![]() |
przecież na sp1 wchodzą seriale z xp. nie kapuję. corp nawet z sp1 sam się aktywuje.
|
Cytat:
pozdrawiam:) |
ludzie, co wy się tak rzucacie na tego longhorna?
premiera dopiero za rok-dwa! fajnie się jest bawić w betatesterów? |
jak ktos ma ten slodzik to tez prosze:
|
Witam!
prosze bardzo... a zeby Ci bylo latwo to mala podpowiedz: * Foto Canvas 2.0 uzywam do ustawiania wielkosci obrazka i drobnych poprawek * Ulead Gif Animator 5.0 oczywiscie do animacji, bannerow, buttonow, wstawiania napisow do obrazkow itp no i do zmiany tla * Pixia - di ciezkich prac na pikselach - dokladne poprawki, retusze itp. |
Cytat:
|
Witam!
tak Foto Canvas 2.0 |
Cytat:
|
Witam!
moze Ci tu wyjawic.. to nie tajemnica... uzywam Ulead Gif Animatora 5.0 oraz Pixia 2.5, czasem edytora z ACDSee 5.0 Powerpack, ale ogolnie najlatwiej to zrobic UGA 5.0 |
Remix Jak ty to robisz (te grafiki) wyjaw mi sekret na maila;p ;p ;p :fiu: :fiu: :)
|
Ilość załączników: 1
Witam!
heheh Yankee :) to tylko przypuszczenie a czy trafne to sie nigdy nie dowiemy :( dla Ormianina: |
Cytat:
|
Cytat:
dla mnie sprawa jest prosta... ci programisci sami stworzyli i udostepniki *****. gdyby tego nie uczynili to zabezpieczenie by dzialao a oni straciliby projekt i kase a tak, w ten sposob musza pracowac nad udoskonaleniem zabezpieczenia, a co za tym idzie maja znowu spora kase :) |
Re: Re: A taka tam notka :)
Cytat:
Cytat:
ja tam slodzika niepotrzebuje bo mam taka fajna wersje XP ze ani razu sie o aktywacje niedopytywala || a SP1 niemam zamiaru instalowac :) |
Czy moge prosić na maila ten słodzik!!!!:buu: :buu: :(
|
Cytat:
|
Re: A taka tam notka :)
Cytat:
|
Biedny Bill tyle kasy straconej! :buu: :buu: :buu: :buu:
|
A taka tam notka :)
czytam dzis na infojamie:
"Wraz z pojawieniem się oznaczonej numerem builda 4008 wersji alpha Longhorna, w sieci zaczął krążyć ***** usuwający potrzebę aktywacji produktu i likwidujący ograniczenie czasowe. Jak się później okazało, jego skuteczność potwierdzono także na systemach Windows XP z SP1 (we wszystkich edycjach) i Windows 2003 Server. Jest to tym samym ostateczna porażka wdrożonej za ciężkie pieniądze platformy Windows Product Activation, która w obecnej chwili nie służy już niczemu więcej, jak tylko niepotrzebnemu komplikowaniu życia uczciwym klientom." ekhmmm, przepraszam ma ktos wyzej opisywana slodycz? moja cukiernia: ormianin@pf.pl |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:02. |