Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   chyba czas pomyslec o emeryturze (https://forum.cdrinfo.pl/f5/chyba-czas-pomyslec-o-emeryturze-18700/)

-Sid-The-Rat=> 18.03.2003 06:38

chyba czas pomyslec o emeryturze

zalogo

patrzac na to co sie dzieje ostatnio na forum i na fakt ze mamy znow 3 modow (co zaraz zrodzi dziwne pytania i teksty w stylu 'i ty badz swoim moderatorem') zaczalem zastanawiac sie nad emerytura

nie udalo mi sie rozwiazac pewnych problemow, przejechalem sie liczac ze bez banowania i usuwania kont mozna uniknac przykrzejszych spiec - celowo nie prosilem o te prawa (zakladam ze i tak bym ich nie dostal) liczac na skutecznosc moich metod - nie wyszlo

jestem juz zmeczony - BARDZO zmeczony tolerowaniem niektorych zachowan, rece mnie swiezbia zeby wziac sie za ich usuwanie - ale to walka z wiatrakami - natychmiast pojawi sie grupa zyczliwych ktora nie patrzac na motywy i cele zacznie krzyczec - a tak zeby sobie pokrzyczec

zaczynam rozumiec motywy tych ktorzy to forum opuscili - nie liczac bluzgow na priv i mail - nie spotkalem sie z ozdrobina zrozumienia dla moich wysilkow - zawsze bylo - 'ten moderator' - tak jakby to slowo mialo kolce...

chcialem wytrwac do 30 marca - bylby wtedy okraglutki rok - ale chyba nie dam rady...

:buu:

ps. komentarze w stylu 'a po co to piszesz?' sa rownie mile widziane co pozostale - skoro kazdy moze bzdurzyc bez zajakniecia - to ja tez!

Zelea 18.03.2003 07:05

Re: chyba czas pomyslec o emeryturze

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
zalogo

patrzac na to co sie dzieje ostatnio na forum i na fakt ze mamy znow 3 modow (co zaraz zrodzi dziwne pytania i teksty w stylu 'i ty badz swoim moderatorem') zaczalem zastanawiac sie nad emerytura

nie udalo mi sie rozwiazac pewnych problemow, przejechalem sie liczac ze bez banowania i usuwania kont mozna uniknac przykrzejszych spiec - celowo nie prosilem o te prawa (zakladam ze i tak bym ich nie dostal) liczac na skutecznosc moich metod - nie wyszlo

jestem juz zmeczony - BARDZO zmeczony tolerowaniem niektorych zachowan, rece mnie swiezbia zeby wziac sie za ich usuwanie - ale to walka z wiatrakami - natychmiast pojawi sie grupa zyczliwych ktora nie patrzac na motywy i cele zacznie krzyczec - a tak zeby sobie pokrzyczec

zaczynam rozumiec motywy tych ktorzy to forum opuscili - nie liczac bluzgow na priv i mail - nie spotkalem sie z ozdrobina zrozumienia dla moich wysilkow - zawsze bylo - 'ten moderator' - tak jakby to slowo mialo kolce...

chcialem wytrwac do 30 marca - bylby wtedy okraglutki rok - ale chyba nie dam rady...

ps. komentarze w stylu 'a po co to piszesz?' sa rownie mile widziane co pozostale - skoro kazdy moze bzdurzyc bez zajakniecia - to ja tez!

ja jestem zszokowany tym co teraz napisales nie wiem co powiedziec ja na forum jestem w sumie nie za dlugo wiecej czytam niz sam cos pisze
jak dla mnie to ja wolal bym zebys zostal
a co wiecej napisac to niestety nie wiem przemysl jeszcze moze to wszystko bez ciebie to tu bedzie calkiem inaczej

+++LeWaP+++ 18.03.2003 07:20

sid no co ty wymiękasz ? czy się żenisz ;) ??? :D

daj spokój, wszystko jest OK

poza tym zawsze jest dobrze mieć znajomego moda ;) ;)

:glaszcze:

Zetoxa 18.03.2003 07:52

... czyżby to była zawoalowana prośba o podwyżkę Sid ?, eeeech wymień kwotę, zastanowimy się (10 % ?! - muszę to przemyśleć) :cool: :* :)

bgn 18.03.2003 08:05

wpadam na Forum - a tu taka mila perpektywa.
Jesli stanie sie to faktem prosze o wiadomosc- zaczne czesciej tu znowu bywac

cana 18.03.2003 08:10

Sid
czy Ty aby dobrze się czujesz? moze to objawy grypy? a moze nadwrażliwiec z Ciebie a modek powiniem mieć i siłe przebicia i pancerz wiary we własne siły i boską wręcz nieomylnosc jak stary dobry T34
taki brak wiary we własne siły? to powinno byc karane ustawowo qrde aqrat jak zaczołem sądzić że wszystko jest ok / bo modów nie widać za bardzo jak wykonują swoje zadania co jak dla mnie jest oznaką profesjonalnego działania/ to paskud ;) zwany Sid z takim textem wyskakuje :(
proponuję w ramach pokuty za wątpienie we wlasne siły we włosienicy isć na jakąś pieszą pielgrzymkę / wiosna idzie to mozę być to z porZytkie mdla zdrowia / a nie walić smutki ;)
i żeby mi to było ostatni raz towarzyszu Sid bo to nie po linii
matuszki Partii
pozdro

Weron 18.03.2003 08:27

Sid jezeli nie masz czasu to, kazdy to zromuie.
Ale jezeli chodzi o mnie to twoje akcje wzrosly.
Po paru ostatnich wydarzeniach, ktore mialy miejsce na forum.
Co do banowania jezeli systuacje sie powtarzaja a upominania nie przynosza rezultatu to niestety trzeba banowac.

Ormianin 18.03.2003 08:27

Mysle, ze wszystkim udziela sie kryzys zimowo-wiosenny... u mnie za oknem juz znamiona wiosny, coraz wiecej slonca, zielenia sie drzewa... czas wyjsc z bunkra, zostawie wiec szklany ekran i pojezdze na rowerze, przy okazji spacerujac po lasach i lakach, trzeba dotlenic sie i radowac sie spiewem ptakow... :cool:

Druss 18.03.2003 10:26

Szczerze to mam to w dupie co sie tutaj na forum dzieje od dluzszego czasu, wypowiadam sie juz nie tak czesto jak kiedys, czasami przegladam co sie dzieje, ale juz nie tak czesto jak kiedys. Powodem jest nie wiem co i nie mam zamiaru o tym mowic :) Jezeli bym mial mozliwosc to bym banowal az milo niektorych osobnikow, ale to tylko moje zdanie. Na wiekszosci forum sie nie pierdziela z jakimis gowniarzami ktorzy nie potrafia sie zachowac, jest ban bez ostrzezenia, przykadem moze byc forum na divx.pl gdzie admin czy tez moderator sa szanowanymi czlonkami forum, wlasnie przez to ze sa surowi. Ja bym proponowal wprowadzic maly terror i wtedy by odrazu sie zrobilo milej.

Sebastian997 18.03.2003 10:42

Sid ! Masz charakter, masz jaja, więc sie nie daj kilku idiotom. Może faktycznie potrzebne są bardziej radykalne metody działań ? Ostatnio rzeczywiście wiecej jest na formu chamstwa i nieuzasadnionej wulgarności niż dawniej. Jednoznacznie jestem za tym żeby moderator miał prawo do banowania i likwidowania kont w uzasadnionych przypadkach i wierze, że Sid nie nadużywałby takich uprawnień. Jak ktoś ma ochote sie wyżyć to proponuje np. IRC-a, tam był kiedyś taki kanał "#bluzgi", można było walić "miesem" do woli. A forum niech pozostanie jednak dla tych ktorzy szukają pomocy w temacie CDR i podobnych.

przemas 18.03.2003 10:48

też mam ochote ponarzekać. a chyba najbardziej na to, że ty sid zrezygnujesz, a przynajmniej masz zamiar, bo chodzą Ci takie myśli po głowie [tak odczytuję ten topic]. kto po Tobie schedę odbejmie. widzisz kogoś, kogo mógłbyś namaścić ? jeśli zrezygnowałbyś z tego forum byłby to kolejny gwóźdź do jego trumny. i forum stało by się takim jakim go nie chcesz, jakim my go nie chcemy. najłatwiej byłoby sie poddać. a ewentualna rezygnacja to by oznaczała. ja sie na nią nie zgadzam. nie życzę sobie. nie pozwalam.

jasut 18.03.2003 10:50

SIS, czy to przesilenie wiosenne. Wyluzuj:cisza: :cisza: :cisza:

para 18.03.2003 10:53

Ilość załączników: 1
Rzeczywiście Sid powinieneś być bardziej zdecydowany w stosunku do
chamstwa i wulgarności na forum. Wtedy trochę oczyściła by się tu atmosfera i byłoby spokojniej. A, że parę osób mniej to nawet dobrze.
A co do banowania i wyrzucania z forum, to nie powinieneś się z tego tłumaczyć taka Twoja rola i koniec, bylebyś zachowywał tu spokój sumienia i rozsądek.
A dla takich jak na rysunku nie powinno być miejsca na forum.

Sebastian997 18.03.2003 10:57

Propozycja pół żartem, pół serio: oddajemy głosy poparcia albo dezaprobaty dla Sid'a i dla jego poczynań. Kto jest za tym żeby stosował bardziej radykalne i stanowcze metody ręka do góry, kto przeciw tak samo. Każdy niech ma tyle głosów ile postów na koncie :idea:

Niniejszym oddaje swoje 434 głosy poparcia ||

PS. O wynik jestem dziwnie spokojny 8)

para 18.03.2003 10:59

Ja również jestem za bardziej stanowczymi metodami.
Daję moje 498 głosów.

Laser 18.03.2003 11:30

Witam !

Sid - co Ty do jasnej cholery odpierd**** !??

Nie opierdzielaj sie - rób co do Ciebie nalezy - chyba każdy tutaj czytac umie i wie co sie stanie jak bedzie miał w dupie regulamin !

Oddaje swoje 3143 popracia ...

I nie robic mi tu bajzlu;)

Yahol 18.03.2003 11:31

To zabawne:) ale tez jestem za zaostrzeniem zasad na forum.

Do Sid-a: bez urazy!
Sam tego chciales Grzegozu Dyndalo! (to nie ja:) to Molier:))

Sprezyn 18.03.2003 11:58

ja popieram dzialania Sida.
Moim zdaniem swietnie wywiazujesz
sie ze swoich zadan. Rozumiem
ze moglo Cie ogarnac wiosenne
znuzenie ale twardym trzeba byc.
A chamstwu mowie zdecydowanie NIE

Ice 18.03.2003 11:59

SID olej to co inni myślą i piszą o Tobie. Ja zawsze Cię lubiłem i nic złego o Tobie nie mogę powiedzieć, a to że inni coś piszą to się tym nie przejmuj - są poprostu zazdrośni że masz większą władze od nich i nie mogą tego przeboleć.
Nie daj się im oni tylko na to czekają !!!

Victorek 18.03.2003 13:00

Sid dobrze Cię rozumiem. Jestem operatorem w jednym z publicznych pokoi czata onetu i wiem co to znaczy być "tym złym" ;)

Moja rada? Robić swoje. Z opozycją dyskutować, chamstwo banować :)

Jak śpiewa Kazik Staszewski: "...nie ma litości dla sk...ów " ;)

Poza tym idzie wiosna, zakochasz się i znów świat będzie piękny ^_^

Pozdrawiam życząc anielskiej cierpliwości i ciężkiej :cisza: na wrogów ładu i porządku publicznego :chytry:

Zetoxa 18.03.2003 13:19

... i po tych słowach poparcia całego niemal aktywu, burzliwe oklaski na stojąco przeszły w długotrwałą niemilknącą owację|| :jupi: :uscisk: :spoko:

Yahol 18.03.2003 13:45

Tow. Zetoxa, wykazujecie sie bledna interpretacja prawd juz ustalonych. Dlaczego piszecie "niemal" jak to caly aktyw entuzjastycznie poparl tezy tow. Sid-The-Rata?
Chamstwu mowimy nasze zdecydowane NIE.
Imperialistyczne knowania i dzialania okreslonych sil, spotkaja sie z nasza zdecydowana i jednoznaczna odprawa.
<brawa!> <brawa!> <brawa!>

misz_masz 18.03.2003 13:46

Owacja!
:jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:

paput2000 18.03.2003 14:26

Sid nie wymiękaj, wal tylko częściej ręką w stół.

RAVENSHEART 18.03.2003 14:36

Nie przesadzaj ,nie ma ludzi którzy by wszystkim dogodzili.
Kazdy ma zwolenników i przeciwników i nikt tego nie zmieni a zreszta po co.
pozdrowienia i dzialej dalej

-Sid-The-Rat=> 18.03.2003 14:42

hmmm...
<lezki mi ciekna...>

jest feler... powazny

nie moge banowac bez zgody miska lub sobala - ktorzy z tego co wiem bardzo sobie banowania nie zycza - 'serwis ma sie rozwijac'
wiec mialem do dyspozycji tylko straszenie (i dzialania zaprzyjaznionego admina ktory za to po lapach oberwal wiec wiecej go w to nie mieszalem) co jak wszyscy wiedza nie wystarcza

nie moge mieszac w kontach, banowac - a bez stosowania drastycznych metod daleko nie zajedziemy - do niedawna bylo to forum tak daleko odbiegajace od realiow tego swiata ze traktowalem je jak raj..
ale...
nie zatrzyma sie chamstwa bez stosowania sily - jesli zostane bede bezlitosnie cial osoby ktore chyba jeszcze nie dorosly do uzywania klawiatury

dzieki za glosy poparcia - razem to pewnie z 20% wszsytkich postow :)
nie wiem co zrobie - czas to nie problem - i tak przed kompem siedze bo musze - a forum przy odrobinie wprawy zajmuje malo czasu - ale mam obawy ze pierwsze urodziny na forum beda moimi ostatnimi

ps. bgn - specjalnie dla ciebie zostane - zeby cie zabanaowac przy pierwszym wyskoku - tak dla pokazania ze ktos kto permanentnie stoi 'ponad' moze stracic ten zadarty nos :) to jest dopiero mila perspektywa kolego anarchisto...

/||\aster 18.03.2003 14:50

Czy ja jestem uwazany za to chamstwo ?

Zetoxa 18.03.2003 14:51

Sid ja ci zabraniam być defetystą :cisza: :boks: bo jak ci przyłożę prozac'iem :cisza: to zobaczysz świat w innych kolorach|| :jupi:

esem 18.03.2003 14:52

Oj Sid. Objawy starości?
Może jednak napijemy się razem piwa - mi to często pomagało.
Musisz wytrzymać do 30 marca 2004 roku - to już niedługo, za parę dni zacznie lecieć "z górki".
Myśl, że musiałbym przyzwyczajać się do nowego moderatora jest dla mnie przerażająca. 8)

/||\aster 18.03.2003 14:58

Cytat:

/||\aster napisa***322;(a)
Czy ja jestem uwazany za to chamstwo ?
?

camfo 18.03.2003 15:35

Zostań Sid!!!Jesteś tu potrzebny!!!(nie tylko jako moderator, ale jako gość,z którym da się fajnie pogadać i wymienić poglądy)...

GOLOMB 18.03.2003 16:48

Cytat:

para napisa***322;(a)
Rzeczywiście Sid powinieneś być bardziej zdecydowany w stosunku do
chamstwa i wulgarności na forum. Wtedy trochę oczyściła by się tu atmosfera i byłoby spokojniej. A, że parę osób mniej to nawet dobrze.
A co do banowania i wyrzucania z forum, to nie powinieneś się z tego tłumaczyć taka Twoja rola i koniec, bylebyś zachowywał tu spokój sumienia i rozsądek.
A dla takich jak na rysunku nie powinno być miejsca na forum.

czyli mam odejść ?? OK ....zrobie to ...:glaszcze:

-Sid-The-Rat=> 18.03.2003 17:13

nastepna osoba ktora zapyta - 'to ja?' dostanie po glowie

ci do ktorych mialem waty dostawali odemnie ggrozby czy ppouczenia...
koniec temtatu

ThanatoS 18.03.2003 17:31

No coz, mamy opcje do banowania uzyszkodnikow. Szkoda tylko ze nie mozna mieszac w ich kontach, a czesto by sie to przydalo. Na "czarnej liscie" mam kilkunastu uzytkownikow, jak ktorys jeszcze raz wyskoczy to dam wilczy bilet i bedzie po zawodach.

cana 18.03.2003 17:36

Cytat:

.
koniec temtatu

ja? || :)
nie moglem się powtrzymać / zresztą tylko na to czekałem :)/
pozdro

cana 18.03.2003 17:43

Cytat:

ThanatoS napisa***322;(a)
No coz, mamy opcje do banowania uzyszkodnikow. Szkoda tylko ze nie mozna mieszac w ich kontach, a czesto by sie to przydalo. Na "czarnej liscie" mam kilkunastu uzytkownikow, jak ktorys jeszcze raz wyskoczy to dam wilczy bilet i bedzie po zawodach.
Aniele Śmierci, mieszać w nie swoich kontach ? sorki ale to już przekracza pewne granice / na chamstwo nie odpowiada się chamstwem bo nie wiem czy zauważasz zniza odpowiadającego do poziomu "rozsadnika niskiego poziomu" /
qrde ale się zrobiłwem etyczny ostatnimi czasy ;) zaczyman sie obawiać o integralnosc swojej czarnej duszy :)
nareczka

ThanatoS 18.03.2003 17:52

cana w pewnych wypadkach mieszanie w kontach jest potrzebne, szczegolnie gdy ktos wchodzi tu z Dynamicznego IP.

eloise 18.03.2003 17:59

zostań z nami Sid...

Krzycho83 18.03.2003 18:11

Cytat:

eloise napisa***322;(a)
zostań z nami Sid...
Ja tez za tym jestem. Dobrze Ci idzie ;)

RoX97 18.03.2003 18:17

No Sid, zostan i wyluzuj troche... kazdy czasem ma dola... ale to przechodzi... totalna olewa na jakis czas a pozniej zastanow sie spokojnie nad taka decyzja.

esem 18.03.2003 18:35

Cytat:

Uderz w stół a nożyce się odezwą! 8)

jacoob 18.03.2003 19:06

zglaszam prozbę do moderatora aby ukarał dość drastycznie autora tego topiku bo takie głupoty wygaduje że aż przykro się robi Facet jakąś depresję przechodzi czy coś w tym stylu i sam niewie co mówi Można go ewentualnie postraszyć lekko to zapamięta że takich bzdetów niepowinien wygłaszać publicznie ;) :) Kto jest za ?

ps Sid powinieneś kontynułować to co robisz bo jest ok

Plemnik 18.03.2003 19:43

No no... ale sie porobilo...

Umknelymi jakies wazne wydarzenia na forum czy tez to bardziej ogolny objaw "zmeczenia zyciem"??

Sid nie pekaj! Napij sie tej, no ambrozji (piwa) to znowu poczujesz sie jak mlody bog :D

/||\aster 18.03.2003 21:02

Cytat:

cana w pewnych wypadkach mieszanie w kontach jest potrzebne, szczegolnie gdy ktos wchodzi tu z Dynamicznego IP.
Ja wchodze i co????

Zelea 18.03.2003 21:10

Cytat:

a czy ja moge skromnie zapytac co to jest to dynamiczne ip ??? bo niestety nie wiem :)

Smartek 18.03.2003 21:13

Wedlug mnie SID to troche przesadzasz... :], nie martw sie, ja tez czasami mam zalamke..
pozdro ;)

ThanatoS 18.03.2003 21:14

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
a czy ja moge skromnie zapytac co to jest to dynamiczne ip ??? bo niestety nie wiem :)
W skrocie, Przypisywanie w czasie kazdego laczenia sie z internetem innego IP przypisanego z puli Providera (teoretycznie, a w praktyce roznie to bywa)

Zelea 18.03.2003 21:14

kazdy ma jakies slabe chwile normalna sprawa nie da sie byc 100% supermanem Sid :) a z tego co ja widze wlasnie usilujesz takim byc nie starczy byc takim 99% ;p hihi

Smartek 18.03.2003 21:18

Cytat:

W skrocie, Przypisywanie w czasie kazdego laczenia sie z internetem innego IP przypisanego z puli Providera (teoretycznie, a w praktyce roznie to bywa)
Hehe, nie mozna bylo dluzej? :P :cisza: Wystarczy:
Zmienne IP podczas kazdego polaczenia z internetem... ;)
pozdro ;)

Zelea 18.03.2003 21:23

Dzieki ThanatoS i Smartek ;p
teraz juz wiem o co biega :) no to faktycznie to jest dla moderatorow i adminow chyba troche klopotliwe :) chociaz ja tam sie na tym nie znam :)

-Sid-The-Rat=> 18.03.2003 21:35

dobra dobra - zostaje...
tylko nie wiem czy wszystkim sie to spodoba... bo mam zamiar troche tu potrzasnac... ale to juz keidy indziej - teraz czas odespac ostanie pare dni...

Zelea 18.03.2003 21:42

ja moge w takim razie powiedziec tylko tyle :jupi: :jezyk: :cisza: ;p hihi

GOLOMB 18.03.2003 22:19

Cytat:

dobra dobra - zostaje...
tylko nie wiem czy wszystkim sie to spodoba... bo mam zamiar troche tu potrzasnac... ale to juz keidy indziej - teraz czas odespac ostanie pare dni...

ehhh.... tyle zamieszania ....heh.... i dodatkowo mam pytanie czy po założeniu coppershima na procka ZAUWAŻYLIŚCIE CZASEM JAKIEŚ przyrosty TEMperatury ??

esem 19.03.2003 09:13

Cytat:

dobra dobra - zostaje...

No, w końcu męska decyzja! Sid, wszystkim i tak nie dogodzisz (mam na myśli kobiety jakby co).
Ale mam prośbę: zacznij pisać po polsku (tzn. polskim alfabetem). Będziesz bardziej komunikatywny i wymowny. 8)

BD 19.03.2003 10:38

a moze ja mam wrocic ... ????????

|| || || || || || || || || || || ||

cana 19.03.2003 10:42

Cytat:

BD napisa***322;(a)

a masz jakąś nową koncepcję modokowania? :)
bo dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi jak mówi stare przysłowie pszczółek
ale jak masz jakis nowy pomysł to jestem ciekaw i za 8) ||
pozdro

ThanatoS 19.03.2003 11:00

Cytat:

BD napisa***322;(a)

A wracaj, wracaj, choc jak widac nie uciekles.

memorando 19.03.2003 11:48

Cytat:

zalogo

JAK TO ZROBISZ ZNAJDĘ CIEBIE UDUSZĘ JESTEŚ SUPER MODEM BEZ CIEBIE TO FORUM BĘDZIE LIPNE NIE JESTEŚ ZWYKLY MOD A SUPER MOD NAJLEPSZY I NIE NARZEKAJ OLEWAJ TYCH CO DASZ BANA I TYLE SID PAMIĘTAJ JESTEŚ SUPER!!!!

-Sid-The-Rat=> 19.03.2003 13:54

Cytat:

esem napisa***322;(a)
No, w końcu męska decyzja! Sid, wszystkim i tak nie dogodzisz (mam na myśli kobiety jakby co).
Ale mam prośbę: zacznij pisać po polsku (tzn. polskim alfabetem). Będziesz bardziej komunikatywny i wymowny. 8)

kobietom da sie dogodzic - wiem o tym i jestem dumny z tej wiedzy :)

co do pisania z polskimi gongonkami - nie ma mowy, bo:
a) tym ktorzy bez tego nie rozumieja tego co pisze ogonki i tak nie pomoga
b) za duzy spadek predkosci pisania
c) nie chce mi sie

ogonkow uzywam w wyjatkowych sytuacjach kiedy ew. dwuznacznosc moze sporo namieszac
(wydaje mi sie ze nie robie bledow ort - to ze interpunkcja lezy - to wiem - naduzywanie myslnika - ale coz, cywilizacja obrazkowo-kreskowa)

mqy 19.03.2003 14:19

!!!witam!!!

Zdanie moje jest takie: SID MUSI ZOSTAC:buu:, NIE POZWALAM MU ODEJSC:D .............
.........No forum od jego przyjsca sie wiele zmienilo, odczuwam
ze jest jakby bardziej pilnowanie, jakby zawsze tu ktas tu czuwal,
poza tym o sie zna i czesto pomoze.........męczącie jest NAPEWNO bo
jestej od tej czarnej roboty, a niestety zawsze znajdzie sie kilku
przyglopow ktorzy nie mysla albo nie mysla o tym co mowia....tyle....

brzuszki 19.03.2003 19:11

Cytat:

BD napisa***322;(a)

mi tam brakuje twojej kompetencji:)

tomgoo 19.03.2003 19:55

hmm rozumiem cie Sid w pewnym sensie!
Ja chyba nie wytrwam to już nie jest to co było .....

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:56.