![]() |
Zyczenia urodzinowe dla Pedros'a
Skladam zyczenia urodzinowe dla uzyszkodnika donPedros'a;)
Wszystkiego najlepszego, 100 latek i moze wiecej. Piwnego brzuszka i mocnej watroby. I wszystkiego co sobie zazyczysz.8) |
Również dołączam się do życzeń. Wszystkiego dobrego, samych sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym, a przede wszystkim duuuużo zdrówka.
:piwo: |
mniej fajek, więcej uśmiechu córeczek.
|
i jeszcze czterech córek - równie udanych:)
|
Spełnienia najskrytszych marzeń od Sayuri
( do tych dzieciaczków przydałaby się jeszcze dobra dla pociech, małoatrakcyjna niania ;) ) |
:cisza: :jupi: :kasa:
happy birthday :) !! |
:jupi: :jupi: :piwo: :piwo:
|
Wszystkiego najlepszego!!!
|
Witam !
Wszystkiego najlepszego Pedros ! Niech Husqvarna chodzi wieki zebyc mógł ja przekazac dalszym pokoleniom. Życzy Killer. |
Zyczonka najlepszego dla Pedrosika przyklejone do kszyneczki zywczyka juz jada servisciem. :piwo: :piwo: :piwo:
|
Wszystkiego naj, naj, naj...
|
I od Yahola, TYŻ:)
Wsystkiego NAJ...:) |
najlepszego zycze :jupi: :jupi: :piwo: :piwo: 8)
|
Cytat:
|
... serdeczne życzenia, choć spóźnone to tym bardziej serdeczne no i wagon Kilkenny ofkors :piwo: :piwo: :piwo:
|
sto lat sto lat sto lat niech żyje żyje nam...
po fakcie ale jednak |
Wszystkiego najlepszego!
|
Wszystkiego najlepszego :)
|
Wszystkiego NAJ Pedros !!!
|
Dołączam się do życzeń - Wszystkiego najlepszego!!!
|
też się podepnę do zyczonek
pozdro |
Wszystkiego naj..;)
|
Sto lat , sto lat....:piwo: :piwo: :piwo: :piwo:
|
moje życzonka również trochę opóźnione, ale niemniej szczere niż reszty Forumowiczów- 100 lat!!!!!!!!!!!!:piwo: :jupi: :3msie:
|
Dokladam sie do zyczen.^_^
|
Ja rowniez skladam najserdeczniejsze zyczenia ;p
Wszystkiego naj naj naj w nowym roku... zeby wypalarka lepiej spawala i nie tylko :D |
Po wielkich problemach sie zalogowałem ponownie i spiesze z najlepszymi życzeniami zdrowia i wszystkiego czego sobie życzysz..
|
Ła-już jestem:) -problemy z logowaniem - nie mylić z kacem
:serdusz: BARDZO Wam dziekuję za życzenia. :serdusz: Wszystkim. :serdusz: Pamiętaliście o Pedrosie, a on kurka znowu o rok starszy. ;) Dzięki raz jeszcze - jeśli dobry los pozwoli nam się kiedyś spotkać postaram się zrewanżować czymś niewirtualnym ;) :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :*:* ThanatoS,TOMMYx,mapsajm,brzuszki,Sayuri( :serdusz: ), Zelea,Taz40,kizio,Laser,Grzeniu,gorzalka,Yahol, Pawel_k,Ormianin,Zetoxa,przemas,surff,Krzycho83, kraluk,paput2000,cana,tomgoo,lipek16, Adik,RiT2,ZbigNieff,lopus :*:* |
sto lat, 100 lat, niech żyje nam. 8)
|
możetrochęspóźnionealezawszesą;)
::WsZyStKiEgO DoBrEgO :: |
100 Lat :uscisk:
|
Najserdeczniewsze życzenia (choć spóźnione nie z mojej winy)
przesyła Krzyżak z Torunia Miłego dnia |
Wszystkiego najlepszego, duzo szczescia i zdrowia. :):piwo:
|
Re: Zyczenia urodzinowe dla Pedros'a
Cytat:
|
...sto lat sto lat...
...i jeszcze jeden i jeszcze raz... ...:piwo: :peace: :piwo: :peace: :piwo: :peace: :piwo: ... ...pozdr... ...ja mam urodziny za 3 dni... ...hehe... |
Czołem forumy :) - będę konsekwentny ;)
Dzięki raz jeszcze :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :serdusz::serdusz: esem,+++LeWaP+++,siwy_mw,Fantomas,Weron,jasut,KoWa LiK,bgn :serdusz::serdusz: (mam nadzieję, że nikogo nie pominąłem);) |
Cytat:
|
Jeszcze ja
sto lat :piwo: :piwo: :piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
ThanatoS, mapsajm - odnoszę wrażenie, że czytacie tylko ostatnie odpowiedzi w topikach.:D A zajrzeć mi na stronę 2 niniejszego tematu :) |
Cytat:
|
Ja tez Ci zycze wszystkiego najlepszego.
Spoznione ale szczere.:piwo: :piwo: :peace: :piwo: :piwo: :peace: |
Pedros spóżnione ale szczere WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :jupi:
|
... pewnie, że nieważne kiedy, ale jak ;):)
Dzięki i dla Was taż: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :serdusz::serdusz: Zeus,jacoob :serdusz::serdusz: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:36. |