![]() |
Cytat:
|
Cytat:
A moze zalozymy organizacje pt. "1000 postow", bedziemy sie odkrzykiwac tym co maja wiecej a wspierac tych co maja mniej :) |
HIP HIP HURA * Mapsajm ma ponad 1000 postów :jupi:
* ziemia jest plaska :jupi: *w piekle zawiejka i mrozek:jupi: Ale na sensowność pisania Mapsajma się nie zgadzam^_^ |
Cytat:
No bo skoro 99,99% ludzi widziało ją płaską - to taka jest :) |
Cytat:
i ja Ci teraz Sid || ;) pozdro |
Cytat:
Wogole nie wiadomo czy ktos nie jest w piekle. |
a skąd wiąd wiesz, że piekło nie jest zamarznięte?
ja zawsze piszę z sensem. zapytaj się mojej kobiety. |
Cytat:
|
Re: Re: 1000 postów.
Cytat:
piszę sobie teraz od Basa, bo on ma takiego fajnego szefa, który mi już trzeci miesiąc internet zakłada... ale jak już będę miał tą stałkę, to nawet wielki sid będzie mnie podziwiał:chytry: :cool: ^_^ |
Re: 1000 postów.
Cytat:
Ladies and gentelmen Madamme at monsuires Damen und herren Towariszczi jednym słowem hello boys, hello girls, hello oboynaca mapsajm ma 1000 postów.:chytry: :) || |
Re: 1000 postów.
Cytat:
Mysle ze jakis pogrzeb jej zrobimy z nacisnieciem delete bedzie ;((( |
Cytat:
Chwala Ci za to... ze masz te swoje 2900 z hakiem... Mapsajm - gratulacje :jupi: :piwo: |
no nareszcie wzystko jak zwykle :)
i nie wspominac starych czasów bo w miarę upływu sekund są one coraz bardziej idealizowane co było to było a jest to co jest i tyle :) pozdro |
Cytat:
Co do usuniecia licznika to jest to niemożliwe no chyba że ktos chce grzebac w kodzie ale z czego mi wiadomo administracja nie ma czasu i ochoty. Natomiast mój licznik;)...pozostanie mniej wiecej w takim stanie jaki jest do tej pory .....;) |
Cytat:
|
Cytat:
Do Ciebie to tu nikt nic nie ma. Ty nie chwaliles sie ze masz 3000 postow tylko Ciebie chwalono. Prawda? Pozdrawiam. |
wiedza Sida jest zbyt duża zeby czegoś sie od NAS uczyc :) ;)
|
ja codziennie dowiaduję się tutaj czegoś nowego
mnie się tu podoba.... |
Cytat:
ostanio prawie wogole nie pisze - jakos marza mi sie czasy kiedy to forum znow bedzie miejscem gdzie mozna sie czegos dowiedziec... ale to tylko marzenia |
ja też przekroczyłem 1000 bez echa :P
|
Cytat:
Dopiero od 10.000 zrzutka? Ja sie tak nie bawie:'( || |
1000 w ta 1000 w tamta kto na to zwraca uwage :cool:
|
Co to 1.000 postów i to jeszcze w takim okresie czasu. Znam takich co zrobili to w 3 miesiące.
Jak będziesz miał 10.000 to zrobimy zrzutkę na wirtualne piwo. 8) |
Witam !
Jakos dziwnie sie czuje - od momentu kiedy przeczytałem dzisiaj pierwszego posta ktos cos do mnie ma - mapsajm gratulacje widze ze masz teraz pełny 1000 / czyli 1024posty / |
tak congratulations :)
mi tam do 1000 jeszcze kawal drogi ale nie spieszy mi sie jakis w tepie extreme jak to nastapi to nastapi :) hehe ^_^ :D |
Cytat:
Mapsajm - gratuluje i zycze nastepnego 1000:) |
:(
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
;) i dzięki za gratulacje:cool: |
Widzisz bo teraz na forum jest nowa moda. Jesli sie ma ponizej 3000 postow i sie chwali to mozna liczyc tylko na krytyke. Zainteresowani wiedza o co chodzi.
Mimo wszystko GRATULACJE :piwo: :spoko: |
1000 postów.
przekroczyłem 1000 i z przykrością stwierdzam, że...
...nikt, poza mną, tego nie raczył zauważyć:buu: żadnej imprezki, okrzyków radości, listu gratulacyjnego od króla majonezów... o, losie srogi! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:51. |