![]() |
Czy jest ktoś z Wrocławia?
tak jak w temacie....
Chcę grać w Project IGI 2, ale jej nie mam. Chcę kupić lub pożyczyć. Jeśli jest ktoś z Wrocławia czekam na propozycję. |
Re: Czy jest ktoś z Wrocławia kto może mi pożyczyć lub sprzedać Project IGI 2 TANIO?
Cytat:
|
Re: Czy jest ktoś z Wrocławia kto może mi pożyczyć lub sprzedać Project IGI 2 TANIO?
Ilość załączników: 1
Cytat:
Nie jestem z Wrocka, ale cos mi tu nie pasi Bo Prześladowca i ty to jedna i ta sama osoba!! Dlaczego sie maskujesz?? |
... i drugi ;p
|
Cytat:
|
Upsss.... chyba zrobilem gafe sorry... ;p LOL
Jednak jestem lekko slepy, a juz myslalem ze dobrze widze... Zwracam honor!! |
Cytat:
|
cieeeeeeekawe :fiu:
|
Halo halo?
Co tu się dzieje? Proszę o wytłumaczenie... |
Cytat:
|
Co Ci nie pasuje?
Zbieg okoliczności. A nie, tzn tak. Mam dwie osobowości. Widzę, że nudzi się Wam na tym forum.;) |
Cytat:
|
OOOOOOOOOOo
widzę, że o mnie mowa (( Proszę o przeprosiny. Jestem obrażony.:chytry: Jakiś spisek? Tak apropos ja też chcę Project IGI 2 |
Cytat:
|
Cytat:
|
zbignieff, ja tez cos podejzewam ;p
1) w profilu ta sama data urodzenia 2) prosba o pozyczenie gry na terenie Wrocka 3) php w podpisie (tylko ze zYxMa juz ma usuniete) ??? ??? ??? |
Mam I.G.I. 2 , ale na moim kompie Athlon 1,7 , 256 Ram , geforce 2 64MB przy rozdzielczości 640 na 480 i detalach low gra skacze, coś z moim kompem czy co? dlatego mogę sprzedać w każdej chwili, jednak jestem z Opola, ale mamy pocztę - jakby co to priv.
|
Cytat:
zainstaluj nowe detonatory np. 41.09 ;) |
Cytat:
:blee: ??? ??? ???, w kontakcie też. Można przecież mieć dwa konta ale po co się maskować ??? |
Cytat:
Ja chyba spadam z tego forum, bo tu maczaja palce jakies sily nieczyste... || :chytry: |
Instalowałem już detonatory 40.72, 41.09, 43.00 i dalej trup((
|
Tak z ciekawosci zajrzalem w profil Zyxymy. Strona: http://www.zyxma.republika.pl/ wejdzcie, zjedzcie na dol, kliknijcie w link Zyxyma, i patrzcie na mrugajace oczko wprost z avatara Przesladowcy. Dziwne, dziwne...
|
Widzę, że bawimy się w detektowów. Okej bawcie się dalej. Zobaczymy czy dojdziecie jeszcze do czegoś hehe:chytry:
Hmmmm przynajmniej macie co robić :) |
Cytat:
4) obydwaj maja konta www na friko.pl :chytry: |
Widzę, że nieźle się tu bawicie.:cisza:
Wreszcie coś ciekawego się tu dzieje.:jezyk: :P |
Cytat:
|
Cytat:
Ide spać róbta co chceta:boks: :3msie: :P :jezyk: |
Cytat:
|
Cytat:
To foto pochodzi ze strony zYxMa http://www.zyxma.friko.pl/oko.gif P.S. zYxMa - fajne masz fotki na stronie ;p |
Cytat:
Wiem,:P:P:P było by więcej, ale nie chce mi się ich tam wsadzać. A zresztą teraz nie mam co robić zaraz ją zaktualizuję. |
Cytat:
Pozdra! |
Cytat:
:piwo: za to ;p |
Cytat:
|
hehehe - ktos kto ma dostep do IP ma pelna wiedze - pare osob mialo tu kilka kont - nie wiem czy pamietacie takich kawalarzy jak '7111111' i 'nokia'... oni juz polecieli - powiedzmy ze lekko zirytowali majoneza.. zobaczymy co bedzie dalej :chytry:
zyxma i przesladowca pisza z tgo samego ip - i nie ejst to kablowka :) dla mnie i reszty zalogi sprawa jest oczywista - ale nie widze powodu do placzu - poza tym ze ktos sie tego wypiera - a to juz oklamywanie innych ps. zbignieff ty wez duchow nie trop bo sam masz sporo za pazurkami (np. dlaczego na twoim pulpicie ktory kieyds niopatrznie zamiesciels na forum widnieje wielkimi literami PI@TAL?? - nie wiem czy zdjaesz sobie sprawe ale dla 99% tych co wiedza o tym o czy pisze pewne spary sa oczysiste) nie bede wyjasnial tym ktorzy nie wiedza |
Cytat:
A na marginesie ..heheh Sid ale ich dojechałeś :D lol |
Cytat:
A ja mam to gdzies... Pozdrawiam |
addenum - jakby ktos nie zajazyl - 7111111 i nokia to konta tego samego czlowieka co przesladowca i zyxma... :)
|
Cytat:
Loooz :D:D:D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:01. |