyzeruj licznik jak chcesz ^_^ ;)

-Sid-The-Rat=> 02.03.2003 22:19

Cytat:

Patrix napisa***322;(a)
to sobie wyzeruj licznik jak chcesz ^_^ ;)
prosilem o to Majoneza juz dawno - nie zgodzil sie... :D

ps. uwazasz ze ta liczba nie odzwierciedla mojej przydatnosci dla forum?

tomgoo 02.03.2003 22:32

Cytat:

Pomysl...
Byłem tutaj długo przed tob± wiec nie masz prawa tak o mnie pisać co pisałem i jak!
Ps.Wiekszosc mojegfo dorobku jest za czasów kiedy cie jeszcze tu nie było!
Cytat:

Dokladnie, duzo jest takich postow Tomgoo, w ktorych odpowiedz ogranicza sie do 2-4 wyrazow i niewiele wnosi nowego.
hyba na takich zbodowany jest ten jego dorobek,
a statystycznie jest prawie 11 dziennie.
Pozdrawiam
Twoje też nie wnosz± nic nowego .....
Poza tym "chyba" pisze sie przez "ch"
Krzycho jak sie nie jest czegos w 100% pewien to sie tego nie pisze....

Krzycho83 02.03.2003 22:53

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)
Twoje też nie wnosz± nic nowego .....
Poza tym "chyba" pisze sie przez "ch"
Krzycho jak sie nie jest czegos w 100% pewien to sie tego nie pisze....

Skoro tak uwazasz, ja to przemilcze to :P

ps. powinno byc 'pewnym' a nie 'pewien'

Nie moge byc tego pewnym, bo takie wnioski nasunely mi sie po ostatnich Twoich postach, ktore mialem okazje czytac.
Wczesniejszych, ktore pisales gdy mnie tu nie bylo, nie czytalem.

Majonez 02.03.2003 22:54

co innego 2877 postow i w tym 800 o niczym niz ok 600-700 z czego jakies 600-700 o niczym - ja tez mam na koncie sporo postow ktore nie wnosza nic do jakiejkolwiek sprawy ale wiekszosc z nich jest proba rozwiazania jakiegos problemu - chociaz ostatnio czesciej mi sie zdaza pisac pouczajace elaboraty niz odpowiadac na pytania - ale akurat to wiaze sie takze z "poza forumowymi" sprawami

mialem nie mieszac sie w sprawy forum ale widac ze wam sie po prostu nudzi co ma byc nastepna zmiana warty jak to jedna osoba nazywala i co to da spokoj przez miesiac ?

ludzie macie te parenascie lat conajmniej a zachowujecie sie jak przedszkolaki dobrze ze nie istnieja jeszcze takie wynalazki jak w trek war czy the cell bo byscie sie pozabijali albo w najlepszym wypadku jezyki pokazywali

to forum przezywa ostatnio ogromny kryzys i widze spore zmiany jakie zajda na nim - na pewno kilka osob tez widzi jakie zagrozenia sie zblizaja - ale tego nie powstrzyma zaden moderator czy admin

faktem jest ze pozostale dzialy forum sa teraz z lekka zaniedbane a sporo osob ze "starej ekipy" coraz zadziej zaglada na forum i to nie koniecznie z powodu braku czasu czy jakis nowych obowiazkow po prostu forum stracilo swoj kameralny nastroj i niektorzy nie potrafia sie odnalezc w nowej rzeczywistosci ale to nie jest glowny powod
jest nim fakt ze wchodzac tutaj wkurzaja sie ogladac czyjes popisy ligwistyczne albo ewidentne przejawy nabijania sobie licznika

byc moze rozwiazaniem bedzie likwidacja licznika (i automatycznie statusu) i np w jego miejscu wstawienie dodatkowego opisu charakteryzujacego dana osobe - z tym ze bedzie on nadawany indywidualnie np przez moderatora i wtedy na pewno januszp za pierwszy swoj post dostalby najwyzszy mozliwy status a inne osoby nawet jak przekrocza 1000 postow nadal beda newbie bo wsrod tego 1000 nie znajdzie sie - i dam sobie w tym momecie glowe ogolic - ani jeden konkretny post

jedyne co moge w tym momencie zrobic to zaapelowac zarowno do "starszych stopniem" aby sie nie denerwowali tak - i uzywali funkcji ignoruj - a do "mlodszych" o kilkukrotne zastanowienie sie nad soba i tym co sie pisze - lepiej poczytac cos nawet dokladnie faqa i artykulu i w odpowiedzi podac linka do tego niz czekac az ktos odpowie i przytakiwac lub co gorsze odpisywac ze nie zna sie odpowiedzi bo i takie przypadki sie zdazaja

"a kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamien"
"madry glupiemu ustapi"
"poznasz glupiego po czynach jego"
"sluchaj dzieweczko ona nie slucha"

tomgoo 02.03.2003 23:09

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)
co innego 2877 postow i w tym 800 o niczym ........
Majonez zgadzam sie z tob±!
Ja juz napisałem do Administratora!

-Sid-The-Rat=> 03.03.2003 07:53

SPOOOOKUJ! bo #$%&**(@ bede krzyczal...

licznik i chec posiadania jak najwyzszego zawsze byl problemem - jest pare forum'ow na ktorych stosuje sie z powodzeniem manewr z odgornym narzucaniem statusu - jednak ze wzgledu n aich dosc elitarna specyfike trudno wyrokowac czy zadziala to tu - miejscu dosc demokratycznie obsadzonym (tam ktos kto pisze bez przecinkow i nie wykazuje sie IQ powzej 140 czuje sie dziwnie...)
bo wszystko zalezy od kultury - a tu z nia cienko ostatnio i patrzac na rozwoj sytuacji moze byc coooraz gorzej

na przyszlosc - uwagi personalne - NA PRIV (sam tak robie), zamieszczone tutaj - bede wywalal nie liczac sie z niczyim zdaniem - ot tak w ramach 'dnia NIEdobroci dla słoni'

piszcie ludzie co chcecie - ale pamietajcie - to jest forum o nagrywaniu - a nie o piwie i ladnych paniach - dlatego zajzyjcie raz na tydzien do dzialu 'cdr'... chocby po to zeby nadgorliwy moderator nie byl tam sam...

cana 03.03.2003 09:06

[QUOTE]-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
SPOOOOKUJ! bo #$%&**(@ bede krzyczal...

licznik i chec posiadania jak najwyzszego zawsze byl problemem - jest pare forum'ow na ktorych stosuje sie z powodzeniem manewr z odgornym narzucaniem statusu - jednak ze wzgledu n aich dosc elitarna specyfike trudno wyrokowac czy zadziala to tu - miejscu dosc demokratycznie obsadzonym (tam ktos kto pisze bez przecinkow i nie wykazuje sie IQ powzej 140 czuje sie dziwnie...)
bo wszystko zalezy od kultury - a tu z nia cienko ostatnio i patrzac na rozwoj sytuacji moze byc coooraz gorzej

na przyszlosc - uwagi personalne - NA PRIV (sam tak robie), zamieszczone tutaj - bede wywalal nie liczac sie z niczyim zdaniem - ot tak w ramach 'dnia NIEdobroci dla słoni'

piszcie ludzie co chcecie - ale pamietajcie - to jest forum o nagrywaniu - a nie o piwie i ladnych paniach - dlatego zajzyjcie raz na tydzien do dzialu 'cdr'... chocby po to zeby nadgorliwy moderator nie byl tam sam...
[/QUOTE
ale aqrat tam nic się ciekawego nie dzieje / mały zastój czy co? /
ale co do reszty to masz rację /ale browerek i ładnie panie to to to co lubię :)/ choć ja bym tak bardzo pesymistycznie nastawiony nie był
pozdro

Monter 03.03.2003 10:37

Cytat:

tomgoo napisa***322;
Majonez zgadzam sie z tob±!
Ja juz napisałem do Administratora!
Tomgoo, nie napisałe¶ do Administratora, tylko do mnie. Nie rób tego więcej, ja już nie należę do zespołu i nie jestem Adminem.
AMEN 8)

tomgoo 03.03.2003 16:25

Cytat:

Monter napisa***322;(a)
Tomgoo, nie napisałe¶ do Administratora, tylko do mnie. Nie rób tego więcej, ja już nie należę do zespołu i nie jestem Adminem.
AMEN 8)

YY wiem do kogo pisałem:)
Napisałem do Sobala:)
Ale on z braku czasu odesłał mnie do ciebie:)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:33.