![]() |
Kto pomoze zdobyc parodie teledysku Ich Troje?
Gdzies krazy podobno przerobiona wersja Bez Granic, a jako zaciety wrog pana Wisniewskiego tym bardziej nie pocieszony jestem, ze nie mam pojecia skad wziac te wersje. Pan Wisniewski wydawal sie faktem stworzenia tego paszkwilu bardzo poruszony, rzucal miesem, zyczyl smierci autorowi i jeszcze pare innych rzeczy.
Prosze o pomoc w zdobyciu tego dziela, odwdziecze sie jakos z pewnoscia (w sumie to mam czym :)) |
Witam!
wiem, skad mozna sciagnac ten teledysk, ale to nie jest parodia!!! to straszna okropnosc, gosc, ktory zrobil ta przerobke teraz tego zaluje. W tej przerobce calkowicei wypaczono sens piosenki, pokazywani sa zolnierze III rzeszy i sam hitler. dlatego nie podam Ci linka. Chcialem jeszcze zauwazyc, ze ludzie ktorzy nienawidza Wisniewskiego po dluzszym zastanowieniu sami nie potrafia okreslic dlaczego go nienawidza... przyczyna jest dwojaka: bo wszyscy go nie lubia, bo jesk KIMS i dorobil sie kasy. Ja osobiscie mam takie zdanie: gosc robi muzyke, ktora niewatpliwie wpada w ucho (jest rytmiczna), sluchaja go ludzie w bardzo szerokim przedizale wiekowym, krytycy polskiej sceny muzycznej to banda idiotow i w ogole nie znaja sie na obecnym sukcesie... Wisniewski trafil w temat i potrafi sie sprzedac. Osobiscie nie slucham jego muzyki i nawet za nia nie przepadam (przelaczam na cos innego jak mam mozliwosc) ale trzeba Michalowi przyznac, ze w tym co robi jest dobry! Dorobil sie kasy wlasna praca, cenie goscia za odwage i szczerosc. Robi komercje ale w dzisiejszych czasach wlasnie tak zarabia sie pieniadze. Ci, ktorzy jada po Wisniewskim sa zacofani i powinni przejrzec na oczy. |
Remix - i tu jestem z Toba i podziwiam Cie za to!!
W/g mnie Wisnieski jest bardzo wartosciowym czlowiekiem, i nie rozumiem ludzi ktorzy tak na niego pojezdzaja... moim zdanie poprostu mu zazdroszcza!! Zespol Ich Troje nie jest moimi ulubiencami, i nie przepadam za nimi, ale jesli chodzi o samego Michala to podziwiam go za to czego dokonal... kim jest... i co przezyl... Popieram postawe Don Wuja Rem i tak samo jak ty nie podeslal bym tego linka na forum!!! Pozdrawiam Potworny ZbigNieff |
Cytat:
Wiem, ze w tym teledysku pokazywani sa zolnierze III Rzeszy oraz Hitler i zapewniam Cie ze jestem juz dorosly i dojrzaly emocjonalnie do prawidlowej oceny czy jest to przerobka godna pozalowania czy byc moze raczej plaski dowcip. Ja natomiast zdecydowanie uwazam, ze narkoman robiacy kariere i lansowany na przekor wszystkim i wszystkiemu to jakas pomylka. Nie zycze sobie zeby ten czlowiek np. reprezentowal kraj za granica. To zwyczajny wstyd. Jego prostactwo i pseudo-artystyczne zaciecie wyprowadza z rownowagi nie tylko mnie, mam nadzieje. Z ubolewaniem patrze jak ten godny pozalowania cpun z przeszloscia niezbyt chwalebna (znam czlowieka z ktorym cpal swego czasu wiec sporo wiem i to nie z plotek) robi kariere i pieniadze na naiwnych malolatach dajacych sie nabrac na tanie chwyty. Nie tworzy muzyki - on KRADNIE to, co juz zostalo stworzone, choc w swiecie producentow nazywa sie to teraz troche inaczej. Laczy do kupy ckliwe i wpadajace w ucho kawalki, zmienia aranzacje, doklada troche taniego tekstu i sprzedaje to za ciezkie pieniadze 8-10-15-o letnim piszczacym dziewczynkom tudziez co glupszym doroslym, nie wyrobionym muzycznie. Wracajac na chwile do samego teledysku to uwazam ze pan Wisniewski ze swoim, skrzywionym ciezkim dziecinstwem oraz narkotykami, swiatopogladem moglby darowac sobie proby manipulacji przeszloscia a w kazdym razie przestac kreowac sie na idola mlodego pokolenia. Pokazywane w "Keine Grenzen" sceny sugeruja pare rzeczy no ale trzeba bylo sie urodzic troche wczesniej niz fani Ich Troje zeby zrozumiec jak perfidne drugie dno teledysk ten posiada. Na dodatek spiewa po niemiecku co juz jest w ogole szczytem jesli wziac pod uwage ze spiewa dla Polakow. Dokladnie rzecz biorac wykorzystal w tym "dziele" slowa pewnego dyktatora z lat 40-tych. A jakby tego bylo malo to "keine grenzen" nalezalo do ulubionych zwrotow Adolfa Hitlera co w polaczeniu z obrazami pokazanymi w teledysku i marnym niemieckim akcentem Wisniewskiego stworzylo iscie niepowtarzalna calosc... No ale jak juz pisalem trzeba byc kims zeby umiec to wlasciwie ocenic, a nie nastolatkiem. Chciales wiedziec dlaczego nie przepadam za nim to teraz wiesz. Nie zazdroszcze mu niczego, a zwlaszcza pieniedzy bo ten czlowiek nawet nie umie zrobic z nich wlasciwego uzytku. Nie tyle "jest KIMS" co jest NIKIM, a dokladnie narkomanem z kryminalna niemal przeszloscia. Szokuje mnie ze ktos taki jest promowany w mediach z sila wodospadu, mam wrazenie ze to celowa robota socjotechnikow ktorych ostatnio dostatek. Nazywanie "zacofanymi" ludzi ktorzy potrafia trzezwo ocenic jaka beznadzieja jest Wisniewski nie miesci mi sie w glowie, moze pranie mozgow zafundowane nam od pewnego czasu faktycznie jest tak skuteczne? Ciesze sie ze na mnie to nie dziala i umiem odroznic dobro od zla, z ktora to cenna cecha osobowosci tak agresywnie walcza dzis rzesze "specjalistow od mas". Z powodzeniem, jak widac po Twoim poscie. Co do linka to nie ma sprawy, przeciez Cie nie zmusze a teledysk i tak znajde - albo zabiore sie na powaznie za szukanie, albo zaczekam az ktos obiektywny przesle mi oferte na priva. |
Cytat:
|
Witam!
nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawe ale to ten koles daje ogromna kase na domy dziecka. w ogole nie mam zamiaru go bronic ale tez nie mam zamiaru z Toba tutaj polemizowac bo widze, ze masz swoje zdanie i sie go trzymasz... uwazaj sobie jak chcesz. ale w wielu przypadkach... ehh szkoda mi slow nie mam o czym z Toba rozmawiac. |
Cytat:
Co do polemiki to nawet nie sprobowales polemizowac, chocby z jednym z kilkunastu argumentow ktore przytoczylem, wiec nie pisz ze nie masz o czym rozmawiac. Moze zwyczajnie nie umiesz? |
Cytat:
|
Chciałbym się prawie zgodzić z wypowiedzią Salvadora, oprócz jednego.
Michała nie należy do końca "kasować" jago człowieka, bo widać że jest osobnikiem z charyzmą, dość inteligentnym i wrażliwym. Co prawda jego produkcje i Ich Troje nie należą do bardzo inteligentnych i na wysokim poziomie, po prostu popelina - ale ich popularność nie wynika wprost z ich produkcji lecz faktu działania show businessu i to w najgorszej komercyjnej postaci. To że facet chcę zarobić trochę kasy i "wiwisekuje" się w programie paskudnie komercyjnej i zamerykanizowanej stacji TVN jest jego sprawą, korzysta z przegromnej popularności która jak bywa w tym businessie tak szybko może odejść jak przyszła. |
Nie polemizuję i nie będę polemizował na temat MW , Ich Troje i tej wersji teledysku. Podaję link = http://www.fun.from.hell.pl/2003-02-...ch-granic.mpeg
Pozdrawiam 8-) |
Cytat:
Wole jego niz naszych wspanialych politykow reprezentujacych nasz kraj. Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam. |
Słyszałem, że jest to przeróbka z Hitlerem... :P
Może wie ktoś skąd to można ściągnąć??? |
Tez nie lubie ICH TROJE ale ten deledysk to duza przesada. Linka nie podalbym.Po co to rozszerzac. Popieram remix`a i ZbigNieff`a
|
Cytat:
nie probuje... i owszem, a wiesz dlaczego? nie z tego powodu, ze nie umiem, ja po prostu nie mam ochoty rozmawiac z kims tak zacofanym jak Ty (zacofanym nie w sensie umyslowym). Nie bede podwazal Twoich argumentow (dla mnie to sa oszczerstwa i bzdury). Jedno jest pewne gosc robi kase i zyje sobie dobrze... Podziwiam go za to, jak szybko doszedl do tych pieniedzy, a to ze ludzie sa naiwni to bylo wiadomo zawsze - trzeba umiec ta naiwnosc wykorzystac. MW ma wiecej fanow niz przeciwnikow. Ja jestem neutralny, nie jestem jego fanem ale podziwam typa za to ze jest taki rzutki. |
Cytat:
Rambler przecież podał link! To szybko się ściąga i ma z 1,5 minuty. Nie jesteśmy malutkimi dziećmi, żebyśmy nie mogli czegoś zobaczyć bo to nie dla nas! Jeśli ktoś ma chęć to zobaczyć proszę bardzo. Nie bądźmy jak mamusie zakrywające dzieciom oczy gdy w telewizji leci jakaś scena erotyczna. Ten clip to pewna aluzja! Jest ostra, ale i zarazem ciekawa. Ktoś wpadł po prostu na niezły pomysł i osiągnął cel rozprowadzając ten clip w sieci. Wynik mamy np. tutaj na forum w postaci dużego oddźwięku na temat clipu. Kolesiowi o to chodziło! Wielu zobaczyło ten filmik i teraz debatują nad jego tematem. Pozdrawiam @ll! Keine Granze! ;) |
Cytat:
...dorobil sie kasy na "swojej" tragedii... ...ile osob zyje i wychodzi z domu dziecka i jakos nie robia z tego "halo"... ...on teraz POMAGA... ...boze, pomagaj, ale nie TYLKO w swietle reflektorow... ...i przed kamerami... ...pozdr... |
Cytat:
|
Cytat:
Poziom tych "replik" najlepiej swiadczy o autorach wiec nie bede nawet komentowal bo szkoda czasu. A spiewajacy (?) narkoman Wisniewski miejmy nadzieje predzej czy pozniej przeminie, jak wielu. W gruncie rzeczy jedyne co go interesuje to kasa i tania slawa zeby zaleczyc swoje kompleksy z dziecinstwa spedzonego w poprawczaku w Niemczech (to nie zart) wypelnionego wachaniem kleju i paroma innymi rewelacjami (byc moze te rewelacje wplynely na jego dualna orientacje seksualna ktorej juz dluzej nie jest w stanie ukrywac). Po prostu wspaniala postac, godnie reprezentujaca nasz kraj za granica oraz bedaca, poprzez swoje chamstwo i prostactwo - wzorem ubioru, wygladu i zachowania dla malolatow. Szokujace. No ale pisalem juz ze ktos ma w tym interes. Poniekad doszly mnie opinie ze to SLD tak ciagnie Wisniewskiego w gore, zwazywszy na pochodzenie Pana Premiera ma to nawet sens. A o destrukcyjnym dzialaniu tejze partii na nasza narodowosc to chyba juz nie musze pisac. Nic dziwnego ze promuje sie taniosc, popeline i dziadostwo: "dziel i rzadz" pelna para. Az do unicestwienia resztek umyslow w tym biednym, umeczonym kraju. Wtedy faktycznie bedzie juz "keine grenzen". I o to wlasnie chodzi. Dodam jeszcze ze przygotowywany jest wniosek do prokuratury w zwiazku z "Keine Grenzen". Jak widac nie tylko mnie Wisniewski i jego dzialalnosc sie nie podoba. Radze poszukac info na ten temat zanim znow ktos zacznie tego palanta bronic. |
Cytat:
...WOW... ...WOW... ...Salvad0r na moderatora!!... ...^_^ ... ...pozdr... |
Cytat:
|
Nie lubie wisniewskiego ani jego muzyki.
Zreszta zespol ich troje nie podobal mi sie jeszcze wtedy gdy wystepowala Magda Femme. Pierwsza piosenke jaka ich uslyszalem to byla ..teraz nie pamietam ale bylo to cos w stylu wysluchajcie nas nienarodzonych i jakos tak dalej.Juz wtedy byla to dla mnie kila.Teraz jak ich slysze to bierze mnie na wymioty.Nic soba nie prezentuja.Widzialem z dwa odcinki tego programu z tym oslem co juz w ogole utwierdzilo mnie w przekonaniu jaki to *****. Ciekawi mnie tylko Salvad0r na ile to co piszesz jest prawda bo rownie dobrze mozesz pisac bzdury i nikt tego(przynajmniej tych,ktorzy tutaj pisza) nie zweryfikuje.Chociaz widze, ze argumenty jakie tutaj podajesz powalaja wszystkich na kolana.(jak do tej pory) Chcialbym jeszcze dodac, ze jak bym mial tyle kasy co on to tez bym mogl dawac na domy dziecka.(pewnie jeszcze sobie to jakos odlicza od podatku)i to niestety nie jest zaden plus na jego korzysc. A wszyscy lykaja jaki to on dobry i wspanialy. |
hmm - bezinteresownie to raz - i taka publiczna propozycja rewanzu wzbudzila we mnie mieszane uczucia...
dwa - cos skrajne podejscie masz do pana MW - jego przeszlosc jest jego sprawa i do obecnej dzialalnosci ma sie niebardzo (poczytaj sobie jaka zabawna przeszlosc mial Adenauer czy inni prominentni politycy czy dzialacze spoleczni) - spora czesc ludzi cpala, przepijala, spala z kim popadnie - taki to byl dziwny czas ze tak sie po prostu robilo - ja moge go podziwiac za to ze z tego wyszedl, a nie dolowac ze 'Kiedys to robil' - kazdy keidys robil w pieluche - czy to ma znaczyc ze ja mam mu reki nie podac? - wiem ze to naciagane rozumowanie - ale troche mnie martwi taki radykalizm gusty polakow i tak dalej - zaraz pewnie sie osmiesze - ale patrzac na festiwal niemiecki na ktorym wystepowali musze przyznac ze Ich3 nie bylo najgorsze - a atmosfera Gigantycznego Kiczu (i amatorszczyzny - konferansjerke sam zrobilbym lepiej - biorac nawet pod uwage ze mniej piekny jestem od tego gogusia ktory sie tam produkowal) - stad tez obawy o jakies szczegolne upadniecie morale i kultury Polskiej sa bez sensu - bo wszedzie upada ona rownie szybko i raczej takimi tekstami jak twoje (i moje tez - jestem przerazony tym co sie dzieje) tego nie powstrzymaja [a wielka szkoda!!!!] plotki o celowym promowaniu tego czy tamtego przez SLD sa raczej bez sensu... to jest tak abstrakcyjne ze musialbym to w Gazecie czy w Rzepie przeczytac zeby uwierzyc - ktos go promuje - bo z tego jest kasa - mieszanie tego z polityka byloby ryzykowne bo echo na scenie miedzynarodowej takiego faktu moglobybyc malo przyjemne pomijam komentarz na temat orientacji seksualnej - to troche ponizej krytyki, zwlaszcza jesli poruszasz (madrze zreszta) inne wazne tematy nie powiniens robic z plciowosci argumentu - to nie te czasy twoj poziom zamoznosci, posiadane doswiadczenie i wiedza NIE POZWALA ci obrazac innych uzytkownikow forum! zapamietaj to dokladnie - uwagi o dzieciakach i stanie inteligencji zachowaj do wiadomosci prywatnej adresata (choc powineiens ich unikac WOGOLE) lub bedziemy musieli sie pozegnac - nie bede tego tolerowal co do reprezentowania kraju - na szczescie we francji bardziej znana jest Anna Maria Jopek niz Ich3 - i na dodatek bardzo chwalona - osobiscie nie znioslbym gdyby Ich3 wyznaczalo nasz wizerunek w oczach cudzoziemcow - i uwazam ze dlugo tak jeszcze nie bedzie - niestety nasz wizerunek ksztaltuje co innego - brutalne i prawdziwe stereotypy - Polak to len, lewus, zlodziej i brudas... - jesli beda ocenaic nas po ich3 to moze i lepiej? MW przynajmniej sie myje, ubiera ze (specyficznym - mi sie nei podoba - ale dba o to fachowiec) smakiem i wyczuciem roli, nie jest glupi! - a muza ich3 nie jest wiele gorsza (o ile) od np. niemieckiego romanticpop czy innego szajsu to tyle przydlugiej odpowiedzi - jesli cos pominalem - przepraszam na zakonczenie dodam ze mam sporo plyt, muzyka zajmuje sie z milosci i mam dosc specyficzny gust (od king crimson, przez primusa, nine inch nails, toma waitsa, neila yunga, angielski metal, stary rock alt 70, konczac na klasyce (bach moim mistrzem!) szczegolnei baroku, zbieram nagrania mozarta w wykonaniu mistrza hogwooda - wiec o muzyce troche wiem i NIE LUBIE, NIE ZNOSZE i NIE TOLERUJE w swojej obecnosci muzyki Ich3... (nawet zrzynki z 'a wszystko to bo ciebie kocham' die totten hosen (choc to tez nie oni wymyslili)) pozdrawiam i zachecam do polemiki - moze nie okaze sie 'niegodnym' |
Cytat:
Moj niski poziom inteligencji pozwala mi jednak dojsc do wnosku iz zdanie to jest skierowane do mnie. Dletego tez pozwalam sobie odpowiedzec. Po 1 prostactwem jest przylepianie ludzom etykietek tylko dlatego ze lubia to czy tamto. To ze nie lubisz muzyki Wisniewskiego nie znaczy ze jestes dla mnie "cwokiem" itp. , ale najwidoczniej dla Ciebie to ze ja lubie Wisniewskiego lub jego muzyke oznacza ze jestem "glupszym doroslym" lub "piszczaca dziewczynka" . Po 2 nie Ty jeden masz (lub nie - nie dociekam) oryginalny soft i muzyke. Po 3 jak narazie to nie podales zadnych "inteligentnych i rzeczowych" argumentow za lub przeciw "ich troje". Po 4 styl zwracania sie do innych userow forum swiadczy o wychowaniu i poziomie ilorazu inteligencji (pozostawiam do przemyslenia do poduszki). I ostatnia sprawa ciekawe czemu najbardziej Cie ubodla sprawa oryginalow???. Pozdrawiam. Sid: To mi sie w Tobie podoba ze piszesz ze nie lubisz "Ich Troje" i dodajesz dlaczego, a to czy lubisz ich czy nie nie zmienia mogego zdania o Tobie. |
niemiecki
strasznie, razi moje uszy (( i jeszcze polski wykonawca to ochyda(( (( (( (( (( (( (( (( (( (( ((
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Co do tego czy pisze prawde to jesli masz ochote to okresl co dokladnie masz na mysli, czy to, ze wiem troche wiecej niz przecietny forumowicz o Wisniewskim i to od wybitnie zlej strony, czy to ze pomagam (bez rozglosu i nie dla slawy i robie cos wiecej niz sypanie latwo zarobiona kasa) placowkom opiekunczym? Jak juz pisalem, pan Wisniewski to postac negatywna. Nie wysmiewam sie tutaj z jego trudnego dziecinstwa i matki-alkoholiczki ale twierdze ze miejsce takiego czlowieka nie jest na swieczniku i ABSOLUTNIE nie moze zakolczykowany narkoman z przeszloscia zwyklego DZIADA reprezentowac kraju na jakiejkolwiek imprezie miedzynarodowej ani tez stanowic natchnienia i wzorca osobowego dla malolatow. Jesli tak sie dzieje i wypchnieto Wisniewskiego na sam TOP to znaczy to iz jest to po prostu celowa robota specow od socjotechniki. Podobnie robi sie z politykami czy jakimikolwiek osobami z zycia publicznego ktore pragnie sie "wylansowac". Specjalisci od mas maja na to setki sposobow a promowanie sie pomoca dla biednych dzieci to jedna z tkliwszych metod i skuteczniejszych. |
Cytat:
Ja tez Cie pozdrawiam i nie pisz juz wiecej bo doprawdy dosc mam dyskusji na poziomie brukowym, do ktorej mnie zmusiles tym razem zreszta. |
salvador - zmien ton na mily i rzeczowy bo sie pozegnamy - traktuj to jako powazne ostrzezenie
|
Oj Salvador - grabisz sobie nawet u tych neutralnych forumowiczów. Pomimo iż Cię poparłem częściowo w tym topicu - to z przykrością muszę stwierdzić po Twoich późniejszych wypowiedziach, po tonie w jakim zostały sformułowane i stosunku do innych forumowiczów iż Waść jest po prostu Bufon. Trochę skromności i szacunku w stosunku do oponętów i bez mentorskiej retoryki - może ktoś Cię tu polubi.
|
Cytat:
Nic nie mam do jego prywatnosci, seksualnosci i innych spraw dopoki nie bylby on osoba publiczna i wzorcem osobowym dla setek tysiecy mlodych, niedoswiadczonych zyciowo, dusz. W takim momencie kiedy jest on na swieczniku te negatywne cechy takie jak wyzywajacy ubior, nakolczykowana twarz, wulgarne odzywki czy wrecz kryminalna przeszlosc nabieraja znaczenia, nie sadzisz? To zenujace ze ktos taki promowany jest z sila niespotykana od dluzszego czasu. Co najgorsze malolatom to sie podoba. Nie wydaje Ci sie ze to celowa robota? Upadek kultury, zchamienie i prostactwo tak jezykowe jak i zachowawcze mlodego pokolenia to chyba rzecz oczywista. Do niedawna problem ten nie dotyczyl Polski ale od pewnego czasu tak, a takie osoby jak pan Wisniewski wybitnie sie do tego przyczyniaja. Jest to marionetka sprytnie animowana przez pewne osoby, a ew. ataki takie jak moje latwo odbijac argumentami typu "no co ty, przeciez on pomaga domom dziecka!". Widzisz teraz ze cos w tym jest? Opinia o Polakach jest fatalna, np. w Niemczech. To doprawdy zalosne ze do stosu polprawd dokladamy jeszcze Wisniewskiego, zalosnego zakolczykowanego, cpajacego pajaca (narkomanem jest sie CALE ZYCIE, z tego NIGDY sie nie wychodzi, zapytaj fachowcow, to ten sam problem co z alkoholikiem). Jak ktos taki moze byc kojarzony z Polska? Doprawdy wstyd mi za tego czlowieka. Tak jakby brakowalo w Polsce prawdziwych artystow, ktorych warto wypromowac. No ale jak juz pisalem - jest to celowa robota socjotechnikow. I przy tym zdaniu pozostaje. Co do tworczosci Ich Troje to juz w ogole nie bede komentowal skad Wisniewski "bierze natchnienie" bo w gruncie rzeczy poza przerobkami i przypadkowymi zestawieniami dzwiekow z komponowaniem niewiele ma to wspolnego. Kolejny raz robi sie ludziom wode z mozgu kojarzac dawne kompozycje z nim samym a przeciez ten prostak niczego w zyciu nie stworzyl tak naprawde poza zmieniona aranzacja paru znanych kawalkow i dolozeniem tekstu (np. w Keine Grenzen uzyl slow pewnego dyktatora i to zywcem po niemiecku.. w POLSKIEJ PIOSENCE, czy to nie przegiecie? Ilu z tych ktorzy sluchaja Wisniewskiego ma o tym pojecie? Podejrzewam ze moze 0.5% a moze mniej) Podobnie jak Ty ja takze kocham muzyke. Nie obcy mi wykonawcy ktorych wymieniles, dodam jeszcze ze cenie sobie rock australijski (Midnight Oil, nota bene juz w upadku, i pare innych), slucham takze duzo elektroniki (od mistrza Oldfielda poczynajac ale niekoniecznie). Wydaje mi sie, ze mam prawo ostro jechac po Wisniewskim majac taki bagaz doswiadczen muzycznych. Zyczylbym milosnikom jego "tworczosci" aby przejrzeli na oczy. Choc jest to trudne bo aby zbudowac doswiadczenie muzyczne potrzeba lat i dobrej woli przebijania sie przez poszczegolne gatunki (np. do jazzu i bluesa dojrzewalem ok. 3 lat), natomiast sluchanie belkotu typu Ich Troje zabija sluch. A przesiakanie pokrecona filozofia zyciowa tego prostaka i uleganie manipulacji specjalistow od mas zabija dusze. Co widac, slychac i czuc wokolo od kilku lat. |
Cytat:
Ciekawy jestem skad masz takie informacje. Bo jak juz wspomnialem wczesniej ciezko zweryfikowac czy to jest 100% prawda. No ale rozumiem, ze pewnych spraw nie mozesz opisac.wiec mozna tylko zalozyc, iz piszesz prawde w co jestem nawet sklonny uwierzyc widzac jak on sie zachowuje. |
Panowie...Panowie.. za mało kur..sorry to nie ten temat
Każdy ma prawo do własnej oceny tego czy owego, każdy może uważać sie za specjalistę w dziedzinie takiej czy owakiej (choć i tak będzie to tylko jego spojrzenie na dany temat, z którym można się zgadzać, lub nie , lub troche zgadzać a trochę nie). Trochę wyrozumiałości dla innych. Ja osobiście słuchać mogę (i słucham) różnej muzyki: Sisters of Mercy, Republika, Ich Troje, Bon Jovi, Beethoven, Mettalica...i wiele innej - i pewne rzeczy lubię a innych nie (wtedy przeskakuję na to co lubię :) ), bo jak coś się spodoba to nieważne czy to gra i brzęczy zespół księży czy jakiś inny.Ważne, że moja lubić to co słyszeć. A co do Wiśniewskiego to bardzo mnie ujęło to, iż płacze w każdą niedzielę :buu: .To takie wzruszjące, och jakie wzruszające, sam mam łzy we włosach...ups...we w oczach - dla mnie cool. PS. Dla tych opóźnionych i inteligentnych inaczej: powyższe od "A co..." do "...cool" należy traktować jako prześmiewcze (facet jest najnormalniejszym obnażycielem własnego ja i aktorem {niestety nienajlepszym - in my opinion} i tyle):cisza: |
Cytat:
Co do Ciebie Salvad0r to owszem zagadzam sie z kilkoma Twoimi argumentami, ale mysle ze nie ma co sie zaglebiac w jego przeszlosc "Nie wspominajcie wydarzen minionych, nie roztrzasajcie w mysli dawych rzeczy (...) Iz 43 18. Jest Ktos kto mu jush to zapomnial i to jest piekne, nie mniej jednak czlowiekowi trudniej takie zdarzenia zapomniec. Ja tesh nie przepadam za tym kolem, ale jako argumentow przeszlosci przytaczal nie bede (swoje wiem). Nie ma co wracac do tego co bylo jak pies do wymiotow, skoro jego terazniejszosc tesh wiele (wg mnie) pozytywow nie zawiera. Wiecej na jego temat nie chce mi sie nawet mowic i nie chce sie zaglebiac w jego zycie. Mam swoje ;) Pozdrawiam artoor |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:27. |