![]() |
Wiem, ze to wielka gra - tylko jakos nie doczekalem sie jeszcze wlasnego egzemplarza :P
|
Cytat:
|
Hehe - chyba jednak nadszedl czas na ponowne skolowanie sobie Starcrafta - chcialbym w koncu Brood War'a skonczyc :)
Zelea - dzieki za propozycje pozyczenia - ale skoluje sobie od kogos na miejscu... ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
jak jeszcze pogrywalem w stara to po czasie gry bylo widac kto z kim gra - jesli mecz trwal ponizej 3-4 minut - dobry zerg wlasnie wbiegl 6 psami do drugiej bazy i wycial niebroniace sie peony marnego przeciwnika - jak powyzej 30, to graly dwie lamy...
bo w ciagu 30minut wyczerpuje sie wszelkie surowce na mapie - zakladajac ze pierwszego expa stawia sie po 7 minutach, drugiego w 10-12 a w 15 mapa jest juz podzielona i wszedzie lataja wojacy i kasuja co popadnie... (na dobrze postawiona kopalnie - 4 drony, na jeden krysztal 1.5 robola - to zapewnia najlepsza wydajnosc) - jesli nie masz 60psi zajetych przez drony to twoj przeciwnik ma wlasnie wiecej kasy i moze czesciej i odwazniej dobierac ci sei do pupci... czyli tak naprawde wynik jest juz ustalony [tylko 1 na 20 gier wygrywa gracz z gorszym wydobyciem!] alez to jest GRA ten starcraft... kto robil manewr pod tytulem kradniemy arbitrem wojska przeciwnika i przenosimy je w popblize 4 nastaionych wrogo reaverow? czy templarow?... piekne rzeczy mozna robic... |
Cytat:
|
W chwili obecnej nie mam wlasnego egzemplarza - a nie bede przeciez z netu sciagal :P
|
Cytat:
|
No moze i tak - niech Ci bedzie - ja juz dawno nie gralem w Starcrafta...
|
Cytat:
|
Hehe - jesli nie bawisz sie w zbytnie rozbudowywanie bazy to moze i masz racje :)
|
Cytat:
|
Kurde - nie wiedzialem, ze w Dune 2 mozna pograc po sieci :( Trzeba to bedzie sprawdzic - chociaz z drugiej strony to mysle, ze predzej uda mi sie zagrac w Dune 2000 :) No ale pobawie sie nieco :) W sumie calkiem niezle tytuly podaliscie - tylko ja wole do gry po sieci jakies szybkie gry akcji - w strategie to sie za dlugo gra ;)) A najgorzej to by sie chyba w Heroes'ow gralo :P
|
o przypomnieliscie mi o kilku tytułach :P
wspomniany STARCRAFT odapad bo brat nie gra w takie gry :P TUROK !! dzieki LEWAP za przypomnienie tego HICIORA !!!! |
Cytat:
|
BLOOD - > Sid :) już podał ale muszę powtórzyć
descent diablo 1 diablo 1 hellfire DIE BY THE SWORD -> ¶wietna zabawa, możesz kolege por±bać mieczem lub maczug± ;) dune 2 hexen hexen 2 - chyba miał multiplayera heretic myth 1/2 nascar nfs 2 se rage of mages -> poelcam rage of mages 2 -> też polecam gry typu river raid z atari s± super ;) settlers 1/2/3 SHADOW WARRIOR -> polecam turok witch haven |
Dorzucę jeszcze Colin 2 i AoE 2...
|
Co do GTA to zgadzam się z Sidem i proponowałbym jeszcze Quake2, Red Alert 2,
|
sc - sc:bw - rocks!
duke nukem 3d - rulez! warcrafty 1i2 GTA - ale mapy dla dwoch sa stanowczo za DUZE soldat |
Cytat:
|
Blood, GTA 1, Worms Armageddon :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
STARCRAFT
Moja ulubiona :-) I dziala dobrze nawet na 1-o megowej karcie graficznej nie mowiac o ATI 8MB :-) |
albo tez i jakies zrecznosciowe typu
stary ale jary: NEED FOR SPEED 3 :) ;p |
Cytat:
|
red alert 1 i 2
starcraft / stacraft broodwar duke nukem 3d half-life !!!! ... |
Jak± gre sieciow± na słabszy sprzet ?
Witam !
Chciałem sie zapytać w jakie ciekawe gry można pograć w sieci jesli jeden z kompów siedzi na ATI RAGE 8Mb, grałem tylko w Counter Strike ale to na dwie osoby to zaduze plansze :P Quake !! Quake II !! i co jeszcze ? dwie osoby i słaba grafika :P |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:18. |