![]() |
Ehh o czym to loodzie jush piosenek nie piszą.
Ilość załączników: 1
Witam !
Otwieram skrzynke pocztową a tam dosyc spora presyłka - ktos mi zaspamował ostro konto pocztowe ale nic przebolałem to i zassałem do konca. Okazało sie ze w zalaczniku jest plik mp3 - cos koło 4MB - odpalam i tak słucham a tu tylko jeden motyw ... Z reszta sami posłuchajcie ... |
o kurde co za tworczosc. Jedziemy po ziolo...Jedziemy. Ja nie moge. :cisza: .Co za pomysl. A tak na marginesie jak mozna to swinstwo palic?
|
Witam !
twórczosc bardzo ambitna - co do palenia tego swinstwa i innych tym podobnych to nie wiem - co loodzie w tym widza??? |
nie cierpie zielska :blee: :blee:
|
Cytat:
Czy wogole jestes przeciwnikiem!!?? |
ten kawałek to jakaś żenada...
a co do zioła to... 8) |
Mamo jedziemy po zioło?:) :) :)
Ale zrysowane dekle i tylko tyle. |
Cytat:
|
Niech jada po to ziolo, szczesliwej drogi ...
|
taka sobie ta piosenka (bajer full robi[l] lepsze) :blee:
znam lepsze i to o ciekawszej tematyce 8) |
Mam jedną taką fajną po rusku. Refren leci mniejwięcej tak:
BANANY ŁAPAŁA BOMBA JEEEEE A tak wogólew to ruskie są za***iste. Jak ktoś słyszał DUCKOTEKA ABAPUA (czyt. Diskoteka Avaria) to wie o czym mówie. |
Jak chcecie wiecej takich piosenek (nieocenzurowanych) to posluchajcie sobie Nagly atak spawacza. ;) Najlepszy jest chyba Robin Hooj. Nawet nie wiecie jak mozna posmiac sie z czyjejs glupoty ze takie rzczy pisze i spiewa :blee:
|
a propos zioła- ma ktoś moze kawałek "zioło uzdrowieniem narodu" (nie pamiętam wykonawcy)
a tak p.s. to peace dla palaczy...8) |
Niemam nic przeciwko tym co palą.
Albo się pije, albo sie pali :) to zależy od klimatu :) |
Gdy tego słuchałem z rozpaczy sluchawki spadly mi z uszu. Chyba dla spokoju odpale sobie Vivaldiego:)
|
Jestem ciekaw kto jest tego autorem. Pewnie chcialby o tym porozmawiac. Proponuje psychiatre, bo pewnie rodzice nie kochaja...
|
Muzyka i wykonanie nawet spoko...a do tego tekst współgra z całością...jak dla mnie BOMBA:)
|
Nie ma to jak dobra MUZYKA^_^ ^_^ ^_^ 8) 8)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:26. |