![]() |
a u mnie (dopki mialem nvidie) hulalem na 12.41 na zmiane z 28... - kazdy nastepny pogarszal mi wyniki (system byl przywracany z obrazu) - ale to nie jest miarodajne bo kazda karta i kazdy system troche inaczej reaguja na stery (direct 8.1)
|
Cholera nie zauwazylem ze Laser mnie wyprzedzil :(
Ja sciagam te detony i mysle ze beda lepsze niz 41.09 :) |
Wlasnie pojawily sie nowe detonatorki na oficjalnej stronie
nVidia o numerkach 43.45 plik wazy 9MB do sciagniecia tutaj ...............:::::::::::::::::: DOWNLOAD ::::::::::::::::::................ |
Cytat:
|
Cytat:
Małe info z www.nvidia.pl NVIDIA Detonator 43.45 WHQL Czwartek, 27 marca 2003 18:13:30 | Kermit83 -------------------------------------------------------------------------------- NVIDIA wypuściła nowe oficjalne sterowniki. Wersja 43.45 posiada certyfikat WHQL i obsługuję (teoretycznie) wszystkie karty graficzne NVIDIA (technologia ' Unified Driver Architecture'). Oto co w nich nowego: - lepsza obsługa DirectX9 - nView w wersji 2.0 - obsługa NVRotate - obsługa NVKeystone - Cyfrowa kontrola wibracji Jest to pierwsza wersja Detonatorów z pełną i oficjalną obsługą DirectX9. ---------------------- BETA - nie instaluje czekam na FINAL8) |
Cytat:
..............................;) |
Coś nowego, ciekawe jak będą się sprawowały... ???
|
Witam !
Jako ze 41.09 nie maja certyfikatu WHQL tylko maja WHQL Candidate to ich na win2k nie instalowałem ale widze ze na www nwidi jest Detonator datowany na dzisiaj TJ na 27 Marca 2003 i nic nie jest powiedziane czy maja certyfikat czy nie - aha to wersja Windows XP/2000 Version: 43.45 Release Date: March 27, 2003 ??? http://www.nvidia.com/view.asp?IO=winxp-2k_43.45 |
Ja mam 41.09 i są super. ;)
|
Witam!
jesli to kogos przekona to na 41.09 mam od 70-99 fps w CS i DoD, przedtem na 40.72 mialem 50-70 fps tak wiec roznica jest spora :) |
Ja chodzę na 43.00 Dell'a. Nie mam problemów, chociaż poznikały mi pewne rozdzielczości z zakładki "monitor" (te egzotyczne). 8)
|
Witam!
no sciagnalem i zainstalowalem 41.09 i musze powiedziec ze bardzo ladnie wyglada obraz... bardzo dobra ostrosc. Zobacze jutro jak to wyglada w roznych grach i ile fps wyciagne. Ale pierwsze wrazenie REWELACJA :) |
Witam!
tak tutaj zachwalacie 41.09, ze az sobie je sciagam... do tej pory uzywalem 40.72 ale zobacze jak sie beda sprawowaly 41.09 |
Cytat:
Tak czy siak powinienes byc dobrej mysli!! ;p |
Cytat:
|
Cytat:
Np. Jakies laseczki - z tego mialbys przynajmniej jakas przyjemnosc a tak to co, jeszcze czas zmarnowales!! Powodzenia Ci zycze Potworny ZbigNieff |
Cytat:
|
Coś słyszałe, że niektóre Detonatory w wersji 43 i 43.03 mogą być wadliwe... :(
Więc UWAŻAJCIE co instalujecie... :P |
Lopus - tez polecam ci 41.09
Reszta ludzi :) - po zainstalowaniu detonow 43.00 WinXP wogole mi sie nie chcial odpalic, po wlaczeniu kompa i przy zaladowaniu Windowsa pokazywali mi sie na monitorze "Out of rate" - czyli wygladalo to jakby monitor nie byl wogole podlaczony do karty graficznej!! Tak wiec nie polecam 43.00!! Jak narazie jade na 41.09 i jest CooL... Pozdrawiam... Potworny ZbigNieff |
re
Miałem to samo ale tylko po 43.03 dla Win98. Stery 43.00 mialem z polskiej strony NVidi (ale to była wersja wypuszczona przez któregoś z producentów k.grafiki...chyba Gainwarda) ale przy instalacji wyskakiwał błąd braku chyba 4 plików (.dll i .hlp), które przerzuciłem z wersji 43.00 dla Win2k/XP i instlacja poszła O.K., chodziły też bez problemu. Natomiast jak zainstalowałem te 43.03 to objaw był taki sam jak piszesz. Nie pomagało nawet nadinstalowanie wersji 43.00 ani nawet 12.90!!!. Dopiero czyszczenie sterów (reczne metody bo Detonator Destroyer twierdził, że nie ma żadnych zainstalowanych dętek) i instalacja wersji 12.90 pomogła (instalacja ponowna 43.00 dawała taki sam efekt jak przy 43.03).
Ale w pracy mam te same 43.03 pod Win98 i działa bez problemu. Hm...może to wina DirectX..bo w domu mam DX9 (GeForce2 MX) a w pracy DX8 (Riva TNT2)??? |
ja tam pracuje na 43.03 i nie mam żadnych problemów! mam GF4MX 440 64DDR TV-OUT
|
bede szczery...
...zostan przy 41.09 :) |
Detonatory 43 i 43.03 problem
Otóż po zainstalowaniu tychże nie moge zmienic rozdzielczosci monitora.Cały czas 640x480,chociaż suwak przesuwa sie.Co to może byc?Na razie wrociłem do starszych 41.09.
To wszystko na WinME,geforce 2MX400,Scott monitor17"(1600x1200max) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:25. |