![]() |
Cytat:
|
Cytat:
BTW ten topic jest o niczym, a topic o niczym = żaden topic, więc...CLOSED |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
:cool: |
Cytat:
|
ja jestem całkowicie spokojny, tylko troszkę wkurzony...;)
jeżeli piszę coś, co nie podoba się na forum, to skasujcie to. nie życzę sobie, by moje posty były edytowane! wieszcza się nie poprawia. |
Cytat:
|
dlaczego moje posty są edytowane?! zbanujcie mnie a nie edytujecie!!!((
|
od czasu do czasu chce mi się rzygać, jak tu przychodzę. co się z wami, k***a, dzieje?!
|
Przy okazji postu Brzuszków - chyba nie należy wspominać o "stopniu przystosowania do życia w społeczeństwie" ponieważ jest to bardziej obraźliwe niż "buhahahaa".
|
Cytat:
Chyba nie powinieneś SID brac się do moderowania niewyspany. Leśli tak chcesz dalej moderować,to trza bedzie Ciebie zbanowac Ot co. Co tu się do konia dzieje?! |
Sid uważam osobiście że w tym przypadku jesteś trochę przewrażliwiony.
Z jednej strony nie toleruje chamstwa, choć w tym przypadku się go nie doszukałem. Z drugiej strony nie można robić z forum "grzecznej pensyjki dla młodych dziewcząt" i reagować na "buhahaa" bo się zamęczysz na śmierć zwracająć uwagę na takie przypadki. Po trzecie jeżeli dochodzi do małego zgrzytu, to niech pretensje sygnalizuje ten do którego ten zgrzyt był kierowany jeżeli poczuł się urażony, być może okazaże się że go to w cale nie rusza. Po czwarte nie lubię adekwatnego, skierowanego personalnie i jednokierunkowo chamstwa i w takich przypadkach banan bez ostrzeżenia byłby jak najbardziej stosowny, a w przypadku awantury z udziałem wielu użytkowników - "closed" i ostrzeżenie. |
... no widzisz Sid, jakąś siłę perswazji posiadasz, to dobrze świadczy, zgadzam się z toba i myślę, że kowalik też to zrozumiał; buhaha jest obraźliwe ,jest naśmiewaniem się z inerlokutora, bądź Sid konsekwentny w zwracaniu na to uwagi.
|
Cytat:
...Sid, piszac owe b...a nie chcialem aby ktos obniusl wrazenie... ...ze smieje mu sie w twarz, o nie... ...jezeli tak to wyglada - sorki... ...ale widzisz dlaczego nie rzucil sie do mnie ten do ktorego to napisalem... ...nie istotne... ...moze wyjde na MIENTKIEGO :fiu:, ale siur... ...przepraszam... ...pozdr... |
Cytat:
zauwaza ze jest to tak rozne od powszechnie przyjetych norm ze uniemozliwia MU czytanie i czerpanie z tego przyjemnosci intelektualnej |
Cytat:
...:fiu:... ...nie dodam nic wiecej bo wyjdzie na to ze Toba gardze i sie z Ciebie... ...nasmiewam... ...pozdr... |
staary - a ja odpuszcze temat... bo nie chce na to tracic czasu...
bana dostaniesz jak zasluzysz - ale pamietaj ze juz sie nei dowiesz za co... podtrzumuje ze rozesmianie sie komus prosto w twarz jest zacheta do dania w morde... tak to odbieram i chyba nie jestem sam co do linku - ustabilizuj czcionke na jednym poziomie i bedzie lepiej - dodaj jakis .stonowany. kolorek i bedzie git (no i usun literowki) wladzy nawalilo? nie sadze - poczytaj co ludzie o mnie pisza - raczej uwazaja ze jestem zbyt lagodny |
-=KoWaLiK=- niby taki stary jestes a piszesz tak dziwnie ze az trudno czytac :blee:
napisz swojego ostatniego posta w normalny sposob bo az niechce mi sie czytac czegos takiego: ...blablabla.... ...blabla... bla bla :blee: :) |
Cytat:
...w ktroym momencie bylem hamski??... ...jezeli kogos urazilem to na 100% nie Ciebie!!... ...nie chcesz mi chyba wcisnac kitu ze "buahaha" bo o to poszlo... ...jest objawem HAMSTWA, czlowieku zastanow sie co piszesz.... ...co do linku, tak jak juz pisalem, innego nie potrafie zrobic... ...co do widocznosci i czytelnosci, wg. mnie jest OKA... ...przynajmniej nie swieci jak choinka ze az odrzuca... ...ani razu nie bylem hamski na tym forum... ...ani razu nie ublizylem nikomu... ...co do bana - trudno... ...moze zrobimy tak - jezeli reszta userow napisze ze faktycznie... ...nie pasuje zachowaniem wiedza badz jakimkolwiek innym czynnikiem... ...do waszej "spolecznosci" wal bana... ...zrozumiem... ...ale nie mow mi prosze ze BUAHAHA jest oznaka hamstwa badz pogardy... ...drugiej osobie - to nie mialo to niczego takiego na celu... ...jezeli user ktoremu to napisalem ma jakis zal, niech napisze... ...na 100% go przeprosze... ...grOOnt to poczeucie humoru, nie ma co !!!... ...nawalilo wam wladzy i tyle... ...totalna anarchia... ...gosciu powie cos nie po Twojej mysli to sruu z nim - BAN... ...heh... ...co do telewizji - tak, pracuje w telewizji... ...co do wieku - 25 lat, starczy?? bedziesz mial satysfakcje jak mnie kopniesz, hehe... tak czy siak ...pozdr... |
mamy demokracje - w tym watku masz marne zaplecze polityczne
buahahaha jest (naturalnei w moim mniemaniu) wyrazem pogardy okazanej rozmowcy - nie mam ochoty tego tolerowac spalem marnie bo mam ciezkie studia co do wieku - 22 lata (twojego pewnie nie poznamy) co do twojego wieku - biologiczny nic mnie nie obchodzi - chodzi o stopien przystosowania do zycia w spoleczenstwie - buahahaha nie jest odpowiedzia na pytanie - zwlaszcza ze nie masz tu autorytetu ktory 'moglby' (w skrajnych przypadkach) usprawiedliwiac takie chamstwo link - moj tez sklada sie z literek i nie mam ochoty tego zmieniac - ale moje literki sa czytelne - twoja kombinacja duzych i malych wyglada odpychajaco bana moge ci wsadzic - ot tak - i nie musze tego motywowac - ostatnio na forum dostalem zgode od userow na usuwanie 'elementow zaczepnych' - powiedzmy ze nikt sie nie zmartwi jak paru userow zniknie - zwlaszcza ze nic ciekawego do zycia forum nie wnioslo wolnosc slowa nie pozwala ci obrazac innych - to jest cos o czym wielu powolujacych sie na te zasade zapomina groza - i to jakie robie na tobie wrazenie nic mnie nie obchodzi jestem tu od trzymania porzadku i eliminacji obecnych badz potencjalnych zagrozen a nie od robienia wrazenia na kimkolwiek edit: czy ja dobrze widze - pracujesz w telewizji? |
Cytat:
...sluchaj a co Ci nie pasuje w "BUAHAHA"... ...to slowo demoralizuje, cos komus narzuca... ...a moze to tylko Twoj wymysl bo zle dzis spales... ...co do nie doroslych, hmm.. a ile Ty masz lat, panie dorosly??... ...nic zlego nie napisalem, nikomu nie ublizylem, nie nawciskalem... ...skad te oburzenie i to straszonko??... ...co do linku - sorry nie mam tekich "zdolnosci" graficznych jak reszta kolegow... ...potrafie zrobic to i TYLKO to do czego sie przyznaje... ...wole cos takiego niz nic... ...nie chce Cie urazic, ale chyba tylko Twoje logo dodaje grozy Twej osobie... ...pozdr... ...PS... ...wsadzisz mi za ta wypowiedz bana, ok przezyje, tylko mam prosbe... ...umotywuj to mi przed tym posunieciem... |
Cytat:
|
Re: JESU tu mozna o wszystkim ??? Ale fajnie !!!
Cytat:
|
Cytat:
...no, chociaz jeden PRAWIE za mna stanal :D... ...THX... ...pozdr... PS.. ...link juz dziala... |
kowalik - nie wiem czy o tym wiesz - ale ja za 'buahahaha' banuje...
radze liczyc sie ze slowami - dostalem wolna reke na 'odsmiecenie' forum z elementow niedoroslych do uzywania klawiatury... i mam na to WIELKA ochote... link w twoim podpisie (poza beznadziejnym wygladem) niczym nikomu nie przeszkadza - chyba ze uwazasz ze powinno byc inaczej - link ktory podal CDmasta jest juz oczywista reklama - poniewaz nie ma przepisow ktore to reguluja zajmuje sie tym zdrowy rozsadek (co o nim myslisz - twoj biznes) dlatego nikt nie kaze ci nic robiz z twoim podpisem - a link cdmasta polecial.. jakeis pytania? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
(chociaż na chwilę obecną link nie dziła :) ) Nie reklamujesz go na lewo i prawo, a poza tym link nie prowadzi do treści niezgodnych z tutejszym regulaminem. PS" Chociaż czasami sam się zastanawiam, gdzie jest ta dopuszczalna granica pomiędzy linkami z treścią 'legalną' a treścią 'nielegalną'. :) Na pewno jest ona baaardzo 'wąska' (ta granica) :cool: " |
Cytat:
|
Cytat:
...popatrz na Swoj podpis i powiedz to jeszcze raz :P... ...:D ^_^ ... ...pozdr... |
Cytat:
Oczywiście to nie jedyne powody;p :cisza: |
Cytat:
...w zwiazku z tym sie zapytuje.... ...w podpisie tez mam jak i inni linki do swoich ston/portali... ...to dlaczego to jest dopuszczalne... ...a zwykle wpisanie nie... ...pozdr...:jupi: |
Spam i takie reklamy, powinny byc blokowane i usuwane.
Takie jest moje zdanie i calkowicie je popieram. |
life is brutal and ... sid too ;) :D
|
Mnie sie zdaje czy sid juz jeden taki topic zaklodkowal ??? :D
|
Cytat:
|
Sid regulamin jest i co badz konsekwentny i banuj. Jak tego nie bedziesz robil to sie nie naucza.
|
:( a ja jeszcze nie zdążułem zobaczyć!
CDmasta podeślij mi linka na prv |
CDmasta - reklam tu nie wolno - link usunalem...
|
no ciekawe
|
wrrr.. jak ja kocham spam (( :boks: :cisza:
pozdro ;) |
No to reklama na całej lini!
|
Nic bo tam nie ma cenzury !! Ja tam jestem admin !!!
|
Hm.... . Ale nasze forum jest lepsze niż jakieś tam Na Każdy Temat! Ciekawe co by było gdybym tam cracka umieścił!
|
JESU tu mozna o wszystkim ??? Ale fajnie !!!
cos tu bylo ... 100% Nie Cenzurowane POLSKIE FORUM !!! ALE JAJA !!! BEZ CENZURY .... ODLOTOWE TEXTY - FOTKI PANIENEK I PANOW - FLIRT- CZAT- ZABAWY - WSPOLNE IMPREZY !!!
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:33. |