![]() |
Zestaw AVANTAROW dla zainteresowanych :)
Ilość załączników: 1
Podrzucam zestaw ciekawych avantarkow dla zainteresowanych...
Moze ktos znajdzie cos dla siebie!! Jest jeszcze troche osob na forum bez avantarka, moze to sie zmieni po obejrzeniu mojej paczuszki z gifami :) P.S. Ja wlasnie sklepalem sobie nowego, co o nim myslicie??? Dodam ze te avantarki sciagalem z serwisu ale sam je przerabialem zeby bez zadnych problemow zostaly zaakceptowane przez warunki forum!! Pozdrawiam Potworny ZbigNieff |
eeeeeeeee... wszytkie jakies takie mroczne :(
|
Ja tez znalazlem cos fajnego :)
|
Tylko cos za malo ramek pokazuje, powinno byc 101
Wrzucilem spakowane jakby co :) |
Mam jeszcze 2 takie w miare fajne... do zastosowania!!
Oto pierwszy: |
I drugi:
P.S. Tylko jak ktos zastosuje ktoregos niech o tym napisze zeby ktos go nie zdublowal ;p chyba nie chcemy tu klonow :) |
I jak znalazl cos ktokolwiek dla siebie???
Mozliwe ze jeszcze w przyszlym tygoniu cos bede takiego mial... oczywiscie jesli ktos byl by wogole zaiteresowany :) |
@Zbigniew, po pierwsze to avatary, bez "n" :), a po drugie to wole swojego pingwinka :D
pozdro ;) |
Cytat:
|
sciagam i sprawdze :)
A Twoj nowy bardzo mi sie podoba :spoko: |
Cytat:
napewno Ci sie spodoba ;p Podaj mail to Ci wysle... |
Cytat:
tylko ja nie sprawdzam poczty co chwila (ciagle jeszcze lacze sie przez modem, ale to mam nadzieje, niedlugo sie juz zmieni) wiec moge odpowiedziec dopiero wieczorem (na temat avatarka :) ) |
Widze ze juz zastosowales moja kuleczke...
W/g mnie jest duzo lepsza od tego co miales ostanio, ale mozna znajsc jeszcze cos lepszego, jak bede jeszcze cos mial to sie odezwe! Tymczasem :3msie: Pozdrawiam Diabelsko Potworny ZbigNieff |
Cytat:
a to, co mialem poprzednio, choc w sumie tez mi sie podobalo, to po prostu gdzies znalazlem i z braku czegos lepszego, uzylem jako awatarek i tak juz zostalo. No ale widac przyszedl czas na zmiane ;) |
Mam tu jeszcze cos dla zainteresowanego ;p
Kto pierwszy poda maila temu wysle... naprawde nie bedziesz zalowal!! Czekam i pozdrawiam Potworny ZbigNieff |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Chcialbym jednak go rowniez zobaczyc :) |
Kizio ze wzgledu na to ze masz juz cos ode mnie nie wysle ci!!
andrzejj9 ty podobnie juz dostales... wiec dajmy szanse innym :) Jesli do 22:30 nikt nie da znakow ze chce avatarka to wysle raczej do Kizio poniewaz andrzej juz dostales... tak z mojej reki ;p Mowie od razu ze avatarek jest BOMBA ;p |
Mi,Mi matt1980@o2.pl
|
Cytat:
|
Ok podsylam avatarka na forum moze ktos sobie sciagnie i wrzuci
ale niech uprzedzi o tym innych zeby nie bylo 2 takich samych... Wiec prosze bardzo... |
Mam jeszcze cos dla zainteresowanych... ;p
|
I jeszcze jeden juz ostatni... jak narazie... ;p
|
lepiej powiedz, skad je sciagnac... :chytry:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:49. |