![]() |
50 - to znosnie
200 - ZA duzo... niestety |
Cytat:
Sid w to ze bys nas obu rozniusl to nie watpie... ale fakt ze /II\aster mial duzego ping`a i to troche odbijalo sie na wyniku koncowym... P.S. Ja mam pingi od 50 do 200... Czy to dobrze??? |
Cytat:
|
Serwer Q3 Dialogu :) - nie spr.
|
jak dla mnie to powyzej 100 sie juz gra ragicznie moze dlatego ze sie tak nie przyzwyczailem i dlatego
|
sadze ze mastera i zbigniefa (razem) na lanie bym rozniosl tak jak robilem to juz z innymi... ale to tylko moje skromne zdanie... - pozatym - o jakiej grze wy mowicie na pingu powyzej 200?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
OOO jeszcze nie gralem z tak dobrym zawodnikiem jak /II\master
on jest poprostu masakryczny... fakt ze walczyl do konca (na modemie to i tak wyczyn) ale jeszcze jak on sie porusza hmm... z nutka dekadencji... no mowie Wam jest niezly... ;p |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
cóż jak już od kogoś dostaję porządne baty to raczej podnosi się jego wartość aby moć sobie i innym powiedzieć że nie przegrałem z byle kim tylko z jednym z najlepszych, a przynajmniej z najlepszym jakiego spotkałem, jakiego znam, z jakim mialem styczność |
Cytat:
Po rozmowie z /II\asterem na GG: :D:D:D:D:D:D hehe Powiem inaczej LOL to malo powiedziane... Ale wszystko sie okaze juz niebawem bo za 10min mamy stoczyc meczyk... |
Cytat:
to ja mam dla ciebie przeciwnika no problem :) hehe z tym ze on ma akurat zepsuty komp ale to wpadnie do mnie najwyzej to sobie pogracie a ja jestem bardzo ciekaw tego meczyka :) hehe pomysl nad tym hehe |
kto chce dostac baty?
ps mam pingi kolo 300 ale wygrywam |
Cytat:
obejrzalem te twoje demka :) i nie wiem co powiedziec :P hehe bo wydaje mi sie ze poziomem to gramy chyba na bardzo podobnym :) z tym ze ja juz nie pogrywam od kilku miesiecy zdaje sie i spadlem w formie ale niebawem mam zamiar pogiercowac znowu troche licze na to ze sie zmierzymy :) hehe mysle ze mam jakas chocby mala szanse na pokonanie Cie :) ale to sie jeszcze zobaczy ;p :jezyk: |
Cytat:
Ty poprostu myslisz i ruszasz sie szybciej niz komputer mysli... :D |
Cytat:
Grając z Sid'em można się trochę poczuć jak ruchomy cel, albo jak zajączek podczas sezonu na zające, ale z czasem wrócę do dawnej wprawy a wtedy....może "ustrzelę" Sid'a ;p :) |
Cytat:
|
no i jak? :)
nie sa to wybierane demka - tylko 3 ostatnie ktore nagrywalem (jak widac troche juz nei gralem - ael to przez kaca :)) |
Dzieki Sid... juz ciagne!!
Jutro dam ocene (powiedzmy ze skala bedzie od 1 do 6) |
Cytat:
Sid czy to wyslales do mnie ?? hm to nic nie mam dostalem maila z forum ze odpowiedz na dyskusji jest ale zadnych demek nie mam :( hm no ale nie wiem moze zachwile dojdzie ooo cos jest jakies 2,46 mb to pewnie to :P hehe tak to to :) to idem luknac :) hihi |
Cytat:
Please HERE |
poslalem ci 3 filmiki (na adres ktory podales przy rejestracji) moze ci sie spodobaja :)
|
to ja zapytam czy moglby zobaczyc Sid twoje demko :) jestem ciekawy :) hehe
|
Sid - mam Point Realse 1.31 i OSP 1.01 ;p
Tak czy tak dzieki... |
Ok dzieki Wam juz pociskam ostro...
Zelea - nie ma sprawy mozemy pociupac ale ja nie jestem jeszcze taki twardziel jak Sid ;p Sid - widzialem twoj film (demo) powiem krotko - niezle...!! - ale zebysmy razem pograli to ja jeszcze musze potrenowac ;p P.S. Jak przed chwila pogralem na serwkach publicznych (nie wiem jak je nazwac poprostu sam Q3 mi je wyszukal) to stierdzam jednoznacznie - zaczynam ostro grac w Q3 (ostatnio gralem okolo 2 lat temu tak wiec trzba podszlifowac forme) i bedzie trza sie zmierzyc ;p Pozdrawiam... |
na dialogu jest werjsa point realse 1.31 - w ktorej PB nie ma...
poza tym do gry na dialogu (toy'i, mibie i innych) potrzebny jest osp w wersji (najlepiej) 1.01 (obecna to 1.03 ale nie wnosi zmian ktore uniemozliwiaja gre z 1.01 polcam strone www.q3arena.gry.wp.pl - jest tam dosc ciekawa lista z serwerami do konkretniych modow - i reszta przydatnych informacji na dialogu czasem mozna mnie zlapac pod 'fake' - sadze ze majo poznalby moj styl - reszta tez... rox97 - jak tam filmik? |
Re: Serwery do gry w Q3 Arena
Cytat:
games.dialog.net.pl o porcie 27961 i q3.dial.pl o porcie 27961 to sie w konsoli wpisuje tak: \connect games.dialog.net.pl:27961 i \connect q3.dial.pl:27961 nie zrazaj sie ze napoczatku bedziesz dostawal baty (tak przypuszczam skoro nie grales jeszcze na sieci to moze byc Ci ciezko, no ale nie koniecznie) zycze powodzenia i milej gry a tak wogule to Q3 JEST WIELKA GRA - przynajmniej takie jest moje zdanie :) moze kiedys zagramy razem :P hehe a ha i jeszcze cos jest takie cos ostatnio chyba sie pojawilo w sumie nie wiem jak dawno ja na necie gralem malo gram po lokelnej raczej (ze wzgledu na problemy techniczne - patrz wyzej :P hehe) ale jest cos takiego jak punk buster to taki mod musisz go miec zeby moc grac na tych serwerach :) |
Zainstaluj najnowsze patche..;)
|
Looz bo z serwerami juz sie uporalem ale jak wlaczam gre to nie
ma mnie na planszy?? O co chodzi...?? Dodam ze jeszcze nigdy nie gralem przez siec w nic takze nie wiem za bardzo o co chodzi ... ;p |
Kiedyś widziałem taki fajny progs który wyszukiwał czynne i szybkie serwery do różnych gier (Q3, GTA, UT itp.) ale zapomniałem jak się nazywa!
|
Serwery do gry w Q3 Arena
Czy znacie jakies serwerki do grania w Q3 Arena???
Albo jakas strone z takimi serwerkami?? Chcem se pograc i nie moge za bardzo :| |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:18. |