![]() |
Cytat:
|
|
Tak, to sie nazywa pomoc, lecz to tylko Twoja wina, ze nie udalo Ci sie samemu znalezc, bo Ci sie nawet nie chce... wytsraczylo wejsc na google.pl i wpisac przykladowo: FineReader 6 PRO +spolszczenie
i juz wyskakuja "setki" wynikow... ehh.. :cisza: pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
ciągnij Kiziu śmiało, piękne spolszczenie razem z helpem
http://www.polskie-wersje.net2000.pl...60+help_pl.zip |
Kizio, ty taki maniak eMuli i nie umie znalezc sobie na niej polskiej wersji tego softu? ;)
pozdro ;) :cisza: |
Wystarczy podmienic parę pliczków i masz polski interfejs w Fine Reader 6 (podmieniałem pliki z polskiego dema do pełnej wersji pro), poszukaj na stronach z polskimi wersjami, jak nie znajdziesz do jutra to wezmę z chaty i Ci wyślę
|
Cytat:
|
mam abby 6.0 nie wiem chyba pro+"patch"(nie spolszczenie tylko polską instalkę)waży ok 70mb tylko kur... nie wiem jak ci to przesłać skoro nie mam w hausie internetu.
a teraz pisze z cafeiki |
ludzie! wy chcecie do Unii i angielskiego nie umiecie? idziecie na łatwizne? WSTYD
a jesli "teraz Polska" to i "Polak potrafi" - nawet angielskiego sie nauczyc, ktory nie jest takim trudnym językiem... |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Wiem że ten program jest cholernie prosty i po angielsku doskonale go rozumiem ale jednak co Polskie to Polskie!
|
powiem tak:
nie widzialem spolszczenia angielski pewnie masz w szkole toteż pomęczyć się ze słownikiem nie zaszkodzi ;) poza tym wiele nazw technicznych w języku polskim jest podobne ;p |
Kiziu, jaka była umowa z ograniczeniem wykrzykników? :chytry:
|
Poszukiwane......
Spolszczenie interfece'u programu ABBYY FineReader 6 PRO. Proszę o pomoc!
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:39. |