![]() |
Najlepszy sprzęt CD-R/RW lub DVD-R/RW/+R/+RW
Wpisujcie tu jaki według was jest najlepszy sprzęt.
Chodzi mi napędy optyczne, DVD,CD itd. Dołączam jeszcze ankietę... :P |
Ja mam:
Read: Hitachi DVD-ROM GD-2500 Write: LiteON LTR-32125W :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P |
oj ..widze ze ankiety sie spodobały :)
"Ale to już było ..." |
nie za malo tych ankiet :blee:
a ja wybralem wg. tego co mam w profilu :P |
nie to żebym się Ciebie czepiał ...
ale Teac aż się prosi :) |
A ja nie będe się czepiał i napiszę ,a co mi tam:
Read: LG DRD-8120B Write: Lite-On LTR-32123S .................;) |
Ja nie mam podstaw do narzekan na swojego LiteOn'a LTR-48125S, ale mysle o zamiance na 48246S :P )
|
Bzdurna ankieta wszystko zależy od parti liteon z jednej parti padnie od razu a z innej parti bedzie oki i tak ze wszystkimi są lepsze firmy i gorsze nie mozna mowić najlepszy
|
Cytat:
|
ankieta powoduje u mnie drobne palpitacje serca - prosze wszystkich ktorzy tu zajza o zastanowieniem sie przed zalozeniem podobnego tematu - wiem ze osoba mloda na forum patrzy z zazdroscia na liczniki na ktorych widnieja 4 cyferki - wiem o tym i wiem tez ze bardzo chce swoj licznik upodobnic - jednak zakladanei tematow ktore sa OCZYWISTE i byly walkowane STO razy jest droga do tego FATALNA...
jak pokazali inni koledzy licznik mozna sobie nabic 1) w dziale na wesolo - jeden obrazek jeden post - rekordzista ma ponad 300 postow w tym dziale :) 2a) w dziale off topic zadajac pytania 'jaka XXXX kupic?', 'co lepsze?', 'ile macie lat...'... 2b) w dziale off topic zakladajac posty sluzace TYLKO do nabijania posotw - dokladnego przepisu nie przytocze 3) prowadzac szeroka dzialalnosc handlowa w dziale sprzedam kupie zamienie powyzsze sposoby naturalnei nei wyczerpuja bogatego wachlarza mozliwosci zostania 'kims' na tym forum BEZ posiadania jakiejkolwiek wiedzy - ale niech pozostale pozostana ukryte - ale maja jedna zelete ktorej nie ma ta ankieta - w malych ilosciach NIE irytuja... <mam zlamane zebro wiec wybaczcie ton ale jade na adrenalinie...> |
Cytat:
|
Cytat:
.............Pozdrawiam i życzę Sid szybkiego zrostu żeberka ...;) ;) ;) |
I tak kazdy bedzie chwalil to co ma w domu. Bo w koncu kto kupuje sprzet, ktory uwaza za badziewny?
|
tak czy owak zawsze nowak
kazdy zyd chwali swoie:D
|
Cytat:
|
Ja mam:
Read: TEAC W54e Write:TEAC W540e |
A teraz z zupelnie innej beczki :P
A ja mam siberiana husky, ktory pali na lite-onie 48125S :D ^_^ :D ^_^ i na dodatek przy tym popija pifko :o |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:48. |