![]() |
Witka !!
U mnie z kolei sytuacja z nickiem jest podobna jak do reszty, szukałem sobie nowego nicka i prawde mówiąc nic nie mogłem ciekawego wymyśleć. Przypadkiem miałem przed sobą jakiś słownik i losowałem kolejne litery. Tak powstał biuc. Mam jeszcze inną ksywke której nieużywam od jakiegoś czasu i została nawet zapomniana przez moich znajomych a brzmi ona HONDI, często mylona z HONDO ( niemam pojęcia dlaczego ?!) :) Pozdro for all |
Re: Historia Twojego nicka...
Zlepek imienia i nazwiska.
|
ścigałem sie kiedyś modelami zdalnie-sterowanymi.
mój to był angielski model Schumacher. więc sobie zrobiłem shuma. a że z czasem shuma było bardziej zajęte, shuma02 jest wszedzie nowością. i tak sie zostałem... shuma02 |
A mój...
Na wakacjach 2002 roku w kinach leciał taki film (ang) Joy Ride (pol) Prześladowca. Spodobał mi się film i sam tytuł. A prześladowanie jest moją specjalnośćią.:chytry: :chytry: :chytry: Pozdrawiammmmmmmm |
to moze i ja napisze cos o sobie :) hehe
ekhm ja szukalem ksywy do diablo 2 przechodzilem owa gre 4 raz z rzedu i przyszedl czas na postac zabojczynie a ze pomyslow nie mialem kumpel mi podsunal mysl zebym zajrzal do atlasu historycznego albo geograficznego no i tak zrobilem ale jakos tak nie za duzo mi siem podobalo i zaczelismy to jakos zmieniac te ktore tam byly no i on wpadl na taki wlasnie pomysl i tak juz mam poczte i w sieci lan i necie i wszedzie gdzie siem da powoli :) |
Cytat:
Pozdro |
Moj nick ostał mi sie niejako przez przypadek a wszystko to przez KURNIK (literaki). Chciałem sie zalogować na moim poprzednim nicku ale był zajęty, kolejne również dlatego doprowadzony do rozpaczy myslę sobie jak nie mogę ani na ten ani na ów nick to może trochę tego, trochę owego i powstał misz_masz. I tak już zostało, przywiązałem sie do niego i innych już nie używam.
|
Cytat:
|
Mój jest bardzo prosty. Pierwsze trzy litery są od nazwiska (Kra) następne trzy od imienia (luk). Uzywam go bardzo długo... Nawet nie pamiętam kiedy zacząłem go używać...
|
Mój nick został tam wymyśliony aby w ogóle nie kojarzył się z moim imieniem czy nazwiskiem.
Kiedyś używałem yokyla i kaupunki (jak ktoś zna język fiński, to wie o co chodzi). |
Lubie Gwiezdne Wojny i fajna postacią jest admirał Ackbar, admirala sobie odpuscilem bo nie jest ze mnie az taki rekin.
Cytat:
|
Echoo wzięło się z tąd że się jąkam i niektóre słowa wymawiam podwójnie. Kiedyś strasznie się na tą ksywę wkurzałem ale teraz uwarzam że jest bardzo zabawna. :D ^_^ :D ^_^ :D
|
Cytat:
|
Mój nick wymyślił mój kolega Radek! Na zielonej szkole (afeee :blee:
) i tak już pozozstało teraz już nikt (oprócz rodziców) nie mówi do mnie Patryk tylko mówią Kizio! A to się wzięło z mojego nazwiska Kizak (nie śmiać się:cisza: ) Kizio |
Ktoś mnie tak nazwał (choć geneza nicak ma szersze podłoże)
I tu chciałbym mu podziękować :) |
Cytat:
a wiec to o czym piszesz nie ma znaczenia :) |
moj nick mam od nazwiska zawsze tak uzywam.Poczta i inne bajery
|
!!!witam!!!
mqy bo mam na imie michał, mowia do mnie "misiu", i kidys tak sobie wymyslilem myq -- mickey, czas mijal a mi sie cos popieprzylo zopatrzylem sie w net(w czesniej uzywalem ksywki tylko w grach bo nie mialem netu) i uzywalem ksywy mqy(wszystko z malej LITERY).... .......tak tez zostalo, strasznie sie niedawno zdziwilem ------ zainstalowalem sobie Tonego Hawka 2 a tam zamiast mqy bylo myq...... -----------czyt. mkjułaj-------------- |
Sporo osob tu pisalo wiec ja tez:
Moja ksywa wziela sie od imienia (3 pierwsze litery) i od nazwiska (2 rugie). Na poczatku bylo KARGS i jeszcze go uzywm czasami, potem zrobilem taka poprawke kosmetyczna (zamiast K dalem Q) i tak wyszlo KARQS |
Cytat:
Brzuszki ma racje !! Ej panowie - prosze powołac komisje ;) ds konkursów;) |
Eathan napisał BD, a tu rozwiązanie Ethan
Ja protestuję Ethan to każdy by wiedział;) |
Ja tez to wiedzialem, ale nie chcialem sie chwalic :P
pozdro ;) |
Cytat:
PS prosze o adres na PM (chodzi o pocztowy adres) |
Moze w tych aluzjach chodzi o "sciganego"? z tego co sie orientuje byl jeden film ktory tlumaczono tak samo: "Runing man" z Arniem - choc kazdy mowiac "scigany" mysli o filmie z H. Fordem.
Z podpowiedzi sadze iz chodzi raczej o jakas postac z "RM" ??? choc zapewne sie myle :( ale szukam dalej :) znalazlem film "instynkt" gdzie postacia jest Dr Ethan Powell brany przez Anthony'ego Hopkins'a - zgadlem ??? |
Bartek - podpowiadasz... :) az za bardzo
ja wiem - ale to poza konkursem - wiec nagroda nie dla mnie - zgadujcie dalej |
nadal nikt nie wpadl na to skad pochodzi moj nick :)
PS jest to postac z filmu jednak jego tytul nie zostal wymieniony dla ulatwienia powiem, ze ja znam dwa filmy o identycznym tytule jeden bardzo znany - wrecz klasyka, ale to nie z tego :) |
BD a czasem mnie pochodzi z opowiadzania "płonący statek" -> tłumacz dał ciała bo powinno być brander , z fantastyki rocznik jak pamietam '82 lub '83 ?
a cana to aqrat megalomański nick w sam raz dla mnie :) "formy chaosu" się kłaniają /kto czytał ten wie o kogo chodzi :)/ pozdro |
Cytat:
Hmm stawiam na Eathana Edwardsa ktorego gral chyba John Wayne w filmie "Poszukiwacze" ??? Pozdrawiam Onmagarol |
Mój nick wziął się od zainteresowań koszykówką, a to 6 od maila. NBA68-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
|
Cytat:
to ten kawalek :) tekst jest taki: Typy od baletu jacyś fioletowi Nie wiem o co chodzi cały czas przychodzą goście nowi Dobry taniec odpadasz co ty? Jakie spanie Tego nie ma w planie Filmu urwanie Jutro amnezja Tak się stanie Czysta finezja Zielona impreza RRX desant w zasadzie zrzut W tym składzie niejeden raz kaputt Remiks woda cola lód Z koncertu kierunek hotel Na**bani replay potem Korytarz ktoś roz**bał gablotę Głupotę plotę Hotel wali haszem Całe trzecie piętro nasze Zdrowie wasze Ja sie trzymam Fioletta się na stole wygina Refren: Drina goni kolejny drin Remiks browar woda gin Powtórzyć refren Kolejna butelkę w rękę wziął Orientuj się, zacznie się niezły show Ktoś ci polewa nie wylewaj za kołnierz Jak dobry żołnierz Maraton ciągniesz Chyba dzień czwarty Nocny otwarty Co nie ma hajsu pod zastaw fanty Kolejny drin za**biście czysty drin Tylko nie odpłyń W głowę uderza znowu coś Nikt nie ma dość Do baletów miłość Na tym się nie skończyło Normalne na**bki witaminodajne Wiesz Tede To przecież przede Wszystkim dobry czas na to, na to dobry czas Żeby tym na**bka nigdy nie mówić pass Wiesz jak ja to pamiętam? Niezbyt Pamiętam tylko, że byłem niezły A jaki był tej imprezy finał To każdy każdemu przypominał Oryginał Janek biegacz wali Katowice wszyscy sie skatowali To jeden z eleganckich bali był Ci z hotelu wezwali psy Co złego to nie my E to to pamiętam jak przez mgłę Co złego to nie my Powtórzyć refren (6 razy) Drina gonni drin Wy**bałeś cale Cin-Cin Jesteś taki już na**bany sk**wysyn Widzisz napisy Poprzestawiane na tych ścianach Wy**bałeś k**wa alkoholowy napój o smaku banana A ona na**bana Tańczyła na stole A my na**erdoleni, o żesz k**wa, ja pi**dole! Taki melanż, że mogłem polec Ale nie poległem I stamtąd nie zbiegłem Melanżowałem razem z chłopakami, Których nie ma tutaj dzisiaj z nami A z chłopakami, którzy tutaj dzisiaj z nami są Czyli tjtj veto Niejeden melanż odbyłem i co? Nie było to jakieś zło Czy co tam k**wa Nieważne A teraz sprawdź jaką mój człowiek Radoskór ma jazdę Nikt nie myślał wtedy co potem Złoty dwadzieścia p**da z Furgotem Na**bani wydawcy Peugeotem Przez miasto jak samolotem A mogło to być ostatnim lotem naszym Albo k**ewskim kłopotem Lecz wszystko dobrze się skończyło Fart, że wózka nie rozbiło, By mnie to obciążyło Boleśnie Lecz nikt nie myślał o tym wcześniej No bo powiedz mi k**wa po co N**ebanemu piękne miasto nocą |
Cytat:
Wiem kto bedzie dokłądnie wiedzial - zdaje sie Pedros mówił ze tez nazywali go Eathan ale nie jestem pewnien mozliwe ze mi sie pokreciło. Godzies byo wspomniane co znaczy Eathan - nie wiem czy dobrze kojarze ale to bylo imie jakiegos farciarza, madrego czlowieka albo cos w tym stylu Nie wiem - tak mie sie cos kojarzy ale moze zle bo jest późno ... Konkurs nadal trwa ...;) |
nikt jeszcze nie zgadl skad pochodzi moj nick Eathan
ale motyw filmowy jest dobry :) |
Cytat:
Witam ! Czyżby to ten kawalek ??? TeDe + VeTo - drin za drinem Typy od baletu jacys fioletowi Nie wiem o co chodzi cały czas przychodzą goscie nowi Dobry taniec - odpala Ci co ty Jakie spanie - tego nie ma w planie, filmu urwanie , jutro amnezja tak sie stanie czytsa finezja, zielona impreza ... desant w zasiadzie .... w tym składzie nie jeden raz kaput REMIX Wóda cola lód - z koncertu kierunek hotel Na***a## replay potem korytaż ktos ro****## gablote ..... hotel wali haszem całe trzecie piętro nasze Zdrowie Wasze ja sie trzymam W tym samym czasie ja .... na stole wyginam Drina goni kolejny drin Remix browar wóda dżin Drina goni kolejny drin Remix browar wóda dżin Kelejną butelke w rekę wziął Orietuj sie ... sie niezły show Ktoś Ci polewa nie wylewaj za kołnierz jak dobry zołnierz maraton ciągniesz Chyba dzien czwarty nocny otwarty Co nie ma hajcu nie nie Kolejny dryn za***iśc## czysty dryn Tylko nie odpłyń w głowe uderza znowu coś Nikt nie ma dość bo to do baletu miłość Na jednym sie nie skończyło normalne ........ Dobry czas na to na to dobry czas Zeby tym na ... nigdy nie mówić pass Wiesz jak ja to pamiętam ? niezbyt ! pamiętam tylko że byłem niezly A Jaki byl tej imprezy finał To kazdy każdemu przypominał Orginał Janek ... zwalił Katowice wszyscy sie skatowali To jeden z eleganckich bali był Ci z hotelu wezwali psy Co złego to nie my To to pamietam jak przez mgłę Co złego to nie my łeeee Prawdziwy s****ysyńs## melanżowy kawałek ....... Vetero całe a Ty ?? Panowie zdrowie Pan !! Drina goni kolejny drin Remix browar wóda dżin Drina goni kolejny drin Remix browar wóda dżin Drina goni kolejny drin Remix browar wóda dżin Drina goni kolejny drin Remix browar wóda dżin Drina goni drin wy*****## całe Cin Cin Jesteś juz taki na***any skur wy ### Widzisz napisy poprzestawiane na tych scianach Hah wy***ał## kur## alkoholowy napój o smaku banana ! A ona na***a## tańczyła na stole A my na*******e## a zesz kur## ja pierdo## Taki melanz ze mogłem poledz ale nie poległem I z tamtąd nie zbiegłem Melanżowalem dalej z chłopakami Których nie ma dzisiaj tutaj z nami A z chłopaami którzy dzisiaj z nami tutaj sa Czyli ..... nie jeden melanż odbyłem i co ?? Nie było to jakieś zło czy co tam kur## Nie ważne a teraz sprawdź jaką mój człowiek ... cool ma jazde Nikt nie myślał wtedy co potem Złoty dwadzieścia pi#da z furgotem?? Na***a## wydawcy PEUGOTEM Przez miasto jak samolotem A mogło to być ostatnim lotem naszym Albo też kurewsk## kłopotem Lecz wszystko dobrze się skończyło Fart ze wózka nie rozbiło By mnie to obciążyło boleśnie Lecz nikt nie myślał o tym wcześniej No bo powiedż mi kur## poco na***ane## piękne miasto nocą ?? Panowie zdrowie pań ... Zdrowie pan już bylo No to zdrowie gospodarza spodarza spodarza .... Ufff jak jak fajnie sie spisuje z piosenki tekst Tam gdzie kropki to nie rozumiem ;) |
Kiedyś miałem taką fajną koszulkę...(Późny komunim)... z wielbłądem po angielsku CAMEL znaczy Wielbłąd. Kamil a Camel brzmi całkiem podobnie wiec zostało do dziś..
|
Cytat:
1. z Pulp Fiction 2. Eathan O'Bryant ??? |
Witam!
z zasadzie to mam wiele ksywek ale najczesciej znajomi mowia na mnie Remix lub Wuja Remix wzial sie stad, ze kiedys mialem motto: remix,woda, cola, lod Wuja wzial sie stad, ze kiedys niezly ze mnie byl wujek balamut Jeszcze od 3 lat uzywac nicka Creeping Death ale to w grach takich, jak CS czy DoD. |
Wiem dlaczego Eathan, bo sobie taka wymysliles :D :D :D :D :D :D :D
pozdro ;) ps - kiedy wysylasz ksiazke :D ^_^ |
Cytat:
|
A ja mam bardzo oryginalna historie nicka. Nie, nie wzialem go ze Star Wars:). Po prostu mam na imie Lukasz (pisze przez "L", bo w kafejce na kompie nie ma polskiej klawiatury zainstalowanej). No i przetlumaczylem to na angielski (a ile pracy mnie to kosztowalo:)) i tak zostalo. W mailu jest za to Luke50. Czemu 50? Jak zakladalem konto na onecie, to co nie wymyslilem to zajete bylo. W koncu dalem "Luke", dorzucilem "50" i zadzialalo:). Teraz mam kono na o2, ale piecdziesiatka zostala, bo przynosi mi szczescie (albo pecha;)).
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Miał byc Raven od nazwiska ale był już zajęty,a że akurat kopiowalem film Dragonheart to tak mi sie poetycko skojarzyło^_^
Duże litery sa przez przypadek akurat właczony był Caps Lock |
Mój nick pochodzi z czasów studiów, jeden z kolegów Wojtek "Cichy" Cichosz tak wymyślił i tak już zostało.
|
Ja mam tak:
Pawel - imie (pierwsze) :P K - pierwsza litera nazwiska :) _ - tak dla jaj ;p posiadam jeszcze bardziej popularne nicki ale niebede sie tu na ich temat rozpisywal :chytry: |
Albo to: Eathan O´Bryant - World Famous Harlem Globetrotter
|
A moze ma cos wspolnego z etanem ??? ||
|
za rozszyfrowanie mojego nicka Eathan wysylam ksiazke z autografem w prezencie ...
czas do niedzieli wieczora - do 20.00 PS dla ulatwienia nick nie ma nic wspolnego z filmem Mission Imposible czy jak mu tam bylo :) |
cze
historia mojego nicka zaczela sie jak kiedys tak calkiem przez przypadek ogladalem Fashion TV, akurat lecial pokaz bielizny damskiej i w rogu bylo napisane cos po włosku i miedzy innymi Intimo. tak sobie pomyslalem, nigdzie w necie nie widzialem takiego nicka wiec moze taki bede mial. Staram sie wszędzie go uzywac, ale czasami nie wychodzi. Narka |
Widze, ze temat popularny, naprawde ludzie maja niezwykle pomysly, najbardziej podoba mi sie historia lasera :D
pozdro ;) |
ups, zamomnialem o temacie - a co do mojego nicka to dosc proste: moje imie, pierwsza litera nazwiska i ulubiona cyfra. Kiedys zakladajac sobie skrzynke na hotmailu musialem szybko cos wymyslic, bo zwykly andrzej, a nawet andrzejj byl juz zajety. Wymyslilem to i juz zostalo
|
Cytat:
|
SIedzialem kiedys w w kafejce i zakladalem konto pocztowe. Za cholere nie moglem wymyslec nazwy. A ze w radio lecial "Keszitsen kepet onmagarol" Kultu to juz tak zostalo.
Wiekszosc znajomych z sieci kojarzy mnie jako Gorma - ale to ksywka z muda :) Pozdrawiam onmagarol |
ja jako Jankes funkcjonuje w spolecznosci odkad siegam pamiecia
tak do mnie mowia kumple - moze nie uwierzycie - ale od czasow przedszkola, a wzielo sie to od mojego nazwiska ;) (moze ktos zgadnie? || ) w podstawowce zaczalem sobie kombinowac z zapisem w jez. angielskim a ze Jankes po ang. znalem tylko ze slyszenia to powstalo kilka tych zapisow: Janke, Jankee az wreszcie na koncu powstal Yankee - juz ten prawidlowy ;p w zyciu codziennym dzialam jako Jankes - nawet w liceum nauczyciele tak do mnie mowili, ale w grach wpisywalem sie jako Yankee/Y@nkee koncowa wersja nicka powstala gdy gralem w Day Of Defeat/Counter-Strike i tam niektorzy na koncu nicka mieli _GER/_DE, _ENG a wiec pomyslalem czemu nie i zaczalem sie wpisywac jako Y@nkee_PL (niech wiedza ze Polak im skore loi :P ^_^ ) ostatnio tez powstaly mutacje: J2k lub J2k3 J2k wyszlo mi przez przypadek, chcialem w Kazzie wpisac nazwe uzytk. J@nkes, ale tak mi sie pokrecilo (zmeczenie) ze wpisalem przez przypadek J2k (2 wzielo sie od tego, ze nie wcisnalem Shifta gdy chcialem '@' zrobic) - jesli chodzi o J2k3 to 2k3=2003, a wiec rozwijajac Jankes2003 :) ale J2k/J2k3 uzywam tylko w Kazza, eMule i czasami jak napisze jakis komentarz na WP |
...generalnie 3/4 nickow pochodzi od nazwisk...
...inicjalow itp... ...nie chce nam sie kombinowac czy jak... ...pozdr.. |
Cytat:
Ja tez tak pomyslalem ^_^ |
Cytat:
|
Ziele od nazwiska Zieliński :)
|
hmmm standardowo. nic nadzwyczajnego ;) artoor - 'oo' czytaj 'u', a ta mala litera to tak po prostu... z pokory. szerzej sie tego opisac nie da. sam sie tak ochrzcilem. czasem jest tesh artour, ale jakos lepiej mi sie korzysta z pierwszej opcji :)
pozdrawiam artoor |
a ja ze swoja mam problem - bo nikt nie pamieta skad sie wziela... Sid'a mam od 4 czy 5 klasy podstawowki... 'the Rat' - cos od nazwiska, cos z netu - 7 klasa podstawowki - czasy dooma po sieci - a te strzaleczki?
znacie counterstrike? tam jest ikonka headshotu :) wiec nick jest juz baaaardzo stary - jest jeszcze jeden - ale ten jest dla bardzo specyficznych znajomych z 'real'a |
swojej ksywy szukałem praktycznie tydzien po kupieniu 1 kompa (to było ze 14 lat temu i siora wpadła na pomysł skoro mój znak zodiaku to strzelec - moze bedzie strzelec ale wtedy w modzie było a yngielska wiec został Sniper - i tak sie podpisuje czasami daje rózne odmiany jak ktos uzywa mojego nicka generalnie mój nick na atari pokazał sie w programie i grze jakies 13 lat nazad teraz coraz zadziej cos pisze z lenistwa i braku czasu - czescxiej podpisane sa jakies stronki niz progz-y
|
bas bo Borys Adam Sz. generalnie są to moje inicjały.
|
A mój nick wziął się z filmu "Głupi i głupszy" - była tam taka papuszka ze skręconym łebkiem, którą jeden z bochaterów po usztywnieniu taśmą klejącą odsprzedał kalekiemu chłopcu - papuszka miała na imie Paputek - tak nazwałem swojego, znalezionego w piwnicy, ślepego kotka (do dzisiaj jest niewidomy) jako symbol niedoskonałości i ułomności.:)
|
U mnie najpierw bylo sobi ( pierwsze litery od nazwiska) na poczatku technikum. Kiedy zalozylem sobie konto pocztowe z tym nickiem to zapomnialem hasla. Wiec zalozylem drugie sobi1 i tak juz zostalo. Teraz jestem sobi1 [sobi łan]
|
Witam
Moj nick powstal od przezwiska jakim zostalem obarczony jakies 15 lat temu. Ktos stwierdzil ze jestem podobny do Zeusa (Ciekawe jak do tego doszedl hehe) i tak zostalo. Teraz uzywam innego nicka bo "zeus" to takie "gornolotne" (Bog bogow - niepodoba mi sie to bo mozna by sobie pomyslec ze sie wywyzszam). Obecny moj nick to "promi" jakby ktos chcial wiedziec. Ps. dawno temu jak zakladalem konto na forum to jeszcze byl zeus, potem bylem dlugo ofline :buu: i kedy znowu przeszedlem w online myslalem ze konto zostalo usuniete i przy probie zalozenia nowego wywalilo ze emalia jest juz przez kogos podana. Jako super inteligent :) domyslilem sie ze konto z nickiem zeus jest dalej aktywne, wiec jak mam jedno to nie ma sensu zakladac nowego. Tak wlasnie zostalo "zeus". Ps. Smartek fajny temat, moze troche przeczysci atmosfere po wczorajszej burzy. Pozdrawiam |
u mnie wzięlo sie od nazwiska i to zmodyfikowana moja pierwotna ksywa DUCHU ktorej sie nie dalo wrzucic juz tutaj
|
Stef---->Stefan jestem :P
czasem mowia na mnie etz DJ. Kiedys, chyba w 2 klasie LO kolega zaczal sie jakos tak nabijac i mowic do mnie dj. No i jakos sie tak przyjelo ze mowia do mnei Stef i DJ. wymyslili tez takie cos "Dj mieszaj, ludzi wskzreszaj " :P "mixuj, mixuj i nie sfiksuj":P |
Re: Historia Twojego nicka...
Cytat:
|
Brzuszki - bo jest nas dwoje,ale tylko ja usprawiedliwiam ksywke:)
|
U mnie bardzo prosto "siwy" = nazwisko Siwiec
a "MW" bo jestem żołnierzem zawodowym w Marynarce Wojennej RP Na poczatku było samo "siwy" ale kiedys zakładałem pocztę i było zajete więc dodalem "mw" i tak zostało ale na codzień mówią do mnie inaczej tylko sie nie śmiejcie "Barbapapa" :P |
Ja swoj wymyslilem przypadkiem (zainspirowal mnie film Sleza M.P. III)
siedzac z kumplem na czacie... i od tamtej pory sie zaczelo!! Tak na codzien uzywam innego ;p ... ale ten temat jest zamkniety :) |
Mój nick to początek nazwiska (b.długiego zresztą),a pisze z małej litery żeby nie uzywac shifta.:)
|
re
A mój nick po prostu moje imie od tyłu:jezyk:
|
A ja sobie chciałem kiedyś wejść na jakiegoś czata, ale nick którym chciałem wejść był zajęty i pare innych też, więc się wkurzyłem, zamknąłem oczy i nacisnąłem 5 byle jakich klawiszy - i tak powstał camfo:)
|
Witam !
U mnie historia troche głupia ale ... Jak byłem w pierwszej klasie LO - wiadomo kocenie, jako ze liceum z podstawówką jest "przez ściane" ten sam budynek ale podzielony na pół jedno skrzydło jest nasze / SLO / a w drugim jest obecnie gimnazjum - wczesniej podstawowka do której uczęszczałem. Jak wiadomo ziomkow sie nie koci - wiec ja kocony nie byłem - heh praktycznie po przyjsciu do LO czulem se tak jakbym zmienił tylko budynek bo loodzi znałem z ... podstawowki ! Jak wiadomo nie wszyscy maja takie szczescie i niektorzy byli koceni. Jako ze lubie nowinki techniczne i bajery to tata przynósl pare dni wczesniej do domu zestaw - termometr laserowy i laserowy miernik odległości. działa to w ten sposób ze urzadzenie ma wudowany laser i wciskajac przycisk uruchamia sie go - w przypadku mierzenia odległosci urzadzenie mierzy czas w jakim wiazka dotrze do ciała i sie odbije - jesli chodzi o termometr nie wiem jeszce - nie dochodzilem do tego;) No i wracajac do meritum - wiecie jakie sa sztandarowe pomysły na kocenie - no Ci co stawiaja opór maja parapety, a czasem nawet korytaz do zmierzenia ... znanym przyrzadem czyli zapalką, No i paru gosci mierzy mierzy i ja wyskakuje z tym Laserowym miernikiem odleglosci - na poczatku nie dali wiary ze takie cos istnieje - jak pokazalem im katalog BOSCHA z niebieskiej serii / dla profesjonalistow / to uwiezyli. Okrzyknieto mnie LASEREM - zeby bylo fajniej nauczyciele / niektorzy / tez tak sie do mnie zwracają;) I tak od 3 lat figuruje w necie jako Laser;) PS: Krótki opis wspomnianego urzadzenia jest tutaj http://www.bosch.pl/elektronarzedzia..._pomiar/9.html Pozdro;) |
Cytat:
|
Już kiedyś o tym pisałem,ale nikt nie wziął tego na poważnie.
A było to tak: Mój synek oglądał western p.t. "Old gringo" o jakimś starym capie. I stwierdził że jestem chyba tak samo stary jak bohater tego filmu(ale zapewniam was że aż tak stary nie jestem). I tak zostałem oldgringo. |
Cytat:
|
Cytat:
Jedynym wyjątkiem jest CDRINFO FORUM ...;) |
A ja na drugie tak mam...
|
kupiłem sobie modem i tak buszowałem po internecie z tydzien... i w miedzyczasie postanowaiłem sobie załozyc konto e-mailowe na wirtualnej polsce, tak wiec wziąłem się za wypełnianie tam ankiety, podałem imie, podałem nazwisko itd. i na koncu nick (Krzysiek) ale okazało się ze jest zajęty... w serwis w zamian zaproponował inne rozne bezsensowne ksywki, ale był taki jeden ciekawy nick - krzpac - ten jedyny mi się spodobał i tak zostało do dzis... uzywam jej wszedzie... nawet tak do mnie ludzi w realu mówią :)
Krzpac - jest to połączenie w całość trzech pierwszych litera imienia i nazwiska :chytry: |
Cytat:
|
Mój jest bardziej tajemniczy niż by się mogło wydawać...;)
A historia mojego nicka wzięła się już ładne 28 lat temu....uffff ileż to czasu mineło...:) |
sayan (jestem zajarany Dragon Ballem teraz juz troche mniej ale nick został, nic szczególnego jak wiadomo w tej mandze są ludzie, nameczanie, sayanie i inni wiec ja sie znimi utożsamiam)
lub sayan_ssj (sayan jak wyżej a skrót ssj - od SuperSaJanin ) pzdr |
Cytat:
|
Cytat:
...krzychoo bierz sie za portal Bialegostoku... ...szukam pomocy... |
Cytat:
|
U mnie nic nadzwyczajnego, imie i skrocona data urodzenia :)
|
Cytat:
__________________________________________________ _____ lewap -> PAWEL (BEZ PL FONTS) A +++ +++ TAK DLA PICU - WIZUALNIE LEPIEJ WYGLADA |
Mój nick wzioł się od mojego nazwiska ktoś je przekręcił i tak wyszło na początku nie lubiłem jak tak kumple na mnie wołali ale przyzwyczaiłem się. PAJA :)
Drugi (mniej go używam) playermip player-gracz mip-made in poland tak sobie kiedyś zobaczyłem to słowo na jakiejś kartce sam nie wiem co tam było. Który jest fajniejszy??? |
...ja swego uzywam od 6 lat...
...najpierw na Mircu ^KoWaLiK^... ...pozniej ogolnie KowaliK w sieci... ...mam na nazwisko Kowalski... ...wiecej tlumaczyc nie musze... ...pozdr... |
A u mnie z fonetycznego brzmienia liter oznaczających imię i nazwisko. Każdy pomysł jest dobry. 8)
|
Historia Twojego nicka...
NA WSTEPIE CHCIALEM POWIEDZIEC, ZE NIE WIEM CZY TAKI TEMAT BYL, A JESLI BYL TO ZOSTAWIE, BO PRZECIEZ NA FORUM SA CIAGLE NOWE OSOBY :P.
A wiec, jaka jest histroia Towjego nika, lub jak go wymysliles, lub kto itd. Smartek wzielo sie od dwoch rzeczy... [SM]artek czyli od mojego imienia... i smart - krotki..., wymyslil mi ja dwa lata temu tata i ja jestem z niej zadowolony ;) pozdro ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:06. |