![]() |
A moze by tak kazdy umiescil swoje zdjecie w profilu
Na wiekszosci forum tego nie ma moze my to zmienimy , zreszta jak kto woli , ale uwazam ze mozna umiescic swoje sympatyczne buzki :) aby widnialy przy kazdym poscie. Ja zmianilem to od dzisiaj :).
Pozdrawiam |
eeeeeeeee, a co to forum matrymonialne.........
........czy spotkana (cenzura:D)peda.... homoseksualistow ^_^ ......... |
Cytat:
|
A ja tam wole pozostać przy mojej sympatycznej rybce!!!!!
|
Witam!
ja juz od dawna swoj wizerunek mam w avatarze :D |
Nie no nie wiedzieliście że to ja na moim avatarze ?
To smutne że nikt nie widzi we mnie człowieka.....:P |
a co mam ja powiedziec?... jak jeszcze troche zapuszcze kudly i pozycze od kogos cygaro - to wykapany sidus...
|
A co ja mam powiedziec! co ja mam zrobic! zbankrutuje chyba na operacje plastyczne!!!!!!!!!!hehhehe! wy jeszcze macie dobrze!!
|
No, a ja:D ............
..........zamiast glowy mam ssssssssssssss......... |
hmmm a co ja mam powiedziec - ;)))
|
Ilość załączników: 1
dobra ... muszę się ujawnić... to ja KENNY !!!!!
(nie obraż się to i tak wszyscy przekierują na żart ;), pozdrawiam i witam na forum) |
No wkoncu nie kazdy jest takim linuksowym pingwinem ;).
pozdro ;) |
ja tam mojej prawdziwej twarzy nieujawnie :P
w sumie to jakbym troche wlosy zapuscil i poddal sie paru operacja plastycznym to moze bym sie upodobnil do najslynniejszego agenta sekcji 1 :jezyk: ^_^ |
kazdy ma jak chce:)
Ja bym nie wywieral specjalnej presji, choc niewatpliwie w przypadku zlotu byloby to wygodne:cisza: |
A ja jestem lubiany i znany ...;)
|
Cytat:
|| ;) |
:jezyk: :D
|
A ja mysle ze sorbo ma dobry pomysl... nierealny ale dobry. Fajnie byloby znac sie tesh z widzenia, a nie tylko z tego co o kim moge pomyslec... jak wyglada po jego wypowiedziach :D Niemniej nikt nikomu nic narzucic nie moze.
Pozdrawiam artoor |
Ja tam pisze spoza grobu... ;p Tak wiec nie moge zmienic sobie na swoje foto!!
|
A ja nie jestem fotogeniczny ;)
|
A ja jestem jaki jestem, każdy widzi, może faktycznie zdjęcie troche nieaktualne...
|
też się nad tym kiedyś zastanawiałem, a potem doszedłem do wniosku że lepiej nie... czasem bywa tak że chcąc nie chcąc dojdzie do ostrej wymiany zdań no a gdybym spotkał na ulicy lub został bym spotkany to nie wiadomo... :boks: a tak to wsio na forum zostanie... choc nie zaprzeczam że w przypadku ew. zlotu było by to nad wyraz wygodne
pozdro, Marcin |
Na ostatnim zlocie jaki byl, nie bylo problemu ze tak powiem z zapoznaniem sie ludzi ze wzgledu na ich ilosc :). Jak juz dojdzie do wiekszego zlotu zawsze mozna sobie walnac jakas plakietke i po klopocie.
|
Cos czuje ze ktos chce zalozyc kartoteke kriminalna.
|
no jak go kartoteki, to ja mam zdjęcie an face
może być? Acha - wszelkie prawa zastrzeżone, kopiowanie, publiczne udostępnianie itp, itd... zabronione |
Oj jakiś Ty śliczny Pedros.^_^ ^_^ ^_^ :D :D :D
|
Cytat:
ale poniekąd jest to wynikiem ankiety Zetoxy o nuceniu przy goleniu ;) |
Jak na zlocie zobaczycie kolesia , który katuje browary waflu z płytki CD to możecie być prawie pewni że to Surff:D
|
Trzeba zrobic strone gdzie kazdy umiesci swoje foto i bedzie po sprawie.
|
Cytat:
i imię pierwsze i drugie i datę urodzenia i adres zamieszkania i pesel i numer dowodu i płeć i preferencje seksualne i wyznanie i zainteresowania i ... || |
:zeby: czas ujawic swe prawdziwe oblicze :zeby:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
:chytry: || :chytry: |
Cytat:
|
Cytat:
|
hmmmmmm zdjecie..ja tam nie musze wygladam tak jak moj avatarek.....no moze wlosy mam nieco krótsze....:D :D :D
|
tez masz tak sprawny tyleczek? patrzylem na niego 5 minut i nawet nie zwolnil... gratuluje... :D
ps. ladny grzbiet... :D |
Hehe a ja tam mysle ze moj avatarek mowi o mnie i moim podejsciu do zycia o wiele wiecej niz moje zdjecie ;-)) Ale w sumie na wypadek zlotu...
PS Nie odpowiadam za trwale uszkodzenia wzroku itp... a poza tym to nudzi mi sie :-) |
Cytat:
oczywiscie mam na mysli aerobic...chyba.:jezyk: :jezyk: |
Cytat:
Pozdrowienia |
Cytat:
P.S. Ciagle bez oceny.......:( |
Cytat:
W skali 1-10: 10 i po co ja to pisze... ehh będę się musiał ukrywać przed Y@nkee_PL! ^_^ :D ^_^ :D ^_^ :D ^_^ :D :P :P :P P.S. Z tego co wiem to Yankee tak tego avatarka Niebieskiej urządził! |
Cytat:
A Kizio kombinuj dalej ( skalę ocen ) oczywiście ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ Pozdrowienia |
Pomoże mi ktoś odkręcić śrubki ? To może ściągnę ten chełm ^_^ 8)
|
Cytat:
|
Chłopie !!! Oszalałeś ??? Masz pomóc odkrecić mi dwie śrubki, a nie wiercić mi w głowie !!! ;)
|
Cytat:
chyba znowu zmienie sobie avatarka ;p |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:44. |