![]() |
cholera znowu nie wiem o co chodzi:o
Mi sie forum podoba, oczywiscie zdarzaja sie dziwni ludzie ale cos takie sa prawa natury. A jeszcze teraz przesilenie wiosenne... Make love not war! :cisza: |
Cytat:
Przyszedł na forum młody chłopak, który miał problem i prosił (grzecznie) o pomoc, a wyszło na to, że nie ma o niczym zielonego pojęcia. Jak obserwuję więcej na tym forum wypowiadać się nie ma ochoty. I warto było? Nadmienię, że gdy ja rozpoczynałem swoją przygodę z tym forum, niemal wszyscy forumowicze byli dla mnie bardzo życzliwi i pomocni (DZIĘKI BARDZO WSZYSTKIM). Gdyby wtedy ktoś potraktował mnie jak gnojka na pewno by mnie tu nie było (zapewne niewielka strata^_^ ). Sądzę, że postawa taka spowodowała, że czuję wdzięczność dla członków tego forum za okazaną pomoc. Może właśnie poczucie wdzięczności powinno towarzyszyć wszystkim, dla których to forum niejednokrotnie było jedynym źródłem informacji, a teraz wpadają w mentorski ton i pokazują swoją wyższość. Każdy kiedyś był "nowym na forum" i doznał życzliwości od starych wyjadaczy. PS. Link wyżej zamieszczony jest jednym z wielu które można było zamieścić, jako zobrazowanie problemu,wybór był zupełnie przypadkowy i nie miał na celu oczerniania kogokolwiek (jeśli ktoś poczuje się urażony to od razu gorąco przepraszam). |
Instynkt stadny - zostaje ^_^ Zreszta, dlaczego mialbym odchodzic ? Mnie tu dobrze 8)
|
i ja :P
|
Ja zostaje na forum... :P
|
dlaczego w ankiecie niema pocji "zostaje - jestem uzaleznionym userem i nawet kilo ban[an]ow mnie niepowstrzyma" ;p :cisza: :cisza:
i pomyslec ze zaraz (lipiec/sierpien) wyjade na wakacje i bede na conajmniej miesiac odciety od forum cdrinfo i internetu :( ;) :P :cisza: :cisza: |
Re: Re: Re: Zostajesz na forum ?
Cytat:
albo uczen Kevina ;) |
Re: Re: Zostajesz na forum ?
Cytat:
|
Re: Zostajesz na forum ?
no i jakos malo kto sobie idzie pomimo szumnych wypowiedzi ...
ciekawe... |
Witam !
Słuchajcie wystraczy ze forum nie działa przez chwile to smi wiecie co sie dzieje na GG - poprostu 17' monitor to mało i rak brakuje zeby odpisywac;) Mysle ze jest tutaj grono ludzi / w tym ja / którzy jak nie piosiedzą sobie na forum to sie zle czują - dla mnie teraz internet bez cdrinfo poprostu jest jakis dziwny - jak nie ma forum to komp stoi - czasmi pomotam w jakas gierke a i tak co 15 minut sprawdzam wszystkim dobrze znany adres - "a moze juz działa";) Pomimo czasami nieciekawej atmosfery ZOSTAJE - chociazby dlatego ze nawiazałem tutaj sporo fajnych znajomosci, oraz chce sluzyc swoją / nie wielką ale zawsze / wiedza tym którzy co dopiero zaczynaja swoja przygode z komputerem/nagrywarką/ itp. - sami wiecie ile było tu roznych watkow. Pozdrawiam ! |
Ja zostaję do samego końca.Mojego lub waszego.:jezyk:
|
Zacząłem odwiedzać Forum o wiele wcześniej zanim się zarejestrowałem (kiedyś zobaczyłem notkę chyba w Chipie, o powstaniu tego serwisu i od wtedy zacząłem tu zaglądać jako Gość, oczywiście). Przez ten cały czas obserwuję również zmainy, jakie zachodzą na Forum i niestety również odpływanie co bardziej wartościowych użyszkodników (że wspomnę cOrdata, gazora, dragala :) i wielu innych). Szkoda, że niektórych już nie widuję na Forum.
Oczywiście przychodzą nowi - jedni lepsi, drudzy - mniej. Wolno mi tak napisać, bo widzę, że ci pierwsi wnoszą wiedzę i pomoc, ci drudzy - zamieszanie i kłótnie. Są też tacy, w których łączą się w dziwny sposób te dwie postawy. Niemniej sądzę, że wszystkim Forumowiczom by się przydało trochę refleksji: jednym - czy warto się obrażać i porzucać forum, innym - czy warto wprowadzać zamieszanie i obrażać innych. Wszak ma to być miejsce, które w moim odczuciu nie ma być źródłem zdenerwowania, zfrustrowania i innych negatywnych odczuć. To jest miejsce wymiany myśli, zdań. A że pojawią się róznice zdań, to przecież normalne, że wspomnę moją wymianę zdań z Esemem :) nt. trybów UDMA. Myślę, że on się za to nie obraził na mnie, ani ja na niego. To przykład czystej wymiany poglądów na dany temat. Czasem może być lekko podgrzany, ale do pewnych granic. Dużą rolę pełni w takich wypadkach samokontrola połączona z opanowaniem własnych emocji (kóre można skierować na bardziej konstruktywne działanie, niż podgrzewanie nic nie wartych sporów). Wielu z Was jest młodszych ode mnie, ale są i starsi - wszystkim nam potrzeba wzajemnej wyrozumiałości i nie będzie problemów z odchodzeniem uczestników z powodów ambicjonalo-uczuciowo-jakichśtam. Odejdą Ci, których tematyka już nie będzie interesowała, stwierdzą, że są za starzy na takie coś (ale czy na pewno?) lub z innych powodów, ale nie emocjonalnych. Wszystkim Forumowiczom (adminom, modom, wyjadaczom, bywalcom i nowym na forum) życzę miłego dnia. PS. Jak by kto pytał, to ja zostaję. :) PS2. LeWaP, nie zagłosowałem, bo nie ma prostej odpowiedzi "Tak". Pozycja 3 w Twojej ankiecie oznacza niby to samo, ale jest obciążona ładunkiem emocjonalnym. :) W związku z tym, nie przystaje ona do treści, które powyżej przedstawiłem. |
dla mnie 3 i ostatnia pozycja w ankiecie oznacza to samo :)
|
... parafrazując pana Owsiaka, dla kilkunastu wspaniałych ludzi ja tu zostanę do końca świata i jeden dzień dłużej :* :* :*
|
bede zagladal czasami (ja i tak jestem i bylem tylko obserwatorem,czego siem dowiedzialem to moje, no w sumie tylko jednego nie! dlaczego liteonx40 podlaczony do plyty bxmaster(promise)nie nagrywa x40 :)
ogolnie atmosfera siadla,kiedys bylo lepiej,takie jest moje zadanie!Jednak pozytywne jest to ze jak juz wchodze na forum to zawsze siem ubawie! Pozdrowienia!! TVC "Chluba Narodu: ;) |
Cytat:
|
Cytat:
dzien bez CDRinfo.pl dniem zmarnowanym || wale na to forum kiedy tylko moge 8-) a co do atmosfery, jak zaczynalem przygode na forum to musze przyznac ze bylo sympatyczniej, potem cos sie stalo, morale forumowiczow znacznie opadlo, nowych traktuje sie jak obcyh ktorych trzeba szybko sie pozbyc :( ja osobiscie staram sie jak moge pomagac niedoswiadczonym i napewno ich nie niezniechecam do odwiedzania forum bo ty by zle o mnie swiadczylo, a co za tym idze o nas :buu: a jesli chodzi o ankiete, to zagladam i pisze, mam tu znajomych i nie mam zamiaru ich zostawiac :glaszcze: |
Ja już jestem uzależniony od tego forum i od serwisu CDRInfo.pl! (za uzależnienie thx. for misiek4!^_^ ;p ;p || ) więc będę tu na wieki wieków AMEN!
|
Hmmm... niby nie można być niczego pewnym
Ale rzekłbym tak - nie planuję zmian na przyszłość Też mam tu kumpli których bardzo lubię (nawet tę pokrakę ;)) i nawet gdyby tu dla mnie żadnych treści merytorycznych nie było też bym zaglądał, żeby z nimi pogadać. O - trzeba bryknąć na główną CDRInfo i zobaczyć co słychać :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Bo takim twierdzeniem wlasnie wzbudzasz zamieszanie. |
Echhh... oczywiście zostaję.
Nie widzę też jakoś tej strasznej atmosfery. W odpowiedzi merytoryczne się nazbyt nie angażuję,bosą ode mnie bardziej kompetentni,ale też nie piszę - to było /wszystko już było/,czy szukaj se dzieciaku. Forum mnie wiele nauczyło,jeszcze wiele pewnie nauczy,a poza tym -mam tu kumpli:) Pozdrawiam wszystkich mniej i bardzie zniechęconych:jupi: |
ja tu zostaję
|
widzę że sytuacja wygląda nie zbyt dobrze... (moim skromnym zdaniem)
|
Cytat:
Dobrze to ujales... ja tez jako staly forumator czesto reaguje na nowych dosc gwaltownie ale to udzielilo mi sie od innych... Ale staram sie juz z tym walczyc ;p |
Cytat:
Pozdrawiam wszystkich. |
Jestem, więc będe !
PS no chyna że bana dostana ;) |
Ja racezj zostane, bo zawsze przed i po skzole wpadam TU i z nudow najczesciej cokolwiek pisze ;), sila CDRINFO przewyzsza mnie.. ;)
pozdro ;) |
Ja na razie zostaje, staram się nie uczestniczyć w różnego rodzaju "bójkach", ale nie wykluczam faktu, że jak ktoś mi na odcisk nadepnie to go tak zwyzywam że dostane bana dożywotnio.
Oczywiście też faktem jest, że czytam to forum ze względów merytorycznych, chociaż dawno niczego ciekawego się tutaj nie dowiedziałem. |
Narzie tu jestem - jest fajnie. Chociaż forum na infojamie wydaje mi się bardziej merytoryczne. 8)
|
Cytat:
P.S. Majonez - powinienes byc psychologiem... twoje opinie wplywaja ludzia na psychike ;p :D |
Cytat:
|
Powiedzmy ze zostane ale kto wie...
P.S. W ankiecie brakuje opcji "zagladam, pisze - jestem neutralny" (neutralny zastapilo slowo "wali mnie to" - specjalnie dla Majoneza) |
hmm niema konkurencji
pozatym zadomowiłem sie tutaj, prawie że nie czytam postów typu "UWAGA SZANOWNI FORUMOWICZE" zajrzałem tam tylko na początku zeby zobaczyc o co biega, potem zajrzałem tam przeczytałem jedną wypowiedz Majoneza i kogoś tam jeszcze, no i wiecej tam nie zaglądam :P :P :P |
Z tego co pamiętam to CDRinfo było kiedyś nie PL ale PRV.PL
|
Ja zostanę z tym forum...na dobre i na złe:)
|
Wiesz LeWap ja juz praktycznie tu nie zaglądam no może czasem jak mnie cos najdzie . Moim zdaniem ta atmosfera popsuła się już chwile temu . Wiele osób odeszło własnie z takich powodów atmosfera nie odpowiada.
Ps w twojej ankiecie brakuje jednej pozycji nie uczestnicze w życiu forum lecz jeszcze czasami zaglądam..;) |
Re: Zostajesz na forum ?
Cytat:
|
Zostajesz na forum ?
Nie zrozumcie mnie źle, ale w związku z zainstaniałą sytyacją jestem ogromnie ciekaw, kto z was ma zamiar (już teraz) dać sobie spokój z fotum i już całkiem o nim zapomnieć. Bo wydaje mi się, że niewielu tak na prawdę, że tylko tak mówicie... :blee:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:39. |