Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Wisnieski gra rocka :D (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wisnieski-gra-rocka-d-19343/)

-=KoWaLiK=- 02.04.2003 21:21

Wisnieski gra rocka :D

...wlasnie ogladam Jestem jaki jestem...
...i o malo nie spadlem z fotela...
...Wisnieski powiedzial ze jego koncerty sa koncertami rock-owymi...
...HAHAHAHAHAHA!!!!!....
....:jupi: ^_^ :P ;) ...

kizio 02.04.2003 21:24

hmmm... a on wie co to jest ROCK??? Bo co to jest ROK to chyba wie!

paja 02.04.2003 21:26

Echhh Wiśniewski chce się chwytać sławy bo wie że ją traci .....

....I STRACI JĄ !!!

sayan 02.04.2003 21:26

YOOOO dla WIŚNIEWSKIEGO !!

ON JEST COOOOOLLL !!!
ON JEST SPOKO !!!

Salvad0r 02.04.2003 21:28

Re: Wisnieski gra rocka :D

Cytat:

-=KoWaLiK=- napisa***322;(a)

Ty mowisz powaznie? To sie pewnie chlopak za bardzo nakoksowal przed nagraniem tego odcinka. Dziwne, ze nie wycieli razem z innymi jazdami ktore zapewne ma co chwile :-)

Jak mowilem - zakolczykowany narkoman z kryminalna przeszloscia spiewajacy belkot na poziomie disco-polo teraz jeszcze urosnie do rangi rock-man'a... kiedy ta farsa sie skonczy?

Laser 02.04.2003 21:29

Witam !

Pisałem to raz i widze ze musze jeszcze raz.

ŁÓDŹ PRZEPRASZA ZA ICH TROJE - a w szczególnosci za tfu tfu nijakiego Michała W.

ROKa gra ?? - chyba sie z powolaniem minal ...:blee: :blee:

Maciej 02.04.2003 21:43

Cytat:

...HAHAHAHAHAHA!!!!!....
....:jupi: ^_^ :P ;) ...

hihi a to ci dowcipniś....:D ^_^ :D ^_^

Salvad0r 02.04.2003 21:56

Powiem krotko...

MICHAŁ WIŚNIEWSKI
Król Polskiego Rocka!

Kochamy Cie i prosimy o jeszcze!

Slyszalem tez, ze Wisniewski odkryl w sobie ostatnio zdolnosci do komponowania muzyki elektronicznej, otrzymal propozycje wspolnego koncertu z M.Oldfieldem ale powiedzial ze musi to jeszcze przemyslec ;-)

Co za cholerny bufon. Ile trzeba wciagnac zeby takie glupoty publicznie opowiadac? I dlaczego nikt tego nie wycial? :-)

lipek16 02.04.2003 22:15

KEINE GRENZEN

:) :) :) :blee:

jasut 02.04.2003 22:25

Cytat:

I co ciekawe?

Pawel_k 02.04.2003 22:30

Cytat:

sayan napisa***322;(a)
YOOOO dla WIŚNIEWSKIEGO !!

ON JEST COOOOOLLL !!!
ON JEST SPOKO !!!

wiadomo prawdziwy nazi-pank fan Krawczyka oraz zespolu Sepultura grajacy muzyke w klimatach moldawskiego rocka :P ;p :D ^_^ :D :cisza: :cisza:

Wisniewski na wisnie :D

-=KoWaLiK=- 02.04.2003 22:47

Re: Re: Wisnieski gra rocka :D

Cytat:

jasut napisa***322;(a)
I co ciekawe?

...ty !! :P goscioo :P ...
...nie lap mnie za sloofka, ogladalem bo moja Pani ogladala...

...pozdr...

ZbigNieff 02.04.2003 23:24

Cytat:

lipek16 napisa***322;(a)
KEINE GRENZEN

:) :) :) :blee:

No commenet......... :blee: :blee:

Torwald 03.04.2003 10:33

Ja dla Wisniewskiego stracilem ostatnie resztki szacunku(tak tak, szacunku, nie lubilem go ale to tez czlowiek...chyba..^_^) po tym jak zbluzgal swoja zone na oczach ilus tam milionow telewidzow.
Dla mnie jego temat jest zamkniety.

kraluk 03.04.2003 14:56

Ja już sam nie wiem co sądzić o czerwonym...

cana 03.04.2003 15:52

Cytat:

Salvad0r napisa***322;(a)

Co za cholerny bufon. Ile trzeba wciagnac zeby takie glupoty publicznie opowiadac? I dlaczego nikt tego nie wycial? :-) [/B]
nic nie trzeba wciągać, wystarczy że maxymalnie sodówa odbije
BTW co to jest ten Wiśniewski? :)
coś mnie omineło przez ciągłe ogladanie cartoon network? :)
pozdro

Salvad0r 03.04.2003 19:48

Cytat:

cana napisa***322;(a)

BTW co to jest ten Wiśniewski? :)

Powtorze sie ale mam swoja definicje tego czlowieka i za kazdym razem gdy ktos pyta - powtarzam ja z radoscia dziecka:

zakolczykowany narkoman z niemal kryminalna przeszloscia, spora czesc dziecinstwa spedzona w poprawczaku w Niemczech. Totalne dno, czlowiek zepsuty moralnie do szpiku kosci, wypromowany przez pewne srodowiska antypolskie w kraju w celu psucia moralnosci mlodemu pokoleniu. Skutecznie robi dzieciom i mlodziezy wode z mozgu, epatujac pseudo-luzackim stylem bycia i ubierania. Jego niby-zdolnosci artystyczne znajduja posluch, zwlaszcza u osob niedojrzalych muzycznie, a co niektore produkcje, takie jak Keine Grenzen, zasluguja na skierowanie sprawy do prokuratury (Wisniewski spiewa tam slowa uzyte przez pewnego dyktatora z lat czterdziestych, dodam ze samo "keine grenzen" to ulubione wyrazenie Hitlera). Taki czlowiek bedacy obecnie idolem dzieciakow w Polsce to zenada. Warto jednak zastanowic sie czy to przypadek ze wlasnie ON jest na topie. Jak juz pisalem - sadze ze to NIE przypadek a celowa robota specjalistow od mas.

To tyle.. mozna sie nie zgodzic ale smiem twierdzic ze racja jest po mojej stronie.

-=KoWaLiK=- 03.04.2003 20:03

Cytat:

mozna sie nie zgodzic ale smiem twierdzic ze racja jest po mojej stronie.
...w tej kwestii ZAWSZE bede po twoje stronie...
...zwykly BUM i WALACH z tego wisniewskiego...

...pozdr...

Laser 03.04.2003 20:11

Ilość załączników: 1
Ekhm - który mocny w photoshopie i przerobi co trzeba ;) / nie mam geby a z teledysku Keine Grenzen Mix nie wezme /

Salvad0r 03.04.2003 20:31

Za to zdjecie masz u mnie piwo :-)

No wypas niemozliwy po prostu ^_^ ^_^ ^_^

Salvad0r 03.04.2003 20:37

A tego to i przerabiac nie potrzeba zbyt mocno...

http://www.snuffx.com/x/galleries/2/dra2474.jpg

-Sid-The-Rat=> 03.04.2003 20:47

ta pani ma ladny biust :) - wyglada na duze B - szkoda ze to render :)

krzpac 03.04.2003 21:04

hmm....

jak ktoś nie lubi czegoś to niech tego nie ogląda nie słucha...

mnie osobiście denerwuje typowo polska zawiść... W Polsce po prostu nie należy robić kariery bowiem jest się wtedy tylko obrażanym...

ich troje rulezzz

-=KoWaLiK=- 03.04.2003 21:05

Cytat:

krzpac napisa***322;(a)
hmm....

jak ktoś nie lubi czegoś to niech tego nie ogląda nie słucha...

mnie osobiście denerwuje typowo polska zawiść... W Polsce po prostu nie należy robić kariery bowiem jest się wtedy tylko obrażanym...

ich troje rulezzz

...sory, kariere to robia ludzie z Idola...
...wisnieski to robi CYRK...

krzpac 03.04.2003 21:09

Cytat:

...sory, kariere to robia ludzie z Idola...
...wisnieski to robi CYRK...

według Ciebie robi cyrk według mnie nie...

a ludzie z idola moze i zrobią kariere czego im zycze ale znając polskie realia to bedzie to kariera jednego, moze dwóch sezonów...

Salvad0r 03.04.2003 21:11

Cytat:

krzpac napisa***322;(a)

a ludzie z idola moze i zrobią kariere czego im zycze ale znając polskie realia to bedzie to kariera jednego, moze dwóch sezonów...

A z Ich Troje to niby jak bylo? Juz sie koncza :-) I dzieki za to.

-=KoWaLiK=- 03.04.2003 21:14

Cytat:

DOBRA NASZA

krzpac 03.04.2003 21:22

Cytat:

Ich troje grają juz bardzo długo nie sezon ani dwa... zas pierwszą płyte wydali w 1997 roku... moze i się konczą, ale nawet teraz inni mogą im zazdroscic sprzedanej ilosci płyt...

Salvad0r 03.04.2003 22:30

Cytat:

krzpac napisa***322;(a)
moze i się konczą, ale nawet teraz inni mogą im zazdroscic sprzedanej ilosci płyt...
Nie moze tylko na pewno. Dosc juz spiewajacego cpuna, za przeproszeniem. Zwykly demoralizator i cymbal. A jezeli dla Ciebie liczy sie ile plyt sprzedal a nie jak i co spiewa to nie mamy o czym rozmawiac. Wybacz ostry ton ale sie zdenerwowalem tym razem. Dlaczego nie piszesz o "zaletach" jego wokalu czy o tym ze praktycznie same covery spiewa? Co mnie obchodzi ile pieniedzy na tym robi? Jest zwyklym wypromowanym palantem i kasiarzem bez klasy. To wlasnie Ci imponuje w nim najbardziej? Czy to ze wachal klej w niemieckim poprawczaku pare lat? Niezla wode z mozgu ludziom robi ta telewizja.. niedlugo pokaza jak rzyga do wanny a ludzie beda chcieli miec to na plakacie.

krzpac 03.04.2003 22:48

Cytat:

Nie moze tylko na pewno. Dosc juz spiewajacego cpuna, za przeproszeniem.
udowodnij mi ze jest cpunem, jeśli nie potrafisz to za przeproszeniem nie kłam...

Cytat:

. A jezeli dla Ciebie liczy sie ile plyt sprzedal a nie jak i co spiewa to nie mamy o czym rozmawiac.
dla mnie ilosc płyt nie jest najwazniejsza, jakby była to bym słuchał zupełnie innej muzyki niz śłucham...

Cytat:

Dlaczego nie piszesz o "zaletach" jego wokalu
a co mam pisać o zaletach, przeciez Wiśniewski nie jest wokalistą, on nigdy siebie nie nazwał piosenkarzem on nazywa siebie artystą...

Wiśniewski sam mówi ze nie umie spiewac ze nie ma głosu...

Cytat:

Jest zwyklym wypromowanym palantem i kasiarzem bez klasy.
on się sam wypromował na polskim rynku, nikt mu w tym nie pomógł a nawet wiekszosc polskiej branzy muzyczniej tylko mu utrudniała wejscie na szczyt... on nie miał ludzi dbających o jego wizerunek jak obecne sztuczne gwiazdeczki, które oprócz głosu nie maja takiej charyzmy zeby się móc wybic na polskim rynku...

Cytat:

To wlasnie Ci imponuje w nim najbardziej?
tu nie chodzi o to co mi w nim imponuje bowiem zaden człowiek oprócz Michaela Jordana nie jest wtsanie mi zaimponować... ja tylko go bronie bowiem mnie denerwuje jest bezpodstawne oczernianie...

Cytat:

Czy to ze wachal klej w niemieckim poprawczaku pare lat?
nawet jak wąchał to i co z tego... nalezą mu się brawa za to ze potrafił z tego wyjsc...

Cytat:

Niezla wode z mozgu ludziom robi ta telewizja..
telewizja robi rzeczywiscie wode z mógu bowiem przez wiekszosc was chuligani to *****e... bowiem taki obrz pokazuje wam tv... i według ich wzorca ja tez jestem chuliganem...

[/UOTE]niedlugo pokaza jak rzyga do wanny a ludzie beda chcieli miec to na plakacie. [/QUOTE]

nie bądź smieszny, sam w to nie wierzysz...

Salvad0r 03.04.2003 23:13

Cytat:

krzpac napisa***322;(a)
[B]udowodnij mi ze jest cpunem, jeśli nie potrafisz to za przeproszeniem nie kłam...
Nie klamie. Ja po prostu znam czlowieka ktory razem z nim cpal. I wiem od niego duzo wiecej o Wisniewskim niz Ty. To zero bylo kiedys
zwyklym narkomanem ciagnacym klej. Udowodnic moglbym, tylko jak, mam do Ciebie podjechac z tym znajomym?

Cytat:

dla mnie ilosc płyt nie jest najwazniejsza, jakby była to bym słuchał zupełnie innej muzyki niz śłucham...
No wiec skoro tak, to czemu mi argumentujesz ze Wisniewski jest super bo sprzedal bardzo duzo plyt i na tej podstawie probujesz wykazywac jaki to wspanialy artysta? Podczas gdy wiemy, ze prawda jest zupelnie inna.

Cytat:

a co mam pisać o zaletach, przeciez Wiśniewski nie jest wokalistą, on nigdy siebie nie nazwał piosenkarzem on nazywa siebie artystą... Wiśniewski sam mówi ze nie umie spiewac ze nie ma głosu...
No wiec wlasnie. Gdyby jeszcze znal definicje slowa "artysta" to i artysta by siebie nie nazywal. Jego "artyzm" ma tyle wspolnego z ta kaszana ktora produkuje co slowo "nominacja" ukuta przez rezyserow Wielkiego Brata z wyrzuceniem kogos z Domu. Przyklady prania mozgu ludziom mozna mnozyc. Jesli ten ****** jest artysta to jak nazwac np. Tine Turner w takim razie? Bo wspolnego mianownika nie sposob zastosowac moim zdaniem.

Cytat:

on się sam wypromował na polskim rynku, nikt mu w tym nie pomógł
Powtarzasz bzdury ktore Ci wciskaja w tej smiesznej telewizji a co gorsza chyba naprawde w to wierzysz. Wisniewskiemu ktos pomogl, ktos zapewnil czas antenowy i ktos uproczywie przeciskal jego szmire do mediow. A potem to juz samo poszlo...

Cytat:

ja tylko go bronie bowiem mnie denerwuje jest bezpodstawne oczernianie...
Oceniam PODSTAWNIE. Operuje FAKTAMI a nie plotkami. Kwestia czy Ty chcesz znac PRAWDE czy plywac w basenie iluzji fundowanych Ci przez telewizje.

Cytat:

nawet jak wąchał to i co z tego... nalezą mu się brawa za to ze potrafił z tego wyjsc...
Narkomanem jest sie cale zycie. Pamietaj o tym. Mam w nosie ile i co wciagal ale taki czlowiek NIE MOZE w normalnym kraju znalezc sie na pozycji idola dzieci i mlodziezy, czy rozumiesz? I tylko to mnie boli, ze promuje sie go jako wzorzec osobowy dla nastolatkow. TO juz
NIE jest normalne i nie jest to wylacznie jego sprawa. Tak jak nie jest wylacznie jego sprawa robienie "piosenki" dla Polakow spiewanej po Niemiecku o tytule bedacym ulubionym powiedzeniem Hitlera.

Nie widzisz, ze powstaje z tego bardzo ladna bajeczka: "widzicie? narkotyki nie sa zle a ja jestem najlepszym dowodem na to jako narkoman"?

krzpac 03.04.2003 23:29

Cytat:

No wiec skoro tak, to czemu mi argumentujesz ze Wisniewski jest super bo sprzedal bardzo duzo plyt i na tej podstawie probujesz wykazywac jaki to wspanialy artysta? Podczas gdy wiemy, ze prawda jest zupelnie inna.
ja na podstawie przedanych płyt nie chce wykazać ze to wspaniały artysta tylko chce pokazać ze w naszym kraju bądź co bądź jest popularny... moze nie gra tak ambitnej muzyki jak Bem, która spiewa o wysyłaniu smsów, ale gra muzykę dla ludzi... i tym ludziom ona się odoba...

Cytat:

Powtarzasz bzdury ktore Ci wciskaja w tej smiesznej telewizji a co gorsza chyba naprawde w to wierzysz. Wisniewskiemu ktos pomogl, ktos zapewnil czas antenowy i ktos uproczywie przeciskal jego szmire do mediow. A potem to juz samo poszlo...
ze co ?!

zauwaz jedno... ich troje mieli swoich fanów na długo przed ich telewizyjnym bumem... nagrali płyte na której hitem roku stała się piosenka Powiedz i telewizja dopiero wtedy zrozumiała ze ignorowanie jakiegoś tam zespołu z Łodzi nie ma sensu poniewaz telewizja na tym traci kupe pieniędzy ---> widomo ze miliony ludzi chcą oglądają jego występy w tv i na reklamach telewizja mozna baaardzo duzo zarobić...

Polska (warszawska) telewizja nigdy nie chciała promować łódzkiego zespołu dopiero to wymusiły wzgledy finansowe...

Cytat:

Oceniam PODSTAWNIE. Operuje FAKTAMI a nie plotkami. Kwestia czy Ty chcesz znac PRAWDE czy plywac w basenie iluzji fundowanych Ci przez telewizje.
Cytat:

Nie klamie. Ja po prostu znam czlowieka ktory razem z nim cpal. I wiem od niego duzo wiecej o Wisniewskim niz Ty. To zero bylo kiedys
zwyklym narkomanem ciagnacym klej. Udowodnic moglbym, tylko jak, mam do Ciebie podjechac z tym znajomym?
sorry ale ja tego fatkami nazwać nie mogę...

ZbigNieff 04.04.2003 00:05

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Ekhm - który mocny w photoshopie i przerobi co trzeba ;) / nie mam geby a z teledysku Keine Grenzen Mix nie wezme /
Ale Osama ma niezly biust :D:D:D:D :)
Widac ze Bush nie bierze sie za byle kogo ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ :)

Salvad0r 04.04.2003 00:26

Cytat:

krzpac napisa***322;(a)

sorry ale ja tego fatkami nazwać nie mogę...

Nie wiem co to sa "fatki", moze miales na mysli "fakty" aczkolwiek dyskusji z Toba mam dosc. Wyrwales co chciales z kontekstu a to, co niewygodne pozostawiles bez komentarza. Nie na tym polega dyskusja, zreszta odnosze wrazenie ze jestes zaslepiony "slawa" tego bubka i nie przyjmujesz do wiadomosci pewnych rzeczy. No nic..

pali 04.04.2003 01:20

Cytat:

Powtorze sie ale mam swoja definicje tego czlowieka i za kazdym razem gdy ktos pyta - powtarzam ja z radoscia dziecka:

zakolczykowany narkoman z niemal kryminalna przeszloscia, spora czesc dziecinstwa spedzona w poprawczaku w Niemczech. Totalne dno, czlowiek zepsuty moralnie do szpiku kosci, wypromowany przez pewne srodowiska antypolskie w kraju w celu psucia moralnosci mlodemu pokoleniu. Skutecznie robi dzieciom i mlodziezy wode z mozgu, epatujac pseudo-luzackim stylem bycia i ubierania. Jego niby-zdolnosci artystyczne znajduja posluch, zwlaszcza u osob niedojrzalych muzycznie, a co niektore produkcje, takie jak Keine Grenzen, zasluguja na skierowanie sprawy do prokuratury (Wisniewski spiewa tam slowa uzyte przez pewnego dyktatora z lat czterdziestych, dodam ze samo "keine grenzen" to ulubione wyrazenie Hitlera). Taki czlowiek bedacy obecnie idolem dzieciakow w Polsce to zenada. Warto jednak zastanowic sie czy to przypadek ze wlasnie ON jest na topie. Jak juz pisalem - sadze ze to NIE przypadek a celowa robota specjalistow od mas.

To tyle.. mozna sie nie zgodzic ale smiem twierdzic ze racja jest po mojej stronie.

Z "radością dziecka" podpowiem Ci, że to celowa robota komunistów i masonerii.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:28.