![]() |
Na inny temat: Jaką masz kartę graficzną ???
Witam!
Wpisujcie tu jakie macie karty graficzne i uwagi na temat ichlub uwagi na temat innych kart graficznych. I jeszcze jedno pytanie. Jaka według was jest najlepsza karta graficzna ??? |
jakie sa najlepsze swieta?
ati 9500pro przerobione na 9700 (model 'L') gf2mx400 (w szufladzie) kiedys byl gf3ti500 - sprzedany i BARDZO krotko - pozyczony - gf4ti4200 wszystkie karty mi odpowiadaja i nie mam z nimi problemow - polecam 9500 i przerobke na 9700 - ale to wymaga trafienia na odpowiedni egzemplarz - a takie egz. zakosili kolesie w sklepach jak tylko sie roznioslo ze to sie kreci - sam mam taki 'odlozony' |
ja mam GF4MX 440-SE 64MB DDR TV-OUT i jest to shit i Gó***! Nie kupujcie tego!!!
|
Ja mam radeon'a 9000 firmy ATI i niezbyt z niego zadowolony jestem :p.
pozdro ;) |
Witam !
Gainward Gf3 Ti/500 XP 128 DDR 4.0 ns jumbo Golden Sample Power Pack 210/480. Moze nie demon szybkosci ale naprawde karta godna polecenia;) |
Prawdopodobnie pierwsze miejsce zajmie Geforce.
Moja karta to: Gainward GF3 PP! Ti/450 TV GS (tak pisze na opakowaniu ;) ) |
Ja tam jescze niedawno mialem GF4Ti4200 ale mi padl i wrocilem do starego dobrego GF2PRO :blee:
|
Moje łącze AGP zajmuję karta Nvidia GeForce 4 Ti-4200 ....;)
..............:) |
Cytat:
ja takze mam ati-ka, jest cool, co ci w nim nie pasuje, moze nie dostrzegam bledow ? |
Witam !
heh w ankiecie brakuje mi starego dobrego podcziwego GPU zwanego TNT2 - to byla moja pierwsza KG pamietam ze kupilem akurat kompa jak wyszedl NFS V PORSCHE i miałem wtedy kompa rakiete kazdy sie slinil jak odpalalem w/w giere na max detalach ....;) |
Witam
GF2MX400 |
Witam
Nvidia GeForce 4 Ti-4200 128DDR :) |
GeForce 2MX ze stajni MSI
model MS-816 ale moze niedlugo cosik lepszego ;) |
GeForce 2MX - jest i na razie tak zostanie:buu:
|
Ja mam Permedia 2 8 MB:)
|
Ge Force 256 32Mb inno3d - juz prawie 3 lata :)
|
Od ok. miesiąca posiadam SAPPHIRE Radeon 9100 64MB (250/230). Karta działa bez zarzutu, nie ma problemów z uruchamianiem gierek, nie ma przekłamań w grafice.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Prolink GF3ti200 128MB z podkręconym BIOSem do GF3. 8)
|
Kowalik, nie.. w winszajsie wszystko spoko, ale sa problemy z linuksem - mandrake tylko chyba..., ale wiesz.. jak ktos ma to nie za wesolo pracuje sie pod 40MHZ odswiezaniem :).
pozdro ;) |
Radeon 9000 od Sapphire'a.
Działa, wyświetla, cieszy oczy nasyconymi kolorkami. Co więcej wymagać? ;) Aha, świetne wyjście TV. Nareszcie moge pooglądać divx-y na 21 calowym telewizorku co stoi obok mnie. |
Cytat:
A ja na 29';) |
Witam!
GeForce2 MX 64 MB TV Out ale czaje sie na nowa: GeForce4 Ti 4200 128MB TV AGP x8 |
Prolink GeForce2MX400 32MB i nie zamierzam narazie zmieniac.
|
No to ja się wyłamuję i wychylam z szeregu:
Matrox Millenium G200 8 MB Poprzednio ET6000, a jeszcze wcześniej S3 VLB. Dobrej nocy |
Witam!
8 MB ... kiler och****les? co ja sobie na tym poogladam? 128 to rozumiem no ewntualnie 64 ale 8??? ten komp jest do biura? |
Jak narazie siedze na GF3 Ti450 z Gainwarda, ale przymiezam sie
do Radka 9700pro albo do GF4 Ti4800 na AGPx8 jak dla jest wystarczajacy... |
R9000 ze stajni Hightech'a.
Jak narazie działa i nie zmienię na inną. :) |
a ja mam GF4 MX 440 mhz 64mb ddr tv-out nie jest zle a fakt ze moglo by byc lepiej kiedys moze pomysle :) nad zmiana :P
|
GeForce 2 GTS Pro (Dream) 64MB DDR
|
A ja mam karte graficzna na AGP ! :D :D :D
|
Cytat:
Cytat:
Nie, ten komputer stoi w domu. Służy do oglądania filmów (jak miałem Rive TNT 2 16MB - pożyczoną - to obraz się rwał - stąd m.in. moja niechęć do tego producenta) Wszystko idzie płynnie, dodam, że to jest AGP x2. Obraz jest jak kryształ - 0 !!! problemów - sterowniki b. dobre (Windows & Linux). Pograć też na tym się da - nie gram namiętnie, bo brak czasu - a na moje granie wystarcza zupełnie. Jeśli zmienię kartę, to na pewno to nie będzie karta z nVidii - w pogoni za wydajnością zapominają o cesze najistotniejszej - to ma służyć do pokazywania obrazu - a jeśli nie robi tego dobrze/idealnie (choć szybko), to po co taka karta. Parphelia jest dla mnie zbyt droga, więc jeśli już, to zamienię na Radeona. Poza tym, jak kupowałem tę kartę, to był wtedy najnowszy modej G400 weszło kilka tygodni później , a to i tak było jadny czas temu - od wtedy ta karta u mnie pracuje i mi wystarcza (no może brak sprzętowego wsparcia dla odtwarzania filmów DVD). Pogoń z nowinkami, to nie dla mnie - mam na utrzymaniu rodzinę, a to jak sądzę zdecydowanie ważniejsza sprawa, niż coraz nowsze bebechy w komputerze (i tak czasami zaszaleję). Miłego dnia. |
Witam!
Cytat:
|
Ja mam GF4 MX440 64MB DDR
|
GF2MX400Ultra od prolinka z 32 ramu... mnie wystarczy.. i worda odpale i settlersów... i neverhooda... i gołe babki oglądać sie da ;P
|
u mnie brzęczy GeForce 4 Ti 4400 128mb.
jeszcze niedawno narzekałem że sie pospuła po tylko czterech miesiącach, ale w ramach gwarancji dzisiaj mi przysłali nową. jednak podczas wymiany karty bawić sie musiałem na VooDoo 4500 32mb, i musze powiedzieć że sie wcale nie dziwie że firma zbankrutowała. shuma02 |
dokładam do tej listy mojego GeForce 4 Ti 4200 (Gainward ultra 650 GS)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:10. |