![]() |
Telefonu Komórkowe
Tu takie pytanko.
Jakiej firmy masz komórkę??? Chyba, że nie masz... Dołączam ankietę. |
Ja mam Nokie 3510i.
Chyba takiej ankiety jeszcze nie było... |
Nokia 5110 - solidny aparat bez zbędnych bajerów
|
Możecie jeszcze telefony komentować... :P :) ;)
|
Cytat:
|
Nokia...;)
|
ja mam aktualnie N3210.
Ponieważ staram sie wymieniać czesto aparaty bo mi się nudzą. W miare możliwości finansowych. mam do sprzedania N6210 N8210 |
Nokia 6510
Eryk T68i ( służbowy) |
moje stanowisko w sprawie komórek:
- tylko Siemensy - niechęc do Nokii (prawie każdy ma Nokie, więc posiadanie takiego telefonu to nic orginalnego, tylko szarość, nie lubie menu Nokii) - kupiłem Siemensa SL45i--> żałuje, że go kupiłem, mogłem jednak Nokie 6310i .... i to wszystko:cisza: :) |
...samsung (R210S) i nie krzywduję sobie;)
|
od 2 lat Nokia 3310 i nastepny
telefon to tez bedzie Nokia:) |
N7110 i N6310i
|
Witam !
Kiedys Motorola M3888 Teraz od stycznia SIEMENS S45i - bardzo go chwale mały zgrabny i ma wszytsko co potrzeba z nawiazką;) |
Cytat:
nokia 6310i -> solidny telefon ! me45 - również solidny :) |
Panasonic model EB-GD50. Bez zbędnych bajerów, gier itp....
Mam go od trzech lat i jest wciąż bezawayjny. |
Nokia 3210 :( mam zamiar sobie zmienic bo juz mi zaczyna ciazyc ten "ssskarb" ;p
|
Na razie najwięcej Nokii.
NOKIA RULEZZ !!! |
a ja mam cos co sie nazywa LG, a modelu to juz niepamietam.
Kolorowy ekran, GPS, internet, i gry, czyli wszystko co potrzeba. shuma02 |
Ja mam Alcatela 511. Ogolnie jestem zadowolony, tylko czasem ten a'la joystick lekko szwankuje...
|
a ja nie mam :P Co wiecej - miec nie chce nie zamierzam i w ogole nie jest mi to kompletnie potrzebne.
|
Cytat:
GPS ? czy GPRS - bo to róznica;) |
Nokia 6310i. 8)
|
Re: Telefonu Komórkowe
Cytat:
|
Nokia 3210 stara ale dobra i nie ukradną !!!
|
Cytat:
Wszystko kradna:blee: |
Cytat:
...4 lata mialen nokie 3210 i w koncu zmienilem aparat na siemensa SL45i... ...ludzie SYF, SYF i jeszcze raz SYF... ...od listopada juz 3 razy lezal w serwisie, padaja karty pamieci... ...NOKIA RULEZZZZZ... ...pozdr... |
ja niestety nie mam telefony :(.....
...ale bardzo go pragne i kupiem ale jeszcze nie teraz mam duzo wydatkow ostanio a co kupie ?? oczywiscie NOKIE ( o tym to juz wiem od roku prawie - tzn ze musi byc NOKIA) hihi ;p |
Cytat:
o ile się orientuje jak byłem ostatno na giełdzie to widziałem że 3210 za 60 zł skupują :blee: ludzie kradną coraz częściej:'( |
stary, ale jary Ericsson z wielką baterią 1600 mAh starcza na 10 dni
|
A ja mam Motorlole T720i.
Jak na razie jestem zadowolony - duży kolorowy wyświetlacz, duże klawisze, zgrabne menu i bateria którą ładuje raz na tydzień, a co najważniejsze można z tego dzwonić.:D |
Cytat:
Zgadzam się z laserem : Wszystko kradną, Polak potrafi !!!! Ja śmigam na N3410 i prawde mówiąc zamirzam niedługo wymieniać. Pozdro |
od 2-och lat Nokia 3210
moj pierwszy i jak narazie dotychczasowy aparat nie planuje wiekszych zmian, jedynie moze przesiadka na 3310 nie mam kosmicznych wymagan ma wysylac SMSy i dzwonic :jezyk: |
Witam!
nokia 8210 |
Nokia Matrix
|
Mój pierwszy telefon to był Alcatel One Touch View - jak dla mnie miał ewentualnie dwie wady: trochę ciężkawy i duży (ale to było kiedy!?) oraz nie działał pod wodą :) - nigdy nie tracił zasięgu, a bateria na 8 dni czuwania.
Potem Ericson (modelu nie pamiętam) - bardzo dobry, ale miał jedną wadę: w momencie gdy ktoś dzwonił odblokowywała się klawiatura i tak juz pozostawało, trzeba było znów ręcznie zablokować (dla bezpieczeństwa). Potem miałem Trium Aria (mistubishi) - bardzo dobry telefon, przemyślane menu - niestety, przy zdejmowaniu simlocka prowdopodobnie coś było nie tak, bo zaczął się losowo wyłaczać - szkoda, to naprawdę dobry aparat. Obecnie Siemens S35i - nawet trzyma zasięg, ale bateria ostatnio coś siada. Natomiast menu, to jakiś idiota projektował - totalny chaos. Nie wiem na jaki wymienię, to się tak szybko zmienia. Miłego dnia. |
Niegdys mialem Nokie 5110 (naprawde dobry telefon - moze bez wielu bajerow, ale solidny :) ) a obecnie Nokia 3330 :) Nastepny telefon to na 100% tez bedzie Nokia.
Nokia RULEZ! :) |
Aktualnie 6310 i 9110, oraz oddana leasing siostrze 3210:)
Wcześniej (niekoniecznie w tej kolejności): 8850 4x6210 2x7110 Sony J-5 Philips Ozeo Eryk T28 NOKIA 3210 Alcatel OT max Nie licząc kilkudniowych epizodów. F. |
Cytat:
Nokia Matrix to model 8110. NOKIA MATRIX FOREVER! |
heh ja posiadałem :
Nokia 5110 Nokia 3310 (5 sztuk) Nokia 3210 (dalej posiadam) Nokia 6210 (wystawiona na allegro) Nokia 8210 (do sprzedania) Alcatel ot 311 Samsung n500 Telital e220 Siemens c35 Siemens m35i Eicsson r310 (bateria rulez) Motorola m3888(tak sie chyba nazywa ten model) Siemens a40 Nokia 7110 no i to chyba wszystko ponieważ jestem jeszcze osobą nie pracującą która jest na utrzymaniu rodziców pieniądze pożyczałem, nastepnie sprzedawałem telefon drożej i tak troszke dorabiałem do kieszonkowego :P max na jednym telefonie zarobiłem 140zł max na jednym telefonie straciłem 20zł |
gdy bedę miał pieniadze, przymierzam sie do zakupu któregoś z tych aparatów:
Mitsubischi (jak to sie pisze) Trium Eclipse Panasonic GD 96 Sony j5 Philips Ozeo do zakupu tych telefonów składnia mnie czysta ciekawość (lubie sie bawic telefonami) oraz cheć zarobienia kasy :P |
Cytat:
|
A ja co tydzien mam inny telefon...
Jak narazie przy sobie mam N7210 i 2 aparaty 6310i... P.S. kapsel co z N7650 bo mialem ja wziac w czwartek... powiem tylko ze cena spada z dnia na dzien tak wiec juz jest 1180zl wczoraj kupilem owy aparat za niecaly 1000zl wiec jak jestes jeszcze zainteresowany sprzedaza to sie odezwij... |
Ostatnio słuchałem w telewizji jak gość z Nokii chwalił się, że w każdej sekundzie na świecie sprzedaje się 4 aparaty jego firmy. Nokia OK.:cisza:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Od poczatku Nokie: 5510 a teraz 3310, jutro ...tez Nokia.^_^
|
Nokia 6510 - dobry aparacik tylko brakuje mi w nim Javy
|
Nokia 3510 (bez i ;( ) - solidna leciutka, duzy wyswietlacz milutkie przyciski i niedawno pobiła swój włąsny rekord (do tej pory 14dni bez ładowania ) teraz 16 (w tym 78min rozmów) ojciec ma motorole c333 i to dopiero syf mała wyglada jak zabawka dla dziecka nmiby kolorowy wyswietlacz a naprawde 4 tonowe odcienie szarosci i bateria w porywach góra 4 dmni trzyma acha i bateria zintegrowana z telefonem (tzn zeby ja wymienic trza wymienic telefon) ehhh cczego to nie wymysla zeby zwiekszyc sprzedarz telefonów. Mysle ze w przyszłosci bede miec tylko Nokie.
|
Narazie NOKIA RULEZZ!!
|
a ja nie mam komórki, bo po co mi???
|
Cytat:
Po co wszystkim komórki... :) ... |
Cytat:
|
Miałem nokię mam nokie , .zona ma nokie ,teść ma nokie ,teściowa ma nokię (i gigantyczne rachunki) :chytry: ,szwagierka ma nokię ...i mozemy wlasny klub zakladać^_^
|
Cytat:
|
Brzuszek ma Philipsa Ozeo - bardzo przydaje się opcja zoom , no i wybieranie głosowe , ja mam fioletowego Eryka T10s ale chcę już zmienić na nowszy,
pierwszą komórką była Nokia 450 - ok. 1 kg martwej wagi w sieci Centertel , gdzie trzeba było płacić nawet przy odbieraniu telefonu od kogoś, że nie wspomnę o cenie aparatu ... :D |
nokia 8210 na 8250 i sony j5 :)) spoko fonki
|
Ericsson T65
|
jak komorka to szara
nie mam telefonu - ale niewykluczone ze w koncu mnie zmusza do jej posiadania - juz 2 lata sie bronie :) |
Cytat:
Ja tak probowalem :))) nie dalo rady wszyscy to wszyscy ale wytrzymalem 2 lata :DD wiec powodzenia (nie mialem dopoki kumpel mi nie dal sima POPa'a :DD ))) |
hmm a ja jestem od wczoraj bez telefonu.
Zawsze było coś w zapasie jeden sprzedałem miałem drugi. A teraz bida. Przyznam sie ze dzisiejszy dzien jest okropny... niewiem co sie dzieje. Ale chcem wytrzymac jak najdłużej zeby udowodnic sobie że nie jestem uzależniony od różnych dogodzeń :) |
Cytat:
|
Panowie, nie ma co sie spierac o takie szczegoly. Fakt faktem Nokia zawojowala swiat telefonii komorkowej i nie tylko. Sa the best!!
A tak na marginesie, smieszy was fakt ze w USA nie ma sms-ow? Oni nawet nie maja sieci GSM tylko analog :o |
Cytat:
Wiem, bo byłem, chociaż mam lat ile mam. Ma się rodzinkę;) . Co do SMS-ów... jest to śmieszne, USA najbardziej rozwinięty kraj na świecie i u nich nie ma SMS-ów... dziwna sprawa... :) |
NMT to jest jedna z pierwszych sieci moblinych.
U nas w NMT działa Centertel... o ile działa...:P W USA mają cyfrowy NMT tj. GSM tylko, że działa w częstotliwośći 400-460 MHz. I jeszcze jedno, w komórkach NMT nie potrzeba karty sim, mają ją wbudowaną... |
Nokia 6310i
BTW: To nie zadna kryptoreklama :) Naprawde polecam ten telefon :) |
nokia 5110 - chyba najbardziej udany model noki
|
Jestem bezkomórkowcem (chyba jednym z niewielu) na tym forum.
|
|
Cytat:
|
Cytat:
Dziwna sprawa... ;) |
tam byl topic.
Nie chce o nim wspominac. Popelnilem blad. ciesze sie ze go usunieto(pozdrawiam modow i adminow;)) |
Cytat:
|
Cytat:
ps. bez komory jk bez reki |
ja zadam pytanie w takim razie skoro Tu tak wiele komorkowcow :)
poprosze o opinie : moge kupic Nokie 3310 za 250 zl przy czym jest ladowarka 2 panele 2 zestawy gumowych klawiszy pudelko komorka prawie nie uzywana jak mysliscie ?? (ja sie na telefonach nie znam - dlatego pytam) dzieki z gory :) |
Cytat:
No i co to pytanie ma na celu, czy warto ?? Jesli tak, to moim zdaniem tak :) |
Cytat:
dzieki za opinie :) |
Cytat:
230zł i bierz spokojnie :) a telefon to jest wypas :) |
Cytat:
jeszcze raz dzieki :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
to sie nawet nie zastanawiaj, nokia to nokia, cena jest przystepna a mozliwosci telefonu wystarczajace :) |
mi się może wydawac cena wysoka... ale to dlatego ze ja zazwyczaj na handel biore:)
pzdr |
Cytat:
|
Używam Siemensa ME45 i jestem zadowolony. Bezawaryjny, bateria trzyma średnio 10 dni. Nic więcej mi nie potrzeba;->>
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:44. |