![]() |
Skrzynka na Wirtualnej
Od kilku dni kłopoty-nie ściągaja się wiadomości-zapchany serwer.
Mam dość - jakieś inne porządne kszynki?Nie koniecznie najtansze:wsciekly: :zly: :help: |
Re: Skrzynka na Wirtualnej
Cytat:
|
Wirtualna zmieniała serwer pocztowy stąd te kłopoty, już chyba wróciło do normy :)
|
Cytat:
PF.pl - świetne & darmowe |
Re: Re: Skrzynka na Wirtualnej
Cytat:
|
Witam!
wyprobuje to PF ale ja mam 2 skrzynki na o2.pl i jestem bardzo zadowolony |
Na interi też nie są najgorsze
|
ja mam na Interi .. i to chyba najgorsza z możliwych :)
|
Cytat:
|
go2.pl aka o2.pl aka tlen.pl całkiem całkiem ale drobne wpadki mają
|
|
Cytat:
|
Ja tam mam na o2.pl, onecie, space.pl, interii i jak narazie
space.pl i interia.pl nie zawiodly... o2.pl - ostatio maja duzo problemow! P.S. wp.pl - nie nawidze!! ;p |
Cytat:
|
ja mam na wp od kilku lat i jestem ogólnie zadowolony :)
|
A ja mam na Tenbicie. Dwie reklamy miesięcznie, rzadnych awarii no i jest dostępne narzędzie "zasysacz", bardzo przydatne dla modemowców takich jak ja. :( :( :(
|
mam pytanie:
czy można jakoś konta na wp usunąć ? bowiem mam ich około 10 a po co mi tyle... |
Ilość załączników: 1
można usunąć, opcje/mój profil
|
Zetoxa wielkie dzięki... to sie nazywa szybka odpowiedź :)
|
Skoro jush tema skrzynki pocztowej to powiedzcie z wlasnego doswiadczenia jak duze jednorazowe wiadomosci mozna na taka skrzynke wyslac, zeby oczywisciu doszla takowa wiadomosc do odbiorcy?? Kurcza nie wiem na czym zalozyc... znacie cos co pozwoli odbierac (jednorazowe) wiadomosci o wielkosci np 4MB? Oczywisciu cos daromowego ;) Bo z tego co sie orientuje ww miejsca nie daja tej mozliwosci. Jak to u Was jest??
|
Artoor, właśnie mam konto na wp i taka jest maksymalna wielkość 1 e-maila (4MB) który mogę przepchnąć. Tak dużych jeszcze nie odbierałem.
Miłego dnia. PS. Jeśli miałbym zdecydować się na konto płatne, to wybrałbym home.pl. |
Ja jestem (nie)szczęśliwym posiadaczem konta e-mail u mojego providera !!! Ale jak go spotkam to mu @#$%^&*^$%#&*^@#*%#@$^*(% !!!!!:cisza: :cisza: :cisza: :boks: :boks: :boks: (( (( (( A tak pozatym to polecam konto na o2.pl aka go2.pl aka tlen.pl (sam kożystam z tego ostatniego :) ;p ;p )!!
|
Cytat:
|
Ja używam kont na WP i na PF, rzadko mnie zawodzą. Natomiast pozbyłem się maila na onecie i interii (strasznie wolny dostęp).
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:00. |