Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Serwery do gry w Q3 Arena (https://forum.cdrinfo.pl/f5/serwery-gry-q3-arena-18626/)

-Sid-The-Rat=> 18.03.2003 19:23

50 - to znosnie
200 - ZA duzo... niestety

ZbigNieff 18.03.2003 18:13

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
sadze ze mastera i zbigniefa (razem) na lanie bym rozniosl tak jak robilem to juz z innymi... ale to tylko moje skromne zdanie... - pozatym - o jakiej grze wy mowicie na pingu powyzej 200?

Sid w to ze bys nas obu rozniusl to nie watpie... ale fakt ze
/II\aster mial duzego ping`a i to troche odbijalo sie na wyniku
koncowym...

P.S. Ja mam pingi od 50 do 200... Czy to dobrze???

/||\aster 18.03.2003 14:36

Cytat:

sadze ze mastera i zbigniefa (razem) na lanie bym rozniosl tak jak robilem to juz z innymi... ale to tylko moje skromne zdanie... - pozatym - o jakiej grze wy mowicie na pingu powyzej 200?
W pewnych momentach mialem z 500 a w goracych 999 :/

+++LeWaP+++ 18.03.2003 12:07

Serwer Q3 Dialogu :) - nie spr.

http://www.dialog.pl/dialog/internet...et.php?id=4#34

Zelea 18.03.2003 07:26

jak dla mnie to powyzej 100 sie juz gra ragicznie moze dlatego ze sie tak nie przyzwyczailem i dlatego

-Sid-The-Rat=> 18.03.2003 07:19

Zelea 18.03.2003 07:08

Cytat:

/||\aster napisa***322;(a)
To pomyslcie co Zbignieff wyczynial jak mnie rozwalil z palcem w oku...
hehe niezle stwierdzenie :P no coz... bywa i tak

/||\aster 18.03.2003 00:43

Cytat:

ZbigNieff napisa***322;(a)
OOO jeszcze nie gralem z tak dobrym zawodnikiem jak /II\master
on jest poprostu masakryczny... fakt ze walczyl do konca (na modemie
to i tak wyczyn) ale jeszcze jak on sie porusza hmm... z nutka
dekadencji... no mowie Wam jest niezly... ;p

To pomyslcie co Zbignieff wyczynial jak mnie rozwalil z palcem w oku...

ZbigNieff 18.03.2003 00:36

OOO jeszcze nie gralem z tak dobrym zawodnikiem jak /II\master
on jest poprostu masakryczny... fakt ze walczyl do konca (na modemie
to i tak wyczyn) ale jeszcze jak on sie porusza hmm... z nutka
dekadencji... no mowie Wam jest niezly... ;p

/||\aster 18.03.2003 00:36

Cytat:

Po rozmowie z /II\asterem na GG:

:D:D:D:D:D:D hehe
Powiem inaczej LOL to malo powiedziane...
Ale wszystko sie okaze juz niebawem bo za 10min mamy stoczyc meczyk...

Po krotkiej lekcji pokory ze Zbignieffem mam dosc Q3 dostalem baty. Jedyne moje usprawiedliwienie to ze mam modem :/ co nie zmienia faktu ze gorzej gralem to tyle na dzisiaj w zwiazku z Q3...

Zelea 17.03.2003 23:41

Cytat:

przemas napisa***322;(a)
daj znać jaki wynik. nie wiem jaki poziom ty reprezentujesz i tylko na podstawie moich gier z sidem spodziewam się twojej przegranej, ale oczywiscie sie moge mylic.

cóż jak już od kogoś dostaję porządne baty to raczej podnosi się jego wartość aby moć sobie i innym powiedzieć że nie przegrałem z byle kim tylko z jednym z najlepszych, a przynajmniej z najlepszym jakiego spotkałem, jakiego znam, z jakim mialem styczność

oki no problem teraz to ja juz bardzo chce tego pojedynku widze ze tu zainteresowanie q3 jest duze :) fajowo :) ja pamietam czasy jak poprostu chorowalem na ta gre oj tobyl czasy az sie lezka kreci ;p

przemas 17.03.2003 23:38

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
mysle ze mam jakas chocby mala szanse na pokonanie Cie :) ale to sie jeszcze zobaczy
daj znać jaki wynik. nie wiem jaki poziom ty reprezentujesz i tylko na podstawie moich gier z sidem spodziewam się twojej przegranej, ale oczywiscie sie moge mylic.

cóż jak już od kogoś dostaję porządne baty to raczej podnosi się jego wartość aby moć sobie i innym powiedzieć że nie przegrałem z byle kim tylko z jednym z najlepszych, a przynajmniej z najlepszym jakiego spotkałem, jakiego znam, z jakim mialem styczność

ZbigNieff 17.03.2003 23:30

Cytat:

kto chce dostac baty?
ps
mam pingi kolo 300 ale wygrywam

Po rozmowie z /II\asterem na GG:

:D:D:D:D:D:D hehe
Powiem inaczej LOL to malo powiedziane...
Ale wszystko sie okaze juz niebawem bo za 10min mamy stoczyc meczyk...

Zelea 17.03.2003 23:27

Cytat:

kto chce dostac baty?
ps

hej jestes taki twardy ?? :) hehe
to ja mam dla ciebie przeciwnika no problem :) hehe z tym ze on ma akurat zepsuty komp ale to wpadnie do mnie najwyzej to sobie pogracie a ja jestem bardzo ciekaw tego meczyka :) hehe pomysl nad tym hehe

/||\aster 17.03.2003 23:22

kto chce dostac baty?
ps

Zelea 17.03.2003 23:02

Cytat:

no i jak? :)
nie sa to wybierane demka - tylko 3 ostatnie ktore nagrywalem (jak widac troche juz nei gralem - ael to przez kaca :))

hej Sid :)
obejrzalem te twoje demka :) i nie wiem co powiedziec :P hehe bo wydaje mi sie ze poziomem to gramy chyba na bardzo podobnym :) z tym ze ja juz nie pogrywam od kilku miesiecy zdaje sie i spadlem w formie ale niebawem mam zamiar pogiercowac znowu troche licze na to ze sie zmierzymy :) hehe
mysle ze mam jakas chocby mala szanse na pokonanie Cie :) ale to sie jeszcze zobaczy ;p :jezyk:

ZbigNieff 17.03.2003 15:46

Cytat:

nie sa to wybierane demka - tylko 3 ostatnie ktore nagrywalem (jak widac troche juz nei gralem - ael to przez kaca :))

Sid moja ocena to 5,5 na 6 mozliwych ;p

Ty poprostu myslisz i ruszasz sie szybciej niz komputer mysli... :D

TOMMYx 17.03.2003 11:55

Cytat:

A ja znów bardzo chętnie zmierzyłbym się z Tobą. :)

Grając z Sid'em można się trochę poczuć jak ruchomy cel, albo jak zajączek podczas sezonu na zające, ale z czasem wrócę do dawnej wprawy a wtedy....może "ustrzelę" Sid'a ;p :)

Zelea 17.03.2003 00:04

Cytat:

niestety cos mi nie chca hulac :( ale jutro sie tym zajme cos mi sie chyba zepsula w q :( dzis juz nie mam glowy po 2 dniowej libacji ;p hehe ale jutro zlukam i dam znac co mysle na bank :) hehe

-Sid-The-Rat=> 17.03.2003 00:00

ZbigNieff 16.03.2003 23:41

Dzieki Sid... juz ciagne!!
Jutro dam ocene (powiedzmy ze skala bedzie od 1 do 6)

Zelea 16.03.2003 23:40

Cytat:

poslalem ci 3 filmiki (na adres ktory podales przy rejestracji) moze ci sie spodobaja :)
mam glupie pytanie :
Sid czy to wyslales do mnie ?? hm to nic nie mam dostalem maila z forum ze odpowiedz na dyskusji jest ale zadnych demek nie mam :( hm no ale nie wiem moze zachwile dojdzie

ooo cos jest jakies 2,46 mb to pewnie to :P hehe tak to to :) to idem luknac :) hihi

ZbigNieff 16.03.2003 23:34

Cytat:

poslalem ci 3 filmiki (na adres ktory podales przy rejestracji) moze ci sie spodobaja :)
To i ja chcem tez zobaczyc ;p
Please HERE

-Sid-The-Rat=> 16.03.2003 23:31

Zelea 16.03.2003 23:28

to ja zapytam czy moglby zobaczyc Sid twoje demko :) jestem ciekawy :) hehe

ZbigNieff 16.03.2003 23:27

Sid - mam Point Realse 1.31 i OSP 1.01 ;p
Tak czy tak dzieki...

ZbigNieff 16.03.2003 23:26

Ok dzieki Wam juz pociskam ostro...

Zelea - nie ma sprawy mozemy pociupac ale ja nie jestem jeszcze taki twardziel jak Sid ;p

Sid - widzialem twoj film (demo) powiem krotko - niezle...!! - ale zebysmy razem pograli to ja jeszcze musze potrenowac ;p

P.S. Jak przed chwila pogralem na serwkach publicznych (nie wiem
jak je nazwac poprostu sam Q3 mi je wyszukal) to stierdzam jednoznacznie - zaczynam ostro grac w Q3 (ostatnio gralem okolo 2 lat temu tak wiec trzba podszlifowac forme) i bedzie trza sie zmierzyc ;p

Pozdrawiam...

-Sid-The-Rat=> 16.03.2003 23:21

na dialogu jest werjsa point realse 1.31 - w ktorej PB nie ma...

poza tym do gry na dialogu (toy'i, mibie i innych) potrzebny jest osp w wersji (najlepiej) 1.01 (obecna to 1.03 ale nie wnosi zmian ktore uniemozliwiaja gre z 1.01

polcam strone www.q3arena.gry.wp.pl - jest tam dosc ciekawa lista z serwerami do konkretniych modow - i reszta przydatnych informacji

na dialogu czasem mozna mnie zlapac pod 'fake' - sadze ze majo poznalby moj styl - reszta tez...

rox97 - jak tam filmik?

Zelea 16.03.2003 22:45

Re: Serwery do gry w Q3 Arena

Cytat:

Czy znacie jakies serwerki do grania w Q3 Arena???
Albo jakas strone z takimi serwerkami??
Chcem se pograc i nie moge za bardzo :|

co do q3 to oto 2 serwery jedne z najlepszych przynajmniej u mnie najlepiej tzn najszybciej smigaja (choc mam strasznie lipne lacze)
games.dialog.net.pl o porcie 27961
i
q3.dial.pl o porcie 27961

to sie w konsoli wpisuje tak:
\connect games.dialog.net.pl:27961
i
\connect q3.dial.pl:27961

nie zrazaj sie ze napoczatku bedziesz dostawal baty (tak przypuszczam skoro nie grales jeszcze na sieci to moze byc Ci ciezko, no ale nie koniecznie) zycze powodzenia i milej gry a tak wogule to
Q3 JEST WIELKA GRA - przynajmniej takie jest moje zdanie :)
moze kiedys zagramy razem :P hehe
a ha i jeszcze cos jest takie cos ostatnio chyba sie pojawilo w sumie nie wiem jak dawno ja na necie gralem malo gram po lokelnej raczej (ze wzgledu na problemy techniczne - patrz wyzej :P hehe) ale jest cos takiego jak punk buster to taki mod musisz go miec zeby moc grac na tych serwerach :)

Maciej 16.03.2003 22:02

Zainstaluj najnowsze patche..;)

ZbigNieff 16.03.2003 21:42

Looz bo z serwerami juz sie uporalem ale jak wlaczam gre to nie
ma mnie na planszy?? O co chodzi...??

Dodam ze jeszcze nigdy nie gralem przez siec w nic takze nie wiem
za bardzo o co chodzi ... ;p

kizio 16.03.2003 21:37

Kiedyś widziałem taki fajny progs który wyszukiwał czynne i szybkie serwery do różnych gier (Q3, GTA, UT itp.) ale zapomniałem jak się nazywa!

ZbigNieff 16.03.2003 21:34

Serwery do gry w Q3 Arena

Czy znacie jakies serwerki do grania w Q3 Arena???
Albo jakas strone z takimi serwerkami??
Chcem se pograc i nie moge za bardzo :|

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:18.