![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Bo teraz juz nic nie rozumiem!! :/ |
A kto w koncu ma tego smsbombera??? Dostalem tylko od Murta tresc smsa blokujacego siemensy (dzieki), ale mnie chodzilo o bombera.
|
Cytat:
Spoko - nic nie ma z intruzów pozatym onet nie przeuszcza wirów -próbowałem. Czasami winda głupieje. |
Cytat:
|
:D ^_^ :D ^_^ :D ^_^ :D ^_^ :D ^_^ :D ^_^
Mam C35i - działa spoko, CAŁKOWITY ZAWIAS |
Witam !
Kurde cos jest nie tak - ten bład wywala sie jeszcze przy sfc.exe Outlook wrócił do satbilnosci ale troche mu to czasu zajeło ... Mam nadzieje ze nie mam zadnego mikroba.:blee: ----------------------------------------------- Ok maila odczytałem - ciekawe czy inne słowo po tym znaczku tesh by działalo - ciekawe dlaczego akurat to - czy wprowadza ono jakis bład do oprogramowania ?? |
Cytat:
sms-a mozna wywalic wyjmujac karte sim do jakiegos innego telefonu (tylko nie do innego z modeli c/m35)i go usunac. Byc moze przez kabel da sie tez. Sprobuje jak tylko kolega mi odda. Na ME45 to nie dziala. |
BTW
Na moim ME 45 po otzymaniu i otworzeniu sms'a cały czas widnieje "Proszę czekaj" ale wystarczy tylko przytrzyman czerwoną słuchawke. |
Cytat:
:D:D:D:D:D Masakra A pozniej po takim SMS`ie co zrobic tzn da sie go wywalic??? |
hm nie widzialem ze na microshit tez dziala :D ^_^ :D
Dobrze wiedziec:) A tak na serio to jakis walek bo powysylalem juz wiekszosci i moga przeczytac. Jak chcesz to jeszcze raz podesle. |
Ilość załączników: 1
Witam !
Powiem tak - TEN SESEMES Nie tylko działa na SIEMENSY !!! Na OUTLOOKA CHYBA TAKZE !! Nie moge otworzyc maila bo outlook sie wykłada !! |
THX murt ;) :P
Ale bedo jaja jak kumplowi podesle :D |
Cytat:
Dla Siemensa ten sms jest nieskonczony i probuje go odczytac i odczytac i odczytac i zawieszka.:chytry: |
W treści sms'a mam też wpisać cudzysłowia czy raczej bez nich ?
|
Cytat:
|
Cytat:
Mam wpisac tylko taka tresc i juz zbombardowany??? Bo nie kumam za bardzo... :blee: |
Co do pytan to nie wiem czy dziala to na Siemensy z serii S bo nigdy nie probowalem, ale watpie. Zawsze mozna sprawdzic.
Jesli chodzi o wiecej takich sms-ow to nie spotkalem sie. Byc moze sa ale ich jeszcze nie odkryto. |
Ja nie wysylam sms-bombera bo go nie mam :) Rozslylam tylko tresc sms-a.
|
|
Ja tez prosze na zbignieff@space.pl
|
Nie dotarło do mnie można jeszcze raz smsbombera i treśćjan3sobieski23@wp.pl
|
Do mne też nie dotarło.
Bardzo proszę tu >>> e-mail |
skad mozna wziasc wiecej tego typu smsow?
P.S. mi tez podeslijcie tu |
Kurcze, do mnie nie dotarło. Można jeszcze raz smsbombera i treść na sobi1@hoga.pl .
Z gory dzieki |
Witam !
Poprosze tresc i programik. PS: Nie wiecie czy to działa na SIEMENSY z seri S ?? |
murt...czy bym mógł prosić ...o treścik i bombera...;)
..................z góry wielkie dzięki..;) esin@mail.dornet.pl esinas@poczta.onet.pl |
ja prosze o smsbombera i o ta tresc.
POZDRO |
OK znalazlem i zainteresowanym wyslalem. Z tego co sie orientuje to dziala to tez na Siemensy C45 ale nie wpelni. To znaczy zawiesi sie telefon ale pozniej po restarcie mozna wiadomosc normalnie usunac.
|
Murt mail jest poniżej ! :)
pzdr |
Wysle wszystkim jak tylko brat wroci i powie gdzie to zapisal :)
Tylko zeby pozniej nie bylo na mnie jakby cos :P |
a co tam :) Ja tez poprpsze (Bombera i tresc tego SMS'a <- nauczycielka ma siemensa :P)
Z gory dzieki ! |
Ja tez szukam cos takiego, poprosze rowniez ;)
|
A ja prosze o oby dwie rzeczy.
Mój adresik jest na dole. |
JA też bym prosił tego polskiego SmSbombera:chytry:
jan3sobieski23@wp.pl |
JA też bym prosił tego polskiego SmSbombera!
|
Jesli twoj lub kogos (nie lubiany za bardzo) kolega ma Siemensa c/m35 mozna wyslac mu takiego malego sms-a po ktorym jak go otworzy telefon sie zawiesi i trzeba baterie wyjac. Najfajniejsze jest to ze sms-a mozna wywalic tylko z innego telefonu :) Tresci nie bede publicznie podawal :D ^_^ :D
|
Cytat:
|
na skrzyneczke :chytry: smsbombera :blee:
w idei to i tak nie zadziala |
SmsBomber
Witam.
Czy istnieje jakiś SmsBomber, działający w polskich siecia? Jeżeli ktoś ma jakies informacje to prosilbym na skrzyneczke. Z góry dzięki |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:34. |