![]() |
Turniej Quake'a 3 ?
W zwiazku z tym ze sporo osob wykazalo chec pogrania w ta siuper gierke to moze zrobimy sobie maly turniej - moze turniej to za duzo powiedziane ale tak dla relaksu :) popykalibysmy sobie
chetni niech sie wpisuja na liste :D 1. Majonez - sorki ze sie pierwszy wpisalem ale to tak zebym nie zapomnial 2. Sid - tu mozna od razu przyznac pierwsze miejsce ;p 3. Przemas 4. Golomb - mam nadzieje ze sobie w koncu zagram z toba 5. LeWaP - heh w piatek od 22 do soboty rano 6. ..... |
może ktoś pracuje w jakiejś firmie, która robi providing Internetu i ma jakis wypasiony serwerek, na którym oczywiście potrafi posatwić serwer Q3 ?
|
Rozumiem, ze modem odpada :/, bo mam troche nowszy sprzet i by Q3 pocisnal ale te lacze.
|
Re: Turniej Quake'a 3 ?
Cytat:
|
Zgłaszam sie na ochotnika...;) na pozycję nr.6
............................;) |
No ja w sumie tez bym mogl ale dopiero w niedziele
|
:chytry:
ps. czuje sie lekko skrepowany tym tekstem o mnie... |
heh bede walił w kogo sie da ^_^
|
może by tak drużynowo !
niebiescy - WSZYSCY Chętni czerwoni - SID :) ciekawe kto by wygrał ;) |
No bylaby beka w protect the flag lub cos w tym stylu
|
zglaszam sie jako...
.............miesko armatnie :D :D :D |
Cytat:
|
Cytat:
choć bywało tak, że grając sid vs majonez & ja nie zawsze przegrywaliśmy do zera :zeby: |
Kurde zagrałbym, ale Firewall mnie nie przepuści...:(:(
|
Turniejek? Bardzo chętnie tylko gdzie i kiedy?
|
Ja tez chciec brac udzial ;), tylko kiedy i gdzie? -||- :P.
pozdro ;) |
Re: Turniej Quake'a 3 ?
Cytat:
SID - moze ty wygrales cos kiedys, bo ja jestem niewtajemniczony Mozemy sie zmierzyc ale najgorsze jest to ze ja juz w Q3 nie gralem ho ho z rok :/ takze musial bym sie przygotowac... |
zgigniefff no to poćwicz z rok to może coś z tego będzie... a tak na serio to zważ iż kilka osób wygłosiło opinię o poziomie jaki reprezentuje sid, więc ja bym tak krytycznie do tego nie podchodził. ale zdanie zmienisz jak dostaniesz omłot i tu ze względu na nieośmieszanie siebie i innych nie podam typowych wyników. jak skończysz na plusie za pierwszym razem jestes gość :zeby:
|
Co do Quake III zglaszam swoja osobe.
Moze kogos trafie (..jak sie nie bedzie ruszal, ..strzelal w moja strone, ..i takie tam..:P ) Pozdrawiam |
okiej jak dam rade kompa jednego postawic to bedzie tylko serwerowy a reszta sie z nim polaczy dzisiaj stawiam na nim system potem tylko musze znalezc miejsce zeby go podlaczyc na jakiejs setce zeby hulalo na maxa
jutro w poludnie postaram sie podac namiary :D w razie czego znajdziemy jakis pusty serwer :D |
To zaraz pedze czym predzej do domciu i pocwicze troszke, coby chociaz 1 fraczka zdobyc.. hehe
|
co z tym quakiem ? !
jestem zwarty i gotowy powiedzcie tylko gdzie i kiedy 8) mam nadzieję, że to wogóle wypali SID jako quakomaniak przykleiłbyś ten post na parę dni... bo zapomną :'( |
cholera nie zostawila mi laska hasla do kompa wiec jest male spoznienie bo musialem troche z tym kombinowac - po poludniu na bank postawie co trzeba :D badzcie cierpliwi - poza tym sadze ze lepiej to zrobic pod wieczor jak wiecej osob bedzie moglo
hmm tylko jak my sie pdzielimy poza tym po konsultacjach z pewnymi osobami wybralem plansze pro-q3dm6 ozcywiscie na clan arena |
coś mi sie wydaje, że będą problemy z tym clan araena. tak było ostatnio gdy próbowaliśmy coś zorganizować. tak więc każdy zainteresowany niech zapyta Sida w co ma się zaopatrzyć żeby móc rywalizować na clan arena. wydaje mi się że jest to osp 1.31 Sid w tej kwestii jest bardziej zorientowany więc odsyłam do niego :zeby:
|
z majonezem i przemasem - i paroma innymi osbami gramy na takim configu
q3 i: osp 1.01 (wersja z mapami kosztuje kolo 53mb - NIE osp 1.03!!) http://www.q3arena.gry.wp.pl/?id=17&...at=1&file=5794 point realse 1.31 (kolo 30mb - NIE 1.32!!!!) http://www.q3arena.gry.wp.pl/?id=9&a...&kat=6&file=68 z wlaczonym promode 1 (/callvote promode 1) mapa dm6 (prodm6 to ta sama mapa tylko przedmioty leza inaczej) clan arena - spoko - choc majo wiesz ze wole grac tournament... ale trudno |
co do tego Q3 to nie można pograc na jakieś mapie, normalnej, która jest już na cd q3 arena?
ja np. nie zdążę dzisiaj pobrac 70mb.... :cisza: |
sid to byla tylko propozycja
nie jestem w te klocki jeszcze zorientowany wiec wybierz jakas mape ktora jest juz q3 - tylko nie krg1 :> - tak zeby kazdy mogl joinowac a skoro nie clan arena to moze byc tournament |
mapa q3dm6 JEST w q3...
podalem taki konfig q3 w jaki gram - dla mnie obce ejst granie BEZ osp - i owszem moge sobie pograc - i pewnie zlomotalbym pare osob - ale to jest wtedy w moim przypadku gra na 10%... turniej i tak musi poczekac (na mnie przynajmnije) mam taki zawal do srody ze nie mam kiedy grac on-line - o treningu nie mowiac... |
dobra ja dzisiaj mam ochote na pro-q3dm6 na clan arena
kto gra? sorki ze tak pozno ale mialem kilka nieprzewidzialnych przeszkod ktore opoznily postawienie serwa |
namiar xxx.xx.xxx.xxx port standard zapraszam
serwer bedzie dzialal do jutra wieczorem |
jak na razie są majonez, koles z okolic tychów - zupełnie niezwiązany z cdrinfo i po jednym reprezentancie szwecji i holandii... zdziwilbym sie gdyby Ci dwaj ostani mieli jakiekolwiek zwiazki z cdrinfo :zeby:
|
heh potem nas bylo wiecej
niezla jatka sie w pewnym momencie wywiazala ale na dzisiaj starczy z ranca moze wlacze :D |
gdzie kiedy ???? || ||
|
serwerek wlaczony - poki co do waszej dyspozycji ja na razie nie moge zagrac namiary te same
xxx.xx.xxx.xxx przyjemnej zabawy |
mam pytanie czy na łączu isdn 11.5 kbytes/s jest jakaś sznasa ze gra nie bedzie się cioła ?
|
No to kiedy zaczynamy, serwerek juz jest wiec... ;)
pozdro ;) ps - ja nie umiem grac w ogole, ale chce sie pobawic ;], w bonda jestem mistrzem... |
To w koncu trzeba miec patcha 1.31 i OSP 1.1 na kompie?
Mam wersje 1.32 i pisze mi jak sie lacze ze serwer uzywa protokolu 67 czy jakos tak? Ale bym se szpilnal ........ |
pisalem 2 razy
pr 1.31! i osp 1.01 kazde odstepstwo powoduje ze sobie nie pograsz |
Tego OSP juz nie ma na stronce Q3. Skad mozna go jeszcze sciagnac? Poszukam gdzies chyba ze ktos wie to niech napisze.
|
czy ten link ktory podalem nie dziala?
niedziala www.planetquake.com google.com tam MUSI byc... www.orangesmoothie.com www.osp.com //adresy z glowy wyciagane - ale jeden co najmniej musi dzialac |
dziala ale pliku juz nie ma
|
2 posty wczesneij podalem linki (ogolne) tam powinno byc
jak nie to trzeba bedzie pomyselc nad zmiana na 1.03 - ale mi sie ta wersja WYBITNIE nie podoba... |
No znalazlem wkoncu. Albo link byl zly albo transfer byl biedny.
Teraz idzie spoko .Oto adres : http://files.cyberfight.ru/archive/q... 1.01 full.zip |
grr... kiedy sie ktos pojawi?
|
buuuuu:buu:
Mam Quake z patchem q3pointrelease1.32 ... łączy mnie z serewerem...i po wczytaniu planszy wywala mnie ...:buu: proszę o pomoc...!!! |
Jedyna pomoca jest zainstalowanie q3 na nowo i wgranie 1.31. Ja tak zrobilem i dziala.
|
niestety serwerek juz wylaczony - wlascicielka kompa wrocila :D
do nastepnego razu |
Przynajmniej zdazylem zajrzec i dac sie pozabijac :)
Slayer, obejrzalem w domq w zwolnionym tempie, ten rail byl piekny :) |
przed chwila skonczyla sie mala partyjka na moim dompwym serwerku - ja, tommyx i majonez - bylo fajnie :)
|
Juz wkrotce nadejdzie wasz koniec w Q3...
Jutro od godziny 22.00 jestem gotowy do walki. P.S. Oby moje lacze wytrzymalo :/, jak nie wytrzyma to zmierzymy sie w czerwcu :D |
Cytat:
ps Czasami wygrywam na Nightmare ps2 ale bedzie przypal jak mnie kazdy rozpyka z palcem w uchu :) |
hmmm... nightmare powiadasz? ja z botami gram na czas... :)
|
Cytat:
Sid jak co to bede ok 21.15 na chwile na GG a pozniej to kolo 1.00 wiec zapraszam :) |
Cytat:
Master, myślę, że powinieneś jednak najpierw zagrać z Sid'em. Wtedy napewno zmienisz treść powyższej wypowiedzi ;) :) Wczoraj (a w zasadzie dzisiaj) w nocy, miałem okazję zmierzyć się z kolegą Moderatorem ;) i muszę napisać, że poziom gry, jaki zaprezentowałem był bardzo słaby. Podczas partyjek ONE vs. ONE dostałem "w dupę", mało tego, nawet byłem na minusie ( parę razy spadłem :D ). W sumie, wcześniej, ostatni raz grałem w Q3 ponad 2,5 roku temu, ale nawet nie wiedziałem, że tak słabo mi pójdzie. Pod koniec "nocnej zabawy" dołączył się Majonez. :) Majonez gra zdecydowanie lepiej niż ja i jednocześnie zdecydowanie gorzej niż Sid. Jednak podczas gry "MY" vs. SID udało mi się :jupi: załatwić Sid'a kilka razy ( z tego co pamiętam 8, tyle, że 2 razy spadłem, więc 6 :) ). Nie wiem dokładnie ile, ale Majonez także załatwił Sid'a i to kilkanaście razy. Ten pojedynek zakończył się tradycyjnie - wygraną Sid'a :) Reasumując - jeśli ktoś nie jest NAPRAWDĘ dobry w Q3, może z góry założyć rozgrywkę za przegraną i podarować sobie "oświadczenia" typu: "Sid, dostaniesz ze mną "w dupę"; Sid, rozwalę Cię; Sid, nie masz szans; etc..." To koniec tej króciótkiej relacji z towarzyskiego sparingu :) :cool: BTW Sid, czekam na kolejne starcie ;) :) |
Hej jaki jest dokladnie adres tego serwera ja tez jestem od 2 lat namietnym graczem w quake 3
|
hmmm tommyx - nie wiem jak to pamietasz ale gralismy z majo tylko jedna rundke clan areny - wynik koncowy 2(albo 3) do 7 - kilkanascie razy to on mnie (moze) trafil :)
master - jesli chcesz miec wyzwanie wlacz sobie team deatchmath daj siebie samego i 3 boty na nightmare - i sprawdz czy dasz rade wygrac - jak juz uda ci sie wygrac to potem licz punkty tak - jeden twoj kils to 1/n-ta duzego kilsa - tak mi sie CZASEM udaej wygrac... zreszta z ludzmi gra sie zupelnie inaczej... nastepna okazja zeby ze mna zagrac - to albo TERAZ - do ok. 17.30 - albo w srode - mam roboty sporo - i teraz sie odstresuje... |
Ilość załączników: 1
takie male krotkie demko z tego sparingu z botami...
zdecydowanie grippen przeszkadza w zyciu - ale tak jak malysz - czuje ze niedlugo znow bedzie dobrze... (pr 131, osp 101) wgrac do katalogu q3/osp/demos |
pobrałem... zobaczę ... ocenię .... (skala od 1 do 6 ;) ):D
OCENA: 5 8) |
Cytat:
Sid jestem gotowy na srode :) Cos czuje ze dostane :/, boje sie , trzeba cwiczyc |
hehehe... dzieki Rox97. W sumie ostatnio duzo cwicze granie z railem, ale przy pingu >200 troche ciezko trafic.Mam pytanko jedno: czy na tym serwie da sie tylko grac druzynowo czy mozna zagrac wszyscy na wszystkich?
PS. Rox moglbys mi wyslac to demko na PM,chetnie se zobacze jak to wygladalo |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:44. |