![]() |
Cytat:
Ok dzis system znowu nie wstał - ochłonałem troche bawie sie dalej ...;) |
Cytat:
|
Cytat:
w glowie zeby sie tym bawic (jesli mozna to tak nazwac). |
laser - mi to nie przeszkadza...
pomysl nad spacerem z tym dyskeim do serwisu... on cos trefny jest... |
Cytat:
ja tesh nie chce ale widze ze i tak jush jest - wiec spadam na czas blizej nieokreslony zeby sie wyciszyc .... Narazka ..... |
laser - nie chce wprowadzac nerwowej atmosfery...
ale... chyab pomyliles topic... :) chyba ze chcesz byc zywa reklama tego ze problemy z kompem rozwiazuje sie nie sila argumentow tylko argumentem sily... |
Cytat:
ps Jezeli probowales to nie mam innego pomyslu |
Hmm... widze, ze faktycznie masz jakis problem z tym kompem...
Sprawdz ram w innym kompie jesli to niejest wina ramu to jest dosc prawdopodobne ze to wina dysku... jesli niemasz nic waznego na dysku to potraktuj go programem Activ@ Kill Disk, dostepnym pod tym adresem: http://www.killdisk.com/ prog dziala tylko z pod dosa a cale mielenie na dysku 40GB trwalo u mnie... jesli dobrze poamietam to od 4 do 6h dysk bedzie czysciutki jak po formatowaniu wiec zaopatrz sie wczesniej w odpowiednie rekwizyty zeby postawic z powrotem system. a jezeli to nie pomoze to zaczynaj szukac kamery i kowadla :) |
Witam !
Kur** Mac ! Znowu to je*** gów*** sie wykrzaczyło - zaraz nomalie chyba na żywca mu kable pierdo**** jednemu powyrywam ! Ile ku** można !! Co dziennie to samo Brak pliku .... system albo plik rejestru uszkodzony nie mozla załadowac gałezi bla bla bla SOFTWARE !!! Zaraz sie kurde ide pochlastac akle najpierw rozpier*** ten złom w drobny mak !!! (( (( (( (( (( :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
heloł żołnierze ;)
czytam tak i czytam - owszem można kompa rowalić, wyrzucić, utopić, rozwalcować, rozstrzelać, powiesić... a nie lepiej go zrozumieć? :D :D |
Cytat:
Kurde ale mam zapieprz z siecia nawet nie mam czasu odpowiadac na posty - jak sie ogarne z robota to odrobie zaległości - Laser ciasteczko pasowało (dostałem je z TPInternet ;) |
Cytat:
|
No mi tez sie gryzonia zdarzylo zatluc... zdaje sie ze przy jakiejs grze :)
Czesem sie zucilo gdzies nim..., a teraz mam bezprzewodowa i trzeba uwazac :) |
Ja stracilem zasilacz mysz oraz wiatrak
zasilacz - czasami sie sam resetowal to wyrwalem kable mysz - wyrwalem przycisk, kiedy to moj cdrom nie chcial czytac plyty z Q3 team arena wiatrak - chalasowal wsadzilem srubokret :D:D |
Cytat:
|
Cytat:
|
ok :ysz:
|
Cytat:
Tylko wez jakas kamere nagraj to! :) |
szkoda kasy... :blee:
lepiej rzucic nim z dachu (dodatkowo przywiazac do kowadla, zeby efekt byl pelniejszy), wszak to sprzet drag & drop... :blee: |
mnie sie osobiscie podoba ten G36s - wykonany z kompozytow - tylko 2.5kg wagi, przeroczysty, dwustronny magazynek na 2*30 pociskow 5.56mm, celownik typu tricom (0x, 2x i 4x powiekszenie w zaleznosci od miejsca rpze ktore sie patrzy), odrzut pozwalajacy strzelac celnie w biegu - czyt. znikomy, bardzo cichy z natury - po wytlumieniu praktycznie nieslyszalny - bron marzenie...
szkoda ze to jak zwykle niemiecka produkcja - tak jak wszystkie inne HK... czy ten na ponizej to jakas izraelska mutacja? bo przypomina troche designem Galil - choc to nie to... |
Cytat:
Szkoda nogi ...;) |
Potwierdzam, ze dobry kop w bok obudowy czesto pomaga na wszelkie dolegliwosci :)
|
Cytat:
Jak rozpier***** to w porzadnym stylu !! Pozatym 3 pietro to za nisko ! |
Ja tam mojego nie zastrzeliłem ale już z 5 myszek rozwaliłem o bióreczko z nerwów.:)
|
Cytat:
Jesli bedzie ważył ponad 20 ton to nie ma sprawy ...;) |
Cytat:
Powiem Wam ze mam w piwnicy "pret" który łaczy gąsiennice - od starego T 34 - nie pytajcie skad ! To kawał żelastwa ! wystarczy porzadnie sie zamachnac przy**** i po sprawie ! |
Jakie czołgi, jakie walce, jakie "gnaty". Po co tyle zachodu, wedlug mnie wystarczy kopnac maszyne lub wyrzucic przez okno.
|
Re: Zastrzelił DELL'a, bo mu się zawiesił...
Niejednokrotnie sam miałem ochotę na tak radykalne działania, zwłaszcza, że pracuję na Winłajzie:buu:
|
Cytat:
Może walec drogowy wystarczy? ;) |
@Laser, jakbys mogl miec czolg, to pewnie lufa w nim nie bylaby potrzebna :P, wystarcza kola "Dzdzownice" ;).
pozdro ;). |
Witam !
Jestem w pełni zdesperowany !! Instalowałem Winde jush ponad 25 razy w ciagu tygodnia !!!! Dajcie lepiej czołg - Abrams powinien wystarczyc !!(( |
Cytat:
moj wujek ma takiego GLOCKA :) (jest policjantem AT) |
Jeny, co Wy tu na biedne komputerki szykujecie...
Chyba bedzie trzeba zalozyc "TOWARZYSTWO OPIEKI NAD KOMPUTERAMI", aby nie dopuscic do masowego rozstrzeliwania maszyn... |
Witam !
Pedros - jesli posiadasz którys z tych sprzetów to jestem zainteresowany 1 - http://republika.pl/michalkanski/g36k.jpg 2 - http://republika.pl/michalkanski/g36c.jpg 3 - Do ostatniego strzału ... http://republika.pl/michalkanski/glock.jpg Czekam na kontakt|| || Killer8) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam !
A ja sie zastanawoam skad wziasc bron !!! |
... ja swojego na razie głaszczę i obcałowywuję :* :* :* :glaszcze: :glaszcze:
|
:)
|
Zastrzelił DELL'a, bo mu się zawiesił...
"George Doughty, jeden z wielu milionów użytkowników komputerów w Stanach Zjednoczonych, został aresztowany po tym, jak czterokrotnie strzelił do swojego notebooka marki Dell - podaje The Washington Post.
Aresztowanemu przedstawiono zarzuty używania broni bez pozwolenia oraz lekkomyślnego stworzenia zagrożenia. Gazeta zacytowała słowa oficera policji, który stwierdził, że "w sumie każdy grozi swojemu komputerowi, ostrzegając przed jego zawieszeniem się". Doughty na drugi dzień opuścił swoją celę. Zeznając, stwierdził, iż teraz zdaje sobie sprawię, że nie powinien strzelać do komputera, jednak wtedy rozwiązanie to wydawało mu się właściwe." źródło: CHIP Online :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:02. |