![]() |
LCD rules !!!
|
Cytat:
|
Cytat:
Och, jak mnie cieszy fakt, ze nie przynaleze do grupy glupich kobiet :jupi: w Twojej klasyfikacji ;) Wydepilowanych niekoniecznie stworzyly glupie kobiety, moze to oni sami wyznaczyli sobie takie trendy mody... a wiec sami maja tyle w glowie ile wlosow na wydepilowanym ciele. Moj wymarzony mezczyzna-absolutnie nie wydepilowany!!! ^_^ Lepiej ograniczcie sobie Panowie forumowicze, w tym przede wszystkim TY Maps ( i Brzuszki rowniez) czestosc przebywania przed komputerem. Promieniowanie niszczy strukture wlosa, a o potencji nawet nie wspomne ;) |
Cytat:
mnie sie podoba ;p |
wydepilowanych mężczyzn wymyśliły głupie kobiety, których nie było stać na wymarzonych mężczyzn (bogate owłosienie świadczy o większej potencji - nie, Brzuszku) i powiedziały sobie, że jeżeli one muszą mieć nieowłosionych (gorszych;)), to wmówią sobie, iż taki jest właśnie ich ideał męskości!!! Cha!!!
|
Cytat:
Na pewno nie na tym, o czym sobie pomyslales na samym poczatku (chyba...)ale zeby bylo jasno: Gibson bawil sie woskiem w tradycyjny sposob: nozki (ach jakze zgrabne i umiesnione...) i raczki. Nie jestem pewna czy nie wyszedl poza kanony i nie wydepilowal sobie klaty ??? Scena nnalezy do najzabawniejszych w calym filmie i az palce wyrywaja mi sie, zeby ja opisac, ale nie zrobie ci tego. Mnie natomiast obil sie o uszy tytul "czego pragna mezczyzni", ale widze, ze z takim towarzystwem tu na forum, obejde sie bez ogladania tej komedyjki ;) |
a czy Kopernik też stosował wosk?
|
A tak wracając do tematu to na początku była ziemia a później zaczęło krążyć wokół niej słońce, dopóki nie przyszedł Kopernik i tego nie odwrócił. Ech Polacy to potrafią nawet w kosmosie namieszać :D ^_^ :D ^_^
|
Cytat:
|
Cytat:
Uwazaj, abys nie zobaczyl tam swojej historii zycia ;) Na marginesie Mel Gibson w roli faceta stosujacego wosk depilujacy moze nie przypasc ci do gustu... Mimo wszystko nastaw sie na mile wrazenia estetyczne. Bardzo polecam :spoko: |
Cytat:
Dzialasz chyba prawidlowo, czy wibitnie-nie jestem przekonana. Najwazniejsze, ze nie dzialasz jak rosiczka na zachlanne pszczolki... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Igrasz z moja wyobraznia Kochanie i dlatego nie moge sie skupic na wystukiwaniu literek na klawiaturce...Ach, nie chce myslec nawet, jak wyobraznia szalalaby, gdybys szeptal mi powoli te wszystkie rzeczy prosto do ucha... |
nie rozumiem, co ma oznaczać to ";)". chyba się pomyliłaś - pownno być ":)". mam rację?
|
Cytat:
Musialabym zatem zamiast w poduszke, wtulic sie w Ciebie ;) |
Cytat:
|
Cytat:
mapsajm, czytaj miedzy wersami :fiu: |
pewnie, Moja Biblia różni się tym od Jej plagiatów, że jest Moja (czytaj - właściwa, świetna, wyjątkowa, prawdziwa, boska, majestatyczna, wyuzdana, męska, szybka, interesująca, prowokująca, sexistowska, muzyczna, polska, bezpartyjna, zboczona, abstrakcyjna, humorzasta, humorystyczna, wspaniała, niezakłamana, nieprzekłamana, bez zbędnych krzyżyków, najlepsza itd.).
niestety problem z czytaniem do poduszki może dla ciebie być taki, że nigdy jej nie spisałem i cały text mam w głowie... |
Cytat:
|
uj, Uri. wszystko przekłamujesz. to razem ze mną przyszedł sex! po nas byli już tylko inni.
|
Cytat:
Oj Maps... Pierwszy byles TY, pozniej byl sex...jeszcze pozniej inni ;) |
Cytat:
potem z tego NIC zrobilo sie COS, z COS costam jeszcze....................... :P :D |
pierwszy byłem ja!!!
wszyscy inni już tylko maczali się z moich śladach:cool: |
Hmmm, ja slyszalam, ze na poczatku byla ciemnosc...
Ale skoro jestesmy przy jaju i kurze powiem tylko tyle: jajo jest na pewno madrzejsze od kury, ale tylko dopoty, dopoki nie trafi na patelnie... ;) |
Na początku była chuć;)
|
Oczywiście, że kogut. 8)
|
A pozniej drugie ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
tak na chlopski rozum to kura a w takim razie z kad kura ? :P hehe
|
Pierwszy byl ... no właśnie kto może ... nieeee, niestety to pytanie pozostanie chyba bez odpowiedzi (logicznej)
|
Laser, I'm with U ;p
glosuje na koguta 8) bo i tak nigdy nie dowiemy sie co bylo pierwsze :-o |
Cytat:
"Oto prosty dowód: kury przybyły na greckie i italskie podwórka w V w. p.n.e. i dopiero wówczas zaczęto JADAĆ w Europie jajka." A tu chodzi raczej o ewolucje, a nie o kulinaria... :) |
Cytat:
|
Cytat:
:D:D:D:D:D A bylem tak blisko... |
wykopałem ten post ...
bo znalazłem ciekawy artykuł dla tych którzy dalej niewiedzą co było pierwsze http://info.onet.pl/699380,16,item.html |
Cytat:
|
Tak właściwie skąt by było to jajko. A jak nie było jajka to z kąt ta kura;) ??? ;) ??? ;) ??? ;) ??? ;) ??? ;) ???
|
Na początek nie było nic, a potem coś. Nie jestem pewny??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
|
Witam !
Wielkie dzieki SID !! Głos oddany ! Pierwszy byl kogut ze swoimi jajkami;) |
hmmmm....... rzeklbym, ze byla to mikroskopijna bakteria, a potek jak zapewne wiadomo w drodze ewolucji powstala kura, ktora zniosla jako :P niestety nie ma do wyboru bakteryjki, wiec nie zaglosowalem ;)
|
Cytat:
|
Ja tam stawiam ze najpierw bylo jajko...
|
Cytat:
z tym postulatem to juz niestety do naszego ukochanego moderatroka :piwo: |
Cytat:
Ja nie zaglosuje w ankiecie dopóki dopóty nie bedzie dodana opja "KOGUT";) :chytry: |
Cytat:
a skad sie bierze kura :ysz: z tego co wiem, to wykluwa sie z... :zeby: |
Cytat:
Eheh ! Przypomialo mi sie ! Kiedy kogut znosi jaja ?? - Gdy schodzi po drabinie;) Wiec proponuje dodac do anikety jeszcze koguta8) |
pierwsze były jaja - koguta;) :D
|
Cytat:
|
Cytat:
a co do ankiety KURA! |
Pawełek jak Ty ślicznie dzisiaj wyglądasz. Po prostu miodzio!^_^ ^_^ ^_^
|
Cytat:
|
Pierwszy był pingwin!!!!:cisza: :cisza: :cisza: :P :P :P
|
No dobra ale tak z teologicznego punktu widzenia, Bóg stwarzal zwierzeta, a nie ze sie tak wyraze polprodukty. A skoro ktos sie nie zgadza, to zastanowmy sie jak bylo z czlowiekiem... czy ulepil z gliny noworodka? :D Ale gdzie tam kure, a co dopiero jajko do czlowieka przyrownywac... ^_^
Pozdrawiam |
niewazne co bylo pierwsze jajo czy kura bo tak czy tak zostalo wyprodukowane na taiwanie (kto ogladal Armageddona ten rozumie aluzje) :jezyk: :jezyk: :jezyk:
|
Cytat:
|
Re: Co bylo pierwsze...
Ilość załączników: 1
Cytat:
zapomnialem... masz tu gifa z odpowiednim tlem ... |
Witam!
odpowiedzi sa dwie: 1. jesli wziac pod uwage jajo kurze i kure to pierwsza byla kura. po prostu na drodze ewolucji z gadow powstaly ptaki... i kura, ktora zlozyla pierwsze kurze jajo 2. jesli brac ogolnie jajo i kure to pierwsze bylo jajo, poniewaz juz diznozaury (gady) rozmnazaly sie w ten sposob, a jak wiadomo ptaki powstaly z gadow. dziekuje za uwage :D |
Cytat:
|
Wnuczę do dieda:
-Diet,skażi mienia - czto bylo z naczała? -Nuuuu,z naczała nie było ni ****...a.Nu patom priszła Krasnaja Armia. -Dieduszka! Z naczała nie było krasnoj armi! -Tisze-durak.Krasnaja Armia była,jest i budiet!!!:jupi: |
No nareszcie wtej powodzi ostatnich ankiet coś z sensem!
Otywyte na poczatku była chuć:) |
testujesz moja cierpliwosc?
bo pierwsza bedzie klodka potem ban :D:D:D:D:D:D:D <- to zart naturalnie |
Pierwszy byl chaos! A pozniej bylo slowo.
Albo odwrotnie. Chyba nie, duch unosil sie nad wodami. Duch byl pierwszy. Albo wody. Albo nie bylo nic? A jak nie bylo nic, to pojawila sie swiatlosc. Czyli pierwsza byla ciemnosc. Qrde! Musze pomyslec. |
Pierwszy byl MURT :P :P
|
Co bylo pierwsze...
no to tak dla rozluznienia :blee:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:18. |