![]() |
Ile warta nastepująca konfiguracja ?
Monitor 15'
Procesor Pentium II 450 Płyta główna niewiem Dysk twardy 10Gb Karta graficzna niewiem chyba jakaś 16Mb Karta Dźwiekowa Cd-Rom 128Mb ram Skaner ?? Drukarka Hp 600 i to tyle wiem .. mam możliwośc zakupu czegoś takiego za 700-800zł opłaca sie ? pzdr no i jest jeszcze modem ! dodam tylko że to pewny sprzedawca :) NO I WALNEŁO MI 1000 !! |
No kolo jednego klocka jeszcze z bolem by dal!!
A co chcesz to sprzedac?? Bo jakby co to mialbym chetnego ;p |
Cytat:
|
Opłaca się...chociaż komp nie za nowy ...ale i tak się opłaca...;)
|
Re: Ile warta nastepująca konfiguracja ?
Cytat:
Gratuluje!!!! :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: P.S. W miare sie oplaca ;p |
Oplaca sie, widzialem na gieldzie Celki 366 bez monitora po 450zl, a Pentiumy po chyba ok 600. Dodajac monitor i jakies dodatki-800 lub nieco wiecej (nieco!) to rozsadna propozycja.
Jak mniemam. |
Cytat:
tylko szkoda ze nie 1000 mhz ale i tak OK;) Co do sprzetu - jesli pewny sprzedawca i sprzet nie jest mocno "zuzyty" - 799PLN i bierz;) |
cena staneła na 700zł
a do tego jeszcze ISDN! :) no to chyba się skusze :) ( to bedzie komp dla brata :) obok w pokoju ) |
Cytat:
targuj dalej - targuj !! - moze sie skonczy na przysłowiowym "pól litra" !!;) |
Cytat:
no wiec wyszło tak: monitor 15' procesor Pentium II 400 Dysk Twardy niestety tylko 4,3Gb Karta Graficzna Ati Rage 8Mb Karta Dźwiękowa Sound Blaster 64 cd-rom 32x 128Mb ram skaner Mustek 1200 Drukarka HP 600 modem Zew. (kurcze nie pamietam) i to wszystko mnie kosztowało 650zł :) co wy na to ? |
Na maszynę do pisania i przeglądarkę Internetu: IDEALNY. 8)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
q3 bedzie sie cial (ale ruszy) - ale taki np cheater strike czy gry zrobione na drugim quake - nie - wiec lec po te karty
ps. zrobiles wg. mnie BARDZO dobry interes, anwet nieprzyzwoicie dobry - ale to juz sprawa miedzy stronami umowy |
dodam:
cdrom to SAMSUNG modem U.S. Robotics 56Kb no i kieszeń na dysk :) |
Cytat:
ale modem jest calkiem dobry, kiedys te modemy pamietam staly cos z 160zl !! Tak wiec tak czy tak sie oplacalo :piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
P.S. Cicho, podnosze sayan`a go na duchu |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:24. |