![]() |
Wisnieski gra rocka :D
...wlasnie ogladam Jestem jaki jestem...
...i o malo nie spadlem z fotela... ...Wisnieski powiedzial ze jego koncerty sa koncertami rock-owymi... ...HAHAHAHAHAHA!!!!!.... ....:jupi: ^_^ :P ;) ... |
hmmm... a on wie co to jest ROCK??? Bo co to jest ROK to chyba wie!
|
Echhh Wiśniewski chce się chwytać sławy bo wie że ją traci .....
....I STRACI JĄ !!! |
YOOOO dla WIŚNIEWSKIEGO !!
ON JEST COOOOOLLL !!! ON JEST SPOKO !!! |
Re: Wisnieski gra rocka :D
Cytat:
Jak mowilem - zakolczykowany narkoman z kryminalna przeszloscia spiewajacy belkot na poziomie disco-polo teraz jeszcze urosnie do rangi rock-man'a... kiedy ta farsa sie skonczy? |
Witam !
Pisałem to raz i widze ze musze jeszcze raz. ŁÓDŹ PRZEPRASZA ZA ICH TROJE - a w szczególnosci za tfu tfu nijakiego Michała W. ROKa gra ?? - chyba sie z powolaniem minal ...:blee: :blee: |
Cytat:
|
Powiem krotko...
MICHAŁ WIŚNIEWSKI Król Polskiego Rocka! Kochamy Cie i prosimy o jeszcze! Slyszalem tez, ze Wisniewski odkryl w sobie ostatnio zdolnosci do komponowania muzyki elektronicznej, otrzymal propozycje wspolnego koncertu z M.Oldfieldem ale powiedzial ze musi to jeszcze przemyslec ;-) Co za cholerny bufon. Ile trzeba wciagnac zeby takie glupoty publicznie opowiadac? I dlaczego nikt tego nie wycial? :-) |
KEINE GRENZEN
:) :) :) :blee: |
Cytat:
|
Cytat:
Wisniewski na wisnie :D |
Re: Re: Wisnieski gra rocka :D
Cytat:
...ty !! :P goscioo :P ... ...nie lap mnie za sloofka, ogladalem bo moja Pani ogladala... ...pozdr... |
Cytat:
No commenet......... :blee: :blee: |
Ja dla Wisniewskiego stracilem ostatnie resztki szacunku(tak tak, szacunku, nie lubilem go ale to tez czlowiek...chyba..^_^) po tym jak zbluzgal swoja zone na oczach ilus tam milionow telewidzow.
Dla mnie jego temat jest zamkniety. |
Ja już sam nie wiem co sądzić o czerwonym...
|
Cytat:
BTW co to jest ten Wiśniewski? :) coś mnie omineło przez ciągłe ogladanie cartoon network? :) pozdro |
Cytat:
zakolczykowany narkoman z niemal kryminalna przeszloscia, spora czesc dziecinstwa spedzona w poprawczaku w Niemczech. Totalne dno, czlowiek zepsuty moralnie do szpiku kosci, wypromowany przez pewne srodowiska antypolskie w kraju w celu psucia moralnosci mlodemu pokoleniu. Skutecznie robi dzieciom i mlodziezy wode z mozgu, epatujac pseudo-luzackim stylem bycia i ubierania. Jego niby-zdolnosci artystyczne znajduja posluch, zwlaszcza u osob niedojrzalych muzycznie, a co niektore produkcje, takie jak Keine Grenzen, zasluguja na skierowanie sprawy do prokuratury (Wisniewski spiewa tam slowa uzyte przez pewnego dyktatora z lat czterdziestych, dodam ze samo "keine grenzen" to ulubione wyrazenie Hitlera). Taki czlowiek bedacy obecnie idolem dzieciakow w Polsce to zenada. Warto jednak zastanowic sie czy to przypadek ze wlasnie ON jest na topie. Jak juz pisalem - sadze ze to NIE przypadek a celowa robota specjalistow od mas. To tyle.. mozna sie nie zgodzic ale smiem twierdzic ze racja jest po mojej stronie. |
Cytat:
...zwykly BUM i WALACH z tego wisniewskiego... ...pozdr... |
Ilość załączników: 1
Ekhm - który mocny w photoshopie i przerobi co trzeba ;) / nie mam geby a z teledysku Keine Grenzen Mix nie wezme /
|
Za to zdjecie masz u mnie piwo :-)
No wypas niemozliwy po prostu ^_^ ^_^ ^_^ |
|
ta pani ma ladny biust :) - wyglada na duze B - szkoda ze to render :)
|
hmm....
jak ktoś nie lubi czegoś to niech tego nie ogląda nie słucha... mnie osobiście denerwuje typowo polska zawiść... W Polsce po prostu nie należy robić kariery bowiem jest się wtedy tylko obrażanym... ich troje rulezzz |
Cytat:
...wisnieski to robi CYRK... |
Cytat:
a ludzie z idola moze i zrobią kariere czego im zycze ale znając polskie realia to bedzie to kariera jednego, moze dwóch sezonów... |
Cytat:
|
Cytat:
DOBRA NASZA |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wiśniewski sam mówi ze nie umie spiewac ze nie ma głosu... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[/UOTE]niedlugo pokaza jak rzyga do wanny a ludzie beda chcieli miec to na plakacie. [/QUOTE] nie bądź smieszny, sam w to nie wierzysz... |
Cytat:
zwyklym narkomanem ciagnacym klej. Udowodnic moglbym, tylko jak, mam do Ciebie podjechac z tym znajomym? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
NIE jest normalne i nie jest to wylacznie jego sprawa. Tak jak nie jest wylacznie jego sprawa robienie "piosenki" dla Polakow spiewanej po Niemiecku o tytule bedacym ulubionym powiedzeniem Hitlera. Nie widzisz, ze powstaje z tego bardzo ladna bajeczka: "widzicie? narkotyki nie sa zle a ja jestem najlepszym dowodem na to jako narkoman"? |
Cytat:
Cytat:
zauwaz jedno... ich troje mieli swoich fanów na długo przed ich telewizyjnym bumem... nagrali płyte na której hitem roku stała się piosenka Powiedz i telewizja dopiero wtedy zrozumiała ze ignorowanie jakiegoś tam zespołu z Łodzi nie ma sensu poniewaz telewizja na tym traci kupe pieniędzy ---> widomo ze miliony ludzi chcą oglądają jego występy w tv i na reklamach telewizja mozna baaardzo duzo zarobić... Polska (warszawska) telewizja nigdy nie chciała promować łódzkiego zespołu dopiero to wymusiły wzgledy finansowe... Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Widac ze Bush nie bierze sie za byle kogo ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:28. |