![]() |
Nowy SafeLock Pro v1.0 FREEWARE
Nie chcecie to nie, nie bede wiecej was informowal jak wyjdzie nowa wersja, nie moja wina, ze mi polowe rejestru wykosilo po padzie systemu i prawie wszystkie hasla poszly sie kochac, chcialem zrobic szybkiego updejta i to jedyne konta na jakie mialem akurat wstep (mam kolegow z "branzy" no i co, to cos zlego?).
Pozdrawiam Dawid Partyka | info@safelockpro.prv.pl |
Bardzo lakonicznie się wypowiem....
TŁUMACZ SIĘ.... BYLE PRZEKONYWUJĄCO... (nie wywalać topica) |
Cytat:
no to bedzie yazdaaaaaaaaaa :P ciekawe jak to sie potoczy dalej ;) |
Cytat:
...mam rozumiec ze na dzien dobry "nowy" ma banana???... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Juz dawno po 1 kwietnia :cisza:
|
o co tu chodzi? czy znowu przespalem jakas afere?
|
no, o co biega?
bo jakoś coś mi umknęło |
witam
cos czuje ze jazda bedzie i to ostra. Ps. byl tu jakis link??? bo nierozumiem tej wypowiedzi i jej idei. Pozdrawiam UPDATE Heh juz rozumem. Masakra |
Był link ale został wykasowany.
|
Sorry o co biega. To jakis zart na Prima aprilis.
Wybulilem 60 zł na ten programik a tu za jakis czas udostepniany za Free. Koli żądam wyjaśnień (( PS Jaki LINK ?? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
"nie ma haka na robaka... " -> jest ^_^ dawid :glaszcze: ze twoj program zostal scrackowany... juz wiesz jak czuje sie bill g. p. norton i wielu innych ... moje kondolencje |
Ja jestem autorem tego programu! I oficjalna strona to:
tu był link / TOMMYx Destrukcyjnie? A mozesz dac na to jakis dowod, np. logi z monitorow dysku, rejestru windowsa, winsocka? Wciskajac ludziom taki kit, myslisz ze beda placili tobie za moj program, ktory faktycznie udostepniany jest za darmo? Klamstwo ma krotkie nogi, a to ze ukradles mi program i sprzedajesz go po 40zl, czy ile, niczego nie zmieni. SafeLock jest programem freeware i jesli ktos twierdzi inaczej, jest klamca! Koli |
Cytat:
|
Cytat:
|
Sluchaj patalachu, nie dosc ze sprzedajesz MOJ program, to robisz to jeszcze nielegalnie!!! Masz jakas firme? Masz to jak w banku, ze zglosze to do skarbowki i zobaczymy, kto sie komu do dupy dobierze!
|
co tu się dzieje?
Czyżby ktoś się pod Ciebie podszywał Dawid ? no ładnie safelock pro powiem tak -> obawiam się że będziesz pozamiatany (tłumaczenie dowolne)... to jest tylko kwetstia czasu... |
Co to się dzieje...
Dobry program stał się złym programem... :P ;) |
Podziekujcie koledze w nawiasach Dawidowi Partyce Drugiemu ;), nie dosc ze podszywa sie podemnie, to jeszcze mi wmawia, ze tak nie jest!!!
|
Cytat:
|
sprawa się pewnie szybko wyjaścni ||
Ja osobiście na miejscu prawdziwego D.P. skopałbym D... $%$#%$# temu fałszywemu za takie podszywanie się i wogóle... |
Co to się dzieje na tym świecie...
Jeden twierdzi, że mówi prawdę, a drugi znów twierdzi, że jest tym pierwszym i to on mówi prawdę... Oj ludzie, ludzie.......... Co to się dzieje........... |
maly sajgon :o :blee:
mody do roboty, wyjasnic sprawe i to szybko :cisza: |
Cytat:
|
Cytat:
|
K**** kocham to forum :D masakra ale cyrk robicie SHOCK :D :D :D :D ale mi sie to podoba ale KOGO W KOŃCU TEN PROGS JEST ? PS 60zł to nie duzo jak za taki bajerek. Ale jak był za darmu czy jak ?? to kOLI ukradł pomysł ?? NIc niejaże !
|
Oj, joj, jo...
Co to jest. Forum to nowy system prawny czy co ??? :P ;) :o :D |
Cytat:
Chłopie jesteś już na celowniku nie tylko naszym ale też policji, proponuję Ci udać się po szybki bilet, gdzieś daleko - może Meksyk ? Może Australia ? Tak czy inaczej, jesteś skończony. |
Cytat:
|
safelockpro, cos krecisz, na stronie nawet cos sie dzieje z ikonka Kontakt
5 min. temu pod ikonka bylo safelockpro@.pl :D ^_^ a teraz jest info@safelockpro.prv.pl :o oj krecisz (( |
Cytat:
Ciekawe jak się sprawa skończy... |
Cytat:
|
Kolejny walek ...NIEDZIAŁAJĄ LINKI DO PROGRAMU ...>>NIEMOŻNA SCIĄGNĄC<<< Kolejna wpadka ...
|
Cytat:
Szkoda tylko, że na podrobionej stronce w dziale "linki" jest link do stronki z *****'ami a nie tak jak na oryginale - do stronki CDRinfo.pl Jest też wiele innych niedopatrzeń. Ech, szkoda gadać. |
hmmm... teraz to już nie wiem który jest który i co jest co!? Hmmm... Ale wiem że Dawid Partyka-Koli jest na 99.9% (nigdy się nie ma pewności ;p ) prawdziwy i jest wykonawcą programu (choć moge się mylić ;p ) safelock bez PRO!!!
|
uuuuu Chłopak szybko pozmieniał stronkę :( TEraz to mu możecie co najwyzej ze tak powiem obcią... ekhm nic mu nie możecie zrobić.Kolo zrobil przyslugę umieszczając stronę w innym miejscu.To jest dodatkowa reklama ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Cos Ci sie chyba pokrecilo strona wyglada caly cas tak samo, nic nie zmienil. Ps. nawet pliki mozna pociagnac. Pozdrawiam |
Cytat:
za 1000zł.Miałbys 10 userów którzy by płacili po 100zł.Odłączyłbyś któregoś z nich ?Musiałbyś pakowaćz własnej kieszeni.Ja w każdym razie bym nie odłączał ;) Swoją drogą niezły ubaff z tym safelockiem :D |
Cytat:
|
A i jeszcze jedno skoro ty jesteś niby pełnoprawnym włascicielem programu i niby się nazywasz dawid partyka to czemu na końcu pliku exe wpisałes "Dawid Partyka to Leszcz a safelock to gniot"??? Wiec zaczyna ci się powoli pętla wokuł gardła przyciagac.
|
Cytat:
|
Ciekawe co z tej sprawy wyniknie...
Robi się to nawet zabawne... ;) :P |
Cytat:
Ps. to bylo do przewidzenia ze ktos "TO" w koncu zrobi tylko ze nie przypuszczalem ze w taki sposob. Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
He
Cos goscia zmiotło (tego pro). Chyba juz wie ze nie ma szans. |
Cytat:
|
Cytat:
|
mam chipsy o cole ??? chce ktoś ?? Jem i czytam MNIAM :)
|
Cytat:
Heh - dopiero teraz - trzeba bylo wczesniej ... ale czekam cos czuje ze sie na tym nie skonczy ... / ps chyba 2L Coli i 4 paki chipsów stykną do konca odcinka ?? |
Cytat:
Nie boisz się, że np. twój program ktoś kupi, zapłaci za niego a potem okaże się, że jednak czegoś niedopatrzyłeś i np. w jakimś urzędzie szlag trafi płytę główną... Nie boisz się, że ktoś ciebie zaskarży? Czy jak ktoś kupuje program to jest informowany o czymś takim (jeżeli to wogóle prawda... czego oczywiście nie wykluczam)... Każdy urząd ma cały oddział prawników i wystarczy że im niechcący zaszkodzisz, i co wtedy ? ...czysta ciekawość... |
Cytat:
|
Cytat:
to jest jak suma kontrolna ? przeciez program można CHYBA tak scrackować że jego suma kontrolna się zgadza, nie ? chcociaż chyba nie bo jak ma się wersję scrackowaną gry to patche nie chcą się instalować ...:idea: |
Cytat:
No fiesz.Jeszcze 4 lata temu crackowanie np. gier polegala na zmianie skoku z jne na je :D Suma kontrolna byla ta jak w pierwowzorze i bylo wszystko ok.Oczywiscie sielanka się skończyła.Teraz praktycznie każde crackowanie = zmiana kodu itp. Za bardzo się nei znam ,ale podstawy crackingu mam ;) |
przeczytalem wszystko z tego topica i sie juz pogubilem totalnie nie wiem co sie dzieje :) hehe ale powolutku to sobie jakos ukladam jak puzzle ;p
taka mala afera widzem... |
Cytat:
Cytat:
|
hmmm Koli - z calym szacunkiem - ale robisz straszna glupote pakujac takie rzeczy w program - pozatym - po co ci asm do sprawdzania wielkosci pliku? to w zwyklym delphi sie robi (A ty chyba w tym piszesz to cudo) - jakos mi te twoje elaboraty na temat niecrackowalnosci programu i setek pulapek na crackersow nie przemawiaja do wyobrazni - a jesli zle to napisales (niewykluczone) i zwalisz komus kompa (pewnie w umowie zastrzegles sobie ze nie ponosisz zadnej odp. prawnej za szkody wynikajce z dzialania programu - 'twoj prawnik' powinien cie poinformowac ze ejst to belkot ktory nic nie znaczy - i sporo bedziesz sie musial nacierpiec w wyniku takich szkod)
powiem ci ze safelocka zablokowanego na miliony sposobow krackowalo juz pare osob - cracki regularnie pojawiaja sie na pewnej stronie - to ze nie jest to ostatnia wersja martwi chyba tylko ciebie dodam ze nie zabezpieczam plyt - ale mierzi mnie dzialalnosc gieldowych sk$%^#%& ktorzy zarabiaja na kradzionym i nie chca dac zarobic innym ps. wlasnie sie dowiedzialem ze jest juz loader do najnowszej wersji :) - {NIE udostepniam - prozne prosby} |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Wow
Nawet połowę z tego zrozumiałem :P ;) |
Cytat:
sam ukradles tak,tak ukradles jak ty to nazywasz "skryptowanie" :-) he,he Bez pytania autora dolaczyles maly programik do szyfrowania plikow exe (Mowa tu o programie PEX)Aha moze powinienes jeszcze dodac ze ten twoj safelock powstal tez dzieki uzytkownikom forum delphi (i nie tylko) A co do crackowania twego programu to pestka dla tych co sie znaja na "rzeczy".Ciekawe czy kupiles program PeCompact , ktorym byl wczesniej zabezpieczony twoj Safelock ? Bez urazy, ale twoje wypowiedzi troszke mnie zdenerwowaly. Pozdro... |
Cytat:
|
Cytat:
Ale jaja ! PS: GOLOMB jak tam u Ciebie z żarciem - bo mi sie chipsy tak +/- w połowie strony konczą;) Pozdro |
Cytat:
jesce pół coli mam...ale Chipsów brak ...:'( |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
www.collakesoftware.com |
Cytat:
|
Cytat: